Linda, abban nem tudok mit mondani, hogy érdemes-e választani dokit, én mindenesetre választok, mert 35 évesen, első babával nincs kedvem ezzel kísérletezni, szretném, hogy figyeljenek rám, de van több ismerősöm is, akik az ügyeletesnél szültek és nagyon elégedettek voltak, pl a Bajcsyban szinte minden dokit dícsérnek.
Ha választanál, akkor meg szerintem sose késő. hogy elvállaljanak.
Én is babamama szobában szeretnék majd lenni, bár arról is hallottam, hogy pl Kistarcsán ilyen szobából tűntek el 1 csajszi papírjai, pénze, telefonja, hadd ne írjam, hova tartozó volt a szobatársa. Sajna ez se garancia az elkerülésükre, mert annyira nem drága, hogy ne tudnák azért kifizetni. Annyiból jobb, h legalább csak egy família jön be a 2 ágyasba, nem több, mint egy sokágyasba. Bár náluk az egy család is áll egy focicsapat+cserékből.
Egész sokan vagyunk akkor 29+1-esek! Bár én eszerint
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html 29+2 vagyok és itt tényleg azt a napot írják a teherbe esés legvalószínűbb napjának, amikor tényleg teherbe is estem. Dehát az az 1 nap már mit számít.
Beszereztem egy vércukormérőt, ki is próbáltam, sült sirkemell, tzaziki, 1 lekváros bögre, 1 bögre bűnös tejcsi után és tök jó lett! Úgyhogy ez megnyugtat az időnkénti bűnözésemmel kapcsolatban.
Én ma vagy tök elégedett vaok, vagy óránként elsírom magam. Pl megnéztem az 50 első randit, ami egy tényleg vicces vígjáték, de a végén sírtam, mert a zárózenéje az Over the rainbow, ami az egyik zene volt az esküvőnkön. És a bárhol elsírom magam tünet csak egyre rosszabb.
Kimma, gratula a sok nyereményhez! Szerencsés vagy!
Marcsi, jobbulást! nekem a múltkor volt gyomorrontásom, nagyon sz@rul voltam, igaz vszínű nem vírus volt, de úgy tűnik a babának, nem lett baja.