A védőnő egyetlen (!) bejegyzése miatt nem aggódom, azt láttam, hogy ő mindent felírt magának is. A vérvétel leleteimet is mind külön dossziéban őrzöm, azokat is be tudják utólag írni. Hanem úgy láttam, hogy a doki minden UH mérést csak a kiskönyvbe írt bele, és azóta a védőnővel csak telefonon beszéltem, nála sem lesznek meg az adatok... Remélem az asszisztensnőnél mégis fellelhető minden, és ő is újra be tudja írni. Csak az a gond, hogy előbb megyek a dokihoz, csak aztán a védőnőhöz, így most nem is lesz hova írnia. És a szemész és háziorvos is pecsételhet újra, de mivel minden rendben volt, azokat beszerzését későbbre halasztom.
Szerencsére eddig mindent rendben találtak, nem hiszem, hogy baj lesz, inkább az bosszant, hogy mit fognak most rólam gondolni!
A védőnő eddig még nem volt nálunk személyesen, de ez után tuti eljön megnézni, hogy másban is ilyen szétszórt vagyok-e. De mostanában már jöhet, túl vagyunk a tavaszi nagytakarításon, amit egy jó kis selejtezéssel-rendrakással is egybekötöttünk, így már nem hasonlít a lakás egy raktárhoz.

<

Bonifacio-ban

25. hét