Borsika!
Csak a középsőben NINCS ABLAK. Az utolsóban pedig bár van, DE NEM NYITHATÓ. Én a szülőszoba-látogatásokból csak ennyit jegyeztem meg!!!
Drukk-Drukk ezerrel!!!

:D:D:D:D:D
Györgyi!
Én nem pirosat szeretnék, hanem aranyfüstöt (????). De ha azt nem, akkor én is ezüstöt.
Tünde!
Irigy-irigy!!! Mármint hogy nálatok ilyen jó az ovi helyzet.
Kérünk beszámolót a tegnapi buliról!!!
Az autónál tényleg az a legfontosabb, hogy elvigyen oda, ahova akarod. A többi nem számít. ÉN SE GONDOLTAM LECSERÉLNI, csak a férjem parázik, hogy mi van ha valaki belénk száll. Illetve az is benne van, hogy ha a mostani 8 órás cége bedől, akkor ha ő eljön és nem lesz S-Max akkor legyen egy nagy családi autó. Ő meg majd jár egy picivel.
Ancsa!
Még csak lógatjuk a kezünket a bilibe.

nem tudom, hogy egyáltalán lesz-e bármilyen új autóm.

Én minden esetre nem is számolok vele. Ha mégis akkor nagyon fogom neki örülni. De ha tudom lebeszélem a férjem.
Én köszi jól vagyok. Köhögök még egy kicsit, de szerintem ez az allergia miatt van. Hullámokban dől az orromból a …. És ez betegítheti meg kicsit a torkom. Fejem most kopp-kopp rendben van. Szofinak folyik még egy kicsit az orra, de az sem vészes.
Manóka!
Egy cipőben járunk. Mikor én eljöttem Kata miatt, még csak 11-en voltunk, most lehetnek kb 30-an (?????) és állítólag jövőre már 150-en lesznek!!!!

shock:

biztos azért mert nem megy!!! Nem fussa a 22 ezremre!!!

Szóval nekem is olyan izé bemenni. Szinte alig jön szembe ismerős arc.

Aki meg ismer és szembejön az meg így köszön: „basszus ez visszafogyott!”

Hátam közepére se kívánom őket.
Pünkösd hétfő:
Apucit rábeszéltem, hogy fél nap legyen már velünk a 3 napból és úgy néz ki, hogy kint leszünk a Skanzenben Szentendrén HÉTFŐN. Igaz egy 3 gyerekes barátunkkal. Ha esetleg valaki jönne, szóljon, hogy tudjam sasolni!!!!

:D:D:D:D:D:D
Dorka!
Túrótorta = fergeteges siker. Kolléganőm is elkérte a receptet. Épp hogy maradt egy pici ma délre a lányoknak.

:D:D:D:D
Most rohanok, mert megyünk a papámékhoz. Ott altatom a lányokat DU, hogy a 15.30-as anyák napjára csak át kelljen sétálni a bölcsibe.

:D:D:D
Szép napot!