A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Csilla babai:
Kiskukis:

Kép
Kisnunis:
Kép
Nagyon aranyosak! :D

Most csak ennyi mert mennem kell.

KépKép
KépKép
tontica

Kép Lilien

Kép

Jázmin baba

Kép Elég rémesen sötét, de ilyen volt a pocim 31 hetesen.

Kép Nekünk ilyen játszószőnyegünk van. Kimosható, az alja meg ilyen vízlepergetős, tehát fűre is lehet tenni.

Hű, most aztán elárasztottalak titeket...Remélem nem nehezteltek :oops: :oops:

Kép
Kép
labasv

Kép
Vendég

Írtam egy csomó mindent,erre eltűnt.Képeket is eltűnteti,,csak egyet enged. :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Ez a hasam,ami 107 cm.

Fanni
A tiéd nagyon szép,de a méret nem semmi :lol:

Lanyané
nem vagy disznócska,dagadt meg pláne nem

Maminti
Sajnálom,hogy nem jössz.Azért néha jelentkezz,hogy mi újság veletek.
Vendég

Kép

[/img][img]

Kép

[/img][img]

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.9052.jpg[/img]

Remélem most megvan minden.Gyerekek tegnap odaaták a rollert,hogy ne kelljen gyalogolnom.Imádom őket.[/img]
Vendég

Kép [/img]
Vendég

Tontica!!!!Nagyon köszi,hogy felraktak!!ÉSssssssssss ma döntöttünk .A nevük : Jázmin és Milán

Labasv!Hát a csajok ebben a sapiban zabálnivaloak :D

Banika nem semmi!!!35 hetesen rollerezni :D Nagyon csini vagy :D
s.csilla

Csilla :P
Szépek a babák és gratulálok a nevekhez is :D

Banika :P
Bizony a Te pocid is méretes, vicces, hogy 6 hét van közöttünk és méretre egyforma :shock: 8)

Labasv :P
Édesek a gyerekek.

Lanyané :P
Bizony. 2 hete még sokkal kisebb volt... bár a férjem szerint már most akkora, hogy szinte hihetlen, hogy ekkorára meg tudott nőni. Elérte a "meghökkentő" méretet, úgyhogy nem lehet fokozni :oops: :) De imádja ám :roll:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

csilla cukik a babák :!:
labasv betojok a csajok milyen bájosak szépek vigyorgósak majd talizunk a játszótéren ha mi is megnövünk :wink:
banika nagyon csinike vagy,és rolleroztál nagyon komoly vagy :D
fanni én párocskám is minden nap lesokkolódik,hogy ezt nem tudta elképzelni,hogy lehet nekem ekkora hasam,mondtam neki várd ki a végét,te tudsz mozogni rendesen :?: én ma pl 3szor elestem meg felborultam a székkel a fodrászom :?: k majd megállt a szíve :oops:
ja és ha fekszem és a lábam nincs főpocóva :D megőrülök úgy zsibbad éjszaka is arra kelek :oops: na nem nyavajgok

lanyané

Fanni

Ne hidd,hogy nem lehet fokozni.Én is csak a pólókról veszem észre,hogy mekkorát nőtt.Pedig ikres hashoz képest egy szót sem szólhatok.Amikor 140 cm-ről hallok,majd elájulok.Így is nehéz néha.

Szerintetek normális,hogy olyan hányingerem van,mint az elején minden szagra?Kicsit teszek-veszek,aztán fekszem.Ma két vajaskenyéren kívül nem is bírtam mást magamba tuszkolni.azt is nemrég.Mondjuk a kilóimnak nem fog megártani ez a kis böjt.
Vendég

Lanyané
Itt rötyögök magamban.hogy bírtál felborulni?
Vendég

Igen, normális a hányinger a végén.
S valóban, én is abból veszem észre a pocinövésem, hogy semmilyen póló nem elég hosszú :shock: Még jó, hogy a férjem 193 cm... tőle horgászhatok cuccot :lol:
Azért én heti 1 cm-vel számolok... ha minden jól megy, 115-tel megúszhatom... de a döntés úgyis a kicsiké :wink:

Én is már többször elvesztettem az egyensúlyom. De azért tornáztam 10 évig... úgyhogy eddig mindig időben tudtam korrigálni...
Nekem a forgóm zsibbad... és a hátam fáj... egyik sem kellemes... ma éjszaka pl. 8x keltem fel és 5-kor végleg feladtam... De ilyenkor nálam mindig az van, hogy másnapra annyira fáradt leszek, hogy a fáradtságom erősebb, mint a fájdalom, úgyhogy alszom, mint a bunda. Remélem, ilyen okos marad végig a szerveztem 8)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
én is így vagyok.Egy zűrös éjszaka után egy nyugis jön.Olyankor még pisilni sem kell felkelnem.Bezzeg amikor 5-6-szor felkelek,akkor olyan vagyok mont a mosogatórongy.A tempóról nem is beszélve ahogy közlekedem.
Vendég

felborultam székestül mint a büdösbogár,nem tudom hogy talán túl nagy volt a lendület meg a súj :D :D :lol: :lol: :oops: :oops:
ha meg meglesznek a babák akkor meg azért nem alszunk majd :D pedíg én nagy morm :D ota vagyok :D :lol:
bani én is azt hallotta,hogy a végefelé azért jöhet a hányinger mert nyomják a gyomrocskád.majd én eszek helyetted is amíg tudok :D

lanyané

Maminti :cry: :cry: :cry:

Lanyané, ki kell jól szellőztetni használat előtt.

Judit

jucicuki

Lanyané
Legközelebb kisebb lendülettel ugorj a fodrász székbe.Még jó,hogy nem lett semmi bajod.Mindenesetre vicces lehettél. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nagyon szépek a pocakok, a gyerekek!

(figyeljük ám a csajokat :wink: )
Vendég

[quote="riddencs"]
írta:
riddencsTényleg, a köldökzsinór vér levételről asszem még nem olvastam senki véleményét-ha írtatok erről, akkor bocsi :oops: - vki levetette esetleg? Egy babánál én gondolkodtam volna rajta, de kettőnél iszonyat drága-bevállalhatatlan :shock: :?

Mi nem vetettük le...
Én inkább csak az üzleti részét látom mostanság... orvosi haszna nagyon esetleges... ami ázsiai alkalmazásokat hall az ember, arról tud. publikáció nem jelent még meg...
http://www.lam.hu/folyoiratok/lam/0306/7.htm
http://www.lam.hu/index.cgi?c=http://ww ... =772760602
Vendég

Vendég

Vendég

Köszi a dicséreteket.Én is naponta többször megnézem őket :oops: :oops:

Banika,én is azt olvastam,hogy a vége felé ugyanazok a tünetek,mint az elején.

Lanyané,huha,vigyázz magatokra!!!te festeted a hajad?mert én nem tudom eldönteni,hogy meliroztassak vagy ne :?

Fanni ,neked is csak a pocakra mentek a kilok,ugye?(én ugy látom)
s.csilla

Ja ,mindjárt megyünk az expoba auto kiállitásra.Már alig várom!!!! :oops: remélem birok majd járkálni :shock: :D

Szép napot mindenkinek :!: :!:
s.csilla

Én már 10 hetesen festettem... szóval nyugodtan... a szagot próbáld valahogy kerülni, maga a "vegyszer" csak 1-2 cm-re megy a fejedbe, a véredbe nem megy át!
Kellemes kiállítás-nézegetést!
Ja, igen, nekem eddig csak pocikra ment... jujjjjj, de tegnap szörnyű éhség tört rám, szinte egész nap ettem... azért a cél, hogy max. +15 kg legyen rajtam... azt még -most úgy ítélem meg- elbírja a rom derekam és teljesen normális ikres-testsúlynövekedés is.

Tulajdonképpen szülés után is kiegyeznék egy olyannal, hogy egyik nap nyűglődés, másik nap alvás :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

csilla jó autónézelődést!én nem festetem természetes sötétbarna csak olyan hosszú,hogy hetente megyek beszáríttatni,mertkülönben kócos göndör :evil: csak azt nem tudom ezt,hogy fogom megoldani két baba mellett :?: :oops: de ahhogy fanni írta nyugodtan lehet csak nagyon kell szellőztetni nehogy bezívd az ammóniát meg a hajlakkot meg ilyesmiket.
fanni drukk a 15kg.hoz
apa azt mondta nekünk is legyen az a cél nem is merem neki megmondani,hogy 13nál járunk :oops:
mi meg megyünk egy szülinapi kertipartira még zenekar is lesz,bogrács meg minden jókat fogok röhögni mert a fiúk tervezik hogy elveszika mikrofont és majd ők énekelnek :lol: én meg maj a páholyból röhögök rajtuk és zabálok :lol:
szép napot mindenkinek :!: :!: :!:

lanyané

Kép ime,egy példány a sok közül plussz én :D 8)

Lanyané, de jo !!!Érezzétek jol magatokat!!!!!
s.csilla

Én is szőkíttetem a hajam 2 havonta,szerintem ennél sokkal több mérget eszünk meg és lélegzünk be. :roll:

A 3. harmadban megint minden baja van az embernek....nekem is kezd előjönni a gyomorégésem. :cry:

Csajok!
Ti nem vagytok úgy,hogy nem jut elég méllyre a tüdőtökbe a levegő?És muszáj ásítani,hogy több jusson be?De amikor ilyen viharos,nyomott idő van,akkor képtelen vagyok akkorát ásítani,hogy leérjen a tüdőm végéig és ilyenkor nagyon szenvedek a légszomjtól.Nincs erre valakinek valami jó megoldása? :roll: Mert az állkapcsom már leszakad...de oxigén meg sehol! :evil:

binyek

Binyek
én alapban vagyok így,hogy nem ér le a levegő a tüdőmig,én is ásítozom mint állat.Egy gyógymódot tudok,de nehezen megvalósítható.Nekem tengerparton nincs légszomjam. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Láttátok Katát (kevinszpészi)és Marcit a magellánban?A koraszülött babokrol volt szo.

Rebe ,merre vagy :?:

Csajok,én ma is ramatyul vagyok,a hasam állandoan keményedik(igaz elfogyott a magnéziumon és elfelejtettem ma venni)

lehet ezért :shock: :?
s.csilla

Csilla

sajnos lemaradtam a magellánról,pedig meg akartam nézni.Nem tudtam,hogy Katáék voltak.A vecsési topicban néztem,hogy hazamehettek.

Sürgősen szerezz magnéziumot.
Vendég

Kép

[/img]

Kép

A tökik szobája.Még kicsit rendetlen,de lassan kész.Mindent behordok amire szükség lehet.A pelenkázón gyűjtögetem a kórházas motyót.Itt már nincs visszaút. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csak a végét láttuk, nem voltam benne teljesen biztos, hogy Kata volt, de ezek szerint mégis.

Banika, szép a szoba. Hááát bent nem maradhatnak :lol:

Kép Lili és a lufi

Kép Apa, Anya, Gyerekek és a Csacsi

jucicuki

Sziasztok, Bocsi hogy bele vauvau,
Igen Kataek voltak a magellanban ma!!! A lakohely szerint/vecses ott lehet olvasni roluk es van kep fent Marcirol :D Gyonyoru baba!!!
Sziasztok Jo babazast!! :D

Kép

Kép
cirkuszka

Juci

Köszi.
Úgy látom a lufi a legjobb játék.Körülöttem is minden gyerek meg van őrülve érte.
Vendég

Sziasztok!
Most akartam írni,hogy a Magellánban szerintem Katáék voltak,de látom többen néztétek :lol:
Maminti!
Sajnálom hogy így alakult!!Azért néha jelentkezz!!
Csilla!
Szerintem azért beszélj a dokiddal,mert ez a sok keményedés nem jó!!Nekem is sokat keményedett a hasam és kaptam rá még gyógyszert a magnéziumon kívűl is+még Nospat kellett szednem!!Nagyon édik a babák!! :D
Labasv!
Szépek vagytok :P A kalap nagyon laza!!!
Banika!
Nem semmi a rolleres kép!!Azért ígérd meg szülni nem azzal mész!!Ne szégyenítsd már az egy babás terhes anyukákat,akiknek minden bajuk van :D :D :D :D Nagyon szép kismama vagy és látszik rajtad,hogy jól érzed magad :D :D :D Gyönyörű a szoba!!!A szekrény nagyon állat!!Hol vettétek??
Fanni!
:shock: :shock: Azta mekkora pocak!!!Viszont az biztos,hogy nagyon szép kismama lehetsz,mert náshova nem híztál!!!
Lanyané!
Vigyázz magadra :lol: Múltkor a kutyusod miatt estél,most meg ez a székes baleset....Inkább polcogalsd a lábad :D
Juci!
Még mindig szépek vagytok :wink: Ahogy Lili megcsippentette a kis kezével a lufit.... :P
Mi persze megint betegek vagyunk :evil: Talán nem olyan vészes mint a múltkor (remélem!!!!) :cry: :cry:
Rebe!
Jöhetne egy ujabb adag "vudu"!!Köszi!!

bognartundi0727

Tünci
A szekrényt a kedvenc asztalosunk csinálta.így kicsit olcsóbb volt.Megígérem nem rollerrel megyek szülni.már csak azért sem,mert nem a miénk.Amúgy tényleg tök jól érzem magam.Hogy voltak a betegségűző vuduk? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Milyen betegségetek van?Nálunk a bárányhimlő a sláger.
Vendég

Tünci :P
Köszönöm!

Nagyon tetszik a babaszoba! A miénk jóval "sápadtabb" lesz... csak már lenne... Jövő héten jön a tapétázó... ha jön, már egyszer elcsúsztatta a kezdést...

Judit :P
Szépek vagytok!

Rajtad alig látszik a terhesség a fotón!

Binyek :P
Én még csak 1x éreztem ezt a levegő nem jut a tüdőmbe dolgot, de állítólag a végefelé elég gyakori... mint az összes "szépség"... zsibbadás, görcs, hátfájás, hasfájás, stb.

Lányok :P
Tegnap azt hittem, megszülök. Úgy ugráltak a gyerekeim a hasamban egész este, fogalmam sincs, mi bajuk volt :shock: Sokszor a hasamnak feszültek, nyomták magukat... már azt hittem császármetszés nélkül, maguktól kijönnek a köldökömön... komoly meccs volt!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tünci!kedden megyek dokimhoz,addig remélem nem lessz gond.Jobbulást nektek :!: :!:

Banika!nagyon szép a szobájuk a tökösöknek :D

Juci!gyönyörűek a csajszikáid!!!

Fanni!!!igen elég sz@rul nézek ki.nagyon lefogytam és a kevéske kiloim csak a hasamra jönnek vissza.apa azt mondta,hogy szülés után felhizlal :shock: :D neked(tek) is fájo érzés ha nekifeszülnek a hasfaladon egy egy pontnak,mert nekem mostanában fáj :?
s.csilla

Igen Csilla, én olykor levegőt is alig kapok tőle. Vörös lesz a fejem és gyorsan felállok, mert akkor valahogy vissza tudom őket kicsit rázni hátra...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Köszönjük a dícséretet.Nálunk az egész lakás narancssárga-piros-zöld.(most már a családom is megszokta)A narisárgától télen is olyan mintha mindig sütne a nap.
A bébik most a legaktívabbak.Amíg még van helyük.Szerintem az enyémek szülés előtt sem fognak lapulni.
Amúgy az én kölkeim azt hiszik felfele van a kijárat.Időnként elég félelmetes ahogy kinyújtogatják a lábukat.Hihetetlen,hogy ezek a kis két kg körüli emberkék mire képesek.És milyen erővel.De olyan jó érzés.Már most félek,hogy mennyire fog hiányozni.
nekem a köldököm fölött elkezdődött a csíkosodás.Nem mondom,hogy nem viselt meg. :cry:

Csilla
Nem nézel ki szarul.Fogd fel úgy,hogy kevesebbet kell cipelned.Én nem bánnám ha néhány kilót adhatnék.A piszka lábaim nincsenek hozzászokva ekkora súlyhoz.
Vendég

Lanyané
Milyen volt a buli?
Vendég

Fanni

Nem tudom mi van a kölkeimmel,de mindjárt kijönnek.Remélem csak kajásak :lol: Nekem tegnep tök jó volt a gyomrom,ma megint a hányinger kerülget.Egy sima egy fordított nap.De ezek olyan kis bélpoklosak.Még jó,hogy a mamihoz megyünk ebédre,mert a főzéstől most rosszul lennék.

Anyukák és leendő anyukák!
BOLDOG ANYÁKNAPJÁT!!!
Vendég

hellóka :D
banika szupi lesz a szobája a fiúknak bepakolod a kis dolgaikat és tele lesz élettel,tök jó az a szekrény is meg az ágyak :D sajnálom a csíkosodást,de most aztán duplán kenjed :!: :wink:
csilla vigyázz arra a keményedésre az nem vicc és sicc magnéziumért én a magnezit citritet íratom fel mindíg a háziorvossal 2 hetente felír 5 db,igy csak 500ft az 5db 3x1 nyomok az 1500mg pedíg én nem szoktam sűrűn keményedni de a doki mondta hogy fontos hogy szedjem :!:
de kár,hogy nem láttam a magellánt pedíg fel akartam venni de majd biztos a neten fent lesz,megnéztem marcikát a vecsési topikban nagyon gyönyörű kis drágaság :D nem emlékeztek hányadik hétre született :?:
juci nagyon szép kis család vagytok :D
tünci jobbulást nektek lehet,hogy a múltkori betegségből lappangott valami még bennetek :?:
fanni buliztak a fiúk :D :D
fulladásról tuunék mesélni mielőtt terhes voltam a pánikbetegségtől fulladoztam egy évig most meg a terhességtől
:oops: remélem egyszer megszabadulok tőle :lol:
a buli jó volt jól bezabáltam,még táncoltunk is apával :D csak kicsit már a végén idegesített,hogy mindenki meg akarja simogatni a hasam mint valami szerencsebuhának :D

lanyané

ha jól láttam holnap reggel 6.-kor ismétlik a magellánt.
banika azért egyél biztos éhesek a kis kukacosok :wink:
tényleg nemsokára mi is anyukák leszünk vagy vagyunk :D :wink:
mindenkinek boldogot :wink:

lanyané

Lanyané
Megetettem a kisfickókat.Ha jó emlékszem 23 vagy 24 hétre született Marci és Csenge.Olyan szép az a kis csöpp fiúcska.Jó lenne ha holnap tényleg megismételnék.
Fiúk szobájából még a polcok hiányoznak,mert állandó varia van nálunk és még mindig nincs fix helye semminek.
A magnéziumot én is kétpofára szedem.
Örülök,hogy jó volt a buli.Ez a has simogatás valóban mániákus.Én sem mindenkitől viselem el.Az értelmesebbje legalább megkérdi,hogy zavar-e.
Vendég

Nekem is ma egész nap ki akarnak jönni! Kajával is, anélkül is. Ezek szerint még elférnek 8)

Én úgy emlékszem, hogy már majdnem 28 hetes volt Kata. 27+3 vagy 4-re születtek a kicsik...
Nekem is mindenki tapizza a hasam, de érdekes, engem még egyszer sem zavart... igaz, hogy idegennek nem is engedném...

Csinos vagy! Én meg irigy :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni

Az enyémek hihetetlenül szófogadatlanok. :lol: Minden irányban próbálkoznak.Hajnalban azt álmodtam,hogy vki szült(én hülye meg végignéztem).Olyan érzésem volt,mintha görcsölne a hasam,(biztos együtt éreztem vele).De inkább gyorsan visszaaludtam,azóta semmi.
Vendég

Szanet
Hova tűntél?
Vendég

Tonti,
Szépen fejlődnek a gyerekeid! Anna frizkója nagyon tuti! :lol:

Szofi,
Jó, hogy jelentkeztél. Az nem jó, hogy ennyire hasfájósak, remélem lesz valami ami beválik nálatok.

Dragonfly,
Üdv közöttünk, gyere gyakran! :D

Csilla,
Aranyosak a babók, és szép neveket választottatok! Néha nekem is fáj a cicim alatt, szerintem nem baj. Próbáld meg a rossz előérzeteket elűzni, tessék a szépre, jóra gondolni! :wink:
Köszi, hogy hiányolsz! Most költözködtünk a 4 napban, azért nem voltam. Ma már itt alszunk a házban, hát mit ne mondjak elég furcsa. Még meg kell szoknom! :roll:

Lanyané
Nagyon jó a szoba! Aranyos a kutyi! Ja, és hogy lennél már dagi, ne viccelj!

Ridencs,
Az eredmény mindegy, a lényeg hogy sikeresen túl vagy rajta! Még mi sem vettünk meg mindent, sőt, tulajdonképpen csak a nagyobb dolgok vannak meg. De a jövő heti projekt szerint megveszünk mindent.
Mi megkérdeztük a dokinkat mi a véleménye a köldökzsinór vér levételről, mert gondolkodtunk rajta. :oops: Azt mondta, hogy ha röviden kell elmondania a véleményét, akkor szerinte hülyeség, és felesleges pénzkidobás egyenlőre, nem javasolta.

Fanni,
Olvastam mi történt, sajnálom, részvétem! :( A pocid hatalmas és nagyon szép!

Labasv,
Jók a képek!

Banika,
Nem semmi, hogy rollereztél! Jól bírod! Egyébként úgy érzem én is, legalábbis idáig. A ti szobátok is nagyon jó!

Tünci,
Jobbulást! Ja, és a vudu :D : :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Voltunk a héten dokinál, növögetünk! Még mindig ugyanúgy fekszenek, szóval szinte 100% hogy császár lesz. Képzeljétek! Az egyik picur hasátmérője nagyobb mint a fejátmérője. :shock: Szerintetek kell emiatt aggódni? Megnézte tüzetesen a kis pufit :D, de nem látott semmi rendelleneset.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szegény Szanet mióta olyan vita lett a kérdésére,azóta nem mer írni... :)

Nagyon irígy vagyok a babaszobáitokra!Nekünk még a garázsban van minden darabokban...és kb. 3 hét mire bepakolhatunk. :roll:

Ma éjjel én is szülni szerettem volna álmomban,de a dokim nem engedte és csúnyán összevesztem vele!Szegény... :wink:

binyek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: