Sziasztok!
Asszem ma végre visszacsatolódok a nyugdíjas pingvinklubhoz!

Már nagyon hiányoztatok ám!

Nagyjából visszaolvastam és örömmel látom hogy mindenki változatlan állapotban!! Ne haragudjatok, képtelenség lenne most a témáknak a töredékére is válaszolni, így inkább majd bekapcsolódok az újakba. Igyekszem fölvenni a fonalat!
Jelentem csillog-villog az egész lakás, tiszták az ablakok, függönyök, sehol egy maszat vagy porszem!

Anyukám tegnap hazament, férjecske dolgozik (kivételesen délelőtt) úgyhogy most egyedül vagyunk babucival.
Rájöttem hogy sajna nem tudom készre berendezni a gyerekszobát még most sem, mert maradt egy 8 cm-es árok az egész erkélyfal körül, amit még meg kell csináltatni. 1-2 héten belül jön a festő és elintézi, de addig továbbra is várnom kell. Hát, szó-mi-szó, jól kicentiztük ezt a felújítást... de már nem érdekel. Egyszer majd kész lesz!
Az éjszakáim változatlanul pocsékok, nem is várok már javulást. Annyival szaporodtak a "tüneteim" hogy már a vállizületem is fáj fekvés közben.
A jövő héttől már járnom kell ctg-re! Tök fura, még mindig nem akarom elhinni hogy nemsokára szülök!

Persze tudom, meg minden, csak olyan furi, hogy sokáig annyira távolinak tűnt, most meg már szinte csak pár nap...
Kicsit aggaszt, hogy Nóri még mindig sokat forog, nem tudom hogy a francba csinálja, de hol a jobb oldali bordáim alatt csuklik, hol a szeméremcsontomnál!!!
Ma lesz időm, majd megpróbálok csinálni néhány mocorgós pocakfotót. Mindig azt hiszem, hogy már nem tud újat mutatni, de szinte minden napra tartogat valamit a kis drágám!!! Úgy imádom!
Tegnap kaptam néhány szelet túrós sütit a szomszédból. Asszem ma elkérem a receptet és meg is sütöm, mert valami állati fini volt!! Szóljatok ha kéritek, leírom a többi közé!
Nah, ennyit rólam! Szépséges napot mindenkinek!! Cuppa