Regi
Nagyon édes Szeli, főleg a hintázós.
Móni

reggelek, de mégaz, hogy teper az ágyon, de leteper, nekem meg félálomban kell elkapnom.
Ami az ülést illeti nem is a mozgás miatt, hanem amiatt, hogy a menetiránnyal szemben többet lát és nem annyira fektetve van és az apját is látja.
No ezért gondolom, hogy változást hoz majd.
Nem hajt a tatár tök jó az a 3-4 hét és hát szuper, hogy ennyi tejed van, hogy kielégíti. Ha éhes lenne biztosan megenné a zöldséget is
Anyásság jájj nálunk is ez van, lóg rajtam egész nap, annyi különbséggel, h az apja tényleg megváltás. Hazajön és akármilyen rossz kedve van onnatól vigyorex
szerencsére

és az is, h apával is elvan.
Irina
Cuki Ádó, főleg a sapis, vigyorgós.
Tök jó, hogy a súllyal, alakkal kapcsolatban így gondolkodsz. Sajna én is a magamat nehezen elfogadók táborába tartozom és egy kis derék körüli nem kívánatos párna már elkedvtelenít.
De gondolom ebben annak is nagy része van, hogy mindenhonnan az folyik, h legyen az ember vékony. (még úgy is, h nem nézünk TV-t.) Jó lenne, ha egy kicsit emberibb forma lenne az ideál, mert vannak dolgok, amit egy szülés megváltoztat az ember testében
és ez valóban így van jól. Szerintem a legtöbb pasit ez a változás nem zavarja, mert ösztönösen gondolom beléjük van táplálva az, h milyen is a nőideál.
Ez azért megnyugtató
Miléna
Remélem nektek is rendeződnek az éjszakáitok.
Silka
Jó utat nektek! Érezzétek jól magatokat.
Timi
Jajj de megható lehetett az anyáknapi ünnepség, hány zsepi fogyott?? Én már látom lelki szemeim előtt, hogy hogy fogok szipogni

Jó, h kaptál egy gépet.
Nektarin
Azért majd dobj egy pár képet min dolgoztatok ennyit

Robesz zabálnivaló. Milyen a teperős anyukák táborába tartozni. Hogy viseli Robesz a felfordulást? Vagy őt nem érinti?
És csupa mosoly.
Anikó
Kocsi

de rosszban a jó, ahogy a többiek írták, hogy nem lett bajotok. Remélem azért nem jártok nagyon rosszul.
Viranka
Nem semmi napod volt kedden.
Ti is felvételt nyertetek a hülye alvások minisztériumába

Mira annyira cuki kicsinek is.
Mesi
Kérjük majd a tali képeket, ha minden igaz mi is megyünk mostanság valamikor hozzájuk
Regi
Én is kb annyit kapok mint te, szerintem az adójóváírás miatt. Nekem is a maxot kellene kapnom, szóval majd én is rákérdezek mi van. De azért majd te is mond meg mit mondanak, hátha te leszel a gyorsabb.
Fúú csajok én itt nézegetem a vonalzókat és már mindegyik a felén túl

egyik szemem sír, másik nevet

úgy megnőttek.
Meryke
Ezek szerint már nem szokás anyáknapi műsort csinálni????!! nohát ez meglepő
Anikó
Boldog születésnapot
Timi
Nagyon csini volt ám a fiad.
Miléna
Jól kivannak találva ezek a gyerkőcök, ha nincs rosszkedve tuti nem lett baja
Dettyk
Nohát, lehet a hajad miatt, de teljesen másképp néztél ki. Már a színére és fazonjára gondoltam. Itt olyan vagy mint egy diáklány.
Kaqk
Wow ez igen

ezek szerint a sors is azt akarta költözzetek
Emma

remélem az ünnepekre jobban lesz.
Juba
Vudu megy!!!
Rémes napunk volt ma, de azért örüljünk, mert jön a FOG! Az alsó kettő vonala már látszik és a jobb alsó csücske már látszik is

de szegénykém nagyon nyűgös tőle.
Nem tudom ti hogy csináljátok a Dentinoxot, de nekünk nem nagyon használt, viszont elkezdtem neki adagolni a Chamomillát, meg rágta a babakekszet és úgy tűnt ez valamelyest segített.
Ja meg rágta a szilikon kanalát, meg lehűtött fémkanalat. Csak azért írom, hátha valaki másnak is bejön. Az az érdekes, hogyha nem csak én vagyok, pl. sétálunk és minden szomszéd dumálgat vele, akkor vigyorog ezerrel.
Hmmmm....szóval a bőgés csak nekem, csak itt csak most
No mind1 majdcsak kijön az a fogacska.
Már le kellett tennem aludni is, mert olyan fáradt volt. Előre hoztam a fürdetését is, mert tegnap nem sikerült fürödni. Ugyanez volt, hogy tök korán elment aludni, csak nem is kelt fel 12ig, eltekintve egy két felsírástól.
A 4 nap alatt mi is sűrűek leszünk. Jön apum hozzánk, mert tanfolyamon lesz és nálunk alszik. Holnap babás barátnékommal majálisozunk, pénteken megyünk a régi házinéninkez és szombaton pedig a szomszédainkkal ülünk össze bratyizni
Vasárnapra még semmit nem terveztünk, de kétlem, hogy otthon fogunk ülni