A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szia Ági!
Köszi,hogy leírtad.....Én tuti kipróbálom,csak hátha Nálam az ellenkezőjét váltja ki.....mint minden :wink: !
köszi

Kellemes hétvégét!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de ha valaki tud, akkor segítsen!!!

Tegnap voltam a főorvos Úrnál és egy új injekciós készítményt kaptam, a Gonal F 900 -at!
Eddig ezt nem használtam, nem ismerem....

A stimulációs lapomra azt írta, hogy az egyik nap 3 -at a másik nap 2-t adjak be belőle....
De ez egy 900 NE injekció! Hogy adjak be belőle 2-t vagy 3-t????

Ilyen kis dózis nincs is rajta!!!

Mire gondolhatot!

A baj az, hogy vasárnap kezdeném adni... Tegnap este fél tízkod döbbentem rá erre. Ma sajnos senki nem volt a klinikán bent!

Tudna valaki segíteni!???

Előre is köszönöm!!!!
izmael

Sajnos nem tudok segíteni Izmael. Szerintem kérd el valkitől a doki telefonszámát (mobil) és hívd fel. Nem akarok butaságot írni. Talán érdem,es lenne priviben írni itt annyi embernek amennyinek csak bírsz, valakinek csak megvan. Én Vass dokihoz járok, nem tudok segíteni.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Írtam privit Izmael!!!!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok!!!

Köszönöm szépen a segítségeteket!!

Meglett a megoldás!!!

Sok sikert mindenkinek!!!!

Izmael
izmael

Izmael!
Ügyesek legyetek! csak most olvastam a segítségkérést, örülök, hogy megoldódott!
Mérges vagyok, mert írtam egy csomót és elszállt!
Kandi! Jó a vonalzód! Én is nevelek egy kamaszt és tetszene neki, de nem találtam, honnan szerkesztetted?
Albi! várjuk ám majd Alibaputól is a híreket!
Ágia! Ezek a gyerkőcök mindent megérnek!
Tesztre várók! Kitartás!
Nóczimanó! Mi van veled?
baboca03

Sziasztok!
Engem megint nem pártoltak az égiek :(
Most megyek Apánkhoz újabb beállításra. De most aztán úgy beállok, hogy csak na! :D

Mindenkinek a legjobbakat! Várom tőletek a jó híreket!

Puszi!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Majd ír "Albipapa" Babóca!

Kép
albi2000

Moncsiga! Sajnálom!De majd a lewgközelebbi.
A hét végén beszélgettem egy Kaális lánnyal, akik ide stova 10 évig próbálkoztak,mire karjukban tarthatták babájukat. Ő mesélte, hogy volt olyan ismerőse, akinek első stimuból bab lett, majd a másodikból szintén. Vannak olyan szerencsések, akiknek kapásból összejön. Sajnos nem mindanki lehet azonnal babás, hogy ez mitől függ?.... Tudom, hogy Te sem azonnal számítottál a babára és, hogy nem is az első, de ki tudja miért kell még várnotok rá. Legyen előtted a sok pozitív példa: pl: Ági! És gyere hamar!
Albipapa, akkor várjuk a beszámolót!
Februárcsalád? Veletek mi a helyzet4 Kis fiatoknak nagyon boldog névnapot kívánok!
És minden TÍMEÁNAK és MÓNIKÁNAK is nagyon boldog névnapot!
baboca03

http://nagyonbaba.hu/
Baboca!
De levettem...mert akárki látta...azt hitte...Nati szó szerint az....pedig Ő jó gyerek! :wink:
Nyugodtan válogass.....akár azt is,Én nem teszem fel....
8)
Csajszikák.....Dévainál csodák szoktak néha történni....hol ekkor-hol akkor....de egyforma recept nincs!
Nati után (3év múlva) 3x annyi szurit kaptam....és egy...szó szerint 1 tüszőm se ért,nem hogy 3-as ikrek!
Anno Natiért se adtak volna 1.- se,hogy megszületik..... !-és tessék...majdnem"kamasz"! 8)
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hírek ha minden jól megy ma vagy holnap a másik két poronty is kikerül az inkubátorból.
űJa és tegnap Krisztián úgy teleszarta a pelust, hogy a háta közepétől a kukijáig minden szaros volt! :-)

A csodákhoz annyit hozzátennék, hogy a korházban feküdt velem egy lány, neki 12 lombikja volt, abból össz vissz kettő sikerült, amiből van egy 10 és egy 3 hónapos kisfia!

Úgyhogy kitartás.

Ja és mi is 8 évig próbálkoztunk!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ági
ezek az anyaság szépségei :lol:

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Egy hete volt a transfer, ket embrio kerult vissza.
A hasszam nagyon fel van puffadva, fajdolgal, de a kozerzetem egesz jo. Ez mennyire normalis???
Nem akarom Deviszt felhivni meg, de eleg kellemetlen erzes.
Nem letttem tulstimulalva. lehet ez a Progesteron szurtol ?

szep napot mindenkinek!

Norcis
norcis

Szia Norcis! Nem vagyok doki, de sem elbagatellizálni sem túlreagálni nem szabad. Szóval, ha úgy gondolod, hogy nincs túlstimu, akkor ne aggódj. De lehet, hgoy egy telefont meg kellene ereszteni, bár lehet, hogy Apánk azt mondja, hogy telefonon kereszül nem lát beléd, és inkább megnéz.
baboca03

Norcis mindenképpen hívd fel. Nekem mikor a transzfer volt, nálam sem volt túlstimu, de a transzfer után kialakult, úgyhogy hívd fel bátran!

Ági28

Ági! Olyan jó, hogy már itt tartotok! Hát igen, a kaki az kenődik és még jó, hogy a fiúknál körbe tudod törölni.... lányoknál macerásabb...
Kandi,! Köszi a tippet! Náti angyal lehet, a fiam, aki úgy ahogy spontán kölök, már nem olyan sétagalopp, de majd csak túl leszünk ezen is.
És egyetértek a csodákkal kapcsolatban... Bár tudom, hogy innen én már könnyen beszélek. Remélem a nyár nekünk is valami jót hoz és behozom Ágiékat!
Albipapa! Várjuk a híreket!
Bodzus! Szomjas vagyok!!!!!!!!
Izmael! haladtok?
Athiz! Ti megálltok két lurkónál, vagy próbálkoztok még?
Bbetti! Pihizz, ha tudsz, és remélem ..... No nem írok semmit!
baboca03

Ági, nagyon örülök, hogy hazamehet a másik két szépség is, és megkezdődhet a haddelhadd! :lol: Milyen pelust használtok? A Libero nálunk jobban bejött kezdetben, mert jobban körbe van gumírozva, így kevésbé folyt ki a kaksi belőle, persze azért vannak balesetek. Volt olyan, amikor fürdetni kellett, annyira kaksis volt a kölök mindenhol, azt már nem volt érdemes törlőkendővel tisztogatni. :lol:

Babóca, a 3. baba kérdésre senki nem tudja a választ nálunk, azt hiszem egyenlőre úgy vagyunk vele, hogy Isten majd eldönti helyettünk. Én vágyódom egy kisasszony után, de jelenleg leköt a két fiam. De meglátjuk.
athiz

Sziasztok!

Voltam Apanknal, hat sajna tulstimu, szoval a napi husadag ugyebar ...
remelem megoldodik es nem kell a Janosba mennem..., a Progesteron szuri viszont le lett allitva, remelem a kis Utro azert segit a ragadasban.

Nagyon koszonom a valaszokat es minden jot Nektek !

Norcis
norcis

Huh, lányok! ez kemény!
Norcis! jó, hogy hívtad Apánkat. Viszont ez lehet, hogy jót is jelenthet.... Mármint: velem együtt volt egy lány +én is ebbe a kategóriába tartoztam, akinek beülti után nőtt a petefészek, mivel a babók mekapaszkodtak és elkezdték nyomni a progeszteront maguktól. Neki ikrei lettek, nekem viszont csak a lányom maradt meg kettejük közül. Tudom, hogy szörnyű arra gondolni, hogy végre ott van valami és esetleg kórház lesz a vége, de nyomasd a husit sokat sokat, és igyál sok sok folyadékot és nagyon nagyon szorítok Értetek!
baboca03

koszi lanyok a segitseget es a tamogatast!

Majd megirom a vegeredmenyt:)))

Norcis
norcis

Sziasztok!
Ági! Nagyon szépségesek a babáid.

Olvastam,hogy aháztattátok a babákat,lehet,hogy hülyén hangzik,de én nem tudom az mi,nálunk még nem volt ilyenről szó,pedíg mi a 3-dik lombikot kezdjük. Ezt kérni kell,vagy egyáltalán lehet kérni a harmadik lombiknál,vagy Apánk magától ajánlja,ha szerinte szükség van rá? :oops:
Pl.a progi szurit azt most kértem az első kettőnél nem kaptam.
Egy-két nap és megjön és ha minden eredményem jó akkor kezdünk is.

Kati76
kovacsne.kati

Szia Kati!

A 3.lombiknal mar fel van ajanlva az AHA.

Norcis
norcis

sziasztok!

Norcis
szurkolok neked. Én is azt hallottam, hogy a túlstimusoknak nagyobb arányban sikerül, úgy legyen.
Egyél sok húst és igyál sok vizet, nem lesz baj. :lol:

Kati
a 3-tól nekem Apánk ajánlotta, de ha elfelejtené szólj rá, nekem is így sikerült Niki 3-ra aházva, progival. Most is kértem mind a 3-t. :wink:

Kép
Kép
bbeti

Köszi lányok a bíztatást.
Persze, hogy nem hittem, hogy elsőre sikerül, de a 10 év rengetegnek tűnik...
Ti ovu. indukcióktól jutottatok el a lombikig?
A múltkor Apánk azt mondta, minimum 3, max 10 ovu. indukció lehet. Ki szokta játszani mindet, vagy mérlegel , hogy van-e értelme erőltetni.
Most ajánlotta a pisigyűjtögetős LH tesztes módszert. Ti próbáltátok? Azt hiszem, én megjátszom, próba szerencse, hátha így beletrafálunk.

Hiányzik a táblicsku. Nem nagyon tudom így, hogy ki, hol tart. :cry:
Azt látom, hogy most Norcisnak biztosan elkel egy kis drukk. Ugye? :wink:

Puszi Nektek, és szép napsütéses hétvégét!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Ha elfelejtené Apánk,akkor,hogy kérjem,mert az úgy elég hülyén hangzik,hogy AHÁ-t szeretnék,főlleg mivel nem írtátok,hogy konkrétan mi is ez.
Bocsi,hogy ilyen értetlen vagyok. :oops:

bbeti:nagyon drukkolok,hogy ezúttal is sikerrel járjatok.

moncsiga:LH teszt nagyon jól kimutatja,hogy melyik nap van peteérésed,én is csináltam,azoknál szerintem beválik akik nem tudják mikor van peteérésük,így tudod,hogy melyik az a pár nap amelyik esélyes.
Én volt 1 év amikor csináltam ezt a tesztet+reggeli hő+mikroszkópos nyálminta,nagyon jól kimutatta,de nálunk nem jött be,sőt a végén már ez a görcsösség is meg volt,hogy na akkor ma kell,most pedíg már a 3-dik lombikot kezdjük,de nálunk a vizsgálatoknál kiderűlt,hogy kb.1%,hogy össze jött volna,de azért nem adom fel mivel én a lombikok közt is reménykedem ebben az 1%-ban,de már tesztek nélkűl is kiválóan tudok mindent.
Remélem tudtam segíteni,igaz nálunk ovu.indukció szóba se jöhetett így mi rögtön lombikkal kezdtük.

Kati76
kovacsne.kati

sziasztok!

kati

az AHA azt jelenti, hogy megvágja a biológus lézerrel a petesejt burkot, hogy az könnyebben meg tudjon tapadni.
Mielőtt van a beültetés be kell menned Apánkhoz, ezt már tudod és
akkor mondjad neki nyugodtan, hogy AHa-t szeretnél, mert ez a 3. lombikod ha nem mondja magától.
Hú én ezeknél a százalékoknál jobban semmit nem útálok.

Kép
Kép
bbeti

Anyukák és leendő Anyukák!!!!!

Kép
Ha én rózsafa volnék

Ha én rózsafa volnék,
szép bimbókat hajtanék.
Lennék tavasz virága,
jó anyám bokrétája.

Kis madárka ha volnék,
napestig csak dalolnék.
Mint a kedves csalogány,
hogy örüljön jó anyám.

De nem vagyok madárka,
sem bimbós rózsafácska.
Mondd meg, anyám, mit tegyek,
hogy neked kedves legyek.
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

igen iberot használunk. Bár még ez is a hátuk közepéig ér, vagy feljebb. :-)
Szerintem kb másfél hét, és jöhetnek haza!

Ja mi csak 1 petikét AHA-ztattunk. És tessék mind a 3 megtapadt! :-)

Na puszi további szép hétvégét!

Ági28

Köszi Kati!
Nekem egy olyan módszert emlegetett Apánk, amivel órára pontosan meg lehet határozni a tüszőrepit. (6 óránként kell LH tesztet csinálni az azidő alatt összegyűjtött vizeletből) A hőmérőzést én már rég abbahagytam, mert teljesen kiborított. A végén már aludni sem tudtam nyugodtan miatta.
Bár úgy tűnik, ez az egész mizéria most tárgytalan, mert a használható bal oldalamon csak egy pici tüszőcske kezdett mozgolódni, és Apánk azt mondta, lehet, hogy emiatt majd ő beavatkozik egy szurival, és akkor nem kell tesztelgetnem. (gondolom tüszőrepesztő szurira gondolt)

Ági, nagyon örülök, hogy ilyen szépen növögetnek a lurkóitok!

Puszi!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!
Nincs most szerencsém...úgy tűnik le kell állítani a stimut,mert a bal oldalon nem nőnek tüszőkék.:(( Még szerdáig kértem haladékot (az még egy clostit, és egy szurit jelent), hátha addig valami csoda folytán megemberelik magukat. Ha mégsem, akkor most majd csak az élvezetért szexelünk. Azért elég szomorú vagyok....
Apánknál egy ilyen megjegyzés, hogy " ...folytathatjuk az ovu indukcióval, de így elég lassan haladunk..." azt jelenti, hogy kérjek gyorsítást??!! Azt észre vettem, hogy nem szeret helyettünk dönteni. (Most is rám bízta, hogy azonnal leálljunk-e, vagy erőlködjünk tovább. Pedig, honnan is tudhatnám, mikor először vagyok ilyen helyzetben...)Finom utalás volt ez az előbb említett fél mondat arra, hogy váltani kéne valami komolyabbra? Ti jobban ismeritek már őt. Szerintetek?
Köszi!
Minden jót Nektek, amit csak kívántok és puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Kiscsiga!

Először is, próbálj napi 3x15 percet futni naponta, hogy segíts növekedni!!! Edd a husit 3x minimum + víz, hidd, hogy minden rendben lesz és meglátjuk, mit produkálnak a tüszőcskéid.
Másodszor, a saját megérzéseidre hallgass, senki máséra, mert Apánk, aki egy tündérbogár, nyilván azt látja célravezetőnek, ha továbbléptek, mert az "számára" a nagyobb esély. Ez teljesen érthető orvosilag, de a korod miatt én nem rohannék.
Senki nem tudja kiszámítani, mit hoz a jövő... Csak "technikailag" lehet megjósolni, nyilván ebből a szempontból az inszem a nagyobb, a lombik a még nagyobb esély, de minden relatív... Ember tervez... :-)
Ha megpróbálod még 1x az ovut, lehet, hogy egy Kisbabát hoz Nektek, ha nem teszed, lehet, hogy mindig bánnád, hogy még egyet nem csináltatok végig vagy az is lehet, hogy azt éreznéd, ha nem hozna remélt "eredményt" a 3. próbálkozás sem (ne legyen így!!!!!!!!), hogy minek is vártál.

Nem könnyű döntések, de Te hozd meg szerintem, hogy utána is érezhesd, nem sodródtál, hanem a legjobb tudásod és megérzéseid alapján döntöttél.
Szerintem.

(Még valami: Nekem is leállította volna a 2.at, amikor úgy tűnt, max.2petike remélhető a 3tüszőből, a legjobb esetben is, erre 3lett, mind3 megtermékenyült és ott volt a Baba, az elsőnél is le akarta állítani, mondván, a 4 az orvosi alsó határ, abból is 3lett, mind3 megtermékenyült... Mindkettőt alá kellett írnunk, hogy így is vállalom-e... Naná, hogy aláírtuk.
Amikor azonban eldöntöttük, Ő maximálisan mellettünk állt emberileg és a legjobb tudásával lépett tovább, meg is lett az eredménye! :-)

Puszillak!!!! Fel a fejjel, meglátod, jön az a Bébike nemsokára Hozzátok!!!!!! ;-)

Bodzi

Babócám!
Köszi a tündéri mailt!!!! Imádlak!!:-)
Bodzusod ;-)
bodza2005

Moncsiga

Bodzának teljesen igaza van. Nekem a mostani programot le akarta állítani még a leszívás előtt két nappal is. Aztán 3-t kaptam vissza. A futás nekem is nagyon bejött, én este 1* 15-20 percet futottam minden nap, csak leszívás előtt nem nehogy kipukkanjanak. Ráadásul a ciklusnapokkal is elcsúsztunk. Én még magam elé képzeltem az uh monitort a peték képével és ahogy vettem a levegőt elképzeltem, hogy nőnek.

Kép
Kép
bbeti

Köszönöm Bodza és Betti!
Annyira aranyosak vagytok, mindjárt bőgök :oops:
Soha életemben nem futottam, de most fogok.

A haladásról meg annyit, hogy jó,hogy van még időm dönteni, mert hol rohannék, hol meg annyi ovu indukciót próbálnék, amennyit csak lehet. Mert akárhogy is a legbizonytalanabb, de mégiscsak a legkíméletesebb módszer.
Tehát nem tudom...

Nagyon sok puszi Nektek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok lányok! én valahogy nagyon lemaradtam: mi ez a futás dolog? renben, hogy mozogjunk és fogyjunk, de hogyna segít a tüszőkön?

Moncsiga! Apánk elmondja, amit orovosilag ő a statisztika és tapasztalat alapján tud, aztán Neked kell döntened Tudom ez nehéz, de tényleg nem lehet kiszámítani, hogy mit hoz a jövő. Februárunk egyből egyet babává alakított. Neki is a statistika szerint le kellett volna állnia, de most ott foghatja Flóriánt. Nekem le kellett volna állnia, amikor a tesóért mentünk, én ugyan továbbmentem, de nem jött össze, pedig több tüszőt is leszívott Apánk. Rengeteg ilyen és olyan példát lehetne sorolni. És tényleg az van, amit Bodzi is mond, hogy , ha döntöttél, akkkor maximálisan melletted áll. Úgyhogy husi+víz,+futás, aztán hajrá!
Norcis! remélem jól vagy!
Bodzi!
ÉRik a szörp! de még két nap, és csak akkor ihatunk belőle!várom a mailt!
Bbetti! Agykontroll?
Kati! Kálmán "bácsi", a biológus nekem egyszer azt mondta, hogy az első beültiknél igazán nincs jelentősége az AHA-nak, Nekünk a harmadiknál aháztak, és eredményes lett, bár ketten voltak, de csak egyikük tapadt meg. Az előzőnél hiába volt két kompaktálódott blasztociszta (ezt nagyon megjegyeztem, remélem jól: szóval többszázsejtes emriócska)mégsem lett belőlük semmi. igaz AHA sem volt. Szóval a 3. lombiktól elvileg automatikusan jár, de a nyilatkozatot alá kell írnod, hogy kéred, akkor reggel, amikor van a beülti, mivel esetleg meg is semmisülhetnek az embriók a művelettől. Persze ennek nagyon kicsi az esélye,de ugye a jogi háttér...
Kandi, Kedves kis versikét kaptunk! Köszi!
Ági! Létezik olyan pelus is, amit kifejezetten apró babák számára készítettek, de nem tom a nevét, biztos már Ti is tudtok róla. A kismama börzén lehetett kapni....
Athiz! Hát akkor legyen úgy ahogy lennie kell!Szépek vagytok így is úgy is!
baboca03

Babóca, köszönjük szépen, kedves vagy!
Ma elkezdett magától járni a kicsikém, nagyon bátran teszi a kis lépéseit, annyira aranyos, és hasonló boldogságot kívánok mindenkinek, mert ilyenkor egy anya boldog, és büszke, és a legszerencsésebbnek érzi magát a világon.
athiz

Szia Baboca!

Igen, jol vagyok, a tunetek par nap alatt enyhultek.
meg egy het a tesztig.... nem biztos, hogy ki fogom birni odaig.

Norcis
norcis

Sziasztok Lányok!

Velünk is megtörtént az a hihetetlen csoda, amire oly régóta vártunk. Ma délután fél 3-kor megszületett a mi kis Petikénk :D 3300 gramm, 54 cm egészséges és az Édesanyja is jól van. Végül császár lett.

Tényleg szívemből azt kívánom mindannyiótoknak, hogy Ti is átéljétek ezt a földöntúli boldogságot amit most mi érzünk. Mindenkit puszil Albi!

Kép

Kép
albi2000

Kedves Albi Család!

Szívből GRATULÁLUNK!:-))))) Nagyon sok boldogságot okozzon az a drága lurkó!:-)))
modrooka

Édes kis AlbiCsalád!

Csodás hírek!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyönyörűséges a kis Petike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bodza2005

Jaj, de gyönyörű egy kis babuci ez a Petike! Őszintén gratulálok hozzá! Sok tejecskét anyukának és babucinak!

Norcis, nagyon drukkolok, az az egy hét meg gyorsan elszáll!

Ugye nem baj, hogy néha benézek, és még írok is? :oops:
athiz

Sziasztok lányok!

Albi szívből gratulálok a kis jövevényhez, gyönyörű kisbaba! Nagyon sok boldogságot!

Rólam: rendeszedegettem a lelkem és nekiláttunk a 3. inszemnek.... megfogadtam, h nem hagyom el magam és soha nem fogom feladni...

Mindannyiótoknak sok erőt kívánok ahoz amit szeretne!

Puszi,
Adri
padri75

Sziasztok!

Lassan fél éve olvasgatom az írásaitokat, úgyhogy gondoltam -minr ismeretlen ismerősöknek-én is leírok a kis sztorimat. hátha tudtok valami okosat vagy bíztatót hozzátenni.
A gond az, hogy nincs gond,. A páromnál minden rendben van, nekem van ugyan három mióma a méhemben, de a dokik szerint az nem lehet gond. Márhogy a teherbeesésnél. Aztán okozhatnak gubancot. De könyörgöm, addig el kellene jutni!!? "007. szeptemberétől járok a Dévai intézetbe. egy ismerősöm ajánlotta a dokit, nincs is semmi bajom vele, azon kívül, hogy a kérdéseimre nemigen kapok válaszokat.
Szóval túl vagyunk 3 ovu. indukción , és most várom a 3. inszemináció eredményét. Semmit nem érzek, igaz holnap lesz még csak egy hete. Nemgondolom, hogy rágörcsölök az egészre, hál' Istennek jó humorral áldott meg az ég, engem meg a páromat is. Hát, volt is rá szükség... Én 35 éves vagyok, a párom meg 42 éves. jó lenne már vmi eredményt produkálni.
Az stimulálásként Clostit szedtem. az utolsó 2 hónapban rásegítés volt Merionállal. Az inszem után nem kaptam semmit. ezt sem értem. Van aki kap valami beágyazódást segítő hormont. Én nem.
Standard 4 tüsző növöget, mindig 19-24 mm közöttiek. Egy kicsit kezd bosszantani, hogy már egy rakat pénzt otthagytam a dokinál, de még válaszaim sincsenek.
Honnan lehet tudni, hogy a tüszőkben van pete? Honnan lehet tudni, hogy egyáltalán a megtermékenyítés megtrténik-e? Ok, ha kiveszik a miómákat, mi az esélye annak, ha a hegek vagy valami más miatt még rosszabb lesz a helyzetem?
A doki már nekem is mondta, hogy fussak. Nem futok, nem szeretek. Inkább beszereztem egy olyan taposógép-szerűséget, azzal idétlenkedem esténként. húst eszem, vizet is iszom napi min. 2 litert.
mit tegyek még a siker érdekében? mi az, ami még rajtam múlhat?

Mocmo, aki már ikreket vár....
mocmo

Gratulalok a gyonyoru babacskahoz!

Norcis
norcis

Albi
gyönyörű a baba, jó egészséget és sok tejet kívánok!!

Thíz
gyere nyugodtan szerintem nem zavarsz senkit.

Padri
szorítok neked. Mikor kezdesz?

Babóca03
nem tudatos agykontroll, pozitív gondolkodás.

Mocmo
üdv köztünk. hát az a legnagyobb gond ha nincs gond, egyik ismerősünknél is rendben volt minden, de csak lombikkal jött össze a baba. Szerintem kitartás.
Ha vannak kérdéseid akkor tedd fel újra és újra biztosan fog válaszolni, nekem mindig szokott. Nem szoktatok beszélgetni?
Szerintem se görcsölj ezen próbáld elterelni a gondolataid. Az inszemhez nem értek, hogy milyen gyógyszert kellene kapnod nekem egyből lombikom volt. A petékből meg szerintem csak ugyanannyit látni mint lombiknál a monitoron. Ott is csak leszíváskor derül, ki, hogy egészségesek-e üresek-e. A méret jó amit most leírtál. Én is útálok futni, de a cél érdekében mindent.
A többi pedig a természet dolga.

Kép
Kép
bbeti

Köszönöm Betti!

Mocmo, hát lehet még sokmindennel segíteni, pl. homeopátiás gyógyszerekkel, gyógyteákkal, stb. Én ezeket mind bevetettem anno. Ja, és persze vitaminnal! Ha szeretnéd, részletesen leírom, de inkább csak priviben, nem szeretném ezzel a többieket zavarni.

Padri, nagyon drukkolok neked is! Biztosan nem lehet könnyű, de legyél kitartó, és meglesz az a várva várt baba!
athiz

Kedves Albi család!!! Szívből gratulálok és kívánok sok boldogságot, egészséget, tejcsit ehhez a gyönyörű, csodaszép, zabálnivaló édes 1 napos nagyfiú Petikéhez!

Betti, mikor tesztelsz? Lestelek a múltkor a medencében, de nem láttalak, rájöttem, hogy nem valószínű, hogy uszizol Nikivel most. Vagy jártok és apu úsztatja a nagylányt?

Adri, nagyon helyes, kitartás! Hajrá inszem :)!

Pistikének levágattuk a haját, íme :) Legalább már nem nézik kislánynak mint mostanra már szinte mindenki :?
http://kepfeltoltes.hu/080505/CIMG4667_ ... es.hu_.jpg

Drukkolok nagyon mindenkinek, gyártsátok a babákat :!:
beber77

Gratulálok az Albi családnak a kis Petikéhez! Nagyon cuki kiskrapek!

Pistike is egész vagány az új frizurával. Annyira tetszik,hogy minden képén fülig ér a szája:)

Na,mi leálltunk. Hatott a futás, de nem oda, ahová vártam:)) A jobb oldalon óriási tüszőm fejlődik (11. cn--25x20mm) a doki is le volt nyűgözve, de varrhatok rá gombot, ha nem jutnak el hozzá a katonák.

Most egyértelműen azt mondta, hogy a következő hónapban már inszem legyen. Én kicsit aggályoskodtam, hogy szertném, ha meg lenne három érvényes próbálkozás ovuból. Azt modta döntsek, mire találkozunk. Vagy esetleg inszemnek indítjuk,aztán megnézzük ki-merre növekszik,és legfeljebb a természetre bízzuk a befejezést, ha a bal megint nem produkál. Még nem tudom...

Megtennétek, ha van egy kis időtök, hogy priviben meséltek nekem az inszemről. A hivatalos részét tudom, hogy mit, hogy raknak ki-be. De tudjátok, mi számít, amit közben átél az ember. Nem tudom, mennyivel más a stimu, mint az ovunál, kell-e várakozni a sikertelen inszem után...meg ilyenek.Nagyon köszönöm!

Puszi és szép napot!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Padri! de jó, hogy előkerültél! Mikor kezdtek?

Mocmo, szerintem, ha úgy érzed,nem kaptál választ kérdezd meg újra és újra. Én pl. a HSG eredményemben nem vagyok biztos, Mert a záróra a jobb oldalamról egy betűt sem írtak... Előszörre Apánk azt mondta, hogy azért, mert az nem átjárható. Én csak nem nyugodtam bele, mert rémlett, hogy a monitoron félkómában láttam én egy keskeny kis csíkot abból a kontrasztanyagból a jobb oldalon is kiszivárogni a hasüregembe. No, ezt majd minden alkalommal fölemlegettem a dokinak. Addig,míg be nem kérte újra a zárómat, és lám rájött, hogy egy nagy hülyeség az egész, amit abba írtak...mert értelmezhetetlen. Viszont, amikor a multicisztás petefészkemről,meg az ovuláció idejének meghatározásáról kérdeztem, olyan kiselőadást tartott, hogy rendesen az orvosi egyetemen éreztem magam. :lol:
Eleinte engem is zavart,hogy mindig elfelejti,hogy nem vagyok rendesen átjárható, meg hogy a konizációim miatt nekem nem nagyon kellene ikreket produkálnom,de rájötte, hogy annyi emberrel találkozik nap, mint nap...hogyan is lehetne mindenre, mindenkire emlékezni. Szépen figyelmeztetem mindig,és kész....

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok csajszik!

Igazából nem hagytuk abba az inszemezést, tehát a 3. megvolt múlt hét hétfőn... csak lapítottam itt a háttérben mert a lelkemnek egy kis "csendre" volt szüksége... :oops: , de most újúlt erővel állok neki aztán meglátjuk mi lesz. :lol:

Mindenkinek megy a drukk!!!

Moncsiga írok privit az inszemről.....

Puszi Nektek
Adri

Kép
padri75

Hali Padri!
Kis huncut, hogy lapítottál! :wink:
Várom a privit! Köszi,hogy időt szakítasz rám!
Puszi!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: