Tonti,
Szépen fejlődnek a gyerekeid! Anna frizkója nagyon tuti!
Szofi,
Jó, hogy jelentkeztél. Az nem jó, hogy ennyire hasfájósak, remélem lesz valami ami beválik nálatok.
Dragonfly,
Üdv közöttünk, gyere gyakran!
Csilla,
Aranyosak a babók, és szép neveket választottatok! Néha nekem is fáj a cicim alatt, szerintem nem baj. Próbáld meg a rossz előérzeteket elűzni, tessék a szépre, jóra gondolni!
Köszi, hogy hiányolsz! Most költözködtünk a 4 napban, azért nem voltam. Ma már itt alszunk a házban, hát mit ne mondjak elég furcsa. Még meg kell szoknom!
Lanyané
Nagyon jó a szoba! Aranyos a kutyi! Ja, és hogy lennél már dagi, ne viccelj!
Ridencs,
Az eredmény mindegy, a lényeg hogy sikeresen túl vagy rajta! Még mi sem vettünk meg mindent, sőt, tulajdonképpen csak a nagyobb dolgok vannak meg. De a jövő heti projekt szerint megveszünk mindent.
Mi megkérdeztük a dokinkat mi a véleménye a köldökzsinór vér levételről, mert gondolkodtunk rajta.

Azt mondta, hogy ha röviden kell elmondania a véleményét, akkor szerinte hülyeség, és felesleges pénzkidobás egyenlőre, nem javasolta.
Fanni,
Olvastam mi történt, sajnálom, részvétem!

A pocid hatalmas és nagyon szép!
Labasv,
Jók a képek!
Banika,
Nem semmi, hogy rollereztél! Jól bírod! Egyébként úgy érzem én is, legalábbis idáig. A ti szobátok is nagyon jó!
Tünci,
Jobbulást! Ja, és a vudu

:
Voltunk a héten dokinál, növögetünk! Még mindig ugyanúgy fekszenek, szóval szinte 100% hogy császár lesz. Képzeljétek! Az egyik picur hasátmérője nagyobb mint a fejátmérője.

Szerintetek kell emiatt aggódni? Megnézte tüzetesen a kis pufit

, de nem látott semmi rendelleneset.