A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Szép jó reggelt!

Látom tegnap mindenki elment majálisozni :) Mi Királyréten voltunk s nagyon jó volt :) majd töltök képeket :)

Mesi,Kolbi!
nagyon édesek a csöppök :) az asztalnál tárgyalós a kedvencem :)
S szerintem a rózsaszín meg a sárga illik egymáshoz :oops: Mesi ne szabadkoz :wink:

Timi!
Ádám is csudapofi a képeken :) a fürdőgatyás nálam a menő :) S hízhat is a májad :) Olyan különleges szemei vannak a kicsifiadnak :)

Dettyk!
Bkocsiról majd ma du. mutatok remélem :)

Juba!
éljen az első fogacska :)

Timi!
tök éredekes amit a Firstről írsz,mírának én azzal fújtam a fejét és neki nem használt :shock: képek?????????????

Tegnapi nap naon jól sikerült :) MÍra a "nagylányokkal" játszott,hegyert mászott,barlangászott :) jól elfáradt :) Bálint is jól viselte,alig aludt,de állandóan vigyorgot,persze mindenki vele foglalkozott :) Mi meg sütöttünk szalonnát,hagymátjó füstszagúak lettünk,jó volt :) Míra miután megfürdött kullancsellenőrzésen vett részt,s este mikor már altattam kérdezte:Miért nem jöttek hozzám kullancsok? ma keresek neki képet erről a csudakedves állatkáról :)
képek áttöltve,csak ki kell szűrni,talán holnap lesz belőle vmi :)

szép napot :)

vera

KépKép
viranka

Drága Lányok!

Próbálok sorban haladni:
GLUTÉN: csak azért kérdem, mert pl. az elvileg 6 hn-os kortól adható Hipp tejpépben van. Nekem meg vhol annyira fura, hogy akkor már adható lenne, kicsit korainak tartom. Főleg ha a hozzátáplálást 6 hósan kezdjük meg pl. egy anyatejes babánál, nyilván nem akarom rögtön gluténnel is lerohanni.

Fleur: szerintem is sok férfit egyáltalán nem izgat a narancsbőr vagy hasonlók (bár a reklámok őket is szépen befolyásolni tudják), nyilván van olyan is, aki ún. tökéletes nőkre bukik, de lefogadom, hogy ők nem annyira az én világom :-) Csak ha belegondolok, hogy tinikorom óta mit ettem magam a külsőm miatt (ami persze fontos, csak más mértékben és másképpen-- pl. ápoltság, egészség, pozitív kisugárzás --, , mint anno gondoltam). Éljen a kijövő fogacska!

Gremese, Kiskolbi: odáig vagyok a találkás képekért! Zsófi és Máté csodás egyenként és párban is!

Kiskolbi: hogy bírod a munkát az örökmozgó Máté és a háztartás mellett?! Áruld már el a titkodat, kérlek (de komolyan)! Én újabban minden este 9-kor elalszom az aktuális film 4. percében...

Anikó: Te fiatal Anyuka, gyönyörűek vagytok a képeken! ;-)
(Igazából azért bánom főleg, hogy már nem vagyok 28, mert jobb lett volna fiatalabban szülni Ádit és a többi babát is, akiket/akit tervezünk...)

Dettyk: hasonló alkat vagyok, mindig 1-2 méretnyi különbség legalább volt az alsó és felső részem között :-) Volt olyan, hogy lent stimmelt minden, de akkor fent sótartóim voltak, az meg nem tetszik... megerősítem a többieket, a vágyott képen nagyon-nagyon diáklányos vagy, és ha csak pár kiló választ el tőle, nem lehet olyan drámai a mostani helyzet... ;-)

Kőszegi Timi: Imádom az Ádám-képeket, nagyon tuti kispasi! Ha eljuttok Izraelbe, sok képet tessék ám felrakni (egyszer majd mi is szeretnénk)!

l. móni: a koszmónk egy része nekünk is megvan, pedig használjuk a babét. Állítólag a napocska jót tesz neki, csakhát Ádinak hófehér bőre van (mint nekem)... próbálom leszedni, amit lehet, de nem szereti a macerát.

Juba: éljen az 1. fog!!!!!!!!!!! El is hiszem, hogy örültetek nagyon! :-)

Maggie: jó olvasni a soraidat, hogy Alberted jobban van!

Viranka: nem akarsz könyvet írni Míráról (és persze Bálintról), szerintem még népszerűbb lenne, mint Lola baba! ;-)

Lányok, remélem, mindenki kimajálisozta magát. Mi elruccantunk a közeli Molnár-szigetre (a volt Úttörőtáborba, ahol anno gyerekkoromban remek napokat töltöttem, meg a szigeten futtattak mindig minket a tornaórán körbe... ah, nosztalgia), ahol épp Maróth Viki és a Nova Kultúrzenekar játszott (többek közt), sajna a későbbi Csepregi Éva-koncertet már nem tudtuk megvárni. Apával nagy retro- és 80-as évek fanok vagyunk, úgyhogy vérzett a szívünk. Közben megnéztünk minden Kis-Duna-parti házikót és álmodoztunk... gyönyörű faházak állnak a parton, csúcs lehet ott lakni.

A tegnapi nap örömére Ádi ma 4.45-kor teljesen felébredt ;-) Ja és tegnap hagytuk el az első szopit, össze is zavarodtak a melleim rendesen.

:lol:

Kép
Kép
irina

Irina! Egy szopi elhagyva? Gratulálok! Nekem ez nem ment pikk-pakk, volt, hogy még szopizott evés után. A második szopi kiváltása viszont flottul ment.

A kutyásokat meg nem értem! Én biztos félnék attól, hogy valaki megmérgezi őket, és nem ereszteném ki.
De ha gondolod, elviszem a nagyobbikat rendet tenni! :wink:

Jaj, de jó lehetett a nosztalgia séta! Ádi is élvezte a nyüzsgést?

Én 28 évesen szültem Zsófit, most vagyok 29, és 30 évesen szándékozom a Kistesót a világra hozni. (Kop-kop-kop). :wink:

Juba! Gratulálok az első fogacskához!!!!! Az bizony nagy élmény! (Pláne az, hogy utána egy ideig abbamarad a nyűgösség). :lol:

Egyébként most én is "küzdök" Zsófival, mert miután ül a babakocsiban, és nézelődik, ha elálmosodik, nem hajlandó aludni, és kitartóan sír. Ezt legutóbb Kiskolbiéknál csinálta, mikor sétáltunk. De nem vettem ki, és a végén beájult. Szegénykém olyan makacs.
Egyszer volt, hogy bebólogatott az álmosságtól a másik bkocsiban, és akkor csak hátradöntöttem és aludt.
Most meg itt kell trükköznöm. Így egy ideje (de nem direkt) alvás és evés után megyünk sétálni, hogy tudjon nézelődni, és majd itthon alszik. De remélem megtörik a jég, és újra alszik a babakocsiban. :)

Dmaggie! Hogy van Neked ennyi energiád? Három gyerek, (na jó, négy :wink: ), háztartás, és még ajándékot is gyártasz..... És még ki tudja mit csinálsz, amit nem vallassz ba.... Lehet, hogy egész éjszaka dobozokat is hajtogatsz? :lol:

Berci bébinek küldöm a torok-pirosság-mentesítő, valamint az éjszaka átalvós vudut. :wink:

KTimi! Kispasid nem semmi! Most látom, hogy a fiúk is milyen édes-bújósok. (Persze, tudom, hogy azok, sőt, talán jobban is, mint a lányok, csak én még nem láttam fiú babát így bújni). :) És bezony, nagyon bücke lehetsz a Kicsi Fiadra!!!!

Mi nem jutottunk el különösebben tegnap sehova, mert Zsozsó eléggé egyedien megreformálta a tegnapunkat, így egy Apás-kutyás nagy sétát vittünk végbe délután.

lmóni! Nektek is gratula a 3. fogacskához!!! (Még 17 hátra van! 8) ).

Gyermekem a következő időpontokban evett:
1. 07.00
2. 11.30
3. 16.30
4. 20.00
és slussz! :shock:
Mindeközben 2x aludt egyszer egy 1,5, majd egy 2 órát.....
Így 5 órakor jutottunk el sétálni.

És a május elseje újdonsága, Zsófikám MAGÁTÓL fel tud ülni! Tádáááááámmmmmm! :D :D :D

Ja, a talis képeknél, ahol épp az "ivóban" ácsorognak, Ferrero Rocher papírt nyomnak éppen arcba nagy elmélyülten. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

[quote]G írta:yermekem a következő időpontokban evett:
Tegnap!

Kép
Kép
Kép
gremese

És amit még elfelejtettem: tegnap harmadszorra kellett a babahaját levágnom! :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!
Nálunk is tegnap ült fel Marci először! :D :D :D
GRATULÁLOK

És a dokinéni szerint 2 hét és kibújik az első fogacskánk. Jesssssssssz.
Már kezdtem tartani tőle, hogy a végén szégyenszemre fogatlanok maradunk. :shock:

Móni: ne is mondd! Apja is állandóan azt mondogatja Marcinak, hogy jóképünek kell lennie, hogy bomba nők bomoljanak utána akiket aztán hazahord, hogy legeltethesse rajtuk a szemét( a vén kecske :evil: )

Glutén: szerintem a bébiétel gyártó nem arra gondol Irina, hogy ezzel kezd a hozzátáplálást, csak ha mondjuk már 4 hónaposan elkezdtél adni ezt azt, akkor 6 hónaposan adhatod neki a gluténost is.

Máté meg Zsófi édes ahogy tekernek egymás után a folyosóra. Nehogy egyikük lemaradjon valami írtó érdekesről.És ahogy körülálják az asztalt :)

Mi sehol nem jártunk.A 4 napra falépítést terveztünk.Az előző tulaj szarul megépített falát akartuk újrahúzni.Aztán a lebontás után kitaláltuk, hogy tulajdonképpen nem is akarunk falat és átépítjük a fél házat.Így most ülünk a szétszedett házba és tervezgetünk meg statikust hívunk.Persze ezt csak jövőhéten, hogy megtudjuk megvalósítható-e amit kitaláltnk.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Gremese, nincs mihez gratulálni! Tudod, én nem úgy hagytam el a szopit, hogy Ádi nem kérte volna, hanem egyszerűen nem adtam neki cicit. Több oka is van (és igazán nem azért, mert siettetném az elválasztását: 2 hónapja kezdtem meg a hozzátáplálást...): Ádi hajlamos túlenni magát, ezt látom a kakik mennyiségéből, pocifájásból, az elfogyasztott kaja mennyiségéből. Merthogy szerintem a tegnapi ebédre kapott mennyiség után (és még ivott is) igazán elhagyható volt a szopi: megevett egy üveg sütőtök-csirkét + egy fél üveg alma-őszibarackot... :shock:
Az ideális valóban az lenne, ha ő nem kérné a cicit, de ha a baba saját magát választja el -- mint most olvasom -- az akár, 2-4 éves koráig is elhúzódhat. Nekem meg ugye az a célom, hogy őszre 3 szopit elhagyjunk az 5-ből.
Gratulálok a felüléshez, nagy dolog! Nektek is gratulálok hozzá, Nyerkit!

Kutyák: az a baj, hogy egyébként kutyabolond vagyok, imádom őket fajtától és mérettől függetlenül (és akarok is majd, ha Ádi nagyobb lesz). Nekem nem a szomszéd kutyáival van bajom, hanem a szomszéddal. A kutyáitól nem félek, de ez egy dolog (volt amúgy olyan kutyájuk is, amihez képest egy pitbull szelíd bárányka, szimplán kettyós volt a kutya... na, képzelem, azt is kiengednék, ha még élne...). Én a gyerek miatt voltam ideges, de nagyon. Veszélyeztetésért és korlátozásért fogok ellenük pert indítani, ez már jóval több, mint a közterület nem megfelelő használata.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Juba! De jó, hogy még vagy!!!!!!!! Puszikat küldök az első fogacskás kis Bertusnak! Add át kérlek! Ez nagy dolog valóban, nem is csodálom, hogy örömködtök. :lol: Nosztalgiáztál? :wink: Én mindig elolvadok, ha egy kis "garanciális" (újszülött) babát látok.

Viranka! Ez jól hangzik. Nem oltattad be Mírát? Én nagyon gondolkodom. Bár Dávidot évekkel ezelőtt, amikor edzőtábolba ment beoltattuk, most Gergőn is erősen gondolkodom. A dokibácsink akkor azt mondta, hogy ő ezt bizony mindenkinek javasolja. Majd rákérdezek, hogy a piciket lehet-e. Azt hallottam a múltkoriban a tv-ben, hogy nagy kullancs invázió várható. Rusnya állatok.
MI meg holnap slambucozunk a kertben, már ha nem esik az eső. Itt olyan trutyi idő van.

Irina! Nektek is milyen jó napotok lehetett. Mi csak délután sétáltunk egyet. Végre rá tudtam venni a Kedvest is. Gergő meg biciklivel körözött. Dávidot viszont ki sem lehet robbantani itthonról, bár ma majd a haverokkal moziba készül. Sőőőőt csajozás is lesz. :wink: :lol:
Kiváltott szopi! Nyugi, majd beállnak a cicik a rendes kerékvágásba. Én egyelőre csak halogatom a dolgot. :oops: Ráadásul én szopi után próbálkozom a hozzátápival is. (Csodálkozok, hogy nem eszik sokat? :oops: )

Gremese! Tudom, mennyire tud fájni, amikor sírni hallod a kicsidet. Nagyon-nagyon ügyes voltál!!!! Albert is szokott így, fél-egy perc és alszik is a kocsiban. Úgy gondolom, ha kivenném, csak elhúznám a gyötrődés idejét. Meg, hát ismerjük annyira őket, hogy tudjuk, éppen mi a probléma. Fáradtságra meg a legjobb orvosság az alvás.
Egyébként meg poncsót kötök Mominak, így szinte minden szabad percet igyekszem kihasználni, hogy elkészüljek. Sajnos nagyon lassan haladok. Ha készen leszek, majd lefényképezem. OK?

Nyerkit! Ti sem mentek programért a szomszédba. :wink: :lol: Legyen minden olyan, amilyennek elképzeltétek.
dmaggie

Jaj, elfelejtettem gratulálni a felüléshez!!!! Marci, Zsozsó, csak így tovább!!!!! :lol:
dmaggie

Nyerkit: a tejpéppel kapcsolatban tuti igazad van! Engem zavar, hogy az ilyen infókat nem/sem írják rá ezekre a dobozokra (pl. tápis babáknak 6 hónapos kortól).

Gremese: igen, te is rémesen fiatal vagy!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Köszi a kérdést, Ádi annyira élvezte a nyüzsgést, hogy a dobhártyaszaggató koncert helyszínén azonnal bealudt, majd fél óra múlva ébredt! 8)

Kép
Kép
irina

Maggie: csatlakozom Gremesihez, el vagyok hűlve az energiáid láttán! Poncsót kötni? Az aztán az időigényes dolog! Nagyon-nagyon ügyes vagy! Csajoznak már a fiaid?! Ah... :lol:
Á, nem egész nap voltunk kint tegnap, mi is csak délután, de az nagyon jó volt :-) A kullancsoktól én is nagyon féltem Ádit, egyelőre kullancs- és szúnyogriasztó spray-t vettem neki. Az oltásról ezt találtam (egy bnőm a kb. 13 hónapos kicsijének adatta be):
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=63&cid=42712
Sajna nekem ebből az jön le, hogy ilyen idős korban még nem ajánlott beadatni nekik...

Kép
Kép
irina

Irina, Drága! Nem olyan nagy dolog ez azért, meg szívesen is csinálom, remélem tetszeni is fog majd a barátosnémnak. :wink: Imádok kötni, csak ritkán kezdek hozzá, ma már olcsóbb és egyszerűbb készen venni a pulikat.

Gyorsan el is olvastam a cikket. Én is úgy olvastam, ahogyan Te. Marad a spray. Azok is eléggé jók, néhány már nem is büdös.

Akartam még írni, hogy jó huzata van a kisfiadnak!!! :lol: :lol: Bír enni rendesen :lol: :lol: . Ennyi kaja után már szerintem sincs szüksége a tejcsire. Így nagyon igazad lehet, hogy Neked kell kontrollálnod a mennyiségeket.

Ti mindannyian kiscsibécskék vagytok hozzám képest. Az első fiunkat 24 évesen, a másodikat 27 évesen, a harmadikat ugye 37 évesen szültem. Csak ne tessék itten nekem negatívkodni. :wink:
dmaggie

Tyúkanyó :) :)
Nem oltattam be Mírát,mert mindig elfelejtem :oops: s mikor kirándulni megyünk jut eszembe :oops: de minden évben elhatározom magam,h. most,ha dokinál vok akkor meg lefelejtem,mert nem azért mentünk 8) Meg ha jól tudom akkor kell egy pár hónapnak eltelni,míg hat a szuri.
Áruld el nekem hogy kell poncsót kötni? Nézegettem régi kötős újságokat(Fürge ujjak tán) de nem leltem s Mírának úgy alkotnék fejemben összeállt már mit szeretnék :lol:
Tényleg Bercinek kistesó? még belefér :)
Mírát 26 évesen,Bálintot 29 évesen szültem :) idén meg jubilálok :)

Irina!
Csepregi Éva :) de szerettem a Neotont :) szinte az összes kazijuk megvolt :) húúde rég volt :)

Marci és Zsófi nagyon ügyesek :)

no megjött apa,lepakolnak az utánfutóról és megyünk Mírával fagyizni :) tegnap tiszta lelkibeteg volt,h. hat után érünk Gödre és zárva lesz a fagyizó :roll: így ígértem,ha ma apa hazaér elmegyünk kettesben :)
erre megkérdezte h. megyünk :) szerintem biciklizni akar :) :)

s a babakocsi :) megnyertem :) annyira örülök neki :)
Kép

pusz

KépKép
viranka

Na mi nem vagyunk jobban, iszonyat taknyosan és tegnap a délutáni alvásból rekedten kelt EMMA. Beszéltem a gyerekorvos barátnőmmel aki épp ügyelt, így kimentünk h megnézze, mert azt mondta komoly is lehet! hát idő közben piros lett a torka meg kissé ugató lett a köhögés. azt mondta éppen talán nem Krup, de kaptunk kúpot a nyálkahártyájára, hogy ne legyen duzzadt és kapjon levegőt rendese, mert ugye azzal vannak problémák! Szóval figyelni kell nem e ofg belázasodni vagy zöldessé váéni az orr váladéka.
Hát ennyi, egyébként jól van és jó kedélyű.

Mostmár nem csak állunk, de ha a kezét fogom gyönyörűen megyünk, néha szaldunk. Szépen a talpára lép, na kezdődik.... mi lesz a derekammal!!!!?????

Se baj majd edzésben lesz!

KépKép
kaqk
Debrecen

Viranka!

Hehe, naggggyyyyoooonn jóóóó! Nem nagy dolog a poncsó, gyakorlatilag két téglalapból van.
Kép
király a babakocsi. hogyé adták? Bocsi, de berci baba ölben.
sajnos már nem bír el a pénztárcánk és a lakásunk több gyereket. ha jobban állnánk, már lenne vagy hat is.

kaqk! gyors gyógyulást. kívánom, hogy ne krupp legyen, mi a múlt héten éltük át, borzasztó volt. remélem elmondták, hogy mit kell tennetek, ha nem segítek.
dmaggie

Sziasztok!

Megvagyunk mi is!!!

Tegnap majálisoztunk, utána meg grilleztünk. Ma meg csak tengek-lengek, a kertet is apa csinálta egyedül... :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép

És a legújabb szokás! Vigyorgás:

Kép

Kép
Kép
timi26

Timi26!

Nagyon szuperek a majálisi képek! Remélem jól éreztétek magatokat!
A mi első majálisunk nagyon jól sikerült, Timi után szabadon én is teszek fel néhány fotót.

Kép Kép Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Timi, Anikó! Nagyon szupik a képek. Látszik, hogy remekül szórakoztatok. Tüneményesek a lurkók! :lol: :lol:

Jaj, én meg olyan sz..rul vagyok. Tombol az allergiám. Nem értem miért, uis még az eső is esett tegnap és ma is. Már nagyon fáj az orrom, szép kis éjszaka elé nézek.
dmaggie

Látom azért mindenkinek aktívan telik a 4 napos ünnep. Azért is mert nem nagyon írtatok és azért is, mert aki írt az leírta.

Viranka
A kis drága még a kullancsokat is keblére emelné. De ha meglátja, meg megtudja milyen betegségeket terjesztenek biztosan nem fogja őket annyira szerteni :?
Húúú micsoda dizájn ez a babakocsi :) ABC design amúgy?

Juba
Gratulálok a foghoz...:)

Irina
Gratulálok a szopi elhagyásához!! Na látod megy ez. 4.45 :shock:
Ééés gyakrabban kellene koncertre vinni :lol:

Ájájáj én idén leszek kerek, legalábbis évszám szempontjából tuti.....:?

Mesi
Hurráá felülés :)
Eltetted a haját? Legalább egy tincset, legalább a múltkorit?

Nyekrit
Nektek is gratula.
Jééézus akkor szétkaptátok a lakást így ünnepekre???? No akkor jól belehúztatok.

Kaqk
Aztaaa mindenit....:)

Timi/Anikó nagyon jók a képek!!!!

Jajj csajok nekem majdnem tragikus eddig ez a 4 napos :( :cry: a lányom egy fogzó szörny...:cry: ez annyira rossz, h elmondani nem tudom. Teljesen kifordult magából :(
Totál kivaaaaagyooook!!! Néha már úgy érzem, h kiteszem az erkélyre hűlni...ne értsetek félre attól még szeretem.
De ahogy kinézett a tegnapi meg a mai napunk az katasztrófális volt. Tegnap itthon elkezdett üvölteni még délelőtt, de aztán ezt gyorsan megúsztam azzal, h lementem majálisozni barátnőmmel. Ez még jó is volt.
Megjött apum este 7kor és elvittük fürödni, mert már látszott, h fáradt. Már fürdésnél kicsit sírt. De szopi után letettem és elaludt. DEEEE aztán üvöltve felkelt, bementem simi simi puszi puszi ringat ringat, megint elaludt letettem kb negyed óra múlva üvöltés....
és ezt nem tudom hányszor csináltuk meg. A vége az lett, hogy 10ig üvöltött (az utolsó egy órát megállás nélkül, már hangja nem volt)....teljesen kivoltam a végén már nem is sírt visított...szörnyű volt.
Erre ezt a hangulatot folytatta a mai délelőtt folyamán, aztán elmentünk itthonról minden ok volt, én du. elmentem fodrászhoz, férjem vigyázott rá és ahogy hazaértek onnantól visítás 7ig (5-től) persze most kiájult és alszik. Nem is
csodálom :( :(
Annyira kivagyunk, én is, férjem is :( ha ez az összes fognál így lesz lehet megőrülök :(
Utáááááálom a fogzást.....:(
Bocsi, h panaszkodtam csak el vagyok keseredve....:(
Ja és se chamomilla, se dentinox nem segít rajta..:(
Ötlet?

KépKép
KépKép
fleur

Kolbikám
Bocsi már nincs erőm privit írni. Megyünk :)
Persze, ha közbe nem jön ez a rémség :( amit fentebb írtam

KépKép
KépKép
fleur

Fleur! Szegénykéim! :( Nekem - Apa szavaival élve - a gumikalapács jutott eszembe, de attól tartok, az itt nem válna be.
A Dentinoxból a gélt használjátok? Abban van Lidocain. Zsófinál az mindig segített.
Amúgy nem vagytok tapasztalt fogzás ügyben, talán a többgyerkőcösök tudnak segíteni! :roll:

Anikó! Jaj, de jók a képek! Látom, Nálatok is dúl a lamúr! :D

Timi26! Rebeka egy kész kis Hölgy! Mennyire csinos!!!!!! VikDannak meg az a vigyorgós képe...... Halálos!!!!! :lol: :lol: :lol:
Apa milyen jó csajjal feszít a dodgem-ben? :lol:

Dmaggie! Betyárosan jó a vonalzód! :wink:
Allergia? Jaj, az nekem is van! :( Hess-hess!!!!!!

Viranka! Ez a szuper babakocsi új, vagy használt? Nagyon klassz!!!!
Mirával végül is bringáztatok, vagy fagyiztatok?

Én gyermekemet tegnap kiköltöztettem, miután lementünk a Hermes-be földért, meg cserépért, hogy átültethessem a (citromsárga virágú!) leánderemet.

Zsofka kezébe nyomtam egy kiflicsücsköt, Ő meg gyanútlanul kilógatta azt a kezét. Erre anyum szól a fenti erkélyről, hogy Argó (a nagyobbik kutyám, és finoman csinálta), kivette a kezéből... :lol: Hozhattam másikat. (Amit persze kiejtett, és azt Tobby meg is kaparintotta). 8)

Kép

Kérek egy kis vudut a zökkenőmentes mai napért!
Ugyanis megyünk anyósékhoz névnapozni, Anyukám is jön. Már elkezdtem kiképezni, hogy amit após mond, az egyik fülén be, a másikon ki! (Ő az, aki mindenkinél mindent jobban tud, és mindenkinek dirigál. Pl. anyósom ne a kiságy ezen, hanem azon oldalára álljon, vagy ne így tartsa a babapiskótát, hanem úgy, meg hogy pár hónap múlva már Zsófi nagylány lesz, akkor már nem hisztizhet. Ezt arra mondta, hogy anyás, és állandóan nálam akar lenni, ami én szerintem nem hiszti, hanem szükséglet!!!!!!)
Na de lehet, hogy ott lesz apósom nővére is. No, ő ugyan az, csak pepitában. Mindig összevesznek.
Remélem most megerőltetik magukat.

Niki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????

Kép
Kép
Kép
gremese

Azt még nem is írtam, hogy az esti szopi után megint volt egy nagy sugárban hányás (a hasamra fektettem, nem büfiztettem meg :oops: , plusz szerintem túlette magát), úgyhogy egy gyümidesszertet még belenyomtam.
Jól van, csak ilyesztő volt.

Ja, és Kiskolbi! A főztöd három adagban jött ki! Legközelebb légyszi kevésbé büdit főzni!!!! :lol:

Ééés, Zsófi átkapaszkodik! Pl. asztalról a kanapéra. Ami egy karnyújtásnyira van. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur! Nem tettem, el tincset, mert nem volt értékelhető darab.
Nem tincsenként vágtam, hanem az ujjam közé fogtam, és ami felül kilógott, azt nyestem. Így csak sok kis szálacska lett.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt :D !

Csak a képeken futottam végig egyenlőre,nagyon jóóóóóóóóók!!!!
Nálunk semmi buli nem volt mondjuk mit várunk egy falutól?

Fleur téged a végén pont olvastalak.Szegénykém hát nem irigyellek,nekünk még csak egy fogunk tört át de nem volt épp zökkenőmentes,bár nekünk egy napunk se az :cry: Kitartás!!!!!!!!Mást sajnos nem tudok tanácsolni,ez az időszak a legnehezebb az tuti,néha én is sírni,mit sírni üvölteni tudnék!!!!!!!!!

Emese!Megy a vudu,hogy minden simán menjen :wink:!!!

Csajok lenne egy kérdésem,tegnap Bertus náthás lett,folyik az orra,köhög és éjjel mértem a lázát 37,6 volt neki de ebből még le kell vonni (nem tom 5-öt?)én adtam neki háromnegyed Viburkol kúpot.Ugye az jó láz csillapításra is?????????És reggel 37 volt neki szerintetek ki lehet ma menni vele vagy inkább ne???????????????

ÉÉÉÉÉÉs tegnap megnéztük a net szerződést június 15.-én jár le!!!!!! :oops: :D És úgy néz ki,hogy még is meghosszabítjuk!!!

Na most megyek, kaja van...

KépKép
juba

Jó reggelt!

Timi26! K.Timi! Ny.Timi! Boldog névnapot kívánok!
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Megvagyunk ám, csak Szeli olyan aktív, hogy állandóan a sarkában kell lenni. Vagy ő van a mi sarkunkban! :wink: :lol:
Ráadásul éjszakánként ismét 3-4x ébred cumiért :( , így napközben elég zombi vagyok. Délutánonként próbálok aludni, de nem mindig jön össze… :?
És rákattantam a Született feleségekre, naponta megnéztek vagy 3 részt! :D

Ma megpróbálok főzni is, de még nem akarok zörögni, mert felébresztem (most aludt vissza). :roll:

Fleur! Nem dolgozni ment Apa, hanem motorozni! Szerintem félreolvastad!!! :D

Gratulálok Bertus első fogacskájához! :D (Szelinem még mindig semmi… :roll: )

Mesi! Gratu Zsófinak a felüléshez!!! :D Hasizomból??? :roll:
Marcinak is gratu! :D

Mióta Szelit hason utaztatom a babakocsiban, akkorákat alszik benne!!! :D Hanyatt fekve egyrészt kellett a cumi az elalváshoz, másrészt minden apró zajra felébredt. :? Most meg! Alszik simán egy órát, és cumi nélkül!!! :D :D

Szeli a gyümölcsöt mindig benyakalja (az egy üveggel), de a főzelék… :roll: van, hogy csak a felét eszi meg (bár ha belendül, néha megeszi mind)… a kis válogatós! :wink: Én nem adok desszertnek gyümit. Egyrészt úgy egészséges, ha gyümit evés előtt fél órával eszik az ember, különben azt emészti utoljára a gyomor… :? Másrészt nem akarom, hogy azért ne egye meg a főzit, mert tudja, utána jön a finom gyümi! :wink:

Remélem, jó idő lesz, mert fagyizást terveztünk délutánra!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Isten éltesse a mi Tímeáinkat, Timijeinket, Timcsijeinket sokáig!
Kép

Viranka: isteni zenekar volt a Neoton, tényleg! Én a Dolly Rollt is nagyon komáltam, Marót Viki el is énekelte 1-jén a Vakációt! ;-) MEg hát ott az ex Dolly Roll-os Nova a zenekarban... mondjuk nekem a csúcsfílinget a Hullámszörny c. szám váltja ki ;-) Csepregi szóló dolgait is bírtam (gyereklemez: a dalmatás -- ha, ha, ha --, na meg a ribancos "nélkülem üres a Place Pigalle" -- halálosak!). Nemrég a tv leadott egy Neoton jubileumi koncertet, az is tök jó volt, van még hangjuk (ahhoz képest a Fenyő Miki koncertjei olyan hamisan szólnak, hogy nagyon égő). Na, bocs, elragadtattam magam! :-)))
Babakocsitok nagyon dögös!

Kaqk: Emmácskának minél gyorsabb gyógyulást kívánok!

Timi26: imádom a képeidet! Gyönyörű családod van!!!

Anikó: csúcs kispasi Marcikád!

Drága Fleur, én is csak azt tudom mondani: kitartás! És tök ügyesen csinálod, hogy mentek erre-arra, mert a fogfájásról amennyire lehet, eltereli a babád figyelmét! Amit érzel, azt pedig hidd el, szerintem minden anya, szülő érzi, ne emészd magad miatta! Én is ma éjjel fél4-kor nem voltam a helyzet magaslatán... dühömben sírni tudnék, hogy nincs egy normális éjszaka sem, és ha vmennyit aludni akarok, a gyerekkel egyidőben le kell feküdnöm...

Gremese: ezért a teraszért már nem győztünk irigyelni! Zsófkád továbbra is tünemény! (Sajna én nem tudom kivinni az emeletről a bazi nagy járókát...)

Kép
Kép
irina

Jubám: ha végbélben vagy szájban mérted, akkor vonj le 0,5 fokot Bertus hőmérsékletéből. Szerintem hőemcsivel, főleg ha jó meleg lesz kint, nyugodtan kiviheted! A Viburcolról nálam okosabbak tudnak nyilatkozni (én fogzásra és pocifájásra adtam, azt tudom, hogy nyugtató hatása is van).
És: ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, HOGY LESZ NETETEK, ÉS VELÜNK MARADSZ! :-)

Kép
Kép
irina

Viranka! Csúcsszuper a babakocsi! :D Majd ha megvettük (hónap második felében), és is megmutizom!!! :wink:

Kaqk! Jobbulást Emmának!!! :( Húúú! De ügyes!!! :D

Timi26! Nagyon jó minőségű képeket készít az új fényképeződ!!! :wink:
Tündéri a családod!!! :D VikDan vigyor: :lol:

Anikó! Marci is nagyon édes!!! Főleg, ahogy ott ücsörög a pléden!!! :D

Mi meg tegnap voltunk bevásárolni, és Szelit beleültettük a bevásárló kocsiba. Olyan aranyosan elnézelődött. :D Többen is megcsodálták, milyen aranyos!!! Kár, hogy nem volt nálam fényképező! Na, majd legközelebb! :D

Maggie! Allergia: :cry:

Fleur! Ebből már pikk-pakk fogacska lesz! Kitartás!!! :(

Mesi! Megy a vudu a mai napra!!! Zsozsód tündéri ott a naaagy teraszon a járókában! :lol: :lol: :lol:

Juba! Szegényke! Jobbulást neki! :( (Én nem szakértek láz témában… :oops: )
Hurrá!!! De jóó, hogy hosszabbítotok!!! Szuper!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie: sajnálom, hogy az allergia megkeseríti a napjaidat! Segít rajta valami?

Fleur: ez lemaradt: korántsem biztos, hogy minden fogacskával ennyire megszenvedtek!

Kép
Kép
irina

Irina!Köszönöm a segítséget!!!!!

Timeák!

Kép

Késöbb jövök bővebben(remélem Bertussal nem lesz gond)

KépKép
juba

Regi: nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy nemsokára a babák képesek lesznek a cumijukat maguk ki-be tenni és megkeresni éjjel is, s talán megoldódik ez a problémátok.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Timi26,K.Timi,Ny.Timi Boldog Névnapot nektek!

Kép

Nagyon jók a képek a Majálisos és a teraszos is :D

Juba!
Gratulálok az 1.fogacskához. :D
De jó,hogy sikerült megoldani a netet. :D

Emmának és Bertának sok-sok gyógypuszi!

Viranka!
Szuper az új babakocsi.

És nemtudom ,hogy mit akartam még kisfiam itt nyüszög mellettem.
Majd még jövök.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

A három Timinknek boldog névnapot!!!!!!!

Regi! Nem hasizomból ül fel, hanem hasal, oldalra fordul, és a kezével felnyomja magát. Idáig ez nem ment.

Én sem szoktam desszertet adni neki, de a múltkori eset kivételese volt, mert 4x evett egy nap. Sokáig volt ébren az evések között, és sokat aludt, így tolódott minden.
A harmadik étkezése: 190 g kukoricás-husis főzi, plusz 150 g alma-őszi. :shock: Éhes volt még, és inkább gyümit adtam. De ez csak egyszer volt. :)

Juba! De jó, hogy maradsz!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Irinának igaza van, a mérésből vonj le 0,5 fokot, mert a végbélben melegebb van. Ha csak hőemelkedése van, felesleges kúpot adnod, mert nem tud dolgozni a szervezete, és le is terhelheted. Ha (netto) 38 fok körül van, elég csak akkor adni!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok csajok!
Szuperek a majálisos fotót! Mi is voltunk Gödöllőn majálisozni, meg szülinapozni az uncsitesónál, nagyon jól sikerült, majd dobok pár képet!

Cumi ki be rakás már nálunk jávában folyik, sőt a sapkáját is megtanulta levenni :? na ennek nem nagyon örülök :evil:

Juba én is nagyon örülök hogy maradsz velünk!
Gratulálok az 1.fogacskához. Very Happy

Emese gratula a felüléshez!!!!NAGYON ÚGYES ZSOZSÓ!!!!!:-)

Viranka! Szupermodern az új babakocsitok. Bálint biztosan buszkén ül majd benne:-)

Maggie hogy te milyen kis ügyes vagy:-) igazi anyuka:-) sajnos én nem vagyok kérügyes, pedig anyu rendeteget kötött ránk, én meg nem tudok, tesóm örökölte tőle, nem én.

Heni
KépKép
heni81

Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

még egy közös kép az én pasikámmal:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Mesi! Azt a gyümis dolgot nem Neked írtam, csak eszmefuttatás volt! :wink:
Ja! Én annyi ülő képet látta Zsozsóról, hogy azt hittem fel szokott ülni... :oops: :oops: :oops: Nagyon ügyi!!! Gratu neki!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Igen, ezt várom én is! Világosban már megtalálja a cumiját, és beteszi a szájába, de éjjel... :?

Heni! Péterke nagyon hasonlít Rád szerintem!!! :D Arik vagytok a képeken!

Kép

Kép
regcsiken14

TIMIK!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!

Ma Marci biciklizett és egyből fel is állt rajta. :lol:

Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Tímeák!
nagyon boldog névnapot :)

Maggie!
ez tök egyszerű :) akkor már csak fonalat kell vennem :)
Bercó baba jobban van már?
bkocsit 33 ezerért nyertem meg ez a bolti árnál jóval olcsóbb(teszveszen 72 ezerért láttam :shock: ) s alegjobb ma kint volt dédipapa és anyák napja alkalmából kaptam tőle pénzt és alig kell kiegészítenem :)

Fleur!
nyertél ez ABC Design take Off kocsi :) meglátni és beleszeretni :)
Fogzás:ha ennyire szarul viseli este(nem mindig) de adhatsz neki Nurofent vagy Panadol babyt.Én néha adtam Mírának és érezhetően jobban viselte :) Kitartást :wink: már csak 17-18 fog van hátra,aztán pár év múlva kezdődik előlről :wink:

Heni!
Nagyon aranyos Pétered :) bkocsiból durcás nézés döglesztő :lol:

Anikó!
áll :shock: nem semmi kiskrapek :) akkor lassan te is futhatsz utána :)

Timi!
Vikdan mosoly nagyon édes :)

Jubám!
ha 38,5-39 én akkor kezdtem/em csillapítani a lázat,addig engedem h. a szervezete küzdjön :oops: Ha hónaljában méred nem kell a 1/2 fokot levonni,csak ha popóban :) Bertust meglestem gmailen,nagyon csini kiscsaj :) és jaj de jó h. maradsz velünk még :)

ma meg csoda történt(remélem megmarad,s nem romlik el fiam,aski már ölben ) ma 1/2 8-ig aludt,úgy h. 3:40 kor kelt(már 2.napja) fél7kor szopizott és még 1 rát ráhúzott :) én meg felkeltem 1/4 7kor :evil: d
vbvb b fffffffh hnh ezt b. üzeni :)

pusz

KépKép
viranka

Maricával,Anitjával mi lehet?

KépKép
viranka

Heni! Hogy Ti milyen szépek vagytok együtt! És tényleg nagyon hasonlítotok egymásra! A hintás képen Péterke már olyan nagynak néz ki az öledben!

Anikó! Édeeees Marci azzal a "csajok fejét elcsavarom" mosolyával! Igazi nagy kópé! :D

Regi! Azt hittem, nekem is írtad kicsit :oops: , de most már mindegy, azért leírtam, hogy gondolom. :wink:

Amúy Zsozsó magától még nem ült, csak ha leültettem. De akkor nagyon szépen. Május elsejétől meg már magától produkálja.
Köszönjük mindenkinek a gratulációkat! Örülünk! :oops: :D

Juba! Én már tudom, miért írtad ezt az internet-dolgot. Te végig tudtad, hogy június közepéig van internetetek, csak bekamuztad nekünk, hogy nem lesz, azért, hogy megtudd, hiányoznál-e!!!!
Hát tudd meg! HIÁNYOZTÁL VOLNA!!!!!!
És legközelebb ne gyere ilyen kamu szöveggel! :wink: :lol:

Milyen jó, hogy tegnap kiaplikáltam a járókát, mert a napfényben vettem észre, hogy másodszorra is koszmós a buksija.
Este bedörzsiztem olajjal, rányomtam egy sapit, majd fél óra múlva sűrűfogú fésűvel elkezdtem vakargatni. Jó sok lett. Esküszöm, még élvezte is, hogy bigyózok a fején.
(Persze a bőre miatt mi fürdetőkrémet használunk, és az egyszerűség kedvéért azzal is mostuk a haját. Az meg nagyon nem jó a koszmónak, sőt, előidézheti. Úgyhogy most külön samponnal és külön tiszta vízzel mosunk hajat).

Regi! Mi is betettük a napokban Zsófit a bevásárlókocsiba! Annyira cuki volt, és Ő is úgy élvezte!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó Reggelt!

Boldog Anyáknapját!
Kép

Sense!
Isten éltessen sokáig :)

Kép

Motiot,Lmóni!
Boldog névnapot :)

Kép

Mesi!
fagyi végül elmaradt sajna :( Mire Robiék lepakoltak,beesett idi keresztlánya a 3 gyerekkel(legkisebb Mírával egyidős)s játszottak,aztán beállított nagybátyám is :) mikor elmentek addigra 6 óra volt :)
Zsófival jól kiszúrtak a kutyák :) Anyósékat túléltétek?

de Mírának megint volt egy beszólása ezzel kapcsolatban :
Ha apáék végeznek,elmegyünk anyával fagyizni,aztán átmegyek Brigihez.Nekem ez az életem 8) :lol:
Tegnap este meglepi habos fürdőt csinált apja Neki.S így szól:
Apa ha hason fekszem végigérek a kádban,kellene venni egy újat.Mondja Robi,h. nem kell mert mi is elférünk benne.Míra szemei elkerekedtek,s kérdezte,h. Ti hogy csináljátok :lol:

s május 1-i képek :)
Kép Kép
Kép Kép
Kép
Grandának meseszerű képek :)
Kép Kép
Kép Kép

KépKép
viranka

Ratkó József: ZSOLTÁR

Az anyák halhatatlanok.
Csak testet, arcot, alakot
váltanak; egyetlen halott
sincs közülük; fiatalok,
mint az idő.
Újra születnek
minden gyerekkel; megöletnek
minden halottal - harmadnapra
föltámadnak, mire virradna.
Adassék nekik gyönyörűség,
szerelmükért örökös hűség,
s adassék könny is, hogy kibírják
a világ összegyűjtött kínját.

Sok boldogságot Nektek Anyák napján (is)!

KépKépKép
bongyi

Boldog névnapot Mónijainknak!

Boldog szülinapot Sensének!

Boldog ANYÁK napját az egyszeres, kétszeres, háromszoros és hatszoros anyukáinknak!

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! Fú, de fantasztikusak a képek! (A cseresznyevirág-fotót én csináltam :D ).

Anyóséknál jó volt, Após visszafogta magát, nem szólt bele (szinte) semmibe.
Nem rossz, sőt, jó náluk lenni, csak nekem kéne arra használnom a füleimet "amire valók", ha Após beszél: egyiken be, a másikon ki.....

Bongyi! Köszönjük az idézetet!!! Milyen igaz...

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

BOLDOG ANYÁK NAPJÁT MAGUNKNAK!

Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Kép
dmaggie