Vica!
Teljesen megértelek. Mi télen a Rota+Calici miatt nem mentünk, majd hogy ne kapjuk el az influenzát és így kb 3 hónapig nem jártak a lányok. Hát!!! Én teljesen kétségbe estem és már a nevelési tanácsadót is felhívtam, hogy nem bírok Katával. Teljesen megkattant. Most hogy megint járnak rendszeresen, megint nincs vele gond. Ma reggel is úgy eltűntek mellőlem míg elpakoltam …. beszaladtak játszani.

ez olyan jó érzés!!! Én is nyugodtabb vagyok, róluk meg nem is beszélve. A bölcsi különben máshol is húzósabb mint az ovi. Ott nagyon kevés a hely.

Még erre a fizetősre is hosszú várólisták vannak.
Tünde!
Hát én is kíváncsi vagyok! Ráadásul Katának szeptembertől 2 tesója lesz és ezt ők már most tudják.
Gyuzso!
Mi ez a hiper-szuper fog gyógyszer????

:D:D:D nagyon örülök, hogy nálatok is rendeződik az alvás!!!
Köszi a vizes infót!!! Tudtam még ezzel se fogok ki rajtad!
Kriszta!
Nagylánynak millió gyógypuszi!!!!!
Vali!
Gratula Ádámnak az ácsorgáshoz!!! A képek szuperek!!! A képeket nézve Ádi kicsattan az egészségtől!
Borsika!
Én nagyon ajánlanám, hogy szólj neki előtte. Én is szóltam Katánál már időben és örül, hogy odaviszem. Szofinál már látta a saját szemével, hogy jön az utánpótlás.
Rendelés:
H 15-19
K 8-12
Sze 15-19
Cs 12-16 (de lehet csak 15-ig. Ezt átírták kézzel a cetlin)
P 8-12
Tel: 375-1649
Manóka!
Nem vagy piskóta!!! Szobafestés???
Gratula a megforduláshoz!!!
Rólunk annyit, hogy Szofi éjjel 3X kelt és csak a kaja nyugtatta meg, de kaja után is fel-felsírt!!! Nem tudom mi baja lehet!!!

Viszont június 3.-án megyünk a Madarász Alváslaborjába és mivel a XI. kerületi nevelési tanácsadó tojik ránk, így az I. kerületibe is bejelentkeztem. Igaz június 13.-án ők is zárnak!!!
Hármaska él és virul!!!

Köv. anyák napjára új belső szerveket fogok kérni, mert ezeket már lassan péppé rugdossa.

De az a fő hogy jól van!!!!
Ja! Tegnap felhívtam a szembe szomszéd nagynénémet és elmondtam, hogy bővül a család. Hát sokkot kapott. De muszáj volt elmondanom, mert megint jött hogy menjek vissza dolgozni. Mondtam ez nem aktuális.

Ma reggel hívtam, hogy a kispesti húgának ne mondja el, mert most kaptam levelet, hogy jövő héten kegyeskedik eljönni végre hozzánk, erre közölte, hogy tegnap már elmondta rögtön azután hogy mi beszéltünk. Hurrá! Most már tudom, hogy mért jelentkezett be a kispesti!!!! Láthatóan a pletyka nálunk gyorsabban terjed, mint a villám az égen.