A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!
Vuki, Madrin, Nemone, Vucuska!
Nektek is köszönöm a gratulációt! :lol: Annyir aranyosak vagytok!
Madrin!
Na! Akkor rajta! Ne várj! Biztos sikerül is! Aki most belefog, látod mindenkinek sikerül. :) Akinek meg mégsem, annak biztosan megvan az oka amiért nem sikerül és a következő már tuti!!!! Mondjuk én hiszek abban, hogy semmi sincs véletlenül. Ha most visszagondolok a múltra, akkor azt mondom, hogy most kellett sikerülnie és nem elöbb. Az elmúlt 1 évben rendeződött igazán a sorsom. De ez hosszú...
Vucuska!
Örülök, hogy jól tellt ez a 4 nap. Kicsit irigykedem is, mert mi meg eléggé nem járunk sehova és néha pedíg olyan jó lenne. :) Dehát sajnos mi tehetünk róla. Vagyis nem sajnos! Mi választottuk. Nagyon sok az állat és nem merném senkire hagyni. Ígyhát max reggel elmegyünk, de én már délután sokkolom magam, hogy mi van és jönnék haza. :lol:
kira76

Sziasztok!

Lányok, mindenkinek köszönöm a bíztatást, aranyosak vagytok. :D Megnyugodni csak akkor tudnék. ha már a pocimban lenne a babóca... :D
Sajnos még nincs donorunk, bizonyos lehetőségünk talán adódna, de sajnos az anyagilag nagyon húzós, így arra még "gyúrnunk" kell, :oops: ha addig nem lesz más lehetőség, akkor talán nyár végén megpróbálhatjuk.

Nika!
Hatalmas gratula a 3 babyhez!!!

Witch!
Nagyon drukkolok mára, minden rendben lesz!!!

deri
deri

Zsókuci,

köszi, de Bori mellett elég kevés időm van a fórumokra.
De azért beleolvasgatok oda is és drukkolok mindenkinek, itt is, ott is!

Kép
Kép
pannati

Vuki

4-dik nászút???
Az szuper!
És hova mentek?

Én nagyon izgulok már, főleg az időjárás miatt...
Mostanában olyan kiszámíthatatlan és félek,hogy esni fog az eső :shock:

Neked nagy esküvőd volt?
Nálunk 100fő van csak megívva és abból eddig mindenki azt mondta,hogy el is jön :o

Annyira nem tudok most a inszemre koncentrálni,hogy azt elmondani nem tudom.
Tegnap a Párom nagymamájától kaptam egy édes aranyszínű baba cipőt!
Jelezvén,hogy szeretné megélni azt,hogy Dédi legyen.
:shock: :shock: :shock:

Én is azon vagyok,de hát....

Kép
noki&potyi

Sziasztok!!!

Na, megint beindult valami!!! Kiraaaa!!! Gratulaaaa!!! Nem semmi!!

Witch
Megy a drukkkkkkk!

Smile
Remélem, jó hírrel jössz! Nagyon drukkolok!

Zsókuci kedves!
Köszi a hiányolást, a 4 nap előtt alig éltem, aztán 3 napra elutaztunk, vas. meg anyáknapozás. Szóval nem tudtam jönni.
Örülök, hogy jól vagy!!! És Zozó mit szólsz ehhez a sok melóhoz???? Azért együtt is legyetek ám!

Madrin, Vic
Ja, most kéne benne lennünk a stimuban, hátha az újak lendülete segítene!! :lol: :lol: Már azon is gondolkodtam, hogy új néven bejelentkezünk, és akkor hamar sikerülne! Lehet, hogy elévült a babanetes sikerlehetőség kuponunk. Na, félre a hülyeséggel! Az egyetlen gyermektelen barátnőmmel voltunk 3 napig, az ő hozzáállása feltöltött, ő még nem is akar gyereket, mert szerinte még nem vagyunk vének, ráérünk, éljünk kicsit. Próbáltam én is beleélni magam ebbe, hogy ááá, én még nem is akartam eddig babócát. Nehezen ment.... Főleg, hogy mindenki lurkóval mászkál, és sokkal fiatalabbak is.... :( :( :(

Vic
Nagyon megértelek, dühöngd ki magad, tök jogos. Ez a ciszta mindig kiakasztott!!!!! Nekem meg most kezd hülyéskedni a ciklusom, hol egy hetet késik, hol egy héttel előbb jön meg. Na, mondom, ha eddig nem volt "semmi" bajom, most majd lesz vmi hormonprobléma. Király!

Madrin
Igaz, csak egyszer szúrtak, de ma voltam vérévételen, 14 kémcső vért kaptak le az endokrinológián. :shock: :shock:

Anett
olyan kedves vagy, hogy nyomon követed a vizsgálataimat, IR még mindig nem volt. Azt láttam a papíron, hogy ma 0 perces inzulint azért néztek. Meg mindenféle pajzsmirigy, ilyen-olyan prolaktin, tesztoszteron meg miegymás. Csak soká megyek konzultációra, addig lerágom a körmöm.
Veled mi újság??????

Deri
Rokonságban azóta se akadt senki??? Gondolom, csak jobb lenne, ha ismernétek az illetőt.

Gabikám
Hát mindjárt itt a nagy nap!!! Rájöttem, hogy vagy gyorsan kitalálom, hogy mikor érek rá ( :? ), vagy már csak babanézőbe mehetek! :lol: Nekem nagyon gyorsan eltelt a te majdnem 9 hónapod!!!! :lol: Remélem, nem nagyon izgulsz! (Én totál be lennék tojva :oops: ) Sok puszi!!!!!

Üdv mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok!
Jelentem, megérkeztek a rosszullétek! :wink:
Tegnapelőtt este hányás, ahogy a nagykönyvben megvan írva, azóta meg folyamatos hányinger (nemcsak reggel, állandóan) :oops:
Nagyon vártam a hányingert, de mostmár azért szabadulnék az émelygéstől, de a babóért MINDENT!!!

Witch???
Várunk, jelentkezz!!
adri1983

Vic nagyon sajnálom .(

Lehet tényleg kéne eg ykis pihi NEktek... Mikor egyszer vki itt a topikon mondta hoyg innentől kezdve se nyaralás se semmi, nem értettem, most már tudom miről beszélt. Éppen ezért én eltoltm következő lombikot, mert nyarlni szeretnék... 3 éve nem voltuk két napnál hosszabban sehol,kicsit belefáradtunk.TAvaly az egész év csak erről szólt :(
MAjd ha kinyaraltam magam hátha újult erővel tudok a következőre menni....

Gil ezen már én is gondolkodtam, beregizek új névvel hátha :)
Gil nekem is ez az egyetlen mázlim hoyg a két legjobb barátnőmnek sehol semmi még, így legalább tudunk néha másról is beszélni :)

Noki mi pont ezért csináltunk kis esküvőt vagy csak a szülők/testvérek vagy min. 100 ember.Attól meg a párom rosszul lett egy perc alatt :)
madrin

Sziasztok!

Lányok,
Lenne egy kérdésem, ennél az inszemnél napközben semmit nem érzek, mármint semmi olyan pluszt, viszont estefelé mindig begörcsöl a hüvelyem, mármint végig érzem, és ilyen kellemetlen görcs van, ami fáj is, viszont nem tart sokáig csak kb 15-20 másodpercig. van amikor este jön vagy amikor lefekszem és sokáig kell keresnem azt a pozíciót, amiben el tudok aludni. Szerintetek ez normális? vagy mi lehet ez?

Kíra,
NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK NEKED! Sokat gondoltam Rád és szoírottam értetek! :)

Noki,
Azért készülj az inszemre is! Hajrá! És ne aggódj az esküvőd miatt, biztos nagyon szép leszel és felejthetetlen lesz számotokra az a nap! és nem feladni, ok? :)

Zsókuci,
Nagyon köszönöm, hogy gondolsz rám! Köszönöm jól vagyunk! Minden rendben. A múlthetet végig pihentem egy-két nagyobb megszakítással. Hiányzol nagyon TE is! Remélem, hogy veletek is minden rendben. A DVD miatt majd hívlak, valahol találkozunk és odaadom.
Örülök, hogy jobb munkahelyet találtál és kitartást! A vérkép eredményről majd írj! puszi :)

Witch,
Remélem, hogy jól vagy! Pihenj sokat! Nagyon szorítok Neked is! Majd írj, hogy hogy vagy?!

Vic,
Nagyon sajnálom :( nem tudják leszívni a cisztát, mindenképpen várni kell egy hónapot?

Mindenkinek szorítok!

Puszi
Kriszta
tubikriszta

Kriszta
Egy kis valószínűségszámítás:

(Nekem eddig nem volt ilyen + neked se) + egyikünknek se volt még sikeres inszemünk = ???
Talán vmi jót jelent... :wink:

Na, mit szólsz hozzá???

Witch, Smile
???????????????????????????????????

gil

Mofly
Holnap érted izgulunk!!!!!!!!!!!!!!!

gil

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, de sajna nem sikerült. Még ebben a hónapban megyünk vissza a fagyibabákért, ezért talán nem vagyok annyira elkeseredve.

Kira, gratulálok Neked!!

Gabicsibe, ha minden igaz május 14- én megyek uh- ra.

Mindenkinek drukkolok nagyon, amihez éppen kell!
smile23

Most elkezdtem barnázni. :(
Szerintem holnap jön a télapó. De, nem vagyok elkeseredve. A lombik esélyesebb.
Főleg Kira most adott nekem egy kis lelkierőt, hogy igenis sikerülhet. És persze Gabicsibe példája is a szemem előtt van.
Szerintem szerdán megyek BMC-be.

Kép
vucuska

Gil,
Remélem, hogy igazad lesz és jók a következtetésed :)
Legyen igazad!!!! :)

Neked is szokott így fájni?

Vucuska,
Sajnálom :( Hajrá Lombik, nagyon szorítok!!!
tubikriszta

Smile!
Nagyon sajnálom! :cry: Viszont annak meg rülök, hogy már mentek is vissza a sítáborosokért! Biztos sikerülni fog!
Vucuska!
Már megérte ide regisztrálnom és irogatnom, ha erőt adok bárkinek is! Ez nekem dupla siker. :) Biztos sikerüli fog. Ahogy elnézem, általában jobb esélyel indulnak akik inszemeztek. Biztos a sok hormon miatt. Talán felhalmozódik... Meghát az Utrót is pakoltad, hátha felkészíti jobban a szervezetet a babafogadásra. De ezt csak én gondolom. Lehet, hogy hülyeség!
Mindenkinek megy a drukk!!!!!
kira76

Vucuska
Nagyon sajnálom!!!! DE! Kira is barnázott!!! Nem csinálsz tesztet? Hátha mégis esetleg talán?

gil

Tubikriszta!
Köszönöm!!! :) :) :)
kira76

Smile
:cry: :cry: :cry:
De jó, hogy ilyen bizakodó vagy! Hajrá fagyi!

gil

Sziasztok Lányok!!!

Kira!!
Gratulálok Neked!!! Vigyázzatok nagyon Magatokra!!!!

Noki!!!
Sok Boldogságot kívánok a nagy naphoz!!!!

Gabicsibe!!!!
A táblázatban beírnád hogy 05.16-án lesz a teszt!!!

Annyira izgulok és alig mennek a napok. Az rosszat jelent hogy mindennap görcsölök egy kicsit, főleg a bal oldalam? Ja és ha esetleg nem sikerül, akkor a menses második napján kell visszamennem. Ez azt jelenti hogyha minden rendben akkor már kezdi a második inszemet is?

Ne haragudjatok hogy igy eltüntem, de ezen a hosszú hétvégén nem sokat tudtam gép közelben lenni. De azért olvasgattam.

És mindenkinek sok sikert kívánok!!!!
Vendég

Smile
Sajnálom :( ,de majd az ovisok!

Vic
Sajnálom :( Tessék pihenni egy kicsit!nagyon rákattantál és ha így folytatod kifogsz készülni!Egy jó nyaralás,pihenés kettesben és utána meglesz az eredmény!!!

Gil
Hát igen nekem is gyorsan telik az idő,de nem félek.Lehet majd ha ott leszek akkor el kap a lapos fo....s :?

Kery,Kriszta
Ezek a görcsölgetések jót is jelenthetnek!!Magnézium tabletta segíthet rajta,azt lehet szedni!

Mofly
Nagy kalappal holnapra,remélem te is jó híreket hozol!!Kép
gabicsibe

Anett
Akkor neked is nagy kalappal holnapra!!! Kép és persze a sikeres randihoz is :wink:
gabicsibe

Sziasztok!

Mofly, nagyon drukkolok holnapra!

Adri, Bessy, gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:

Tubikriszta++++++++++++++ Hétfőn reggel láttalak benneteket, ott mentetek el mellettem a folyosón! :wink:

Deri, sokat gondolok Rád! :( Remélem, megoldódik ez a helyzet! Drukkolok!

Madrin, az APC a Leiden előszűrője, így jó! :wink:
Jajj, Te..... :shock: Neked nem szabad vizsgálatra menned, mert vonzod a bajt! :? Nagyon sajnálom, Drága! Progihoz melyik tű vált be Neked? A 20 G vagy a 21 G?

Gil, :lol:
Az éhgyomi inzulin önmagában nem mérvadó, kellene majd a terheléses is. Nagyon kíváncsi vagyok az eredményeidre! 14 cső vér???? :shock: :oops: Te jó ég! Én 8 csőnél is úgy érzem, hogy behorpad a homlokom.... :lol: :lol:
Én megvagyok, holnap lesz a leszívás.

Zsókuci, örülök hogy jól vagy és minden rendben van Veled! :D Várom majd az elérhetőséget! Előre is köszönöm!

Krisztamili, nagyon köszönöm!!! Puszillak!! :lol:

Adri, én szívesen átvenném Tőled az émelygést! :wink:

Kira, Te kis telhetetlen! :lol: Nem mondogattuk neked eleget, hogy nyugi, minden rendben lesz?! De Te csak azon paráztál, hogy nem lesz embriótok sem...... és mi van, ha nem is olyan jók az esélyeitek stb.
Nagyon meglepődtem és elég hülyén éreztem magam. :oops: Azzal vigasztaltam magam, hogy biztos siettetek valahová. :oops: :roll:

Vucuska, ha van rá lehetőséged, mindenképp próbáld ki a teljes akupunktúrát!
Köszönöm szépen a drukkokat, nagyon kedves vagy! :D Ez a 3. lombikom és így leszívás is lesz, holnap reggel.
Most olvaslak..... sajnálom! :( De amíg nincs mensi, addig reménykedhetünk! Puszillak!

Rony, többen vagyunk itt "biopsziás" csajok..... tartjuk egymásban a lelket. Sajnos még egyikőnknek sem sikerült. :oops:
Nehéz ez a helyzet.... emlékszem, mennyire sokkolt minket is a hír, amikor megtudtuk. :cry: A férjemnek volt biopsziája, az 1. lombikot a biopsziával nyert "anyaggal" csináltuk. A 2. lombikot már friss ejakulátumból nyert (pár darab volt, nem milliós nagyságrend :oops: ) spermiumokkal. 3 hónappal ezelőtt egy újabb spermateszt eredménye már 2 millió/ml volt.... nagyon remélem, hogy azóta még jobb a helyzet, és így a 3. lombikot már így csinálhatjuk.
A férjem letette a cigarettát, napi 1.000-1.000 mg. E- és C-vitamint szed, mellette multivitamint és Bio Szelénium és Cinket..... hogy mi okozta a változást, nem tudjuk. :roll:

Nemone, a Decapeptylt szúrd be a kontroll reggelén nyugodtan, az végig kell a stimu alatt. Én minden reggel 1/2 7-7 között szúrtam. A vizeletből nem azt nézik, hanem a szokásos dolgokat, baktérium stb.
Long protokollnál a ciklus 20-23. napjától indul a szurizás. Nyugi, ez teljesen rendben van így! :wink:

Edóra, örülök hogy O.K. vagy és nem K.O.! :wink: Hajrá a folytatáshoz!

Noki, boldog Névnapot kívánok!

Vic, a francba már.... ! :evil: :evil:
Pénteken láttalak Titeket. Utólag esett le, hogy Ti voltatok.... a férjedet ismertem fel.

Noki, Nika, Witch, Kery ++++++++++++++++++++++

Smile, sajnálom! :cry:

Vacak, üdv köztünk!

A vizsgálatokról egy pár szót. A 3. beültetés (nem a 3. lombik) után küldik el az embert immunológiára, genetikára (biopsziás férjeket már biopszia előtt) és ha még nem volt, akkor hysterora és/vagy laparra. Ha valaki úgy gondolja, hogy már korábban meg szeretné csináltatni, akkor meg lehet beszélni a dokijával.
A többit (IR, Leiden, pajzsmirigy) én magamnak intéztem, a leletek egy részét utólag le is adtam az orvosomnak, abból sem volt gond.
A BMC előzetes vizsgálatokban még így is nagyon alapos.... vannak olyan dolgok, amiket nem is tudunk, hogy megcsinálnak. Pl. van egy kedves ismerősöm, akit négy alkalommal stimuztak inszemre (inszemináció maga csak kétszer volt) egy másik intézményben.... sajnos sikertelenül. Átjöttek a BMC-be. Már az alapvizsgálatoknál kiderült (egy 10 dolláros vizsgálattal), hogy nem is lehet gyereke a férjének inszemmel.... csak lombikkal. :shock:

Megyek összekészítem a holmimat, jó éjt mindenkinek!

Kép

KépKép
anett_1

Gabicsibe, köszönöm!! :D

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok,
Anett drukk mára+++++++++

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Anett!

Nagyon Kép ma Neked!

Vucuska!

Sajnálom, hogy Neked sem sikerült az inszem :cry:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Vic!
Sajnálom!
Remélem a cisztád magától felszívódik és nem lesz szükség beavatkozásra.
MI volt a szemészeten?
Menjetek el mindenképpen nyaralni, kikapcsolódni egy kicsit és újult erővel folytassátok! Kell a pihenés!

Kira!
Barnázol még?
Hogy vagy?

Adri!
Én is szeretnék hányni, émelyegni....remélem hamarosan én is ilyen sza.ul leszek. :D

Smile!
Sajnálom. De az tényleg jó hogy még ebben a hónapban folytathatjátok. Drukkolok!!!

TubiKriszta!
Köszi a drukkot

Gil
Nem tesztelek, holnap úgyis megyek a dokimhoz majd ő megmondja az eredményt. Én már elkönyveltem hogy nem sikerült, de a lombikkal elsőre fog! :wink:

Anett!
Drukkolok neked mára!
Most szerintem megint elkezdek járni akupunktúrára csak nem tudom hogy a régihez, vagy egy újhoz. A réginél még az volt a probléma hogy erősen végignyomogatta a csakrapontjaimat, nem kímélve az alhasamat és az alapján hogy fájt-e vagy sem szúrt tűket a fülembe. Persz nehezen tudtam megkülönböztetni hogy valamelyik nyomás fájt-e vagy csak kellemetlen volt. Namost emiatt is lehet hogy váltani fogok mert nem akarom hogy az alhasamat nyomogassa. Te ehhez mit szólsz?

MOfly!
Remélem jó eredménnyel jössz ma!!!
Drukk neked!

Kép
vucuska

Nemone!
Te most hol tartasz?
Te milyen protokolt csinálsz és miért azt?
Ha jól tudom neked a ciklusod végén kellett elkezdeni a szúrkálást míg Kirát úgy stimulálták mint inszemkor.
Ez mitől függ, Lányok?

Kép
vucuska

Sziasztok!

Jó sokat írtatok :)!

Pihiztem tegnap délután, fél 4-re értünk haza. Mindkét baba felébredt, az egyik 9 sejtes a másik több. :) Mókás volt elfoglaltam az ágyam, sos-be átöltöztem, megnéztem a babákat, és már rohantam beültire. Az egyik kismanó szökni próbált :)! Amikor berakták őket, utána az egyik benne maradt a katéterbe, és mégegyszer kellett próbálkozni. Amúgy minden okés, de már most aggódok... :shock:
A túrót eszem, sokat iszok, meg sok husit eszek, valami jótanács még?
Puszi mindenkinek, és köszi a drukkokoat, nagyon bízom ebben a beültiben. :lol:
witch26
Budapest X. kerület

Gabicsibe!

16.án van vérvétel :)
witch26
Budapest X. kerület

Witch!
:) Júj! Rajtad a világ szeme!!!!! Én nagyon- nagyon drukkolok!
Hát figyi! Én nem ittam sokat, nem ettem túrót és mégis! Igaz viszont napi 2 bögre kecsketejet megittam és a kenyeret is kecsótejből sütöm. Az első 3 nap azért pihentem, de nem vittem túlzásba és utána meg egyáltalán nem feküdtem. Most sokkal többet pihenek. Úgyhogy szerintem vigyázz magadra, élj úgy ahogy Te jónak és kényelmesnek érzed. És tényleg próbálj meg pozitívan gondolkodni amennyire lehetséges! :lol: Annyir örülnék ha sikerülne Neked! Nagyon megérdemelnéd...
Vucuska!
Nem barnázok. Csak 2 nap volt össz-vissz és a 3. napon elmúlt teljesen. Neked megjött rendesen???
Anett!
Mennek a drukkok! Írj ha lesz erőd!!!!
kira76

Vucuska!
Tudod nekem azért lett így csinálva a stimu, mert nem konkrétan a lombikra készültünk. Azt mondta a doki, hogy vagy lesz lombik ha lesz sok tüsző, vagy marad az inszem. De biztos az enyémnél több tüszőt lehet produkálni más protokollal. Nekem tudod 8 lett, de ha jobban stimuznak, vagy másként, lehetett volna 2x ennyi is!
kira76

Anett mára nagyon drukkolok, lassan már túl is vagy rajta...
REméljük sok kis embrike lesz :)
Hu a tűt megnézem otthon, mert azt hiszem sárga a vége de a patikában tök más sárgát adtak :evil: hiába mondtam hoyg olajos cucchoz kell rámsóztak rossz sárga atűt (kicsi volt ), mindegy nem volt drága, most egész repertoár van már otthon :D
Holnap újabb menet a Biovitálba, majd megkérdezem hoyg a plussz költségeimet ki állja????? :? :? :? :?

Witch sokkal többet nem tudsz tenni, szerintem az a legjobb ha jól érzed magad,pihenj sokat egy kis séta nem árthat én készítettem magamnak kaját és sokat dvd-ztem, ha tudsz ülj ki napra :) Meglátod minden okés lesz :)

Zsókuci, már az új helyeden is ennyit dolgozol? Hogy van a fogad helye?

Bocsi most csak ennyit tudtam írni megyek dolgozni :?
madrin

Vucuska,

Én még csak megkaptam a recepteket, és 1 hét múlva kezdem el szúrni a decapeptylt, majd 26-án megyek vérvételre, UH-ra, és ha minden rendben akkor kezdem a 3 merionalt naponta. Nem mondta a doki, hogy ez milyen protokoll, de Anett azt írta, hogy ez long. Hogy miért ezt kell csinálnom azt nem tudom... :roll: Lehet, hogy azért mert pihenni akartam 1 hónapot, és nem a ciklus 2. napján mentem.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Witch!

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Witch!

Pihenj sokat, drukkolok Neked nagyon!
Kép

Puszi!

Kép
noki&potyi

Witch!
Drukkolok Neked!!!
Kira!
Még mindig barnázok.
Én legutóbb vettem kecsketejet, de volt egyfajta mellékíze és nem igazán ízlett. Maradtam a tehéntejnél. Pedig olvastam hogy a kecsketej egészségesebb. A kecskesajtot viszont szeretem, mostanában reggelente azt reggelizem.

Lombikos lányok!
Valaki leírná hogy mi a különbség a különböző protokolok között?

Gabicsibe!
Neked milyen volt?

Kép
vucuska

Lányok, annyira köszönöm, de sokat nem tudok gép előtt ülni, émelygek, és gyenge vagyok, pihenek sokat, és köszike :)!
Amint van vmi írok, és én is szorítok mindenkinek :)
witch26
Budapest X. kerület

Mofly
:?: :?: :?:

Witch
Nem ezen rágódni,próbáld meg a gondolataid lefoglalni!Érezd jól magad,olvass,sétálj,napozz!Én sem tudtam rengeteget inni csak napi másfél,max 2 liter,fehérje a második napon a fülemen jött ki így azt is hanyagoltam.Viszont Magne B6 extra napi 2x1 nekem bejött :D Millió babaragacs!!!!

Kira
Örülök,hogy elmúlt a barnázás!!Vigyázz magatokra,pihenj sokat!!!

Vucuska
Nekem long volt.Annyi a különbség hogy itt leállítják a saját hormonműködésedet és utána kapod a petike növesztőket.A rövidnél pedig csak a petike növesztőket kapod.Úgy vettem észre akinek nem sikerültek az inszemek azoknak longot szoktak csinálni.
gabicsibe

Sziasztok!

Ma nagyon bepánikoltam az esküvő miatt és reggel 10-20-óráig nyomtam kint a kertbe a melót!
Vettem egy rakat virágot(mondanom sem kell,hogy a gatyám rá is ment ) :lol: és mindet elültettem
Annyira gyönyörű lett az udvar,hogy azt elmondani nem tudom, persze ez kárpótólt!
Most állok neki főzni :shock: :cry:

Csináltam ma egy tesztet,de csak azért,hogy tudjam csinálhatok e fizikai melót.....
Nem hiszitek el,de semmit nem mutatott....
Még egy csíkot sem!
Ilyet még nem is láttam!
Na mind1!
Csütörtökön megyek BMC-ba, de most az az igazság,hogy se a mellem se a hasam nem fáj.
Nem értem,mert ilyenkor már érzem,hogy meg akar jönni,de most semmi!
Szerintem terhes sem vagyok,mert most nem is vigyáztam magamra egyáltalán!
Sokat idegeskedtem, cipekedtem,emeltem, ástam stb....
És még néha az utrót is csak este raktam fel :cry:

Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Mi ez a nagy csend???

Anett
Mi volt?????? Nem jelentkeztél! Remélem, minden oké volt! Mondtam a dokinak az IR-t, de most minden mást írt fel. MOndjuk a 14 kémcső után nem bántam, hogy nincs még 60 meg 120 perc is! Ez is elég volt egy napra, pláne úgy, hogy váratlanul reggel meg is jött a 24 napra. Szóval alul felül.... Jó volt!

Vucuska
Még reménykedek!!!!! Gyere a hírekkel!!!

Noki
A kertben lesz a lagzi?? Kerti munka teszt előtt? Jó ötlet volt? Azért ne add fel! Micsoda nászajándék lenne az égiektől!

Csibe
Mivan veled???? Ezek szerint néha benézel? Hol tartasz??

Gabi
Az tök jó, ha nem parázol! Ügyes vagy! Képzeld, nagy gáz van melóhelyen, lehet, hogy megszűnik... Ráadásul a hülye politika miatt. Mondd meg párodnak, drukkoljon!
Törpéről tudsz valamit? HOgy van szegényke?

Witch
Pihengess. Ez mosz igazolt hiányzás innen! :wink:

Nemone
Akkor mindjárt újra beindul a pörgés nálatok is! Használd ki az utolsó BMC-s hetet! :lol:

Kismamik
Jól vagytok???

gil

Noki,
én a teszt előtti hétvégén a férjem unszolására neki álltam a kertben tenni-venni.Emlékszem mondtam is neki poénkodva,hogy ha babát várnék(totál nem éreztem semmi erre utaló jelet),akkor nagyon kell kapaszkodnia,mert nem kíméltem magam.
Na azóta nem esik jól hajolgatni,így tőlem nőhetnek a dudvák,simán elmegyek mellettük szánakozó arccal,hogy bocsi,de nem én vagyok az emberetek.
Remélem ott van a Te pocidban is és holnap jó hírekkel jössz!
Szorítok nagyon!

Orsi
orsiborsi

Jó reggelt Lánykák!

Bocs,hogy nem írtam csak egy kicsit elég volt.

Gabi,
Én a napokban kaptam észhez, hogy úristen mindjárt szülsz!!!! Meglesz az első Tranzitos baba, és nekem ráadásul a topictörténelmemben az első. Mennyi is van még hátra? Aztán Rebe követ!!!! Hú de jó már neked, de asszem azért már tele lenne a gyatyám.

Adri,
De irigyellek ám, én is szeretnék rosszul lenni.....

Anett, Witch,
Megy a drukk ezerrel.

Vucuska,
Ha ez az inszem nem is, a lombik biztos sikerül. Muszály. Végigszenvedjük ezeket a hülye inszemeket, és Adrinak is, Gabinak is sikerült. Mostmár eljön a te időd is.

Noki,
Fel ne add, lehet épp az a jó, hogy nincs semmilyen jel.

Anett,
Igen, én is láttalak, csak annyira ki voltunk akadva, hogy minél hamarabb ki akartunk szabadulni a BMC-ből. Ne haragudj, hogy nem mentem oda hozzád, de általában, ha valami sokk ér, se látok se hallok. Na mondjuk azért annyitra nem lepődtem meg, ez a mi formánk.

Amúgy t..k.m tele van a kórházasd-orvososdiból most. Képzeljétek el elmentem hétfőn a XI.ker sztk szemészeti szakrendelésre.Este 8-ig volt rendelés. Közölték lenn a recin, nem adnak sorszámot, mert nincs időpontom. Mondom jó, én kivárom a sort csak adjanak egyet. Felküldtek beszéljem meg a dokival. Fent a folyóson (újonnan felújított, enni lehet a földről) senki nem ül, tök csönd van. Bekopogok, hogy ellátnának e. A doki meg se fordul falnak vissza válaszol, hogy nem. De mondom nincs kint senki, 8-ig van rendelés. Nem. Küldjem haza valamelyik beteget, mit gondolok én. De mondom senki nem vár. 8-ig van rendelés. Begyulladt a szemem vasárnapra, mikor kértem volna időpontot. Húzzak el vagy a Bajcsy kórházba, vagy a Szent Imre sürgősségire. De mondom ott a lábtörötteket, meg az egyéb eseteket látják el. Jó húzzak a Jánosba, az ügyeletes. Este 7-re odaértünk, néznek rám, mint a hülyére, hogy mit keresek ott. Azt kérdezték egymástól ügyeletesek vagyunk? Ez is sima szakrendelés. Jó, de ellátnának, onnan küldtek ide? Hát ez igazából nem ügyeleti eset, dehát várjak. Ok kivártam a sorom. Mondják, hogy el kellett volna ott látni, mi az hogy nem. Na mindegy, kaptam egy kenőcsöt, meg cseppet, de igazából nem fertőzés, nem olyan gyulladás. Lehet, hogy kijött valamilyen allergiám. Képzeljétek, ha bent vagyok irodában szobában nem annyira gáz, ha kimegyek az utcára, azonnak kiszárad, ég. Frankó, ha most jön ki valami szar rajtam. Soha nem volt allergiám.

Képzeljétek: most elutazunk 5 napra a Dolomitokba. Kicsit pihenni. Kíváncsi vagyok, ha a hegyi levegőre megyek, ott is fáj e a szemem. Mertha nem akkor egyértelműen allergia.

Mindenkinek nagy drukk. Mindenkinek szorítok, legyetek jók. Jó hétvégét,még benézek, ha tudok.
vic12

Sziasztok Lányok!

Köszönöm, hogy gondoltatok rám!

Sajnos most sem sikerült :(

Kíra,
Gratulálok a sikerhez!

Madrin,
Neked is kitartást kívánok a következőhöz.
Augusztusban kezdhetek újra, addig nálunk is pihi lesz.

Kép
mofly

Sziasztok!

Lányok, nagyon szépen köszönöm a drukkokat, nagyon jólestek!

Tegnap a 4 szép, nagy tüszőmből 2 petesejtet tudtak leszívni...... ez a korábbi eredményeim után elég nagy csalódás volt (1. lombiknál 8 tüszőből 8 petesejt, 2. lombiknál 5-ből 5 volt). Nálunk a spermiumok miatt a megtermékenyülési arány mindig rossz volt, ezért nagyon izgultam/izgulok, hogy hány embriónk lesz.
Az egész stimum elég nyögve nyelős volt, pár napot leszámítva, mindig volt valami a 27 nap alatt... a végén, a repesztő szuri előtti három napban is már olyan nagyon-nagyon fájtak a petefészkeim, hogy szinte végig feküdtem, pisilésnél meg majd elsírtam magam a fájdalomtól. :oops: Nem tudom miért volt ez így, ha az első kettőnél semmi panaszom sem volt ezektől a gyógyszerektől és ettől a protokolltól. :?
A lényeg, hogy nagyon vártam már a punkciót, én voltam az első tegnap reggel, 8:50-re már túl is voltam rajta. A tegnapi nap több szempontból is csalódás volt...... a férjemet pl. nem hívták ki mintát adni. Ő ment utána a biológusnak (nem Kanyó doktornőnek), hogy mi lesz már. Azt a választ kapta, hogy van fagyasztott, biopsziás anyagunk..... :shock: A férjem mondta neki, hogy van friss anyagunk, akkor nem abból kellene?! Ja, de persze. Hmmm... a párom azt is külön kérte, hogy számolják már meg a spermiumokat (kíváncsiak voltunk, milyen szintre tudtuk felturbózni az eredményt), azt mondta hogy jó, semmi akadálya.... 1-1,5 óra múlva meglesz az eredmény. A zárójelentés kiadásakor rákérdeztünk, szerintetek megszámolták???? Nem. :(
A másik meg az, hogy engem a punkció után leejtettek vagy ráejtettek valamire.... :roll: egy fél tenyérni lila duzzanat van a bal csípőcsontomnál..... Nem emlékszem semmire sem, mert most úgy beájultam az altatástól, hogy még a vérnyomásmérésre sem emlékszem.
A nap végén megkaptam életem első progi szuriját is, Erzsikének isteni jó keze van. Már épp vártam, hogy mi lesz már.... és addigra már készen is volt vele. :D Az más kérdés, hogy feküdni nem nagyon tudok rajta. :lol:
Szóval tegnap délután igen leharcolt testi-lelki állapotban tértünk haza.

Ma reggel alig mertem telefonálni Kanyó doktornőnek.... de jó híreket mondott, mind a kettő megtermékenyült, jól vannak.... holnap reggel 10-re mehetek a beültetésre.
Édes volt a doktornő, mikor elmondta a jó hírt, megkérdezte, hogy mit szólok hozzá? Én meg mondtam, hogy jó, akkor most sírok egy kicsit. :oops: (Most azért addig még izgulok nagyon, hogy jól is osztódjanak és minden rendben legyen velük.) "Röviden" ennyi.

Mártika szokás szerint tündér volt, most is mondta, hogy ennek sikerülnie kell.... ha mást nem, akkor kidrukkoljuk. Így legyen. :wink:

Délután még igyekszem visszaolvasni és jönni. Szép napot mindenkinek!

Kép

KépKép
anett_1

Mofly, nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
anett_1

Mofly
Én is nagyon sajnálom!!!! :cry: :cry: :cry: Hajrá augusztus!

Anett
Na, minden jó, ha a vége jó!!! Én mindig arra gondolok, hogy a rossz utána jónak kell jönnie, túlvagy a rosszon, jöhet a jó!!! Kettő is elég a sikerhez, hacsak nem akartál hármasikrekkel indítani! SOk sikert holnapra!!!!!! Megy a drukk!!!

gil

Sziasztok!

Megjöttem.
MOndanom se kell, nem sikerült a 6. inszem se, de öröm az ürömben hogy nincs cisztám!!! :D és kezdjük a lombikot!!! Méghozzá a longot.
Ma volt vérvételem is, megnéték az FSH-t meg a prolaktint, az utóbbi megint a normál maximumában volt, így szedhetek naponta negyed! -nem tudom hogy fogom elnegyedelni azt a kis tablettát- Bromocryptint.
Rengeteg receptet kaptam és még nem iagzán sikerült felfognom a dolgokat szóval biztos fpglak Titeket ezügyben zargatni. :roll:
26-án kell elkezdeni szúrni a Decapeptylt.
Azt mondta a doki hogy mást protokoll is szóba jöhetett volna, de már van két domináns tüszőm és arra ment volna el az energia.

Nemone!
Te 23-án kezded szúrni a Decapeptylt?

Kép
vucuska

Anett drága de jó kettő szuper embrióka, drukkolok hoyg minden okés legyen. :)
El hiszem hogy kicsit el vagy kenődve de ez a kettő is elég lesz így egyszerre :D

Mofly borzasztóan sajnálom :(
Köszi a drukkot lehet ha így haladok a kivizsgálásokkal nekem is csak augusztus lesz belőle...

MA voltam a Biovitálba megint egy kémcsővet akartak levenni én szóltam hogy kéne mégegy mert nincs kedvem többet jönni... :? :?

Vic milyen elhivatott orvosok vannak, egyébként ilyenekre van a betegjogi képviselő, tudom hoyg amikor az ember beteg csak túl akar lenni rajta. De én simán bejelenteném az ilyet,szegényke biztos a tiszta levegő jót tesz majd.
Egyébként én is allergiás lettem, eddig semmi bajom nem volt most meg fulladok, tüsszögök, nyom a fejem nagyon utálatos :(
madrin

Sziasztok!

Hát Vic ez nem semmi :evil: Ha vígasztal, a páromnak egyszer ökölnyivel nagyobb volt a térde, valami bdagadt neki, alíg birt bicegni vele, erre rászóltak, hogy mit szimulál. :evil: Mai világban csak beteg ne legyen az ember.

Tubikriszta!
Köszi az ötletet a vitaminokkal, hátha. Többen is mondták hogy biopsziával még minden lehet, szóval nem adjuk fel.

Péntekre kaptam időpontot HSG-re. Csak nem lesz olyan vészes, mint egyesek írták itt-ott. Viszont azt mondták, hogy adnak érzéstelenítőt. Ez eddig is így volt?
rony77

Anett!

Nagyon drukkolok mindkét embriónak!+++++++++++++++++++

Mofly!

Sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Vucuska!

Hát, akkor sorstársak lettünk...Sajnálom :cry: Nem, 13-ától szúrom a Decat, és 26-án kell mennem vérvételre, UH-ra, és kezdem a merionalt.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Anett!
Akkor ez a tegnapi nem volt egy fáklyás menet. De gondolj inkább arra, hogy most minden más volt, hátha most pozitív lesz a folytatás.
:D Nem kérdeztél rá, hogy honnan lett az a folt? Vagy gondolom még energiád sem volt rá. Pihizzél sokat.

Madrin!
Olyan jót nevettem a Biovitalos mondatodon. :D :D Vették a lapot? :D

Mofly!
Sajnálom én is.
:cry: Azért még bármi megtörténhet, sose lehet tudni, hogy mi lesz...
rony77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: