Bari - gratula a kisfiadhoz! A Zolit azért nem szeretem mert uncsi. van még egy két jó becézése, de az foglalt, mivel az apja is Zoltán.
NST, CTG - valaki világosítson fel, hogy akkor most mi is a különbség! Az NST csak a magzati szívhangot nézi a CTG a fájást is? Valami ilyesmit mondott a védőnő és hogy teljesen más a két gép. Akkor én most melyiken voltam? Nekem csak a magzatot nézték, alul nem volt semmi a papíron. Egyébként a menet a következő volt: CTG/NST, doki véleményezte, vizsgálat. Nem nyíltam tovább (2100), minden oké.
Mozgásszámolás - nekem is mondta a védőnő, hogy töltsem ki. Nem igazán értem, hogyan is kell. Valaki?! Jól értem, hogy nézzem az étkezések után hány perc telik el a 10. mozgásig? Mondtam is a védőnőnek, hogy én meg nem tudom állapítani, hol az egyik mozgás vége és kezdődik a másik, mozog egyfolytában. Ilyenkor mi van?
Has - 109cm, két hét alatt nőttünk 6 cm-t

, jól éreztem én, hogy nagy változások vannak.
Szilvi - a pecsét az egyszeri anyaságihoz kell, én is úgy tudom, ahogy a Csiri írta, a doki ad igazolást a szülés után a zárójelentéssel együtt.
A védőnőnél és szülésfelkészítőn egész jó volt, most a szoptatás volt a téma. Egyszerűen nem fogyok ki a kérdésekből...
Nicknév - jobb nem jutott eszembe!
Manka