Sziasztok!
Mofly, nagyon drukkolok holnapra!
Adri, Bessy, gratulálok!!!
Tubikriszta++++++++++++++ Hétfőn reggel láttalak benneteket, ott mentetek el mellettem a folyosón!
Deri, sokat gondolok Rád!

Remélem, megoldódik ez a helyzet! Drukkolok!
Madrin, az APC a Leiden előszűrője, így jó!
Jajj, Te.....

Neked nem szabad vizsgálatra menned, mert vonzod a bajt!

Nagyon sajnálom, Drága! Progihoz melyik tű vált be Neked? A 20 G vagy a 21 G?
Gil,
Az éhgyomi inzulin önmagában nem mérvadó, kellene majd a terheléses is. Nagyon kíváncsi vagyok az eredményeidre! 14 cső vér????

Te jó ég! Én 8 csőnél is úgy érzem, hogy behorpad a homlokom....
Én megvagyok, holnap lesz a leszívás.
Zsókuci, örülök hogy jól vagy és minden rendben van Veled!

Várom majd az elérhetőséget! Előre is köszönöm!
Krisztamili, nagyon köszönöm!!! Puszillak!!
Adri, én szívesen átvenném Tőled az émelygést!
Kira, Te kis telhetetlen!

Nem mondogattuk neked eleget, hogy nyugi, minden rendben lesz?! De Te csak azon paráztál, hogy nem lesz embriótok sem...... és mi van, ha nem is olyan jók az esélyeitek stb.
Nagyon meglepődtem és elég hülyén éreztem magam.

Azzal vigasztaltam magam, hogy biztos siettetek valahová.
Vucuska, ha van rá lehetőséged, mindenképp próbáld ki a teljes akupunktúrát!
Köszönöm szépen a drukkokat, nagyon kedves vagy!

Ez a 3. lombikom és így leszívás is lesz, holnap reggel.
Most olvaslak..... sajnálom!

De amíg nincs mensi, addig reménykedhetünk! Puszillak!
Rony, többen vagyunk itt "biopsziás" csajok..... tartjuk egymásban a lelket. Sajnos még egyikőnknek sem sikerült.
Nehéz ez a helyzet.... emlékszem, mennyire sokkolt minket is a hír, amikor megtudtuk.

A férjemnek volt biopsziája, az 1. lombikot a biopsziával nyert "anyaggal" csináltuk. A 2. lombikot már friss ejakulátumból nyert (pár darab volt, nem milliós nagyságrend

) spermiumokkal. 3 hónappal ezelőtt egy újabb spermateszt eredménye már 2 millió/ml volt.... nagyon remélem, hogy azóta még jobb a helyzet, és így a 3. lombikot már így csinálhatjuk.
A férjem letette a cigarettát, napi 1.000-1.000 mg. E- és C-vitamint szed, mellette multivitamint és Bio Szelénium és Cinket..... hogy mi okozta a változást, nem tudjuk.
Nemone, a Decapeptylt szúrd be a kontroll reggelén nyugodtan, az végig kell a stimu alatt. Én minden reggel 1/2 7-7 között szúrtam. A vizeletből nem azt nézik, hanem a szokásos dolgokat, baktérium stb.
Long protokollnál a ciklus 20-23. napjától indul a szurizás. Nyugi, ez teljesen rendben van így!
Edóra, örülök hogy O.K. vagy és nem K.O.!

Hajrá a folytatáshoz!
Noki, boldog Névnapot kívánok!
Vic, a francba már.... !
Pénteken láttalak Titeket. Utólag esett le, hogy Ti voltatok.... a férjedet ismertem fel.
Noki, Nika, Witch, Kery ++++++++++++++++++++++
Smile, sajnálom!
Vacak, üdv köztünk!
A vizsgálatokról egy pár szót. A 3. beültetés (nem a 3. lombik) után küldik el az embert immunológiára, genetikára (biopsziás férjeket már biopszia előtt) és ha még nem volt, akkor hysterora és/vagy laparra. Ha valaki úgy gondolja, hogy már korábban meg szeretné csináltatni, akkor meg lehet beszélni a dokijával.
A többit (IR, Leiden, pajzsmirigy) én magamnak intéztem, a leletek egy részét utólag le is adtam az orvosomnak, abból sem volt gond.
A BMC előzetes vizsgálatokban még így is nagyon alapos.... vannak olyan dolgok, amiket nem is tudunk, hogy megcsinálnak. Pl. van egy kedves ismerősöm, akit négy alkalommal stimuztak inszemre (inszemináció maga csak kétszer volt) egy másik intézményben.... sajnos sikertelenül. Átjöttek a BMC-be. Már az alapvizsgálatoknál kiderült (egy 10 dolláros vizsgálattal), hogy nem is lehet gyereke a férjének inszemmel.... csak lombikkal.
Megyek összekészítem a holmimat, jó éjt mindenkinek!