A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

[quote="gigaboszi"]M írta:gigaboszii nem születtünk az őskorban... és anyáinkat se vizsgálgatták annyit... anyum pl. nem volt UH-n, nem volt CTG-n... és 16 hónap alatt megszületett a tesóm és én is... szépen és egészségesen...

Sok országban a terhesgondozásból manapság se csinálnak akkora cécót, mint ami itt megy...

TELJESEN EGYETÉRTEK!!!!!!
FŐLEG AZ UTOLSÓ 1 MONDATTAL.... :wink:
Vendég

Én is egyetértek,de ez van...

Kép
melike

Csiri akkor most csini lettél. :lol: :lol: :lol:

Kép
melike

[quote="gigaboszi"]
írta:
gigaboszi
Sok országban a terhesgondozásból manapság se csinálnak akkora cécót, mint ami itt megy...

Gigi de legyünk őszinték téged is csak az nyugtat meg,hogy 7 napból 6x ctg-zel,havonta ultrahangozol a holt időben meg fonendoszkópozok apával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="bárány"] írta:bárány
[quote="gigaboszi"]
írta:
gigaboszi

Gigi de legyünk őszinték téged is csak az nyugtat meg,hogy 7 napból 6x ctg-zel,havonta ultrahangozol a holt időben meg fonendoszkópozok apával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ááááááááááááááá... lejjebb adtam... nincs idegrendszerem annyit doktorhoz menni... :oops:
Énmár 5-10 perc várakozástól idegbajos vagyok...
Vendég

Gigi azért ezt viccnek szántam,és eltúloztam nincs hari ugye? :P
Vendég

Megvolt a családi vacsicsata nézés...ezt most különösen nézik a kölkök,eggyik versenyzőnek az a neve ami nekem a másiknak meg mint a fiamnak :lol:
Vendég

Azért néztétek,mert Nelli és Szilveszter szerepel benne???

Többiek hol vagytok?

Kép
melike

én itt. egész nap pakolásztam, tettem-vettem... jajjh, egész nap ingáztam a gyerekszoba és a terasz (értsd napsütés) között. :D

jó sokat írtatok ma is.

én múlt héten voltam ctg-n, a kórházban, nem fizettem (bár lehet hogy jólesett volna a dokinak, mostmár mindegy... legközelebb fizessek vajon? illene?)

hemoglobin: 123, vas: 15,2 (12-28 között a jó) volt nekem 02.28-án, és a mult hetire is azt mondta a doki hogy tökéletes minden, de még nem kaptam meg a leletet, nem tudom mennyi. vasat sem szedek és sóska, spenót, máj sem tartozik a kedvenceim közé. talán a vörösbor??? :D

hú csajok tegnap este oooollyan durva hőhullámom volt, aszittem kigyullad a fejem, Apa rám is szólt hogy mitől vagyok ilyen vörös. pedig a vérnyomásom (eddig?) mindig rendben volt. mi lehetett ez???

mia_snow

OSZMAN!!!!!ÍRTAM PRIVIT!!!!!!
NAGYON FONTOS LENNE!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Melike:aha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mia:öregszel.. :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="bárány"]G írta:bárányigi azért ezt viccnek szántam,és eltúloztam nincs hari ugye? :P

Nem vagyok én olyan könnyen haragudós...
:wink:
Vendég

Na jó akkor megyek innen még csak 7 óra de már eltüntetek :cry:
Vendég

Én vagyok csak közben a katasztrófa-helyszínt kellett felszámolni... kisiklott Percy... jöttek a mentők, a tűzoltók... :lol:
Vendég

hehe, képzeljétek, anyu nem bírta ki szombatig, átjött ma megnézni hogy hogy állunk a gyerekszobával. :lol:

(ez most nagyon fontos volt, bocsi... :oops: )

basszus krvaéhes vagyok. kb 2-3 óránként. :roll:

mia_snow

Csak visszajöttem :lol:
Mia,majd megmutatod?
Gigi Thomas őrület van?

Kinek miből származik az itt használatos beceneve...leírjátok?
Nekem egyszerű a fiam vezetékneve...
Vendég

kb ezeréve (igen bárány, jól írtad, öregszem... :D ) amikor elkezdtem netezni, kellett egy becenév, amivel lehet lógni a chaten... akkoriban a ponyvaregény volt a kedvenc filmem, innen a név. aztán úgy rajtam ragadt, hogy van aki nem-netes ismerős, és így szólít. :D

mia_snow

Nekem a bluebox egy nagyon régi szórakozóhely nevét takarja. Még a régi-régi szép időkből. A helyet már rég bezárták. A végére nagyon gáz lett :wink: De én kb 18 éve használom ezt a nevet :wink: Az emilem is ez :wink:
Egyébként pont tegnap akartam én is feldobni ezt a témát :wink:
Móniékról semmi hír???????
bluebox

Bárány
Bizony... Thomas nagy kedvenc... de inkább Thomast nézzünk, mint Pokémont... :wink:

Nick
Eredetileg Ágnes vagyok...Giginek becéznek... és a munkahelyen az egyik doki mondogatta mindig, hogy Boszi vagyok... aztán a Gigiboszi nem hangzik olyan jól, mint a Gigaboszi... :lol:
Vendég

Blue én egy másik topikban olvastam,hogy ezt a témát elemezgetik...gondoltam mi is :lol:

Engem is nagyon érdekelne mi van Móniékkal de majd ha itthon lesznek akkor jelentkezik..zavarni nem akarom
Vendég

Gigi egy ideig nálunk is volt Thomas őrület!!
És spongya bobi :lol:
Vendég

CSIRI-BIRI= szabadon Halász Judit után.... :wink:
kb 2-3 éve amikor regisztrálni akartam a HONFOGLALÓN,a 2345. nem elfogadott játékosnév után ez jutott eszembe...a lányoméknak mindig ezt énekeltem annó...
(csiribiri-csiribiri zabszalma,2 csillag közt alszom ma...) :lol:
és most is eza gondom akadt...Az Andival próbálkoztam és rögtön beugrott a Csiri-biri amikor nem fogadta el....
Vendég

Nálunk is volt Spongya bob örület....most HIGH SCHOOL MUSICAL funok vagyunk.... :wink:
Kész vagyok tőle....
deha belegondolok ,hogy annó mi a DIRTY-DANCING-ért és a POMÁDÉ-ért rajongtunk így...
A dallas és a szomszédok sem maradhat ki az AUSZTRÁL EXPRESS után :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok.

Végre én is kimostam az összes babacuccot, és szerencsémre rá is fért a szárítómra. Holnap lesz mit vasalnom. :lol: Kép
schopin

Nekem a bszilvi25 igazság szerint egy e-mail cím létrehozáskor jött
b=baka, szilvi szerintem nem okoz fejtörést senkinek, és akkor voltam 25 éves. HÍRTELEN NEM TUDTAM JOBBAT KITALÁLNI. :oops:
De most a férjezett nevem is lehetne a b=buzás
Aztán ez a mail címem maradt, nem szűnt meg, mint addig jó sok, és azt használom leginkább.....
bszilvi25

Schopin: Hova tűnt a vonalzód???????????? VAgy valamiről lemaradtunk? :wink:
bluebox

Móniról azt olvastam a szekszárdi kórházas topikban, hogy ma mehetett haza....
Vendég

Az ötlet Bari nagyon jó különben, végre kitalálsz magadnak jó dolgokat is , nem csak az aggodalmak! :) :) :) :)

Schopin: jó sok mindent mostál. Én ma egy adag után feladtam, pedig lett volna még mit mosni... :oops: :oops:
Végre én is nekiálltam
bszilvi25

annyira sajnálom,hogy nem tudom felrakni a régi képeimet....
van 1 amikor kb 15 éves voltam és pont a GUNS N' ROSES rajongó voltam hivatalosan....(amúgy otthon stikába a new kids on the block plakátomat csókolgattam...de az égő volt)
fekete garbó,piros farmer,aminek az oldalán amőbamintás anyag volt bevarrva,favágóing...(kockás flanel) a derekamon...a fufrum meg kövé lakkozva feltupírozva mint egy félhold,kb 20 centi magasra a fejtetőmtől....
ÉS AZT HITTEM,HOGY DE JÓL NÉZEK KI ÉS MENŐ VAGYOK.... :shock: :oops: :oops:
Vendég

Én is mostam ma... azaz a gyerekem bepakolt a mosógépbe... én beletöltöttem a mosószert... Peti elindította....
És együtt teregettünk...
Vendég

Gigi: hazamehettek és nekünk nem írták meg :(
Akkor a kis Mirkó is hazament???
Vendég

Nekem az ilyen vadságok kimaradtak... én jó kislány voltam... :oops:
Vendég

Gigi!
de gondolom Móni bébijének még maradnia kellett,csak Móni mehetett haza....

Schopin!
jó sokat mostál!és látom Te is kékben úszol... :wink:
Vendég

[quote="gigaboszi"] írta:gigaboszin is mostam ma... azaz a gyerekem bepakolt a mosógépbe... én beletöltöttem a mosószert... Peti elindította....
És együtt teregettünk...

Na ezt elmesélem a lányomnak aki a zoknijával nem jut el a szennyestartóig :twisted:
Vendég

Mirkó még bennmaradt.... :cry:
Vendég

Beidomítottam ám már apát, hogy majd megírja nektek a jó hírt :lol: :lol: :lol: :lol:
Meg tudósít, amíg mi haza nem jövünk....
Vendég

[quote="bárány"] írta:bárány
[quote="gigaboszi"] írta:gigaboszin is mostam ma... azaz a gyerekem bepakolt a mosógépbe... én beletöltöttem a mosószert... Peti elindította....
És együtt teregettünk...

Na ezt elmesélem a lányomnak aki a zoknijával nem jut el a szennyestartóig :twisted:

Unatkozás helyett tessék megnevelni azt a lánygyereket.... :wink:
Vendég

Gigi: hol az a topik???? nem találom
bszilvi25

köszi!! :D :D :D :D :D :D
bszilvi25

Kép

Jajj ez lemaradt.
Még nem szültem meg csak mostam. :lol:

Még van egy kis időm.

A :) vasalástól jobban félek.
schopin

Gigi én majd neked írok sms-t,mert az én családom nem nagyon fog babanetezni :?
Én úgy is késöbb megyek mint te
Vendég

Schopin
A vonalzód kódját a profilba másold be...(felül, SEGÉDLETEK... lenyitod... PROFIL)... ott van egy téglalap az aláírás kódsorának... engedélyezed az aláírás hozzáadását és akkor automatikusan mindig beteszi...
Vendég

Barika
Oké :lol:
Vendég

Bari - gratula a kisfiadhoz! A Zolit azért nem szeretem mert uncsi. van még egy két jó becézése, de az foglalt, mivel az apja is Zoltán. :wink:

NST, CTG - valaki világosítson fel, hogy akkor most mi is a különbség! Az NST csak a magzati szívhangot nézi a CTG a fájást is? Valami ilyesmit mondott a védőnő és hogy teljesen más a két gép. Akkor én most melyiken voltam? Nekem csak a magzatot nézték, alul nem volt semmi a papíron. Egyébként a menet a következő volt: CTG/NST, doki véleményezte, vizsgálat. Nem nyíltam tovább (2100), minden oké.

Mozgásszámolás - nekem is mondta a védőnő, hogy töltsem ki. Nem igazán értem, hogyan is kell. Valaki?! Jól értem, hogy nézzem az étkezések után hány perc telik el a 10. mozgásig? Mondtam is a védőnőnek, hogy én meg nem tudom állapítani, hol az egyik mozgás vége és kezdődik a másik, mozog egyfolytában. Ilyenkor mi van?

Has - 109cm, két hét alatt nőttünk 6 cm-t :shock: , jól éreztem én, hogy nagy változások vannak.

Szilvi -
a pecsét az egyszeri anyaságihoz kell, én is úgy tudom, ahogy a Csiri írta, a doki ad igazolást a szülés után a zárójelentéssel együtt.

A védőnőnél és szülésfelkészítőn egész jó volt, most a szoptatás volt a téma. Egyszerűen nem fogyok ki a kérdésekből... :oops:

Nicknév - jobb nem jutott eszembe!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Jó éjt Mamik!

Holnap reggel majd jelentkezem. Aztán megint várni fogom a védőnénit, aztán bemegyek dolgozni, aztán hazajöveök és ismét bekukkantok Hozzátok.
bluebox

Kriszta - privi ment!!!!!!!!!

Mindenkinek jó éjt!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!És Jó reggelt majd,mert gondolom akkor olvassátok! :wink:

Annyira unatkoztam,a tv-ben semmi,meg annyira ideges vagyok a délutáni uh/nst/ doki vizsgálat miatt,hogy szerintem aludni sem fogok tudni... :cry:

már 20-szor megnéztem ,hogy minden be van-e pakolva a kórházitáskába,meghogy minden rendben van-e,meg 10-edjére kitakarítottam a lakást 36 órán belül.... :oops:

Azért a tv megy háttérzajként és pont Uri nyomja a piros selyemingébe....hallottátok?????szombaton (a múlt heti asztaltáncoltatás után....)most embereket fog/unk lebegtetni... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

az én órám kb fél éve nem jár,mert mindig elfelejtek elemet venni és itthon jut eszembe...de hiába rakom a tv-hez bas..k elindulni...az asztal csak akkor mozdul el,ha eltolom...dehogy emberlebegtetés???????????? :shock: :shock: :shock:

na jól van....megyek megnézem mibe lehetne még 1szer,tuti minden be van-e pakolva apakkomba... :wink: :oops: :roll:
Vendég

Sziasztok megjöttem! :P :P :P
Vendég

Aranyosak vagytok hogy igy aggodtatokNagyon jol esett!
Ma jöttem haza a korházból!
Holnap megyek varrat szedésre!
Mirko leghamarabb szerdán jöhet haza!
:cry:
Amugy egyre jobban van!

Dobok egy képet! Kép Mirkó pár percesen
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: