Kiscsiga!
Először is, próbálj napi 3x15 percet futni naponta, hogy segíts növekedni!!! Edd a husit 3x minimum + víz, hidd, hogy minden rendben lesz és meglátjuk, mit produkálnak a tüszőcskéid.
Másodszor, a saját megérzéseidre hallgass, senki máséra, mert Apánk, aki egy tündérbogár, nyilván azt látja célravezetőnek, ha továbbléptek, mert az "számára" a nagyobb esély. Ez teljesen érthető orvosilag, de a korod miatt én nem rohannék.
Senki nem tudja kiszámítani, mit hoz a jövő... Csak "technikailag" lehet megjósolni, nyilván ebből a szempontból az inszem a nagyobb, a lombik a még nagyobb esély, de minden relatív... Ember tervez...
Ha megpróbálod még 1x az ovut, lehet, hogy egy Kisbabát hoz Nektek, ha nem teszed, lehet, hogy mindig bánnád, hogy még egyet nem csináltatok végig vagy az is lehet, hogy azt éreznéd, ha nem hozna remélt "eredményt" a 3. próbálkozás sem (ne legyen így!!!!!!!!), hogy minek is vártál.
Nem könnyű döntések, de Te hozd meg szerintem, hogy utána is érezhesd, nem sodródtál, hanem a legjobb tudásod és megérzéseid alapján döntöttél.
Szerintem.
(Még valami: Nekem is leállította volna a 2.at, amikor úgy tűnt, max.2petike remélhető a 3tüszőből, a legjobb esetben is, erre 3lett, mind3 megtermékenyült és ott volt a Baba, az elsőnél is le akarta állítani, mondván, a 4 az orvosi alsó határ, abból is 3lett, mind3 megtermékenyült... Mindkettőt alá kellett írnunk, hogy így is vállalom-e... Naná, hogy aláírtuk.
Amikor azonban eldöntöttük, Ő maximálisan mellettünk állt emberileg és a legjobb tudásával lépett tovább, meg is lett az eredménye!
Puszillak!!!! Fel a fejjel, meglátod, jön az a Bébike nemsokára Hozzátok!!!!!!
Bodzi
Babócám!
Köszi a tündéri mailt!!!! Imádlak!!:-)
Bodzusod