A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Györgyi! Isten éltessen!

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Györgyi, boldog névnapot kívánunk mi is!!

Mikoltnak és Dóri tündérjének meg boldog hófordulót kívánunk!!

Vali, várjuk a képeket!!!

Steffi, hogy vagytok?? szuper a kacsintós csíkos mókus!! :lol:

Heni, 20-as pracli, használtan (de szuper állapotban) vett Siesta, de cipőből most keresek 21-est... :roll: :lol:

Jockey Ewing kalap benne volt a "lovaglás" díjtételében (600 Ft-tal járultunk hozzá Áfonya tartásához) :lol:

megcsináltuk idén is a Csipa család kuckot a kamrába (hétvégén kipakoltuk!!!!), a kismama be is költözött nagy boldogan :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok!

Mindenkinek utólag BOLDOG ANYÁK NAPJÁT KÍVÁNOK!!!

Hú, nem semmi babatervezés van folyamatban..... MI most cseréltük le az autónkat, de apa szerint pár év múlva megint le kell majd... Nem is értem hogy miért :D

Gabi,
Sajnálom, hogy Miki bácsi jött pedig nagyon feléd tereltük a gólyákat!!!! Az igazság az, hogy azért is kérdeztem a kullancs elleni oltást, mert mi is nagyon sokat vagyunk kint a kertben, játszótéren és hát most már azt is hallottam, hogy Bp külkerületeiben is elég sűrűn előfordul... Szóval azt hiszem, hogy rákérdezek a dokinknál.

Györgyinek boldog névnapot!

Kriszta,
Hát kb. 8 után értem oda de ha jól emlékszem akkor 3/4 9-kor mentem be a dokihoz. Mindig szoktam sasolni a labornál várakozó kismamákat, de most valahogy nem is figyeltem :oops: :oops: MOst már láttam rólad képet, úgyhogy figyuszolni fogok.

Mica nagyon aranyos a képeken. Tényleg tiszta Jockey!! :lol: Jaj istenem, mindjárt 1 éves!!!!!!!!

Na, hogy ne maradjak ki a sorból én is teszek fel pocakos képet...

Kép Rékával

Kép Pocakos

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

És még kettő Rékáról....

Kép Majálison

Kép Vigyori

vica10

De jók ezek a képek!!!!!

A mi gépünk a friss képekkel apánál van, ezért holnapra maradnak sajna. :(

hali

Kép
Kép
Kép
v30

Györgyi!
Nagyon sok boldogságot!!!!!

Vica!
de jók rólatok is a képek!!! :D
nekem folyton az avataros kép urgik be rólad. Tuti nem ismertelek volna így meg. :lol:

Steffi!
Mókucis kép nekem is nagyon bejön. :lol:

Gyuzso!
Kalapos kép tényleg nagyon laza. :lol:
Hajrá Csipa-kuckó. :D

Tünde!
Vettem 2x60db-os Béres Mg+B6-ot és még sorsjegyet is kaptam. Köszi a tippet! :D
Én már túl vagyok az ovis beiratkozáson. :D Sokba is került. :oops: Megbüntetett a parkolóőr pedig rossz volt az automata. :twisted: (ja! és millióan voltak a beiratkozáson. :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi!
köszi a tippet, de nem hiszem hogy ezért kimennénk. Max. ha magyar lenne az orvos, mert még véletlenül gyerek helyett 3 füllel jönnék haza. :lol:
Ha aktuális lenne a dolog, akkor majd felhívom Czeizelt. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
Ez a Béres Mg+B6 mire jó??? Bocsi, kicsit tudatlan vagyok.... Csak azért kérdezem, mert napok óta arra ébredek éjjel, hogy húzza a görcs a lábam és szó szerint úgy pattannok ki az ágyból mint a bolha. Eddig 2x1 Magne B6-ot szedtem, de azt hiszem hogy holnap rákérdezek erre a dokimnál.
Akkor Kata szeptembertől ovis lesz??? Azért így Neked is kicsit könnyebb lesz.

vica10

Vica!
ez ugyanaz mint a Magne B6, csak olcsóbb és még több is benne a Mg. Elvileg ebből napi 1db-ot ír terhes nőknek, míg a Magne napi 6db talán 3 felé osztva??? A Magne 1400ft/60db, míg a Béres most májusban 1375Ft/60db. Még nem tudom, hogy beválik-e és elég lesz-e a napi egy. :shock: kicsit hihetetlennek tűnik. Én eddig 2x3 Magne B6-ot szedtem és így nem volt vádli-görcsöm. De ha ennél kevesebbet szedtem, akkor úgy begörcsölt, hogy nem tudtam lábra állni, mert nem tudtam lerakni a sarkam. Pedig ilyenkor rá kell állni. Csillagokat láttam.
Ovi: még nem tudom, hogy ovis lesz-e. De nagyon remélem. Minden esetre már próbált egyezkedni a nő, hogy szerinte NEKEM JOBB ha délben hazaviszem, mikor úgyis el kell jönnöm otthonról Szofi miatt. :shock: Hát ezt talán had döntsem el én!!!! Szofi különben is csak egy héten 2X jár!!! és ha felveszik Gazdagrétre vagy Őrmezőre, akkor nekem jobb lenne nem délben szaladnom két irányban egy újszülöttel. Szóval most nagyon parázom, mert a hasam kiszúrta és sajnos azt vettem észre, hogy manapság minél több gyereke van valakinek annál hátrányosabb helyzetben van. Majd akkor lesz biztos minden, ha már odajár Kata.

Viszont van egy jó hír is: úgy néz ki a papám teljesen megbékélt Hármaskával. Az öröm ugyan nem látszik rajta, de nem tesz semmilyen negatív megjegyzét. Azt mondta, hogy ő ebbe nem szólhat bele, csak félt. :D Az meg baj is lenne ha nem féltene. :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vica!
csak annyi, hogy gondolom azt tudod, hogy ezeket a görcsoldásra ajánlják a dokik. Nem kifejezettem a vádli-görcsre (mert az őket nem izgatja, bár ez arra is jó), hanem hogy nem görcsöljön a hasad, mert akkor hamarabb beindulhat a szülés is. Ezért aztán a 35. hét után, már abba is kell hagyni a szedélüket. Ezt csak leírtam, de gondolom ezt te is tudtad!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

bocsi,de ezt elfelejtettem: :oops:

Ki mennyire ismeri az ásványvizeket?????

nem tud nekem valaki egy olyat ajánlani, ami SZÉNSAVMENETES és NAGYON KEVÉS (ESETLEG NINCS IS BENNE) FLUOR???????? sajnos allergiás vagyok rá és úgy néz ki, hogy egyre jobban. :oops: :oops: :oops: most teljesen leálltam a normál fogkrémekkel és csak MENTEST használok, de csak nem múlnak egy a pici ki kiütések. :oops: Nagyon zavar! :oops:

MÁS!!!

Hallott már vki a Madarász Viktor utcai gyerekkórház ALVÁS-LABORJÁRÓL??? Szofit le kellene szoktatni az éjszakai kajálásról. Mi lesz belőlem, ha éjszakánként két gyereket kell majd etetnem????
:roll: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Halihó!

Veronikusz!
Tudod, már meséltem, hogy Orsival törzsvendégek vagyunk az alváslaborban :D vagyis voltunk...ma már úgy alszik mint a kisangyal :D
Elösször vedd meg a könyvüket...
Ha abban nem találod a megoldást akkor kérj időpontot, de minél hamarabb, mert általában nincs hely és ki fogsz csúszni az időből...
Ugyanis ha eljutsz akkor még a kivitelezés is igénybe vesz pár hetet/hónapot (nálunk kb 3 hónap volt).
A könyvük címe: Aludj Velem és Dr. Gál Éva meg még egy pasi írta...

Kép

Kép
cukipofa

Ja!!!!!
Van esetleg valakinek tapasztalata Dr. Lenkei vitaminjaival?????????

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Györgyi: Boldog Névnapot kívánunk neked.

Gabi: Hanna a keresztlányomnak a kis huga,de ugy kezeljük mintha uncsi tesó lenne :lol:

Borsa: Aranyos vagy, hogy vigasztalsz :P Kicsit örülök is annak, hogy összevesztünk,mert így legalább nem kell mennem hozzájuk és hallgatni az unalmas szövegüket :oops:

Jók a képek lányok.
Memme? Zsófi? Adri? Andi? És a többi távol maradó ebben az esőben merre jár?

valentina

Sziasztok!

Vica
! hegedűs mindig a MagneB6-ot mondja, de abból tényleg 6 darab kell, hogy ne görcsöljön a lábad. Ez a Béres féle meg nai 1 tablettával is elég. És ugyanaz van benne. Csak a MagneB6-nak jobb a reklámja :)

Veronikusz
, én is hallottam jókat az alváslaborról, de oda ténlyeg jelentkezz be minél hamarabb.

Ovi, mi még ma nem mentünk beíratkozni, úgysem a sorrend számít. Jobb is, mert a barátnőm volt, és millióan voltak. majd csütörtök-péntek. A barátnőm fia januári, most megmonták neki, hoyg akkor ne is számítson semmire, januárig nem tartják neki a helyet, addig meg nem kapnak utána pénzt. pedig ott nincs kistesó, és neki mennie kell dolgozni. Szép, mi?

Lenkei: az anyukám szedi és az ő párja. Olvasta a könyveiket is, stb. Én is olvastam az egyik könyvet, engem nem győzött meg, nekem félelmetes ez a nagy dózis a vitaminokból, amikor az orvosok másik fele nem ezt mondja. A pasi szerint tök jók, anyum bevallása szerint semmi extrát nem érzett, semmi jobb közérzet, semmi, de mondta,hogy így 50 felett nem tudja, mi lenne, ha nem szedné.

mtunde

Lenkei vitamin:
egy ismerősünk gyereke szedi (kb 3 éves a kislány) és ők úgyanúgy betegek szoktak lenni. :shock: A gyerekorvosunk se lelkendezett, hogy ilyet szedjünk. :?

Alvás labor:
holnap felhívom őket!!! ha adnak időpontot felőlem megveszem utána a könyvet is. Nekem már nincs idő itt olvasgatni. Ez nem megy egyik napról a másikra. :oops: A kisasszony meg nagyon makacs. :wink:

Cukipofa!
nálatok mi volt a gond az alvással???

Ovi:
nálunk is millióan voltak, de nagyon meg volt szervezve és tök gyorsan végeztem. :D Ezzel nem is volt gond, viszont azt bírtam, hogy rögtön megkérdezték, hogy az alapítványukat tudjuk-e támogatni. :shock: Meséltem ezt a férjemnek aki rögtön rávágta, hogy ha Szofit felveszik akkor rögtön és akár elintézi, hogy több cég is egyszerre. :D Különben Szofira nekem se fogadták el a jelentkezést. Azt mondták, hogy januárban érdeklődjek megint!!! :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja, Veronikusz, tök jó, hogy apukád megbékélt. Ez azért nagy haladás!

mtunde

Veronikusz: ez jó hír :lol: :lol: :lol:
Lenkei: férjem szedte, semmi extrát nem tapasztalt. Mi a vitaminkirályt szedjük, szerintem ők a legjobbak ( nem occsó,de természetes)

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz,
Örülök, hogy a papád megbékélt!!!!
Ovi: Nálunk kapásból a bölcsivel voltak problémák, mivel már októberben beirattam Rékát, hogy idén már tudjon menni. De mivel közben terhes lettem, januárban voltam a bölcsiben ahol szinte azonnal közölték, hogy akkor storno. Most érdeklődtem az ovi miatt, hogy jövő szeptembertől szeretném ha mehetne, erre kedvesen közölték, hogy csak és kizárólag délig lehet ott, de ha megtudom oldani akkor kezdjen inkább később. MOndom köszi, de én szeretném ha közösségbe járna a gyerek. Nem mintha most nem járnánk de szerinem teljesen más, ha vele egykorú gyerekekkel van együtt még ha "csak" egy fél délelőtt van ott.

Na akkor utána nézek, ennek a Béres Magnéziumnak.

vica10

Vica, Veronikusz: Hát kiváncsi leszek, mit fognak nálam mondani, ugyanis a beíratkozási papírra rá kell írni, hogy vane másik gyerek, mekkora, mikor megy bölcsibe, stb. Nem tudok mást tenni, mint beírni az igazat, hazudni nem szeretnék. Ráadásul vinnem is kell a kiscsajt is magammal :) Amit Kriszta linkelt kismama cikket, az azért elég tanulságos. A törvén yugyanis nem szól kistestvérről, és egyebekről... Mármint hogy akkor más elbírálás lenne.

Ja, és Vica, nagyon helyes és jó nagy pocakod van!

mtunde

Mikoltnak, Dóri Tündérjének és Áronnak boldogságos hófordulót kívánunk!!

Vica,
tuti nem ismernélek meg az avatar alapján! :wink: nagyon csini pocak!!!! és a Kisasszony meg vagány ezerrel!!! :lol: :lol:

veronikusz,
forrásvizet igyál: jana 0,1 mg/l, san Benedetto 0,06 mg/l fluorid tartalmú
szuper, hogy a papád kibékült a helyzettel!!

Valentina,
édesek a képek! nagy a szerelem?? :lol:

ovi: hát igen, a törvény 1 dolog, a sorrend a másik... a gyakorlat meg a harmadik..
én sem tudnék hazudni 1 papíron sem, nem úgy neveltek..
a nővérem szerint otthon még a magánoviba is kell kötelezően utalni az 1%-ot és egyéb hozzájárulást.. egyébként is lehet, hogy oda utalnák, de ha kötelező?! :shock:

magnézium:
én magne b6-ot szedtem, de kettesével :lol: :lol: , úgy működött :wink:

én végre megtaláltam az Ancsa-féle homeopatás fog-gyógyszerünket, így másfél hete az első nyugodt éjszakát tudjuk magunk mögött! persze most reggel meg én nem tudok aludni.. :roll: de annyira jó volt végigszuszogni-szopizni az éjjelt gond nélkül!!!
Csipa még egyben :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

jó reggelt

most nézem a Mokkában Rákoczi Ágit, az év bábájával együtt :D

Vica! nagyon csini pocak, irigykedem :lol: nagyon... Réka is de édes!!! :lol: csini a napszemcsi. Encinek is van kettő. (1 már összetört :? )

Kép
gablaty

Jó reggelt! :lol:

Először is: minden pocakos nagyon-nagyon szépséges! Tényleg, irtó jól néz ki mindenki! A gyerekekről már nem is beszélve!

Bori???????? Dorka?

Zsu!
Örülök végre egy nyugodtabb éjszakának, hurrá-hurrá! Martin rendben, már az antibiotikum szedése után 2 nappal nagyon jól volt. Alszik, eszik, játszik, annyi van, hogy a dackorszak átlépett egy olyan stádiumba amikor, ha valami nem tetszik neki földhöz vágja magát… Ilyenkor elmegyek onnan és nem veszek róla tudomást aztán ő jön hozzám és bújik, nem tudom jó-e ez a taktika ez van. Mica nagyon édi! Milyen háti hordózotok van? Apa is volt veletek?

Merci!
Jól vagy, minden rendben? Legalább annyit írj, hogy mi újság, izgulok!

Kullancs oltás: én is be akarom adatni, mert sajnos a múlt héten 2 szomszéd is talált magán kullancsot, majd konzultálok a dokival mit javasol.

Veronikusz!
7személyes autó?! :roll: Ásv.vízben én nem tudok mit mondani, de én nagyon adok Zsu szavára, szerintem tuti jó amit írt!

Gabi!
Hát én is drukkoltam itt neked csendben, de hidd el tényleg ők választanak minket, megvan a jó oka, hogy várat magára, nyugi, próbálj meg nem ezen agyalni állandóan, az sem jó! ( a húgomék lassan két éve próbálkoznak és nekik nem nagyon akar összejönni, tudom milyen ez, mint családtag átélem vele és hát szörnyű, főleg, hogy nekünk már a 2. jön)

Heni!
Anyák napi képek?! Voltatok a bába napon?

Valentina!
Nem kell foglalkozni anyóssal, igazad van legalább nem kell menni! :wink: Cukkancs Viktor!

Vica!
Hú azta milyen szép pocakod van! És Réka tök sokat változott, de irtó aranyoska!

Memme!
Neked annyi, Melinda már most nagyon huncut! Apa készítheti a puskát!

Zsófi!
Hú a te pocakod se semmi! Szééép! És Léna is a háttérben! Anyukádra meg nagyon hasonlítasz!

Tünde!
Villő és Bene nagyon drága! De Bene mióta nem szereti, ha fényképezed?

Kriszta!
Előlről nem is látszik a pocakod, bezzeg oldalról. Jó nagy!

Na mennem kell, martin megunta a banánt...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Steffi, rólad még nincs pocakos kép! :wink:

Bene csak mostanában kezdte ezt kitalálni, hogy odateszi a kezét. Nem tudom, honnan vette. Amúgy meg lehetetlen lefényképezni, mert ha látja, hogy fényképezek, akkor jön és el akarja venni a gépet, hogy majd ő csinál képet. Csoda, hogy a hévégén ennyire hagyta magát. :)

Tényleg, végül valaki volt bábanapon?

mtunde

Sziasztok!
Pankának tüszős mandulagyuszija van.

Vica! Szép poci! És Réka jól nyomja a mocit!

Heni! Voltál bábanapon?

HOL VAN BORSIKA???

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Panka gyógyulj meg hamar!!!!

Steffi, tényleg, pocakfotod van már? Mutasd meg lécccci! :)

Tegnap délután Ádám kapaszkodás nélkül felállt! Épp Ákossal mesét olvastunk. Olyan sokáig állt, hogy szóltam Ákinak, és annyira örült neki, hogy utána ölelgette, tapsolt neki, mesélte papának amikor jött. Úgy örülök, hogy ilyen jó a kapcsolat közöttük! :D

És akkor az ígért képek:

Szombaton kirándultunk Nagykovácsi-Nagykopasz kilátó-Budakeszi útvonalon
Kép

Ádi jól elfáradt a sok sétától :D
Kép

Ákoska fodrásztanonc áldozata...
Kép

Kép

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!
Nálam a helyzet változatlan..

Képek nagggyon jók! :) :)

Gyuzso,
örülök, hogy jobban alszotok! (kipp kopp) Ma én is aludtam mint a balta. (csak 2x keltem, az nagyon jó) Nálam talán a melegfront, nálatok meg fogacskák.
Mi lesz a szülinapi program?
Csipának mennyi lehet még hátra? Mennyi poronty lett múltkor (ugye ez neki nem az első vemhessége?)? De jó lesz majd, egy fészek tele puha szőrgombócokkal. :) Majd lécci rakj fel képet róluk.

Kullancs témában eléggé elgondolkoztattatok. 1 éves kor alatt akkor gyakorlatilag csak nagyon vigyázni lehet, mást nem? Terveztük, hogy a nyáron azért lemegyünk balcsira hármasban, de ott van kullancs dögivel... (én is találtam a hasam közepén egyet két hónapja, pedig csak kifeküdtem a nyugágyba) Akkor gondolom, nem túl jó ötlet kirakni a babát a fűbe egy pokrócra... :? :?

Nem tudjátok véletlen, hogy most hány napos házasságlevelet fogadnak még el? 300?? És ha a mienk régebbi, akkor ki kell kérnem az anyakönyvi hivataltól egy hiteles másolatot? (én igazából nem értem, hogy ez mire jó... :oops: )

Veronikusz,
Berend doki néni mikor rendel? Vajon érdemes megkeresni még szülés előtt?
Vendég

Bori: 300 napnál nem régebbi kell. ha a tied régebbi, akkor sajna kell kérni egy újabbat. (mintha ez az egész azért kellene, hogy apa nevére kerüljön a gyerek. nekem anno egyszer azt mondták, hogy ha ez nincs, akkor az én nevemet kapja a baba, aztán sok sikert a módosításhoz.)

köszi a hófordulós köszöntést, én már követni sem tudom :oops:

tegnap jártam UH-on, végre láttam a karácsonyi tablót, úgyhogy ezúton mondhatom, hogy remek lett.
amúgy Dóri fejreállt!!! :D remélem nem jut eszébe már forgolódni.

a 4 napos ünnepre bevállaltam egy szobafestést anyósoméknál, de hiába osztottam szét a munkát 4 napra és csak akkor, amikor alszanak a gyerekek, úgy tűnik, hogy ínhüvelygyulladást is sikerült összeszednem, mint eredmény. de a szoba tuti szép fehér lett. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

sziasztok

A tiramisuba mindenképpen kell tojás? mármint a krémbe....
még eddig nem csináltam, vettem mascarponet (hát nem occsó 500g 1200 Ft :shock: )és nem akarnám elrontani... vettem tejszínt is meg minden... a tojás az muszáj bele, h összefogja mi??
de vettem tirmaisu krémport lehet,h azzal kavarom majd össze a tejszínt meg a sajtot, aztán a tojglikat kihagyom :oops:
(nem igazán akarok nyers tojást enni melegben)

Kép
gablaty

Steffi! köszi a csendes drukkolást.....(hugodék jártak már vmi dokinál? mert 2 év az elég hosszúnak tűnik :shock: de reméljük nekik is minél előbb mostmár jön angyalka!!!!!!)

Kép
gablaty

Vali! szenzációsak a képek! Ádám :D :D :D sok női szívet megdobogtat majd :lol: nagyon szépek vagytok!!!!!!

Kép
gablaty

Vali!
Nagyon jók a képek!!!

Gabi!
Volt orvosnál a húgom, kapott gyógyszert, reméljük a legjobbakat...
Tiramisu: én nem teszek bele tojást egyáltalán! Engem idegesít, hogy nyers tojás van a krémben és azért nem, én úgy csinálom, hogy nagyon zsíros tejszínt veszek azt felverem habbá és ezt keverem össze a mascarponéval, így is nagyon jó kis krém lesz belőle! Nem is fontos, hogy kemény hab legyen, jobb, ha lágy, mert a mascarpone eleve kicsit keményebb! Én már 3éve így csinálom, eddig nem volt rá panasz! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Meggyöttünk...Jó felületesen átolvastalak Benneteket, mennyi pocak... :shock: Állat.
Gabi,
:( további drukk. Megírtam a verset a liberora, ha nem is leszek befutó, akkor is megkapod ajándékba a babád mellé.Úgyhogy gyúrjatok apával a témára szorgalmasan.

Ancsa,
szóval, ahogy Gabinakis írtam,mégis szültem egyet(mármint verset).

Zsófi,
gratula a csajhoz.

Bori,
megjöttem, szülhecc, a csajok rendesek, lehet, hogy csak rám várt Pucerka.

Lilluska,
szeretettel gratulálok. Minor. :)

Adrit nem nagyon láttam irogatni. Remélem minden okés.

Veronikusz,
tök jó, hogy papád tök jó. Ezek szerint mentek ti még Intercontinentál meg lesz itt piros karika.

Kecó romokban, apa egyedül volt egy hétig, gondolom, nem kő részletezni. Hekkezni mehetünk csajok, meg még annyit rólunk, hogy takonykór leküzdve, gyerköcök tök nagy arcok, életemben nem mentem még annyit, mint az elmúlt héten, de nincs olyan csúszda Tiszaújvárosban, amit nem próbáltunk ki. Én nem mindegyikbe férek bele. :oops: Flórkának egy fél+egy kis pöcök foga van(értsd: kibújt a második is.)Vettem neki kis kendőt Tiszaújban, amikor lehúztam róla a kapucnit, az eladó néni kedvesen felvisított: de kis kopasz vagy!-szóval ezen a téren minden változatlan, eladó néninek gondolatban bevittem azé' egy májgerit. Napozzatok!

Kép
Kép
paklincs

sziasztok!

Köszi mindenkinek a dicséreteket!!! De tényleg minden pocakos nagyon csinos!!

Steffi,
Rólad még tényleg nem láttunk képet!!!! Örülök, hogy Martin meggyógyult.

Gabi,
Ne irigykedj a pocak miatt, hamarosan Neked is lesz :wink: Én nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vali,
Ádám milyen nagy fiú!!! Szívdöglesztő egy kis pasi! Lesz gondod vele az bizti!! Nagyon jók a képek!

Tünde,
Én sem tudok kamuzni, tehát mikor kiderült hogy terhes vagyok akkor rögtön szóltam a bölcsiben és hát így kapásból kihúzták a listáról. De nagyon kíváncsi leszek, hogy az ovinál ez hogy is működik. Majd mesélj, hogy Nálatok mi volt!

Kriszta,
Pankának jobbulást.

Manóka,
Nem vagy semmi, hogy ilyeneket bevállalsz!! Éljen, hogy Dóri menetiránnyal szemben van! :lol:

vica10

Steffi,
jókedv :D

Györgyi,
boldog névnap!

Eni,
de jó, hogy megvagy. Tessék sokasodni! :wink:

Kép
Kép
paklincs

Vica!
Teljesen megértelek. Mi télen a Rota+Calici miatt nem mentünk, majd hogy ne kapjuk el az influenzát és így kb 3 hónapig nem jártak a lányok. Hát!!! Én teljesen kétségbe estem és már a nevelési tanácsadót is felhívtam, hogy nem bírok Katával. Teljesen megkattant. Most hogy megint járnak rendszeresen, megint nincs vele gond. Ma reggel is úgy eltűntek mellőlem míg elpakoltam …. beszaladtak játszani. :lol: ez olyan jó érzés!!! Én is nyugodtabb vagyok, róluk meg nem is beszélve. A bölcsi különben máshol is húzósabb mint az ovi. Ott nagyon kevés a hely. :cry: Még erre a fizetősre is hosszú várólisták vannak. :cry:

Tünde!
Hát én is kíváncsi vagyok! Ráadásul Katának szeptembertől 2 tesója lesz és ezt ők már most tudják. :cry:

Gyuzso!
Mi ez a hiper-szuper fog gyógyszer???? :D:D:D:D nagyon örülök, hogy nálatok is rendeződik az alvás!!!
Köszi a vizes infót!!! Tudtam még ezzel se fogok ki rajtad! :lol: :lol: :lol:

Kriszta!
Nagylánynak millió gyógypuszi!!!!! :cry:

Vali!
Gratula Ádámnak az ácsorgáshoz!!! A képek szuperek!!! A képeket nézve Ádi kicsattan az egészségtől! :D

Borsika!
Én nagyon ajánlanám, hogy szólj neki előtte. Én is szóltam Katánál már időben és örül, hogy odaviszem. Szofinál már látta a saját szemével, hogy jön az utánpótlás. :lol:
Rendelés:
H 15-19
K 8-12
Sze 15-19
Cs 12-16 (de lehet csak 15-ig. Ezt átírták kézzel a cetlin)
P 8-12
Tel: 375-1649

Manóka!
Nem vagy piskóta!!! Szobafestés??? :shock:
Gratula a megforduláshoz!!!

Rólunk annyit, hogy Szofi éjjel 3X kelt és csak a kaja nyugtatta meg, de kaja után is fel-felsírt!!! Nem tudom mi baja lehet!!! :shock: Viszont június 3.-án megyünk a Madarász Alváslaborjába és mivel a XI. kerületi nevelési tanácsadó tojik ránk, így az I. kerületibe is bejelentkeztem. Igaz június 13.-án ők is zárnak!!! :cry:

Hármaska él és virul!!! :D Köv. anyák napjára új belső szerveket fogok kérni, mert ezeket már lassan péppé rugdossa. :lol: De az a fő hogy jól van!!!!

Ja! Tegnap felhívtam a szembe szomszéd nagynénémet és elmondtam, hogy bővül a család. Hát sokkot kapott. De muszáj volt elmondanom, mert megint jött hogy menjek vissza dolgozni. Mondtam ez nem aktuális. :lol: Ma reggel hívtam, hogy a kispesti húgának ne mondja el, mert most kaptam levelet, hogy jövő héten kegyeskedik eljönni végre hozzánk, erre közölte, hogy tegnap már elmondta rögtön azután hogy mi beszéltünk. Hurrá! Most már tudom, hogy mért jelentkezett be a kispesti!!!! Láthatóan a pletyka nálunk gyorsabban terjed, mint a villám az égen. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Nálunk most szieszta van...alszanak a kis ördögeim :D
Dani kb 3 hete átállt a napi 1 alvásra...így most 1-4 ig alszik, Orsi 2-4ig.
De legalább van napirend. Ébredés reggel, összecuccol, játszótér, ebéd, alvás és így tovább :D

Veronikusz!
Orsi felébredt állandóan és már nagyon rossz volt...nem tudtuk, hogy miért. Állandóan altatni kellet. Este elaludt 10 körűl és fél1-1kor már visított. Akkor át kellett vinni magunkhoz, mert csak ott aludt. Egy idő után már zavaró volt, mert ő pörög-forog az ágyban. Mi meg soha nem tudtunk kettesben lenni...nem volt összebújósalvás meg ilyesmi...időzített házasélet :D
Na aztán egy ismerősöm tanácsára elmentünk és kaptunk jótanácsokat...
Az ismerősömnél az volt, hogy a kisfiú kakaóval aludt el és éjjel felébredt 3-5 alkalommal és kakaót kért :shock: na ettől teljesen kikészűltek és kb 2 éves korában elmentek...
Persze előre szólok, hogy valószínüleg azt fogják mondani, hogy ne adj neki kaját éjszaka...ennyi!!!!
Vagyis nekik ezt mondták...simán hozzá van szokva, hogy ébredjen fel enni és ez berögződik náluk.
Így felébred és eszik...csak az első pár nap a nagyon húzós aztán egyre jobb lesz, de készűlj fel egy 3-4 hónapig tartó csatára :?

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Megjöttünk Bécsből, mindannyian jól elfáradtunk, de nagyon jó volt!

Vica! Tudtam, hogy valakit kihagyok a felsorolásból, bocsi-bocsi... :oops: De nagyon csini pocakod van, meg Réka is gyönyörű!!!

Kriszta! TE pocakod is szép! És szemből tényleg nem is látszik!

Bori! Én 30 napnál nem régebbire emlékszem, de remélem én tudom rosszul...

Veronikusz! Az I. kerületi nevelési tanácsadóban anyukám a főnök... :wink: Ott jó kezekben lesztek! :lol: Pocakkép?

Gyuzsó! Jó a hátihordó, ez milyen márkájú?

Steffi! Örülök, hogy Martin rendbejött! Rólad is kérünk ám pocakképet!

Vali! Ádám tényleg már most kis szívtipró!!!

Ovi: drukkolok mindenkinek, hogy bejusson oda, ahova és annyi időre, ahogyan szeretné! Mi jövőre leszünk hasonló helyzetben, úgyhogy már most figyelek rendesen, mit hogyan kell csinálni!

Kullancs: én beadattam Lénának. Mi is oltva vagyunk, és most nemrég mondták is a hiradóban, hogy idénre nagyon fertőzöttek már a közparkok is... Tavaly egy barátnőm két kullancsot szedett le az 1 éves kisfiáról, mire a Margit hídról besétáltunk a szigeten a szökőkútig... :shock:
És nem kell minden évben ismételni, hanem először kell 1 hónap különbséggel 2 oltás (a második után már védett a gyerek), aztán rá 1 évvel a következő, aztán 3 évente.
Parkba-játszótérre-fűbe meg szerintem mindannyian járunk...

Mennem kell, Léna felébredt...

Bocs, ha valakit kiahagytam...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Memme, nálam van a tálcád, majd beszéljünk, hogy hogyan adom vissza.
A torta annyira finom volt, hogy a fogyókúrám ellenére kétszer ettem belőle, sőt a közepe díszítést is én kanalaztam be. Mennyei volt. Köszönjük.
Ha le tudom butítani a képeket, küldök, mert van egy rólatok is a Pindurral és nagyon jó lett.
Szeretettel
nováky_rita

Cukipofa!
:shock: elég durván hangzik ez a 3-4 hónap, de talán erőt ad, hogy szülésig még rendeződhet. :D Különben meg tegnap előtt megpróbáltam inkább „éheztetni” éjjel, erre 5 perc után berontott a férjem, kezében a meleg tejecskével. :evil: tudomásul vettem, hogy most az adóbevallások végéig hagyom szegényt, hogy legalább addig a hajnali 1-2-3-ig had aludjon nyugodtan és ha vége, akkor júniustól jön majd a leszoktatás. Szegény már ülve elalszik, mégse szúrhatok ki vele pont most!!! De júniustól az lesz amit én mondok. :lol: Szegény Szofi! :cry: de neki is jobb lesz, mert jobban kipiheni majd magát!!! :D

Zsófi!
:D:D:D milyen kicsi a világ!!!
Pocis kép??? Eddig béna voltam, mert saját magamat fényképezve …. Szóval béna. :cry: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nem is írtam:
ma voltam dokinál és most is lányt látott, de nekem ez már nem újság. :D Minden rendben volt. Töpörtyűnek nem tetszett, hogy a Doki UH-ot. Akkorát rugott a műszerbe, hogy még a doki és érezte. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a kösszöntéseket!!!! Aranyosak vagytok!!!!!
Mi jól vagyunk, Jázmin igazi kis tündér. 14 foga van, egész nap beszélget, gagyarászik. Megtanulta a nevünket. Ő JÁzi, Apa Áko, Én meg először Gyingyo voltam, mostmár Gyögyi:) :)
Hihetetlen, napról napra mennyit tudnak fejlődni, csak kapkodom a fejem.
A fotók isteniek, Ádám elképesztő!!!!!Ez a haj!!!

Eni
SZIAAAAA! Ezer éve!!!!! Hát drukkolok a tesókának!!!! :)

Cukipofa
Hát ezt a vitamint én sem ajánlom neked. A C vitamin nagy adagban tényleg csodákra képes, legalábbis nálam, de csak alkalmanként. Folyamatosan szedni ennyi vitamint elég megterhelő lehet a vesének. Persze nem vagyok orvos. Egyébként oldalakat tudnék írni arról, hogy milyen vitaminnal és mekkora dózisban gyógyítanak a világban vitaminokkal igen súlyos betegségeket. Jól felkészültem, mert kb. 2 éve csináltam vele riportot. A könyvében leírtakkal, mármint a gyógyszerlobbival maximálisan egyetértek, ez tény, így van. Sajnos. Na de be is fejezem a témát, mielőtt veszélyes vizekre eveznék.... Szóval, ha kúraszerűen beszedsz egy adagot akkor tutira nem lesz semmi bajod, de én nem szedném mindig. :roll:

Veronikusz
Hát én nem ismerem ezt az alváslabort, de nagyon kíváncsi leszek mit mondanak.
Szerintem egyébként ez tutira nehéz lesz, mert először neked kell elhatároznod, hogy egyszerűen nem adsz neki enni éjjel, ja és ehhez Apuka is kell!!! :) Ez nyilván egy rossz szokás már és fel is kel, mert megszokta. Van egy barátnőm, ahol ugyanez alakult ki a gyerkőcnél, mert csak cicin aludt el, Apuka meg egyszerűen nem volt arra tekintettel, ha éjjel üvöltött a gyerek még 2 percre sem. Anyukának nem nagyon volt más választása. 2 és fél éves a gyerek és egy nap kb. 50-szer szopik. Éjjel, napközben, mindig... Durva.. Szerintem..
Szóval csak keményen!!!! :) :)
Ja, most látom, hogy mit írt Cukipofa, hát egyetértek. Lehet hogy menni fog ez Alváslabor nélkül is. :)
Ja az ásványvizekről annyit tudok, hogy a SZentkirályiban és a Nestlében kevés van mindenből. Bioboltokban lehet kapni a Tündérvizet, abban még kevesebb és nagyon finom. De a fluort nem tudom mennyi van benne.

Kép
gyorgyi33

Sziasztok lányok!
Bocsi, de jó régen írtam, :oops: mióta itt a jóidő, nem jutok a géphez, este meg már túl fáradt vagyok ahhoz, hogy írjak is.
Próbáltam visszaolvasni, még nem sikerült teljesen.
A képek nagyon jók, végre látok pocakosakat is. Nemhiába kértem annyiszor. :lol:

Mi megvagyunk, a lányom jól megfázott a fellépéskor, mert több mint egy órát a szabadban lévő "művészbejáró" előtt töltöttek, fellépésre várva, topban, miniszoknyában.

Most próbálok visszaolvasni.
Majd még jövök.
Sziasztok!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Steffi
, jó az avatar! :)

Vali,
nagyon jó képek!

Rita,
tedd fel a bábanapos képeket!

Borsika! +++++

Emese, ok, hekket összehozzuk lassan.

mtunde

Ja, ovi, képzeljétek, a barátnőm mondta, hogy mosta beíratkozásnál nem kérdezték, van-e tesó, stb. így aztán úgy döntöttünk, ha nemkérdezik meg, akkor nem fogom a szájukba tolni az infót azzal, hogy viszem magammal, hanem inkább itthon hagyom apjára, és úgy megyek. Ha megkérdezik, persze mondom, de azért külön nem hívom fel a figyelmüket.

mtunde

Sziasztok!
Nagyjából visszaolvastalak Benneteket, de sajna nem volt időm mindenre.....
Berke ma kapta meg a 18 hónapos oltását.Délután már éreztem, hogy kezd meleg lenni...este vacsizni sem akart.felment a láza 39-re majd adtam neki nurofent.....rögtön kihányta..... :cry: nagyon kába volt ilyennek még soha nem láttam szegényt.....nagyon rossz volt...megijedtem.nem is tudtam megfürdetni sem mert annyira kivolt.Felhívtam az ügyeletet azt mondták, h tuti nem az oltástól van hanem vírus.... :cry: most alszik....
VAli :nagyon jók a fotók, elképesztően helyes kisfiú Ádám!!!!Nagyon szép.Gratula a felálláshoz!!
Veronikusz szóval 3 a lányka :lol: mindegy csak egészség legyen!!!Az éjszakai evés csak szokás kérdése.Berke leszokott róla 2-3 nap alatt igaz, hogy csak 8 hónapos volt de azóta soha nem kelfel egyik éjjel sem.Nálunk nagyon bejött a módszer(Aludj jól gyermekem című könyv)mondjuk itt még nem olvastam, hogy valaki ajánlaná valakinek de én nagyon tudom .......már több ismerősömnek a gyereke is leszokott vele az éjszakázásról.Minél később kezded annál nehezebb lesz.A Módszer szerint egy hét alatt leszokik a felkelésről.....beszéld meg a pároddal, mert végül is az Ő érdeke is......
Bocs ha valakinek nem reagáltam de sok volt a dolgom is mostanában.......
JAh....tegnap zöldséges carbonarat csináltam....nagyon jó, Ha kell a recept szóljatok.......

KépKépKépKép
vdorka3

Györgyi utólag is Boldogságos névnapot kívánok!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok lányok, csak beugrom, próbálok visszaolvasni titeket, de már megint lemaradtam nagyon. Pörgünk ezerrel, mert Oli itthon van 2 hete (tejmentes diétát kell tartanunk). Mi különbne jól vagyunk, Oli összes lelelete negatív, jól is van, de még csüt megyünk egy tejcukor terhelésre. Sztem az is negatív lesz és lelki problémák vannak/voltak. Az tény hogy vele kettesben nem voltam sehol mióta Benike él, és lehet hogy ez bántja és a gyomrára megy. AZ én gerinc rtg-em is kissé lehangoló (kiegyenesedett nyaki ggerincgörbület, stb...). Még el kell mennem ortopédushoz is, de valószínüleg gyógytorna lesz belőle. Meg rohangálok laborba is (vérképet kell ismételnem), felrobbantanám legszívesebben a Fehérvári úti szakrendelőt, annyira kedvesek :x
igyekszem utolérni magam.

Veronikusz, örülök hogy papád megbékélni látszik!

Oviügyben: a felvételi lapra úgyis fel kell írni a tesók számát, életkorát, stb. szóval nem lehet vele sokat nyerni ha nem mondjuk el, úgyis kiderül. Egy barátnőmnek ezer %-ra megígérték az ovis felvételt a Don Bosco-ba, aztán mikor ment beiratkozni közölték hogy mégsem. Most rohangál szegény hogy hova iratkozhat még be, nagyon durba dolog ez.....

Kép

Képurl]
eszesmerci

Sziasztok!!!
hajnali 5 óta kukorékolok :lol:
Ma megyünk ügyvédhez, bankba és ha minden jól megy ma átutalják a pénzt és végre megkapjuk a kulcsokat!!Úgyhogy drukkkkkoljatok!!!
Nálunk minden oké!!Már csak 1-et kell aludni........hihhhhhetetlen!!!
Györgyi
boldog névnapot!!
Tegnap láttam egy újságot (kiskegyedes valami volt talán) benne voltatok Jázminnal :lol: :lol: :lol:
DOrka
én azt a könyvet már rég óta keresem, de sehol sem lehet kapni :cry: :cry:
Ugyanis Balázs 1x mindig felkel enni!!Igaz az esti evés után eltelik 4-4,5 óra. Felkel eszik aztán alszik még 3-4 órát!!!Pedig már jó lenne , ha átaludná az écccakát!!!!
Veronikusz
3. fürtös kiscsajszi :lol: :lol: ,de jóóó!!
Örülök, hogy a papád megbékélt!!!
Bocs, ha most a másoknak nem reagálta, de kicsit ideges vagyok a mai nap miatt.....

A képek csodálatosak,szép mindenki

És pár kép a mindjárt szülinaposról.... :lol:
Kép Kép Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Ja Dorka,jöhet a recept :lol: köszi

emano/Andi
KépKép
emano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: