A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Akkor nézzük... :? (Ez 10 kiló különbség. :oops: Apa aszonta, ilyennek szeretne megint látni! :wink: )
Kép Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: olyan mintha az első képen nem is te lennél!!! (én mér csak pocakosan láttalak!)
Hát akkor hajrá!!! :D Én kiteszem az enyémet a konyhába, ha mégis evésen törném a fejem, elmenjen a kedvem tőle!!! :lol:

VikDan épp a járókában díbol! Muszáj volt betennem, mert csak a hülyeségeket halmozta sorra!

Képzeljétek, ma döbbentem rá, hogy a 3 nappali alvás már egy ideje 2-re csökkent.
Ez már olyan napirend szerűnek tűnik!!! (nálunk ilyen hogy napirend még nem volt)
1/2 6-6 körül kel, 1/2 9-10-ig alszik, utána meg kb. 1-3-ig szunyál. Este meg 7-kor kidől!!!

Kép
Kép
timi26

Bakker elszóltam magam a járókával...megunta...megyek...

Kép
Kép
timi26

Vagyok ám, csak annyi dolgom volt ma...és olyan sz*r idő van, majd' szétmegy a fejem :? .
Csak látom, célfotókat rakunk fel :wink: . Én most nem panaszkodom, mert már lementem a terhesség alatti súlyom alá 3 kilóval, de a cél, még mindig min. -5 kg, aztán majd meglássuk :wink: .

Mostanit nem tudok felrakni, mert érdekes módon, rólam nem készül kép, de a cél ilyesmi:
Kép

Ez kb. 4 évvel ezelőtti, mostanihoz képest -8 kg :? .
dettyk

Na vazze, a lényeget elfelejtettem:

Hörcsög, Timi26, én úgy tervezem, hogy megyünk, de vszínűleg csak szombaton. Hogy legyen? Timi, megyünk együtt?
Hörcsög, szerinted mikor lehet menni, mert én pontos programot sehol nem találok :? , és állítólag vmi egész napos családi program lesz ez :!:
Na, mire leírtam, meg is találtam :D . Bababörze 15-18-ig az Ákom-bákom családi du keretein belül...és mi lesz a családi délutánon? Oda nem mehetünk, hátha a nagyobbaknak lesz vmi jó progi :wink: ?
dettyk

Sziasztok!

Zétim olyan nyűgi, úgyhogy csak pár szóban nézek fel.

Nagyon jók a képek! :D Úgy szeretem nézegetni.

Mi holnap utazunk, majd talán vasárnap leszek... Mindenkinek nagyon jó és pihentető hosszú hétvégét kívánok!

Súly: én 77 kg körül lettem terhes, 93 voltam szülés előtt. :oops: Most 74 vagyok. Amivel elégedett voltam az olyan 70-72 volt. Nagy szerencsém van, a családban a nők szülés után mindig kínlódnak a súlyfelesleggel. Olyan jól tud esni amikor rácsodálkoznak milyen "vékony" vagyok. Hozzáteszem 180 magas vagyok.
Majd rakok fel képeket, apának lesz ideje végre hétvégén ilyenekre.

Még akartam kérdezni: van aki már ma megkapta a Gyed-et? :shock: Vagy én értettem félre?
Nem bánnám én sem ha küldenék... :roll:

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Hello,
mi is megvagyunk!

Emma beteg! Vmit összeszedett, gondolom tőlünk. Apa sok beteg között volt, torokfájása lett neki is de elkezdtünk vitamint szedni nehogy elkapjuk + Emma se, erre Emmának 4 napja borzasztó éjszakái vannak, nme tud aludni pedig nagyon fáradt, 5 percenként ébredt.

Most meg folyik az orra ezerrel= nem kap levegőt= nem tud aludni. 2 napja szinte semmit nem aludtunk, senki! Kicsit zombik vagyunk. A doki megnézte nem piros a torka, csak folyik az orra, persze törölni nem engedi, orrszívót útáljuk, orrsprayt szintén, de azért muszály!!! Olyan fáradt taknyos, kóma..... :-(

Hát ez van nállunk.

Ja igen! Egy hónap és költözünk!!! Lassan kezdek pakolni. Nem is akartuk eladni a lakást, jöttérdeklődő, gondoltuk mondunk egy nagy árat azért úgyse fog neki kelleni..hát kellett!!! Költözünk.
Amit találtunk az egy ikerház!! Végre lesz kertünk, nem kell a 2.-ra lépcsőzni..stb. csak Jöv. héten kezdik építeni és szeptembert ígértek hogy kész lesz, de én örülök ha karira kész lesz. :-( Addig szülökhöz!!! :-(( :-)) mind a kettőhöz 2-3 hónapra vagy amíg kész nem lesz!

Hát ennyi!

Minden ünnepeltnek nagyon sok Puszit küldünk Emmával!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló!
alvás van, apa meg délutános, igy most nagyon ráérek:-)

Szegény Emma baba, gyors gyógyulást! Szupi a költözés, biztosan sokkal jobb helyetek lesz! És a kert meg mindenképpen kell a gyereknek, meg nektek is!

Miléna jó utat nektek! Pihenjetek sokat! A babák ügyesen tudnak esni is, ne aggódj, biztosan kutya baja.

Csajok tök jók az ilyen volt ilyen lett képek, majd én is kotrok elő valamit.

Amúgy az én súlyom érdekesen alakult:-) 76 kg voltam mikor teherbe estem, 82 kg val szültem és most 65 vagyok ( 5 éve voltam kb ennyi amikor férjhez mentem)

Börzézőknek jó vásárlást! ( én már nem veszek semmit :oops: túlköltekezek állandóan, mondja is anyu, hogy nekünk soha nem lesz pénzünk, mert nem tudunk spórolni)

Heni
KépKép
heni81

én ilyen szeretnék lenni :oops: -7,5 kg :roll: 2 éve készült nyaraláskor :) (apának tök mindegy h. hány kiló vok,max engem zavar :? )
Kép
s egy hülyealvós :)
Kép
meg egy régi Míra :)
Kép

NIKI?????????????????????????????

KépKép
viranka

Kaqk: szegény Emmácska! :( Jobbulást neki és nektek is!
Kertes házba költöztök? Az nagyon jó! Majd képeket is kérünk!!!

Dettyk: nálam még kétes a menetel, mert a 4 naposba be akarjuk füvesíteni a ház előtti részt, előtte meg ki kell kapálni a gazt! :(
Gyakorlatilag csak a péntek-szombati nap lesz rá, de igyekszem/ünk, hogy szombat délutánig kész legyen és akkor mi is megyünk!!!!!!!!!!!
Szombat este meg Platánbuli! Névnapom alkalmából meghívott az uram! :shock:
Esetleg ti nem jöttök? Hogy ne kelljen egymagamban mulatnom...Horcsog: ez kérdés neked is szól!

Kép
Kép
timi26

AAzta Viranka: te is milyen csini vagy azon a képen!!! Hajrá!!!!
Bálint meg nem is látszik ki a sapka alól! :D

Eztet túrtam a a fiamnak a holnapi csavargáshoz: (potom 550 Ft.-ért)
Kép

Kép
Kép
timi26

Igen, igen, Isten éltessen sokáig, Anikó!
Kép

Valamiért engem a legtöbb babonától sajnos kiráz a hideg... meg tudtam őrülni tőle (írtam is ide anno), amikor anyukám jött azzal a terhességem alatt, hogy ő még nem vesz semmit, amit tervezett Ádinak babonából, engem meg annyira dühített ez a "pozitív gondolkodás" (anno nekem sem vettek semmit előre, mert hátha...). Pozitív babona meg ugye elég kevés van...

Viranka, ne, ne magyarázkodj, kérlek, értelek! ;-) Csak kissé túlparázom már megint ezt a szoptatás dolgot. Hol azon agonizálok, hogy lesz-e elég tejem, hol azon, hogy mit csináljak a sok tejjel...

Miléna, megértelek, hogy szívbajt kaptál! Én is elég rosszul állok a témához, mindentől megóvnám Ádit (más is, tudom, csak azért lazábban kezelik a helyzetet), de vmelyik nap úgy lefejelte az asztalt (amin üveglap van!), hogy még. Mert ki gondolná, hogy az ölemben ülő gyerek egyszercsak leejti a fejét (a mellénél fogtam)??? Teljesen elképesztő volt és egyedi mozgás, hát koppant is a tündérkém kobakja... :cry:

Nyerkit: Marcikád valami tünemény abban a hófehér, elegáns babaszmokingban! Cukorfalat!!!

ELŐTTE-UTÁNA KÉPEK: Csajok, tök őszintén: szerintem gyönyörűek agytok MOST! Értem a fogyási szándékot, de hát szültetek egy (vagy több) gyereket! (A napokban mondtam a férjemnek, hogy örülök, hogy van narancsbőröm, hogy emberből vagyok, hogy látszik a testemen, hogy szültem...)

Na, ma is megvolt a kutyás szomszéddal a körünk, remegett a gyomrom-kezem, amíg betoltam hozzánk a babakocsit az alvós Ádival, köröttünk meg rajzott a 3 kutya :shock: Amúgy már megkapták a feljelentőlevelet, de tojnak rá, én meg így hát elindítom a következő kört. Megkérdezem az önkormányzatot, hogyan lehetne gyorsítani a dolgokon (magas pénzbüntetés, bíróság). Engem nem fognak terrorizálni.

Kaqk: ez a költözés csodálatos! Mi is ikerházban gondolkodunk, legkésőbb jövőre meglépnénk, ha összejön. Írd majd meg, mi a helyzet (és képeket kérünk szépen!)!

Kép
Kép
irina

Kaqk: ez lemaradt: Emmácskádnak gyors gyógyulást kívánok!!!!!!!!!!

Viranka: továbbra is betojok, annyira bírom a Míra- és Bálint-képeket!

Csajok van egy tök jó módszerem a súlyunk miatti aggódás ellen: csak mellig mutató tükör minden helyiségben, kirakatokban nem nézegetjük magunkat! és: a mérleget kidobni vagy eltenni.
És akkor némi FUN:
Kép

Kép
Kép
irina

Még vmi: vettem Ádi bőrére 50-es faktorú naptejet, mert nagyon félek, hogy leég a hétvégi séták alkalmával. Aranyárban mérték :evil: Tud vki megbízható márkát ajánlani, de kissé olcsóbban, mint teszem azt 3-4000 forint?

Kép
Kép
irina

Csajok, szupik a ilyen volt ilyen lett képek! Mindenki olyan csini!!
Én is szeretnék leadni vagy 5-7kg.- t, de ez a terhesség előtt sem ment. Most annyi vagyok mint teherbeeséskor.

Emmácska tök jól tízóraizott, ebédelt. Délelőtt egy órát aludt és most is sikerült elaludni. Ilyenkor 1,5-2 órákat szokott, remélem fog tudni, mintha könnyebben kapna levegőt mondjuk ugynúgy folyik az orra, és nyűgi, minden ok nélkül ( nem tudom mi lehet ) elkezd sírni, nem lehet sehogy megnyugtatni fél óráig, majd az ölmben egyik percről a másikra megnyugszik és fél órán át mozdulatlanul fekszik.

Kérdés: mitöl lehet hogy rossz szagu a szája, betegség miatt? fogzás, emésztés?? nem mindig, csak olykor!

Mit tudunk: pápá-t integetni és puszit adni, olyan zabálni való!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Két hét múlva utazunk!!! Juhéj!!!
Norvégiába Oslo-ba barátainkhoz egy hétre, repcsivel!!! :-))
Alig várom, aztán ahogy hazajövünk költözünk.:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk ti aztán tudtok élni :wink: irigymirigy
Viranka szuper a kép, idén nyáron is készithetsz hasonlót majd Bálinttal, csak ne süss addig sok somlóit, vagy ha igen küld el nekem, mert imádom! :wink:
Irina hogy őszinte legyek én vettem 50 faktoros Avon naptejet Péterkémnek, sok anyukát megkérdeztem, mindenki azt mondta, hogy a faktorok száma a lényeg nem a márka. Hát eddig jónak tűnik.

Heni
KépKép
heni81

Irina: ez nagyon jó!!! De arra nincs ötleted, hogyan ráncigáljuk magunkra a kihízott rucijainkat?

Kép
Kép
timi26

Heni: ez lesz a nyaralás!

KépKép
kaqk
Debrecen

Timi26: hmmm, magas hőfokon sokszor kimosni a szűk ruhákat? :wink:

Kép
Kép
irina

ecetes olló,vagy véső és kalapács :)

Nyekrit!
Jók a képek :) Marci nem csodállom h. nyűgős volt s az éjjeletek rossz volt.Míránál többször fordult elő kisebb korában h. ha nem aludt ebéd után az éjszaka bűn rossz volt :roll:

Kakq!
Izgi lesz akkor az elkövetkező heteitek/hónapjaitok :)

Heni!
ha sütök somlóit azt közhírré teszem és lehet jönni enni :) azon meg meglepődnék ha te a súlyproblémákkal küzdenél,talin meg is állapítottam magamban,hű de vékony és csini csajszi vagy :)

Irina!
narancsbőr volt/van /lesz csíkjaim is uez a kategória :) mondjuk most sokkal jobban érzem magam a bőrőmben,mint kb. 3 évvel ezelőtt :lol: az én kis lelkemnek jobban esik ha vékonyabb vagyok,jobb a közérzetem,amúgy meg úgy érzem magam mint egy dagadt disznó(köszönhető kedves öcsnek aki mikor 50 kg voltam mindig azt mondta h. milyen dagi vagy :evil:) olyan karcsú és fasza méretekkel már úgysem fogok rendelkezni mint mondjuk mennyaszonyként :) szeretem ha a lányom azt mondja h. anya de csini vagy (most ez kilőve mert farmerben járok általában),s azért mert szültem/tünk nem kell magunkat elhanyagolnunk! A férjünk a legfontosabb,a gyermekeink el fognak hagyni kb .18-20 év múlva(vagy később) nem velük fogjuk az életünket leélni.Persze ez nem azt jelenti h. a kőcök nem számítanak(mert igen,mert értük is érdemes élni,csodálatos érzés anyának lenni),de nekem/ünk társra is van/lesz szükségünk sokáig míg meg nem halunk 8) egyszer olvastam ezt vhol és teljesen hülyének néztem az írót,de a mai fejemmel azt kell mondanom h. vhol igaza van
naptej:szerintem a gyógyszertárosok is kutyulnak és uolyan jó...(egyszer vki naon régen mondta nekem) de talán még Weleda(bár árban passz h. az mennyi) nekünk tavalyról maradt zöldszínű(talán vichy) vanez annyiból jó h. látszik hol kented be a babát :) aztán természetesen felszívódik :)
szomszédok meg bekaphatják :evil: kíváncsi leszek mi lesz a vége...

Miléna!
nem lesz semmi baja Zétinek :wink: (mondom én aki múltkor Bálint szeme előtt húzkodtam az ujjamat,követi-e mert ő is letornázta magát a matracunkról)

képdícséreteket köszi :oops:

KépKép
viranka

Viranka, tök igazad van, az ember ne hagyja el magát (se ffi, se nő), de én azt sem szeretem, ha azt kell éreznem, hogy nagyítóval néznek (csak mert nő vagyok). Nyilván sose leszek többi 20 éves, nem lesz olyan a testem, mint szülés előtt. Nagyon sok múlik az egyéni adottságokon is. Nekem nem hivatásom, hogy állandóan a testemmel törődjek (szerencsére), ezért hát igyexem elfogadni, ami van. Ez nem azt jelenti, hogy minden tökéletes, de így 30-on túl tényleg egyre kevésbé érdekel, mit gondolnak rólam. Tetsszem a férjemnek és érezzem jól magam -- tényleg ezek a kulcsmondatok. Szerencsére a férjem annyira atipikus pasi ebből a szempontból, nem csak duma, hogy egy nőben a mosolya fogja meg, és nem a narancsbőrtől mentes csípője vagy ilyenek (mázlim van vele). :wink: Amúgy engem tényleg jó érzés fog el, amikor a csípőmön lévő halvány terhességi csíkokra nézek, mert eszembe jut, hogy Ádi a hasamban volt és mennyire szerettem, hogy benne van, milyen jó volt vele terhesnek lenni. :)

Kép
Kép
irina

többi = többé

Kép
Kép
irina

Ismét egy kajás kérdés: úgy tudom, 6 hónapos kortól már lehet glutént tartalmazó cuccokat adni a babáknak (https://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... ?id=060425 -- ezt már egyszer belinkeltem) -- Ti mikor kezdtétek/kezditek el?

Kép
Kép
irina

Csajok micsoda bombázó képeket tettetek fel!!!!!!!!
Szerintem a kinek van a legtöbb súlyfölöslege versenyt csont nélkül én nyerném :oops: :oops: :cry: :cry:
75-ről keztem a terhességet aztán mikor megszültem 83 voltam és most 90-nél járok :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Egy feneketlen kút van a gyomrom helyén,nagyon gáz!!!Sz@rul is érzem magam,úgyhogy hétfő kezdem a kilencven napos diétát! Úgyhogy minden gyomorbeszűkítő vudu jöhet!!!A káposzta levest próbáltam de nekem sajnos nem jött be.És az a hülye videó besz@rt ,pedig volt frankó Subidubi Norbis aerobikom...

Miléna!Nem csoda,hogy megijedtél,nálunk kb másfél hónappal ezelőtt történt ugyan ez!Leesett az ágyról,Bertus a hasára esett,én sokkot kapta,apa üvöltött velem szóval kész voltam!!

Nyerkit!Marcika egy kis mini szívtipró abba a szerkóba!!!!!!!

Irina!Szomszédod brutál!!!A glutén témához nem tok hozzászólni de engem is érdekel!Talán majd Timi és a több tapasztalt mami segít nekünk!

ANIKÓNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!

KépKép
juba

Viranka köszi:-) most hizott a májam!
Hát láttál volna terhesség előtt, nagyon durván megvoltam hizva+10 kg :shock: :oops: irodai munka átka! vannak képeim, de fel sem merek tenni :oops:

Irina hát én nem tudom, de minden bébiételen az áll, hogy Glutént nem tartalmaz :? én nem tudom. Csajok help!
Nagyon gáz a szomszédotok!

Heni
KépKép
heni81

Regi
Nagyon édes Szeli, főleg a hintázós.

Móni
:lol: reggelek, de mégaz, hogy teper az ágyon, de leteper, nekem meg félálomban kell elkapnom.
Ami az ülést illeti nem is a mozgás miatt, hanem amiatt, hogy a menetiránnyal szemben többet lát és nem annyira fektetve van és az apját is látja.
No ezért gondolom, hogy változást hoz majd.
Nem hajt a tatár tök jó az a 3-4 hét és hát szuper, hogy ennyi tejed van, hogy kielégíti. Ha éhes lenne biztosan megenné a zöldséget is :lol:
Anyásság jájj nálunk is ez van, lóg rajtam egész nap, annyi különbséggel, h az apja tényleg megváltás. Hazajön és akármilyen rossz kedve van onnatól vigyorex :)
szerencsére :) és az is, h apával is elvan.

Irina
Cuki Ádó, főleg a sapis, vigyorgós.
Tök jó, hogy a súllyal, alakkal kapcsolatban így gondolkodsz. Sajna én is a magamat nehezen elfogadók táborába tartozom és egy kis derék körüli nem kívánatos párna már elkedvtelenít.
De gondolom ebben annak is nagy része van, hogy mindenhonnan az folyik, h legyen az ember vékony. (még úgy is, h nem nézünk TV-t.) Jó lenne, ha egy kicsit emberibb forma lenne az ideál, mert vannak dolgok, amit egy szülés megváltoztat az ember testében
és ez valóban így van jól. Szerintem a legtöbb pasit ez a változás nem zavarja, mert ösztönösen gondolom beléjük van táplálva az, h milyen is a nőideál.
Ez azért megnyugtató :)

Miléna
Remélem nektek is rendeződnek az éjszakáitok.

Silka
Jó utat nektek! Érezzétek jól magatokat. :)

Timi
Jajj de megható lehetett az anyáknapi ünnepség, hány zsepi fogyott?? Én már látom lelki szemeim előtt, hogy hogy fogok szipogni :) Jó, h kaptál egy gépet.

Nektarin
Azért majd dobj egy pár képet min dolgoztatok ennyit :) Robesz zabálnivaló. Milyen a teperős anyukák táborába tartozni. Hogy viseli Robesz a felfordulást? Vagy őt nem érinti?
És csupa mosoly.

Anikó
Kocsi :( de rosszban a jó, ahogy a többiek írták, hogy nem lett bajotok. Remélem azért nem jártok nagyon rosszul.

Viranka
Nem semmi napod volt kedden.
Ti is felvételt nyertetek a hülye alvások minisztériumába :lol: Mira annyira cuki kicsinek is.

Mesi
Kérjük majd a tali képeket, ha minden igaz mi is megyünk mostanság valamikor hozzájuk :)

Regi
Én is kb annyit kapok mint te, szerintem az adójóváírás miatt. Nekem is a maxot kellene kapnom, szóval majd én is rákérdezek mi van. De azért majd te is mond meg mit mondanak, hátha te leszel a gyorsabb.

Fúú csajok én itt nézegetem a vonalzókat és már mindegyik a felén túl :) :cry: egyik szemem sír, másik nevet :) úgy megnőttek.

Meryke
Ezek szerint már nem szokás anyáknapi műsort csinálni????!! nohát ez meglepő

Anikó
Boldog születésnapot
Kép

Timi
Nagyon csini volt ám a fiad.

Miléna
Jól kivannak találva ezek a gyerkőcök, ha nincs rosszkedve tuti nem lett baja

Dettyk
Nohát, lehet a hajad miatt, de teljesen másképp néztél ki. Már a színére és fazonjára gondoltam. Itt olyan vagy mint egy diáklány.

Kaqk
Wow ez igen :) ezek szerint a sors is azt akarta költözzetek :)
Emma :( remélem az ünnepekre jobban lesz.

Juba
Vudu megy!!!

Rémes napunk volt ma, de azért örüljünk, mert jön a FOG! Az alsó kettő vonala már látszik és a jobb alsó csücske már látszik is :) de szegénykém nagyon nyűgös tőle.
Nem tudom ti hogy csináljátok a Dentinoxot, de nekünk nem nagyon használt, viszont elkezdtem neki adagolni a Chamomillát, meg rágta a babakekszet és úgy tűnt ez valamelyest segített.
Ja meg rágta a szilikon kanalát, meg lehűtött fémkanalat. Csak azért írom, hátha valaki másnak is bejön. Az az érdekes, hogyha nem csak én vagyok, pl. sétálunk és minden szomszéd dumálgat vele, akkor vigyorog ezerrel.
Hmmmm....szóval a bőgés csak nekem, csak itt csak most :)
No mind1 majdcsak kijön az a fogacska. :)
Már le kellett tennem aludni is, mert olyan fáradt volt. Előre hoztam a fürdetését is, mert tegnap nem sikerült fürödni. Ugyanez volt, hogy tök korán elment aludni, csak nem is kelt fel 12ig, eltekintve egy két felsírástól.

A 4 nap alatt mi is sűrűek leszünk. Jön apum hozzánk, mert tanfolyamon lesz és nálunk alszik. Holnap babás barátnékommal majálisozunk, pénteken megyünk a régi házinéninkez és szombaton pedig a szomszédainkkal ülünk össze bratyizni :)
Vasárnapra még semmit nem terveztünk, de kétlem, hogy otthon fogunk ülni :)

KépKép
KépKép
fleur

Anikó! Boldog szülinapot!!!!!!!!!

Eléggé fáradt vagyok, egyszerűen most nem bírok reagálni, csak a képeket dobom fel, most kommentár nélkül.

Nagyon jó volt a minitali, a babák szuperek voltak, sokat játszottak együtt, mi Kiskolbival sokat nevettünk, csak az volt a baj, hogy pikk-pakk elment az idő.

Na de.... ottfelejtettük a kiskanalunkat, így hamarosan megint mennünk kell. 8)

Ja, és Kiskolbi főzött Zsófira!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Tudom, hogy a sárga zokni eléggé gáz ehhez a szerkóhoz, de az összes rózsaszín zokni a szennyesben figyel. 8)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
gremese

Oldalt kezdtem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Milyen rég volt már ilyen!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Na most már tényleg lépek! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!
Épp most döntöttem úgy, hogy elég ma estére a munkából. Álmos vagyok, és amennyire feltöltött, annyira le is fárasztott a mai nap (vagy inkább Mátém egymaga :roll: ).
Emese, nagyon édesek lettek a képeid, szerintem visszaadják a mai tali hangulatát. :D Örülök, hogy Zsófinak ízlett a főzi, jöhettek máskor is. Lehet, hogy bébimenzát nyitok... 8) :lol:
Visszaolvasni nekem se nagyon van időm :oops: , inkább gyorsan fogat mosok, és mire Apa hazadől edzésből, már előmelegítem Neki az ágyat (és bevágom a szunyát... :lol: )
Jóéjt!

PS: Nektarin, jövő 7-en elutazunk, hétfő, péntek és a hétvége jó csak! De nagyon jó lenne má végre!

Detti
KépKép
kiskolbi

Jó reggelt :D !

Utólag:

Aniko80, boldog szülinapot!!
Robesz, boldog hófordulót
(hiszen újra egy 30 napos hónapon vagyunk túl :wink: )!!
Kép
dettyk

Jó reggelt!

A MiniTerroristám előttem a kiságyban, így most tudok írni!

Irina! A glutén tartalmú ételeket valóban 6 hónapos kortól lehet adni. Én már nem emlékszem pontosan, de talán 7 hónapos kora körül kapott ilyeneket. Pl. babakeksz, kiflicsücsök (itt már 8 hónapos volt), babapiskóta, háztartási keksz. A két utóbbit 1-1x kapta, szintén 8 hónaposan.

Nagyon jók az előtte-utána képek! Olyan jó nézegetni, ki milyen volt, milyen most, és milyen szeretne lenni.
Nekem is van egy 65 kilós képem (vagyis volt, mert elveszett). Na, ehhez kellene -10 kiló! De én már a 70-nel is kiegyeznék, ami még -6 kiló.

Nyerkit! Marcikád egy csupamosoly fess kisbaba! Nagyon jók a keresztelős képek!!!

(Zsófi tök jól csinálja, "sánclépésben" halad kapaszkodva. Csak röplabdás lesz! :twisted: )

Kép
Kép
Kép
gremese

Tényleg! Robesznek boldog hófordulót!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi köszöntéseket! Jól esett nagyon!

Tegnap nem is tudtam jönni, "buliztunk" a családdal.

Sok szép ajándékot kaptam, néhány fotó: Kép Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Elsőnek apa a gyertyát úgy hozta be, hogy 18-as szám volt rajta, utána levette az 1-est és rárakta a 2-est. Hihi!!
Az első képen azért van 218-as szám a gyertyán. :lol: :oops: :lol:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó! De szépek vagytok! :D :D :D

Kaqk! De izgalmas lehet! Költözés kertes házba...... Szuper! Emmácskának meg hipp-hopp jobbulást!!!!!
Olyan jó, hogy Ti ilyen menősek vagytok. Ide-oda utaztok.
Én ma tervbe vettem a Margitszigetet, vagy a Városligetet. (Valahol el kell kezdeni). :wink:

Timi26! Szerintem nagyon vagány szerzkót túrtál VikDannak! Kérünk majd képet, ha ráadtad. Tudod, azzal a szuper fényképeződdel csináld!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur, szerintem igazad lehet abban, hogy jobban fogják élvezni az utazást, ha már előre néznek :D ! És szerezz be egy ülésre tehető tárolót, nekünk nagyon bejött 8) , Bence még most is használja...
Diáklány :oops: 8) ? Kép Pedig akkor már egy nagyfiú anyukája voltam :lol: . De ez nagyon jól esett, köszi :D !!

Regi, Szeli csodaszép, mint mindig :D !! És milyen ügyesen ül :shock: !! Lehet, hogy a hintázás a megoldás a babakocsiban-felállás kivédésére :wink: ...

L.Móni, már kérdezni akartam, koszmó ügyben sikerült vmit elérned? Mert Panka egyre rosszabb :shock: . Eltüntethetetlen, visszajön :evil: . Mi lesz nyáron :shock: ???
Amit belinkeltél, totál kiakasztotta az egész családot :wink: . Mindenki az ésszerű magyarázaton töri a fejét már napok óta :lol: ...de nagggyon jó :D !

Irina, Ádó a hatalmas szemeivel észvesztőőő :D !!!!
Teljesen igazad van súly és testügyben, de én is jobban elfogadom magam, ha nem látok párnákat :roll: . Narancsbőr és csíkok vannak (bár rendszeres testmozgás mellett a narancsbőr tűnőfélben :shock: ). Az elmúlt 7,5 évben 35 kg jojózott rajtam fel-le, emberből vagyok, csíkos vagyok :wink: :lol: .
Én is azért örülök, mert családom nőtagjai inkább a "könnyebb átugorni, mint megkerülni" kategóriába tartoztak szülés után, anyám is végigszenvedte a kamaszkoromat tornákkal, fogyókkal, akupunktúrával stb., 50 éves korára sikerült lefogynia, szóval én nem akarok addig várni :roll: .
A 10-15 kg felesleget nagyon megérezte a térdem, amióta "fogyásban" vagyok, már alig fáj :D .
Én alapból széles csípőjű, de kis mellű vagyok :oops: , elég nagy csapás ez nekem, és ha már kicsi a mellem, legalább vékonyabb legyek, mert nagyon hülyén nézek ki (szerintem), ha a kis melleimhez dagi vagyok deréktól lefelé :roll: .
Egy szóval: HIÚSÁG!!! :wink: :lol:
Egyébként enyém pasinak is mindegy, szerencsére nem ő fogja a korbácsot, hogy foggyá le!!! :wink: :lol: :lol:

Timi26, Rebeka nagyon ügyes :D !!
Nálunk jövő héten lesz, asszem' már most tárazok zsepiből :wink: :lol: .

Nektarin, nagyon szupik a képek :D !! Kékszemű kispasi csudiszép :D !!

Juba, Bertus is gyönyörű :D !!! Milyen csuda csini csajos szerkó!!!!! Te csaj, én annyit szenvedtem, míg Panka fülijét ki tudtam cserélni :shock: , alig tudtam kiszedni a lövőset :evil: ...

Aniko80, azért az öröm az ürömben, hogy nem lett semmi bajotok :cry: ...

Heni81, ezek a babonák haláliak :lol: :lol: :lol: !!
Csak halkan jegyzem meg, rád én is irigykedtem kicsit, annyira csini vagy... :oops: :D
Panka a hintaágyról esett majdnem fejre, úgy, hogy ott voltam mellette, a lábammal támasztottam :oops: ...az utccsó pillantaban kaptam el a karját, félig már lógott le a gyerek :oops: ...őt nem izgatta, csak én kaptam egy kisebb szívrohamot...pedig puhára esett volna :roll: .

Viranka
, :shock: , nagyon durva a 7 E. Elhiszem, hogy elfáradtál :roll: .
Nagyon csini vagy a képen :D !! (Majd ha Bálint akkora lesz, mint Míra a képen, majd megint olyan csini leszel :D !!)
Muti képet a babakocsiról!!!!

Regi, én 6 nap TGyással együtt 86 E-t kaptam. Én 10-én kapom majd az első teljes GyED-et :? . Apa legyen türelmes!! Majd lemegy az a 10 kg...nagyon csini voltál, de most is az vagy !!

Meryke, ilyen hülyén megoldani az Anyák napját :shock: :evil: !!

Nyerkit, nagyon jók a keresztelős képek :D !!!! Szívdöglesztő Marci abban a szerkóban :wink: :lol: !!

Kaqk, nagyon jó az új avatar :D !! Zajlik ám az élet nálatok :shock: :D !! Én kicsit paráznék az utazástól, a költözéstől meg pláne :oops: !! Le a kalappal :D !

Mesi, a fényképek szuperek, de nagyon hiányoznak ám a kommentjeid :wink: :lol: !!
Micsoda állókonferencia zajlott az asztal körül :lol: !! Nagyon édesek a gyerkőcök!!
dettyk

Juba, küldtem pü-t, remélem, vagy még :D !! Aszontad, nem mész el köszönés nélkül 8) !
dettyk

Jó reggelt!

Robesznak boldog hófordulót!

Apa elment motorozni, úgyhogy ma kettecskén leszünk. :(

Viranka! Az utalások (ha minden rendben) reggel érkeznek a számlákra. Én úgy vettem észre, hogy nem egyszerre kapjuk a gyedet… :roll: Nem lehet, hogy én azért kapom 3-án (mint anno a fizumat), mert a munkahelyem kifizetőhely??? :roll: (Nem értek hozzá. :oops: )

Kaqk! Emmának jobbulást! :(
Hú, de jó lesz Nektek a házikóban, ha kész lesz!!! :D

Heni! De jó Neked! Néztem is a talin, hogy milyen nagy hasról beszéltél… :roll:

Következő tali: Hát, ha Apa rábólint a könnyebb babakocsira, és addig meg is érkezik, akkor lehet, hogy bevállalom vonattal… Majd meglátjuk… :roll:

Timi26! Vagány rucit találtál olcsón! Ügyes vagy! (Engem totál nem érdekel már, hogy használt egy ruha, úgyis alig hordják a babák ezeket, mert hamar kinövik. Apa is beletörődött! :lol: )

Irina! Én avonos naptejet rendeltem (50-es), 1799 Ft.

Az, hogy Apa hogy szeretne látni, nem azt jelenti, hogy így nem szeret (természetesen)! :D És nem is mondogatja (agyon is csapnám :wink: )! Csak a múltkor nézegette a régi képeket, és meglátta ezt, és a tudtomra adta, hogy így szeretne megint. :D (Pedig már akkor is volt rajtam felesleg a seggemen meg a combomon. :? )

Juba! Nekem is kitágult a gyomrom terhesség alatt (Szeli nem igazán nyomta… :? ), és elég nehéz volt visszaszűkíteni, de asszem sikerült. :D Most csak 2x eszem (ebéd és 5-6-kor vacsi, reggel meg tejes kávé), ez nekem bevált régen is, most is. Sok vizet iszom, hogy csillapítsam az éhségérzetet.

A terhességet 72-vel kezdtem, szülni mentem 90-el, és 82-vel jöttem haza, DE utána felhíztam 85-re :evil: (azt hittem rosszul leszek). Most viszont sikerült visszamennem 79-re, és remélem, hogy folytatódik így tovább! :D Ja, és nem igazán eszem szénhidrátot, csak néha!
Hajrá a 90 naposhoz!!! Menni fog!!! :D

Én Szelit egyik nap beledöngöltem a földbe :oops: (öltöztetésnél, csak azt akartam, hogy négykézláb előrébb menjen, de ő a kezét nem mozdította, így koppant a feje… :shock: ), erre szegénykém ordított :( , de Apa csak röhögött, hogy mennyire hülye vagyok. És tudta, hogy nem direkt csináltam… Így oldotta a feszültséget! :D

Na, ezt most elküldöm, és folytatom az olvasást… :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok !

Ismét itten vagyok.
Napjaink elég mozgalmasak voltak de olvasni mindig van időm.
A héten meg volt az első hipermarketes kirándulása Ádinak.
Az auchanba mentünk kettesbe. Oda úton aludt amikor oda értünk akkor meg csak leset, hogy hol vagyunk.
Nagyon jó fiú volt végig nézelődött és sikongatott a boldogságtól.
Megyek a sorok között erre oda jött hozzám egy bácsi és a következőt mondta:
" Kedveském ezt a gyönyörű kis fiút melyik sorba lehet kapni mert szeretne venni egyet a lányának mert jó lenne már unokázni. " Persze közölte, hogy kb 2-3 perce nézte már Ádit és, hogy ő ilyen jó gyereket még nem látott, hogy így el van és egyszerűen milyen szép.
Mondanom sem kell dagadt a májam rendesen.

Aztán tegnap meg az Árkádba voltunk csavarogni. Azt is nagyon élvezte. Egy idő után elkezdett nyavarászni akkor ledöntöttem a babakocsit és kb 2 percen belül aludt is.
Egy szavam nem lehet annyira jó fiú.

Most új napirendet alakított a drágám magának.
Reggel 7-kor kel utána 1 órát játszunk 8-kor kaja .
Negyed 9-től alszik 10-ig.
10-től 11:30-ig játék utána kaja.
Kajcsi után játék aztán kb fél 1 fele álmosodik akkor alszik kb 30-40 percet.
Aztán 3-kor kaja és indulunk sétálni.
Kb negyed 4 fél 4 körül indulunk és 6-ig lent vagyunk és ha semmi nem zavarja meg akkor végig alszik.
Aztán 6-kor kaja utána játék és negyed 9 körül indulunk fürdeni.
Mostanába a fürcsi is elhúzodik mert játszik a vízben.
És az utolsó kaja 9-kor van és utána alvás.

Rákellet jöjjek, hogy az én fiamba egy MORMOTA veszett el.

Ma megyünk 1-re usziba. Annyira élvezi a drágám és utána jól ki is fárad.

Végezetül minden szülinaposnak , hófordulósnak , névnaposnak sok boldogságot.
Minden kép amit feltesztek gyönyörűek.
És mindenki tegyen fel sok képet mert annyira jó nézegetni őket.

Teszek én is párat ami a napokban készült.

Kép Az új strand szerelésemben.
Kép Hülye alvási pozítura.
Kép Kint az erkélyen.
Kép Ilyen szépen ülök.
Kép Ilyen kis bújos mostanság.

Na eldugulok. Szép napot mindenkinek.
20200310173350

Fleur! Én észrevettem Szelinél, hogy ha legalább ketten vagyunk vele, akkor már minden happy! :lol: Ha én vagyok egyedül vele egész nap, egy idő után megun, és nyűgös lesz, Anyunál ugyanez, egészen addig, míg kettesben vagyunk vele…
Gyedre még nem kérdeztem rá… :oops: De igazad lehet az adójóváírással. De akkor miért nem kértük??? :roll:

Máté és Zsófi édesek!!! Hogy tanácskoznak az asztalnál! :lol:

Anikó! Utólag boldog szülinapot kívánok!!! :D
Az én tortámon egyszer 72 volt! :lol: (De annak már jó pár éve…)

Kép

Kép
regcsiken14

Szép jó reggelt :lol:

Jelentem ma reggelre kibújt az én kis csöpetemnek a harmadik foga :lol: :lol: Kellően megszenvedtünk vele de eljött ez a pillanat is. Talán most már lesz egy kis nyugi is :wink: :lol:
A fogacska miatt az éjszaka az kriminális volt. nagyon sokszor felsírt a drágám :( nem is tudta igazán kipihenni magát. Most alszik már fél órája. Remélem még belehúz egy kicsit, így készül a mai csavargásunkra. Valamerre csak kéne menni :lol: :lol:

Irina Ádi nagyon cuki, nekem a sapkás kép a kedvencem :lol:

Miléna jó pihenést nektek. Zéti miatt próbálj meg ne aggódni. Vigyáznak rá az őrangyalai :wink: :lol: Tudod hányszor fogja még beütni a kis buksit :roll:

Silka Balaton :roll: kicsit irígy vagyok 8)
Annyira nem problémás. Oké ott drága a pakolás, de a parton is lehet. Esőnapot meg kijelölünk. Ott meg azért van étterem és nem hiszem, hogy elküldenek minket a fenébe ha megkérjük Őket, hogy max1 percre tegyék be a mikróba a baba főzelékét :wink: :lol:

Timi Anyák napi ünnepség, istenem pár év és már mi is fogunk ilyenre járni. A pzs gyár jól fog velem járni :lol:
Jók a képek nagyon :lol:
Ne csak mindig a munka, tessék járni pénzt költeni :lol: A kert megvár.
Nagyon vagány a ruha amit Vikdannak szereztél.

Nektarin dobnál képeket is? Írod, hogy már kész vagytok de nem mutatod meg.
Robesz nagyon cuki, az a sapka...................

Anikó utólag is sok boldog 218. :lol: :lol: szülinapot
Még jó, hogy nem lett semmi bajotok. A kocsit meg lehet javítani.
Szépek a családi képek nagyon.

Heni Jók ezek a babonák :lol:
Akkor a topikban csak extra vékony gyerekek lesznek :lol:
Teljesítménybónusz :lol: Ez jó. Biztos azt nézték, hogy milyen szuper kispasid van :lol:

Viranka Nem semmi napod volt a keddi :shock: 7 ezer gyógyszertárra az durva. Reméljük használni fog. Babakocsi teljesen tönkrement?
Nagyon jók a képek :lol:
Bálint is tud nagyon hülye pózokban aludni. Már a múltkori is csúcs volt :lol:

Regi Ha kitöltöd a papírt, hogy kéred az adójóváírást akkor 11000 ft-al többet fogsz kapni. Ha jól emlékszem a netről is le lehet tölteni de a könyvelőnél biztos van. Nem szeretik mondani mert nem szívesen adják oda évközben. Az is jó hatással van a költségvetésre ha minden 2. anyuka nem igényli 8)

Irina Szerintem ki fogják bírni. Ha már augusztus elején elkezded azt a napirendet ami szeptembertől fogja jellemezni a mindennapjaitokat akkor az az egy hónap bőven elég arra, hogy átálljon a cici és inkább a reggeli és az esti szopikhoz fog termelni tejet. Hidd el nem lesz gond.
Cica még nem kapott glutén tartalmú ételt. De szerintem hamarosan elkezdjük.
A szomszédod meg bolond gombát evett és hasonult hozzá.

Hörcsög Mozgalmas ősz elé néztek. Épitkezés :roll: Én nem mernék belevágni :?

Meryke sajnálom, hogy igy sikerült az anyák napi ünnepség :(
Azért erre figyelhetnének az ovónénik, ha már készülnek a gyermekkel akkor adják meg a módját.

Nyerkit Tüneményes ebben a fehér szerelésbe Marcika. Nagyon jók a képek. És micsoda nőcsábász lesz belőle :lol:

Timi, Regi, Dettyk, Viranka jó ezek az ilyen voltam képek. Nagyon csinosak vagytok lányok Én nem teszek fel. Nagyon ronda és kövér voltam (nem mintha most más lennék :? )

Kaqk Emmának jobbulást.
De jó :lol: Kertes ház. Imádni fogjátok az tuti.
Szép helyre utaztok. Majd kérünk sok-sok képet. Jó nektek, hogy ilyen bátran nekiindultok hosszú útra Emmával. Én nem nagyon merem bevállalni :roll:

Fleur Éljen a fogacska. Gratulálok Lillának :lol:
Nem semmi hétvégétek lesz 8) Aludni mikor fogtok?

Mesi Nagyon jók a képek.
Látszik, hogy már ismeri egymást Zsófika és Máté.
Ha a zoknira nem hívod fel a figyelmem észre se vettem volna :lol:

Dettyk A koszmó sajnos még megvan. Egyszerüen nem tudok neki mit csinálni :? Extra makacs :twisted:
Ha találsz rá jó megoldást akkor érdekel.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Koszmó: Apa mesélte, hogy sajna kisfiának is 2 éves koráig volt... :(

L.Móni! Hát lehet, hogy most már hagyom a francba. Így is "Apa tart el"... :? :wink: Majd ha megjön egyben a pénz (jövőre), majd veszünk belőle valami nagyobb dolgot. Úgyis mindig kell valami... :D

Kép

Kép
regcsiken14

L.Móni: Forever: First nevű Aloe Verás spray! Én nem nagyon hiszek az ilyenekben, de anyu odaadta, hogy próbáljam ki! 3x befújtam és bemasszíroztam fürcsik előtt VikDan fejét vele, utána eltettem, hogy ez sem jó!!! Néhány napon belül ELTŰNT a koszmó!!! És azóta sem jött vissza! :shock: Én meg csak lestem!

Kép
Kép
timi26

Timi26, ez jó, nekem volt is ilyen Aloás, de nem spray, hanem krém :roll: , majd megnézem :D !
Szombatra térjünk vissza később :wink: . Úgy néz ki, ott alszunk :D !

Egyébként Bencének a mai napig kijönnek telente a sűrű haja alatt száraz hámló foltok, amit bőrgyógyász által felírt kenőccsel és kénes samponnal kezelünk, és 2 mm-es nyári frizurával :D .
dettyk

Mesi/Kolbi
Nagyon édesek a lurkók. Látszik, h mindent együtt csináltak :lol: együtt álltak, másztak, kinyomták egymás szemét. :) ez az igazi barátság.
Zokni nem gááz.

Robesz
Boldog hófordulót

Ááááá Anikó, de fiatal vagy még :)

Dettyk
Szivi :) milyen az az ülésre szerelhető tároló???

Regi
Dolgozni??? Május 1.-én????
Na sztem nálunk is ez van, ő szereti a társaságot, meg ha vele foglalkoznak plusz az is benne van, hogy fogzik és ez aztán tényleg eltazisítja az én angyali lányom.

K.Timi
hát jogos is a májdagadás
nagyon cuki Ádi és a csajok a pelusukba pisilnek ettől a strandszerkótól :)

Móni
Gratula a foghoz :) ááá aludni már mostsem alszunk :lol: mind1 :)
Most már a vonalka látszik az ínyen túl :) még pár nap és a kicsi fogacska is fog. :)

Remélem mindenki május elsejei barangolásba kezd ebben a gyönyörű időben :lol: apa bicikli versenyezik én meg Lillával, barátnőmmel meg kislányával majálisozom. 1,5 hónap van csak a gyerkőcök közt.
Szóval mindenkinek kellemes időtöltést a mai napra :)
Lassan mi is indulnánk erre a fogzó lányom úgy döntött bealszik :shock: pedig még szokta bírni ilyenkor...hmmmm érdekes lesz...:?

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Megtöröm a csendet! :lol:

Anikó Boldog Születésnapot!

Robesznak Boldog hófordulót!

Szuperek a képek:Marciról,Ádiról,Zsozsóról,Mátéról
És milyen huncut minden baba. :D

Bár mi nem voltunk sehol de így is jól telt a nap :D
Jó sokat játszottunk. :D

Detti!Timi26!
Ha jöttök ott találkozunk.
Timi én biztos nemtudok menni este mulatni
nem lehet rá bizni az uramra a kicsiket. :(

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Halihó!

Szürke szamár ismét jelentkezik. :lol:

Bocsi, hogy eltüntem, de rengeteg dolgom volt, tegnap du. meg közkívánatra részt vettünk a Kedveséknél megrendezett ballagáson. A kolléganői már nagyon hiányolták Vacakocskát. :lol: :lol: Remekül viselte a rohamokat. Nagyon jó volt, mert összebeszéltünk a barátnőmmel (apa munkatársa), ők is bejöttek Kristóffal. A két gyerek között összvissz 6 nap van. :lol:
No, meg igyekszem befejezni a Momó ajándékát, ahhoz is idő kell. Hétfőn volt a szülinapja, hamarosan meg névnapja lesz, készül a meglepi. Közben meg zajlott a szokásos robot.

Berci baba egészen jól van, bár még mindig rekedtebb a hangja, mint szeretném, de már nem látom vörösnek a torkát. Olykor-olykor köhög még, de már javulóban van minden. Úgy nézem, most a fogacskákkal kinlódik ismét. Hirtelen felsírogat, rágja az alsó ajkát, összeszorítja az ínyeit.

Bocsánat, de most nem reagálnék egyenként mindenre és mindenkire. Elolvastam mindent, de egyszerűen képtelenség lenne mindenre reagálnom. Ráadásul ugye, ha belemelegszem.... :lol:

Anikó, Isten éltessen! Sok boldogságot kívánok Neked. (Csak így jegyzem meg, hogy én tíz évvel vagyok öregebb, mint Te :( )
Robesznek boldog hófordulót!

Szuperek a képek a babákról, a dögös mamákról, a találkozóról, a keresztelőről, a szülinapról, az új fürdőnaciról.
Pusszancs Mindenkinek.
dmaggie

Sziasztok :D !

Még meg vagyok én is.
Ma voltunk babát látogatni sógornőméknél,délelőtt meg gyümi tortákat sütöttem.Kettőt csináltam apának(imádja a kettőből már csak egy negyed van :shock: )meg egyet vittünk a sógornőmnek.
Réka nagyon édes baba,egyenlőre nagyon jó kislány eszik meg alszik... :D

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs Bertusomnak kijött az első fogacskája!!!!!!!!!!A bal alsó!!!!!!!!!Apával annyira örültünk neki,hogy körbe telefonáltuk a rokonságot :oops: :lol:

Talis képek eszméletlen jók,látszik,hogy jól éreztétek magatokat!

Dettyk!Köszi!!!!!!!!!!!Az a gáz,hogy nem tudok letölteni,valamiért nem enged,köcsög ez a gép már egy ideje szivat minket :twisted:

Most mennem kell mert Bertus nyöszizik :shock:

Holnap jövök!

KépKép
juba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: