Irina! Egy szopi elhagyva? Gratulálok! Nekem ez nem ment pikk-pakk, volt, hogy még szopizott evés után. A második szopi kiváltása viszont flottul ment.
A kutyásokat meg nem értem! Én biztos félnék attól, hogy valaki megmérgezi őket, és nem ereszteném ki.
De ha gondolod, elviszem a nagyobbikat rendet tenni!
Jaj, de jó lehetett a nosztalgia séta! Ádi is élvezte a nyüzsgést?
Én
28 évesen szültem Zsófit, most vagyok 29, és 30 évesen szándékozom a Kistesót a világra hozni. (Kop-kop-kop).
Juba! Gratulálok az első fogacskához!!!!! Az bizony nagy élmény! (Pláne az, hogy utána egy ideig abbamarad a nyűgösség).
Egyébként most én is "küzdök" Zsófival, mert miután ül a babakocsiban, és nézelődik, ha elálmosodik, nem hajlandó aludni, és kitartóan sír. Ezt legutóbb Kiskolbiéknál csinálta, mikor sétáltunk. De nem vettem ki, és a végén beájult. Szegénykém olyan makacs.
Egyszer volt, hogy bebólogatott az álmosságtól a másik bkocsiban, és akkor csak hátradöntöttem és aludt.
Most meg itt kell trükköznöm. Így egy ideje (de nem direkt) alvás és evés után megyünk sétálni, hogy tudjon nézelődni, és majd itthon alszik. De remélem megtörik a jég, és újra alszik a babakocsiban.
Dmaggie! Hogy van Neked ennyi energiád? Három gyerek, (na jó, négy

), háztartás, és még ajándékot is gyártasz..... És még ki tudja mit csinálsz, amit nem vallassz ba.... Lehet, hogy egész éjszaka dobozokat is hajtogatsz?
Berci bébinek küldöm a torok-pirosság-mentesítő, valamint az éjszaka átalvós vudut.
KTimi! Kispasid nem semmi! Most látom, hogy a fiúk is milyen édes-bújósok. (Persze, tudom, hogy azok, sőt, talán jobban is, mint a lányok, csak én még nem láttam fiú babát így bújni).

És bezony, nagyon bücke lehetsz a Kicsi Fiadra!!!!
Mi nem jutottunk el különösebben tegnap sehova, mert Zsozsó eléggé egyedien megreformálta a tegnapunkat, így egy Apás-kutyás nagy sétát vittünk végbe délután.
lmóni! Nektek is gratula a 3. fogacskához!!! (Még 17 hátra van!

).
Gyermekem a következő időpontokban evett:
1. 07.00
2. 11.30
3. 16.30
4. 20.00
és slussz!
Mindeközben 2x aludt egyszer egy 1,5, majd egy 2 órát.....
Így 5 órakor jutottunk el sétálni.
És a május elseje újdonsága, Zsófikám MAGÁTÓL fel tud ülni! Tádáááááámmmmmm!
Ja, a talis képeknél, ahol épp az "ivóban" ácsorognak, Ferrero Rocher papírt nyomnak éppen arcba nagy elmélyülten.