A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Cukipofa!
milyen viszgal??? :oops: lemaradtam :oops:
a cég: Glencore Grain Hungary Kft a 14. emeleten 8)
ja! és várnak bent gyereknézőbe még szülés előtt. Jaj de sok kedvem van hozzá. :twisted: Ilyenkor már egy héttel előtte hozzám se lehet szólni olyan ideges vagyok. Utána meg 2 méterrel a föld felett lebegek, úgy megkönnyebbülök. :lol: :lol: :lol:

megyek mert ülve elalszom. Talán a hajmosás felébreszt. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

bocsi a hibákért! álmos vagyok :lol:
szóval milyen VIZSGA???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

szaisztok!

Borsa!! ???????teszt???

Veronikusz: tudod minél több van viknek annál sóherebb :? mármint a mhelyedre gondolok.....
ez az a kocsi??? nagyon szép :D :D :D
Kép

Kép
gablaty

BALÁZSKA!!!!!!!!!!!!ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
gablaty

Gabi!
igen, Ő az :lol:
Formás a kis DRÁGA!!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok!

veronikusz!
jesszusom, de izék! Hihetetlen! Nekem meg a szabimat nem adják ki, csak ha visszamegyek vagy felmondok... Hú állat az autó! Teccik :lol: :lol:

Judy!
Na még jó, hogy avatart cseréltem :D Neked de. vagy du. jobb? Szerintem nekünk a du picivel jobb!

Orsi, Zsu! Minden oké? Együtt bandáztok mindennap aztán nincs erőtök a gép elé ülni :lol: :lol: Most komolyan minden rendben??!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz!
Túrótorta?????Iztgulok..... :lol:
Képzeljétek most szül az egyik barátnőm Szegeden.....izgalmas.Első babája, Nadin lesz és asszem pont mára is volt kiírva...
Más:én is szerettem volna avatart....de nem tudom olyan pivire csinálni a képet :cry: ti miylen progival csináltátok????
Borsika nagy a csend???????

KépKépKépKép
vdorka3

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:32-kor.
Vendég

Dorka!
én Microsoft Office Picture Manager-ben csináltam az avatart 80x80-as képpontosra. Szólj ha nem sikerül!
Túró torta tesztelésig még kb 1 óra!!!! :lol: már tűkön ülök :lol:

Lilluska!
gartula a kiskönyvhöz és a kocsihoz!!! képet várjuk! :D

munkahely:
inkább nem is mondok semmit! változtatni úgy se tudok rajta, viszont az idegeskedés árt! :oops: Inkább koncentrálok a túró tortára :lol: az előbb már lecsúszott bánatomban egy DUPLO :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Halihó,

Balunak Nagyon Boldog Szülinapot!!!

Andi,
nagynagy gratula!!!!!!

Ma voltam dokinál, még mindig ugyanaz a szitu (félcenti :lol: ), jövőhéten újra és uh is lesz, bár ő azt mondja, könnyen lehet, hogy közben szülök, mert "annyira jók a körülmények".. Ez alatt azt értette, hogy a feje már egészen a helyén van.. meglássuk.

Akartam írni, hogy a túrótortát én is megcsináltam (anyák napjára) és nagy sikere volt. De mivel pont itt volt a férjem bátyja is, muffinformákban sütöttem, hogy ne kelljen szeletet vágni bele, mielőtt Anyumhoz eljut - meghogy maradjon neki is :lol: A két éhenkórászt (férjem és sógor) így is alig tudtam elhessenteni a sütő elől. 20-21 tortácska lett belőle, nyomtam a tetjükre egy-egy fagyasztott szedret és csináltam hozzá vanília meg csokikrémet (annyira paráztam, hogy nem lesz elég, de elég lett!) Szóval nagyon köszönjük a fini receptet!!! :lol:

Szóval a fertőzött kullancs is előfordul a balcsinál... :cry: hát ez szomorú... :cry: :cry:

Hogy hogy csak a Napsugárban van természetes fény? A többiben is van ablak, igaz a prakolóra néz. Csak mert nálam is nagyon sokat számít a fény (ÉN NEM SZERETNÉK CSENDBEN FÉLHOMÁLYBAN SZÜLNI :lol: )

Veronikusz,
ma meglátogattam Berend doki nénit, (meglepődtem, mennyire megőszült, mert én nem így emlékeztem :) ) Nagyon aranyos volt, mondta, hogy ha már benn vagyok, meglátogat a vizsgálat alkalmából. Annyira örülök! Olyan jó, hogy mondtad, köszi! :D

Linocs és Fruzsi Úrhölgyek?????

Most rákukkantok a sütőre, aztán jövök még, remélem. (Semmi extra, csak egy kis újkrumpli olivában, de én azt is nagyon szeretem.)
Vendég

Andi,
még nosztalgiázol? :wink:
Vendég

Veronikusz
Hát jó kis kocsi! Imádom, a miénk ezüst, de ez a szín is szép.
Szemetek... mármint bennt.

Ancsa
6 nap? Hú de jó Nektek! Mi május utolsó hétvégéjént megyünk Alsópáhokra. Csak 3 nap, de már alig várom. Mindenki agyba-főbe dícsérte ezt a gyerekes-wellnes szállodát. Remélem jó idő lesz.

Én is sütök tortát szombaton, csokoládés epertorta. Még nem sütöttem meg, de naggyon jól nézett ki a képen és nagyon fininek tűnik! :roll: :roll: Remélem sikerül is. Nagy szüli-névanpi összejövetel lesz nálunk, úgyhogy szombaton sütés-főzés mint a veszedelem. :? Na mindegy. Jó lesz. Biztos...

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Képzeljétek, ma mentem beírtakozni, és nem kérdezték meg tényleg, hogy otthon leszek-e testvérrel. Az egyik helyen meg sem kérdezték, hogy van-e testvér, a másikon meg csak annyit kérdeztek, hogy van-e, de hogy kicsi, nagy, azt nem. Szerintem ebben a kerületben még új dolog, hogy nincs elég ovihely, és még nem alakult ki a finomválogatás eme műfaja, hogy mi alapján döntsenek. Legalábbis ez a magyarázat tűnik a legyegyszerűbbnek. :)
A körzetes oviban amúgy így a beíratási hét végén a 60.-ak vagyunk 25 helyre (persze a sorrend nem számít), a másik oviban, ami szimpi, hacsak nem özönlik még be a maradék 1 napban 10 körzetes, akkor beleférünk a csoportba. Meglátjuk, legalább van remény. Így is tök ideges vagyok, hogy felvegyék Benét. Május végén derül ki. Legalább nem kell sokáig várni.

Ma a férjem cégénél buli lesz, ahova a párok is hivatalosak, lassan itt lesz a 2 személyes felvigyázócsapat húgom és anyukám személyében. Én meg előre kitaláltam, mit veszek fel, na de nem próbáltam, gondolván, hogy nem is híztam meg... nem, csak a mellkörméretem kb 10 centivel nagyobb, ettől a felsőim egy része a nyakamban marad.... :) Mindegy, valamit végül kitaláltam, még szerencse, hogy sportosan elegáns megjelenés volt írva, bár lehet, hogy az elegáns jobb lett volna (bár asszem az a ruhám sem állna most akkor jól...) SZóval még 2 hónap, és ha Villő rendesen eszik gyümit meg főzeléket, úgyis jön a nyár, és én is alaposan visszaveszem az étvágyamat. (vagy legalábbis a bevitelt) Még egy méretet nem akarok váltani! :roll:

Balunak pedig hosszú szép éveket kívánok az új kecóban!

mtunde

Ja, Lilluska, már kiskönyv is van, attól mindig olyan hivatalos, nem? :)

Autók, hát én örülök annak is, hogy van egy 3 ajtós kis 13 éves Nissan Sunnynk, és megy, és szuper, mert addig semmi nem volt. :)

mtunde

Veronikusz,

szép ez a kisautó! :lol:
ez van most vagy ez lesz?
Oltás: mert hogy még kicsi nagyon, és így annyi oltást kap. hogy ráér jövőre!
még gondolkodom rajta!

Nagyon szemetek a munkahelyeden, de igazad van, annyit viszont nem ér, hogy idegeskedj!
hogy vagy?
fejfájás?

Dorka,
Hogy van Berke??
ha átküldöd, szivesen lekcsínyítem!
:lol:
Receptet átküldöd? :oops:
köszike

Gabi,
mi van veled?
Prága??? :?: :?: :?:

Györgyi,
igen, igen tényleg jó volt, csak kár hogy Lara beteg lett,
érdekel a hely?szívesen küldök sümegi képeket, ha szeretnéd.
Biztos szuper lesz nektek!
Barátnőmék tegnap jöttek haza.
biztos nagyon jó lehet, mert most kép dömpingek jönnek, még külön labda szoba is van :-)
majd meséld el a tortát milyen volt?
én imádom a csokitortát, de eddig Anyukám csokitortája volt a nyerő, de most ettem egy annyira finomat egy étteremben.

Tünde,
De jó, de jó!!!
jó bulizást nektek!!!

Lilluska!Nagy gratula a kiskönyvhöz és a kocsihoz is, és várjuk a képet!

ancsaboszi

Hahó!

Balázs! Boldogboldogboldog születésnapot kívánunk mi is!!!

Manóka! Akkor ez lehet, hogy nem is a feje? Mindegy, jövőhéten megyünk 4D-sre, aztán megkukkoljuk.

Hát, ma elindultunk a szigetre. Elvileg fél óra az út az Árpád hídig. Ehhez képest baleset volt az Árpád hídon és egy óra alatt jutottunk el Óbudára, ahol leánykám bazi éhes volt már, így aztán sültkrumplizás lett a dologból. :oops: Aztán kimentünk a szigetre is, fél egy körül értünk ki, gyermek minden egyes lépéstől sírógörcsöt kapott, mondván, hogy fáradt. (A buszon egy órát aludt... :roll: ) És utána végig ezt csinálta, ha leültünk, tök aranyos volt, ha menni kellett, hiszti. Állatok rulez. Úgy kellett elvonszolni. Aztán hazafelé megint szívás, mert valamiért nem jött a 26-os, amivel el kellett volna mennünk a Zenélő kútig, mert apap ott várt minket. Aztán kocsiban elájulás, most alvás. Mi lesz éjjel azt nem tudom. :roll: Kullancsvizit majd fürdéskor. Viszont szúnyogcsípésem az van.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Nem a pap, hanem apa. Na.

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz és Cukipofa!
Állat jó munkahelyek. Az enyémen Pannánál mondta a főnököm, hogy persze vár vissza, most nem nagyon mondott semmitse. Kicsit ideges is vagyok ettől. De hátha két év múlva pozitív lesz a dolog.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok cyber család!

Be-benéztem a héten, épp csak, hogy mindenki megvan-e, de Apja szabin van - ez azt jelenti, hogy a dolgozószoba egész nap foglalt - és hát nem sikerült vejelentkezni.
Melindáék most megint nagyszülőknél, Eszter alszik.

BALU, PUSZILUNK, és várunk majd képet is. Mert sajnos a vonalzón nem látlak, szép nagyon, csak jó lenne képes.

Emano, hurrá! :D Mi is a célegyenesben vagyunk, még egy igazolás hiányzott a polgármesteriből, nemsokára levakaroma tulaj nevét a postaládáról...

Borsika, szülőszoba ügyben szerintem se törj le. Én a Pirkadatban és a Napsugárban szültem, azt hiszem, a legfontosabb az volt, hogy kik vesznek körül. És tényleg nincs átjáróház. Amikor Eszterrel vajúdtam - vagyis vártam a vajúdást - éjjel, egyszer tíz centire kinyílt az ajtó és Sipos doktor - csak csuklóig - benyújtotta a kezét és integetett: azt hitte Erika benn van, és hívta. De minden szó nélkül. Én odamentem és mondtam neki, hogy nincs ott. Elnézést kért és már ott se volt. Nekem ott ennyi volt az összes zavaró körülmény. De nappal is szültem, és akkor sem volt semmi külső dolog, ami nem odavaló volt. Ha azt kértem, hogy csend legyen, akkor az volt (erről Vida doktor mesélhetne... :) , ha kellett kétpercenként nyitogatták-csukogatták az ablakot - szóval mindent megtettek, hogy nekünk jó legyen.
Menni is akarok oda vissza...

Most viszont Eszterhez kell mennem.

Kép

Kép

Kép
memme

Rita, örülünk, hogy ízlett a torta, egészségetekre, persze a dícséret nem engem illet :oops: , hanem az emberemet, mert ő alkotta.
A tálcát majd valamikor elhozom, jövő hónapban úgyis megyek kötelező szülés utáni rákszűrésileg. Jobb híján. :?

Kép

Kép

Kép
memme

én már be sem megyek a munkahelyemre, már csak azért se, mert mindenki eljött onnan szinte, akit ismertem, úgyhogy nem tudom mi lesz, ha majd visszaballagok, hogy jönnék dolgozni. szerintem az aktuális vezető ledöbben, hogy van neki még egy "alkalmazottja".

Kép
Kép
Kép
manóka28

BALU! BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
manóka28

Szia Memme!

Nem semmi a Párod, tortát is süt?
azt nevezem!
milyen tortát?

ha szabin van, akkor mért van dolgozószobában? :?: :roll:
Tessék pihenni!!!!
:wink:

tényleg?
tervben van már 3-ka?

ancsaboszi

Memme, csak előre szólj, mert hazahoztam, jobb híján, mert a bábanap után az ömlő esőben hazarongyoltam.
A képedet a Pindurral, majd lebutíttatom, és ide felteszem, de ha írsz egy privát címet, akkor teljes nagyságában átküldöm.
Szeretettel:
nováky_rita

Sziasztok,

Steffi: nálam csak a dokiktól függ, hogy ki mikor szeretne látni... Szerintem teljesen jó lesz délután, főleg hogy ha apósom csinál programot, azt úgyis délelőttre időzíti :D

Tegnap voltam a háziorvosnál, nagyon megnyugtatott :D Azt mondta, hogy örül neki, hogy ennyire lelkiismeretes a kolléga, mert ezek a cukorértékek azért elég határesetek. Szóval ne ijedjek meg, valószínűleg nem fogok emiatt előbb szülni és a babóval is rendben lesz minden :D
Szeretem ezt a dokit, mert nagyon lelkiismeretes, és eszméletlen jó fej... Kár hogy Érden van. Tegnap is beleőszültem mire átjutottam a városon...

Veronikusz: most olvastam vissza, a munkahelyed tényleg nem egyszerű... Én se tudom mi lesz még (multinál dolgozom/tam), persze szeretettel várnak vissza - most még. Aztán hogy mi lesz pár év múlva, mikor tényleg vissza is mennék??? :roll: Viszont a kocsi tényleg gyönyörű!! Én is elkezdtem filozofálni, mert a kis Suzuki Alto-ba már nehezen fogunk beférni babával, apóssal meg kutyával együtt - hiába, nem családi autónak készült... De párom most vált munkahelyet, úgyhogy most épp nem aktuális :(

Olvasgatok itt visszafelé, de nem találom a túrótorta receptet... Elküldené valaki??? Annyit dícséritek, hogy már összefutott a nyál a számban :D

No megyek, mert apa ideges, ha már hajnalban a gép előtt talál... Majd jövök még...

Judit

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Jó reggelt!

Köszönjük mindenkinek a szép szavakat! :oops: Szóval martin alvós a favorit. Nekem azért ébren is édes :D Ja apa kiakadt, hogy többen azt mondtátok inkább rám hasonlít :lol: :lol:

Judy!
Jól van akkor majd egyeztetünk. 7:19 az hajnal?! Hah, majd 3 hónap múlva újra beszéljünk erről :wink: Örülök, hogy megnyugodtál az nagyon fontos!

Andi!
Képeket!!!!!!!

Mit akartam még?! Elfelejtettem... Ma nagyon jó idő van, lesz, megyünk Martinnal csavarogni egyenlőre csak az Árkád aztán meglátjuk, lehet a Ligetben kötünk ki :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!!

Mindenkinek szép napot és jó csavargást!

Steffi,
Árkádba kettesben mentek vagy Apa is?
És venni is akarsz valamit?
MÁr én is tervezem, hogy meg kéne nézni a H&H-et.

ancsaboszi

Ancsa!
Kettesben :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Borsika!
Csak a középsőben NINCS ABLAK. Az utolsóban pedig bár van, DE NEM NYITHATÓ. Én a szülőszoba-látogatásokból csak ennyit jegyeztem meg!!! :lol:
Drukk-Drukk ezerrel!!! :D:D:D:D:D:D

Györgyi!
Én nem pirosat szeretnék, hanem aranyfüstöt (????). De ha azt nem, akkor én is ezüstöt. :D

Tünde!
Irigy-irigy!!! Mármint hogy nálatok ilyen jó az ovi helyzet. :D
Kérünk beszámolót a tegnapi buliról!!!
Az autónál tényleg az a legfontosabb, hogy elvigyen oda, ahova akarod. A többi nem számít. ÉN SE GONDOLTAM LECSERÉLNI, csak a férjem parázik, hogy mi van ha valaki belénk száll. Illetve az is benne van, hogy ha a mostani 8 órás cége bedől, akkor ha ő eljön és nem lesz S-Max akkor legyen egy nagy családi autó. Ő meg majd jár egy picivel. :D

Ancsa!
Még csak lógatjuk a kezünket a bilibe. :lol: nem tudom, hogy egyáltalán lesz-e bármilyen új autóm. :cry: Én minden esetre nem is számolok vele. Ha mégis akkor nagyon fogom neki örülni. De ha tudom lebeszélem a férjem. :D
Én köszi jól vagyok. Köhögök még egy kicsit, de szerintem ez az allergia miatt van. Hullámokban dől az orromból a …. És ez betegítheti meg kicsit a torkom. Fejem most kopp-kopp rendben van. Szofinak folyik még egy kicsit az orra, de az sem vészes.

Manóka!
Egy cipőben járunk. Mikor én eljöttem Kata miatt, még csak 11-en voltunk, most lehetnek kb 30-an (?????) és állítólag jövőre már 150-en lesznek!!!! :shock: shock: :shock: biztos azért mert nem megy!!! Nem fussa a 22 ezremre!!! :evil: Szóval nekem is olyan izé bemenni. Szinte alig jön szembe ismerős arc. :cry: Aki meg ismer és szembejön az meg így köszön: „basszus ez visszafogyott!” :shock: Hátam közepére se kívánom őket. :cry:

Pünkösd hétfő:
Apucit rábeszéltem, hogy fél nap legyen már velünk a 3 napból és úgy néz ki, hogy kint leszünk a Skanzenben Szentendrén HÉTFŐN. Igaz egy 3 gyerekes barátunkkal. Ha esetleg valaki jönne, szóljon, hogy tudjam sasolni!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Dorka!
Túrótorta = fergeteges siker. Kolléganőm is elkérte a receptet. Épp hogy maradt egy pici ma délre a lányoknak. :D:D:D:D:D

Most rohanok, mert megyünk a papámékhoz. Ott altatom a lányokat DU, hogy a 15.30-as anyák napjára csak át kelljen sétálni a bölcsibe. :D:D:D:D

Szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi,

az tök jó!!

Veronikusz,igen, igazad van!
Így csak örülhetsz!

Jó hogy Apa kicsit veletek lesz!!

ancsaboszi

Köszi a receptet, tesztelni fogjuk :D

Steffi: apa definíciójában a hajnal: mikor már kiveri az óra az ágyból, de még nem indult el dolgozni :D Majd ha a gyereksírás ébreszti fel, nála is más lesz a hajnal, gyanítom :twisted: Még szerencse hogy van egy szoba a ház másik végén is, ha nagyon nem bírja, majd költözik...

Jó csavargást!!! :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Veronikusz
Mi is a Skanzenba készülünk, csak vasárnap. :D

Ancsa
Próbálok fényképezni, mert mostanában inkább filmezzük őket.
(Matyi újabban elszalad a fényképező elől.
De találtam néhány újat!
Kép Hat foggal már ilyet is eszem.
Kép Egy kis pihenő.
Kép Kicsit nagyobb pihenő.

Szép napot mindenkinek!

Sajna délután temetésre megyek.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Szokás szerint olvaslak Benneteket, de nem nagyon jut időm reagálni (meg persze hűtlenkedem a márciusi topiccal :oops: )

De azért:
Nagyon-nagyon jó látni a pocakos képeiteket!!! Ilyenkor visszaemlékszem, mennyire jó volt pocakosnak lenni! Nagyon szerettem azt az állapotot. Annál jobban csak a mostanit szeretem ;) Habár most épp sztrájkol a csaj - az én jóevő leánykám szopási sztrájkot tart, de úgy tűnik kezd kilábalni belőle... Nem egyszerű. Lehet, hogy fogyózik, ugyanis május 1-ei négy napot odahaza töltöttük, és folyvást csak azt hallotta: micsoda hurkááááááák - és most biztos bedurcizott, és fogyózik...
Szerencsére tegnap estétől már nem vágja le a hisztit, ha cicit lát.
Amúgy tegnap kapta a kéthónapos oltást - elég jól tűrte, és nem lázasodott be, nem gyulladt be az oltás helye, viszont éjszaka aludt 11 órát :)
És sajna, csípőterpesz betétet kell hordania 6 hétig, kicsit fejletlen a csípője - most az oltás miatt nem adtam rá, de előtte volt rajta másfél napig - nem zavarta különösebben.

Dorka: A túrótorta mennyei volt. Köszönöm a receptet én is! Most gondolkodom, hogy megcsinálom ajándékba - Siófokra megyünk ismerősökhöz.
Veronikusz: szuper, hogy édesapád megbékélt a helyzettel (sajna mi nem vagyunk ilyen szerencsések - az otthontöltött négy napban édesapám savanyú képéről kellett "nemtudomástvennem", mert különben szétrobbantam volna, és ugye a tej..... Még mindig nem fogadja el a választásom Kedves-ügyileg :roll: :shock: :roll: )
Borsika: én az utolsó szülőszobában vajúdtam - és meg kell mondanom, hogy utólag, csodálkozva láttam a fényképeken, hogy hányan voltak benn a szobában, és hogy nyitva volt az ajtó - az utolsó két órában végig csukva volt a szemem, a külvilágból semmit nem érzékeltem... Mondjuk engem amúgy sem zavart volna: annyira természetesnek veszem, hogy a szüléshez hozzátartozik a szétterpesztett láb...
Költözők: nagyon drukkolok nektek, hogy minél előbb birtokbavehessétek az új lakást. (én nagyon szeretek költözni, és berendezni - mindig eltölt egy kislányos izgalom - mondjuk még gyermekkel nem költöztem - lehet, hogy másfajta izgalom járna át ;) )
Steffi: nagyon szépek vagytok a képen!
linocs

Linocs, Ákos is hordott terpeszbetétet, neki sem okozott semmi fennakadást, ilyenkor ez még természetes tartás náluk.
Már elmúlt 2 hónapos Fruzsi... hihetetlen, hogy öregszik!!! :lol:

Adri, mi történt? Ugye, nem közeli hozzátartozó...

Túrótortareceptet énisénis! Nagyon felcsigáztatok, lehet, hogy ez lesz a szülinapos torta??? :P Persze, ha megkapom a receptet. :D Léccci, köszi!

hali

Kép
Kép
Kép
v30

és egy kép a hurkamosásról ;)
Kép
linocs

Vali
Távoli rokon néhány hónapos unokája. Sajnos szívrendellenességgel született, átesett már néhány műtéten, javulófélben volt, és mégis....
Nem tudom pontosan mi történt, rákérdezni meg nem akarok. Ezért is nem voltam néhány napot, mert eléggé megviselt a dolog. Többször készültünk babát látogatni, de vagy a pici volt kórházban, vagy mi voltunk betegek, vírushordozók. Így nem láttam, csak fényképen.
Ne haragudjatok, de jó megosztani veletek a lelki bajomat.

Majd jövök.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri, aztamindenit... szóhoz sem jutok, borzasztó... :( :(

Ancsa, köszönöm!!!! :D
Nem is válaszoltam neked :oops: , nem mentünk másik dokihoz, mert végre a mi dokinénink is elkezdett komolyabban foglalkozni Ádival. Május 30-a a következő időpontunk, addig meg marad az aggódás, hogy mi lesz a vírusvizsgálat vége. :?

Kép
Kép
Kép
v30

Vagyunk ám!!!

Adri
jézusom.........borzasztó, sajnálom :cry: sok erőt
Matyi tündéri...

Linocs
gyönyörűűűű a lányzó :lol:
már nagyon költöznék :lol:
unokatesóm lakberendező, már szóltunk neki, de még nem csinált semmit!!Bosszant kicsit,mert 1 hónapja már odaadtunk az alaprajzot.......és hétvégén már kezdjük a felújítást!
KOnyha már nagyjából megtervezve (IKEA :lol: :lol: :lol: )

Steffi
jó vásárolgatást :lol:

Többiektől bocsi akinek nem írtam

Rólunk, szülinap,stb :lol:
Bálintnak Bécsbe kellett mennie dolgozni :cry: így rosszul indult a nap+anyósom is rátett még 1 lapáttal!!!Közölte,hogy délután felköszöntik Bali, erre mondtam neki,hogy előbb 3-ban szeretnénk megünnepelni,majd utána!Ugyan nem tudtam Bálint mikor ér haza!!!Na mindegy, de ezen iszonyatosan megsértődött!!!!Én pont indultam sétálni,hát közbe jól kibőgtem magam!!!Persze azóta sem jöttek át!!!+ szólni mertem, hogy bagózás után ne nyúlkájon sem a gyerekhez sem a babakocsihoz!!!!!(ez már nem először fordult elő,de nem bírtam tovább)
Bálint 7 körül ért haza,megvacsizott és utána ünnepeltünk!!Csak becsúszott egy kis bibi!!Bali megégette az újját a viasszal, mert annyira nyúlkált hozzá, úgyhogy nem csináltunk sok képet!!!!
Na nem panaszkodok tovább!!!!
jöjjenek a képek!!!

Kép Kép Kép

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok, na vegre idejutok en is, a heten kezdtem a nemdolgozast,. de eddig csak ronahgaltam meg intezkedtem mindenfele... ma voltunk az elso ctg-n, bar a szuleszno meg a doki lealltak vitatkozni, h a 35. vagy a 36. heten szoktak-e kezdeni a ctg-zest...hihi, na azert erdekes volt, meg most beszeltem eloszor a Varnai Gabival, kedves volt, meg egy csomo dolgot elmondott gyorsan, csak kozben folyton odajott vki es kerdezett tole vmit, ugyhogy eleg zavaro volt... kuldenetek nekem listat, ha van, h miket kell osszepakolni a szuleshez? a parom mar aggodik, h nehogy neki kelljen osszecsomagolni, hihi...:)aztan voltam az utolso vervetelen is, meg vett a doki kenetet...utana alig birtam hazajonni, nektek is volt ilyen? neha belenyilal odalent, mintha a holyagomat, vagy a hugycsovemet, vagy mast nyomna vmi vagy vki? :)...ilyenkor nehez gyalogolni, ugyhogy eleg lassan vanszorogtam haza...
munkahely....nem egyszeru mostanaban, orulhet az ember, ha egyaltalan bejelentik vmennyire...

banana

Ez az Balu! Tetszel nagyon.

Szia Banana!
Te már ebben a fázisban? Nagyon jó.
Figyu, van itt egy-két profi listás, már néhányszor feltették ide, biztos jönnek majd most is és segítenek. Ami esetleg nincs benne azokban, talán az, hogy érdemes több hálórucit vinni (alig van most az osztálynak), meg a babónak pelust (mert sajnos abból sincs sok).
A nyillalás - hát az igen, az van ilyenkor, azért micsoda súly nehezedik ilyenkor már a berendezésre.
A legjobabkat nektek! :)

Rita , írok egy emilcímet mindjárt, pü-ben. Hát a tálca, hát majd elkerül valahogy hozzánk. Ha meg nem, akkor meghívtuk a Bábaszövetséget egy tálcára.

Ja, Ancsa, mi nem vagyunk ám költözők, inkább pont az inverze Emanoéknak, mert mi már itt lakunk, amit veszünk meg épp, csak némi adminisztráció van még hátra. Pl. kellett jegyzői igazolás arról, hogy még nem vettük igénybe a szoc.polt, ehhez az én adataim is ugye. Állandó lakcímmel. Csak hát nekem olyan nincs. És ezzel a magyar bürokrácia nem tud mit kezdeni. Pedig nem tehetek róla, hogy tizennyolc éves korom óta bérelt lakásokban élek és jóanyámnak sincs saját lakhelye. Dea kormányrendelet az kormányrendelet és mint ilyen nem fog alkalmazkodni az élethez, hanem fordítva. Ezt az államot tartjuk mi el. :twisted:

Bocsánat. de annyira vérlázító.
De most süt a nap, és haladtam a dogámmal, jó ötleteim is vannak, Eszter hagyott is egy ideig, most megyünk sétálni.

Szép napot mindegyikőtöknek!

Kép

Kép

Kép
memme

Jaj, Adri. Sajnálom, ami ott történt. Az rettenet.
A kislegény nagyon tud élni! :D

Linocs, druszánk... Ezek metastabil hurkák... :D

Kép

Kép

Kép
memme

v30: ugye, már öreg nyanya ;) és elkezdett gagyarászni - annyira tündéri, ahogy dumálok neki, és próbál "válaszolni"

emano: és ráadásul lakberendezőtök is lesz! szuper (persze, ha neki is áll ;) )
A képek! Nagyon helyes a fiatalember! Gratulálok neki a szülinapra!!! (így utólag)

banana: 1210331187.2236.xls

memme: nem értem, miért ilyen tökfejűek a hivatalok...
;)metastabil biza ;) a múltkoriban izzadt Fruzska tenyere - úgyhogy elénekeltem neki a "már megint itt van a szerelem, már megint izzad a tenyerem..." kezdetű A.E.Bizottság műdalt ;) Elkezdődött a zenei nevelés :)
linocs

Túrótorta!
Örülök, hogy ízlett annak aki megcsinálta :lol: HA lesz valami jó, új receptem majd hozom a tesztelés után....

Linocs!
Ne aggódj a csípőtbetét miatt, nekünk is volt, mi csak hintának hívtuk.Először nem vettem komolyan és csak néha adtam rá....majd visszavittem a gyereket és mondták, hogy még nem jó és ha nem javul meg akkor mittudomén én milyen kenygelt raknak rá.,........na azt nem gondoltam és becsülettetl "ültettem a hintába"Berkuszt.Csak a karácsonyi meg a Mikulás fotóhoz vettem le.Egyébként nem zavarja egyátalán őket. inkább az embert zavarja,mert kicsit olyan kiszolgáltatottnak tűnik.De nyugi gyorsan túl lesztek azon a pár héten és aztán elfelejted, hogy volt ilyen.....Én már ara is alig emlékszem, hogy milyen volt amikor Berkusz nem tudott járni....pedig fél éve volt :lol: Fruzsi nagyon tündér :!: :!: Jajj nektek pasik!!!!bírom a hurkáit is...

Kép

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Buli nagyon jó volt, sikerült néhány feleséggel jót dumálni, de sajnos későn jöttünk rá, hogy az egyik szobában pókerezni is lehet, és mi már nem fértünk bele a körbe. :( Pedig kipróbáltam volna. Tök pofi partiszervező céget bíztak meg végre, jó volt a kaja, figyelmes pincérek, jó hangulat, stb.

Andi, nagyon jók a képek, és gondolj arra, 1 hónap múlva már nem kell anyósékkal hadakozni. (Bár én pont az utolsó 1 hónapban voltam nagyon ingerült, amikor anyuval laktunk még)

Memme, ez a bürokrácia elég durva. És ráadásul az a jegyzői igazolás kész röhej. Amikor még Benével kellett intéznem a 7. kerület simán kiadta minden utánanézés stb nélkül. Akkor mi a fenének? Most Villő után meg pár nap múlva kaptam meg, de akkor is csak aláírta a jegyző... Nem erre kéne a pénz... :(

mtunde

Steffi, még azt akartam írni, hogy a tövény szerint ki kell adniuk a szabidat, amikor kéred! Bár tudom, a valóságban nem mindig lehet kötni az ebet a karóhoz. Én végül már a munkaügyi bírósággal fenyegetőztem.

mtunde

Sziasztok!

Veronikusz!
Azt álmodtam, hogy találkoztunk egy bevásárlóközpontban és toltál egy babakocsit, kérdeztem, hogy na? Hogy hívják???? És Luca volt :D

Adri!
:( :( :( ez borzasztó...
Nagyon édes a kiskrapek...és már rohangál??????

emano!

Micsoda járgánya van a nagyfiúnak :D
Anyóspajti letojva...

Linocs!

Hát ez a kisasszony...nagyon szép...és ezek a hurkák :D :D :D
Na majd Danit ráuszitom :D :D :D

Ma voltunk szemészeten Danival, szerencsére minden rendben...
Tegnap meg dokinéninél voltunk és húzta a száját Dani súlyán...7900 g :roll:
Na mindegy...csak nem fog elfogyni szegénykém :D

Kép

Kép
cukipofa

Dorka: köszi a nyugtató szavakat! az tény, hogy én sokkal jobban sajnáltam, mint amennyire ő észre vette... egy dolog miatt viszont tényleg aggódtam: hasonalvást mennyire zavarja... de hát semennyire :) most orvosi "engedéllyel" nincs rajta, hogy a lábába kapott oltást ne zavarja, de holnaptól még 5,5 hétig rajta lesz!

Ha tudsz még receptet, kérjük!
linocs

cukipofa: :) pont jó a korkülönbség ;)
linocs

Linocs,
újabb lábak, amin feszülhetnek a harisnyanacik...

Tünde
:) Nyerek a lottón, lesz még Neked vadiúj kisautód, feszítünk majd a MCdriveban, vagy lehajtjuk a tetőt és dobáljuk a hátunk mögé a halszálkákat, okéka?

Heni, Veronikusz
anyák napja hogy sikerült?

Borsika,
milyen kreatív konyhamami vagy. Emlékszem én még a munkásoknak beadagolt dupla bundáskenyérre,most meg túrótorta ilyen formában olyan öntettel...Jó dolga lesz Pucerkának, akár az anyatejjel kapja az adagot, akár majd ha már direktbe tolja az arcába... :)

Adri,
:( :( Remélem, minél hamarabb érkezik a családotoknak egy egészséges kisbaba, aki enyhíteni tudja a fájdalmat...

Gabi, Ancsa,
ha tényleg érdekel Benneteket a versike, megírom priviben, de nem vagyok amúgy egy nagy verselő(tényleg csak ilyen kínrímeket kínlódok ki magamból pl. Nektek), szóval lehet, hogy elég sete-suta lett, na...de hátha ér egy pelenkacsomagot. :wink:

Gyuzsóról tudunk valamit? Hívtam tegnap(pizzát akartunk, de
nem tudunk tel.számot vadászni), de nem sikerült elérnem.

Orsi?
Emma tesó???

Képzeljétek, Flórka ma kb. 10-15mp.-re megállt egyedül, Kisjankó pedig Smartiest dugott mindkét fülébe. Valamiért, rászóltam, hogy nem szabad kisfiam, mire közölte, hogy rendben van kisanyám. Itt tartunk.

Kép
Kép
paklincs

Jaj, Steffi, megint te maradtál le :oops: , tényleg szépek a képek rólatok!

Andi,
éljen mégegyszer Balu, az ő szülinapja,meg az új kecó!

Meg most jut eszembe bürokráciát olvasva...tudtok valamit erről a szocpol igénylőknek 60 napon belül le kell jelenteni, ha megszületett a gyerköc dologról? Mi átrágtuk a lakáshitel szerződéseinket, de sehol nem szerepel benne, a Híradóban pedig nem kis büntetésekről regéltek...Végül is Kisjankó alig három éve született... :shock: Köszi előre is.

Kép
Kép
paklincs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: