Sziasztok!
Itt vagyok!
Az elmúlt két napban bóklásztunk 1-jén majálisoztunk: mellettünk a parkban volt majális, Ottó és Apa körhintáztak, este bementünk a Ligetbe, ahol egy barátunk zenekara zenélt, meg átmentünk a Felvonulás téri vidámparkon is, az ott lévők 90%-a színes bőrű volt. Kövezzetek meg a "rasszizmusomért", de még egy dodzsemezésre se mertünk megállni a Kisfiúval.
Tegnap is lazáztunk, kis játszótér, kis vásárlás.... és Apa nagyon görbén nézett, amikor leültem 2 percre a számítógéphez... de nem baj, jó volt civilizációmentesen is.
Ma pedig egy kórustársam esküvőjére megyünk. Mivel a vacsorán is ott leszünk, kellett vmi külön ajándék is. Kátay utalványt vettem nekik, mert magamról tudom, hogy mindig ott csorgatom a nyálam a gyönyörű, de bazi drága konyhai csodák előtt. Nekik, mondjuk, nem lenne gond ott a bevásárlás, legalább a kezdő löketet megkapják
Látom, már készültök a nagy napra!
Hene, Andi, Sziszka, 35 hét

most már tényleg csak egy-két szempillantás

bár emlékszem, nekem a 36. héttől nagyon ólom lábakon járt az idő...
Remélem, azok a mamák is jól vannak, akikért az átlagosnál többet aggódunk!
Muffinékra is sokat gondolok.
Kike, nincs otthon vmi fertőtlenítő vagy gyulladáscsökkentő szered? Betadine vagy neogranormon vagy aloe verás kenőcs... Nem tudom, az ecetes borogatás nem segít-e.
Betétek: az első napokban bazi nagyot használtam, kellett is, szinte minden pisilésnél cseréltem. A vatta+géz nekem nem jött be, mert nem tudtam rögzíteni (a kh-ban ilyet adtak alapból). Sztem mindenképp ragasztócsíkosat vegyetek! Utána vmelyik szárnyas intimbetét extra nagy méretét használtam 1-2 hétig, aztán már jó lett a rendes méret is. Extra nagy, sötét színű bugyiban.
A Kislány, akit még mindig nem nevezünk nevén, nagyon édes, mostanában valamelyik nagyobb alkatrészét dugdossa a kezem alá, és gyakran jelez, hogy ő is itt van. Tegnap Ottó elmesélte neki a pocak fölé hajolva, mit játszik éppen, ő meg olyan drágán mocorgott

... Ilyen idillekben van részem

Szerintem Apa féltékeny is rendesen
Szép napot nektek, pihenjetek sokat!