A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » "spontán vetélés, missed ab :-(" itt beszélhetsz róla

Juca,
voltunk dokinál :lol: Felgyorsultak kissé az események...
Párom eredménye tökéletes, semmi baci vagy ilyesmi. A száma nem lett több, de arra pont tökéletes, amire kell.
Mivel én ma pont a 3. cn-on vagyok, így nem várunk jövő hónapig. Már bennem van egy Closty, azt kell 5 napig szedni, meg kétnaponta este Gonal injekció. Jövő kedden megyek UH-ra tüszőlesőbe, és még a jövő hét végén valószínű megcsinálják az inszemet, ha vannak szép tüszőim. Mondjuk jövő szombat a 14. nap, pont pünkösd, de valahogy megoldjuk. Mentünk volna Ausztriába egy napra, lehet, hogy az most kimarad, de nem érdekel.

Luca
:cry: :cry: :cry:

Encike,
nekem is 6 napot késett. Amúgy a görbédből is látszott, hogy ha volt is, később peteérésed, szóval valószínű ezért késik. Ha nem is volt, akkor meg bármi lehet...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jajj, Luca! Nem tudok úgy rátok gondolni, hogy ne sírjam el magam. :cry: :cry: :cry:

Hát, lányok! Én sem lennék elkeseredve, ha pár nappal (mondjuk 1 héttel :oops: ) hamarabb jönne. Eléggé nyüglődök már. Nálam a vizesedés nagyon kaja függő. Múlt héten szinte semmi nem volt, erre tegnap vendégségben megettem egy szelet pizzát :oops: és mára olyan lett a lábam, mint egy elefántnak. :twisted: Persze ezt csak magamnak köszönhetem. :roll: A legrosszabb, hogy nem alszom éjszakánként, mert mindenhogy kényelmetlen. És nem tudom, hogy tényleg jelzi-e a szülés közeledtét, de nekem még mindig magasan van a hasam, levegőt is alig kapok tőle. Szóval nem tudom mi lesz, de a babára bízom, tudja ő, hogy mikor akar jönni.

Készen van a babaszoba, majd rakok képeket. :lol:

Most megyek kozmetikushoz, hogy az általam nem látható, de párom szerint igencsak tekintetes bundát lekapja a lábam közül. :roll:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Monti,
azt nem mondták, hogy ilyenkor elvileg már nem szabad gyantáztatni?????? Nekem a kozmetikus nem is vállalta, mert állítólag a szülés is beindulhat tőle.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nita!

Neked is szorítok!!!!!!
Vendég

Hát, túl vagyok rajta és még egyben maradtam. :lol: De miért indulna be a gyantázástól a szülés????? :shock:

Kép Kép
montana

Sziasztok!

Luca :cry: :cry: :cry:

Encike, ne keseredj el!

Monti,
nyugi a terhesség még az utsó pillanatban sem kontraindikációja a gyantának!!! :wink:

Juca,
nem semmi étvágya van a lányodnak! :o
az egyik legrégebbi barinőm is máj.22. (nem egyszerű természet...de szeretem! :D )

Tegnap olyan szinten fájt a hasam, h alig tudtam mozogni. A férjem egész megrémült... :shock:
Ráadásul egyre többször érzek jóslónak tűnő fájásokat... (az egyre többször az napi 1-2x t jelent)

Kép
zmimi

Mimi! Remélem is, mert ha nem kegyes a természet hozzám és végigviszem május végéig, akkor mégegyszer el kell még mennem. Inkább a gyanta, mint a borotválás a szülőszobán. :roll:

Kép Kép
montana

ppetike köszi,hogy szorítasz értem!!!!!!!!!!rám fér! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Monti,
nekem a kozmetikus mondta, hogy nagyon az elején még vállal gyantázást, utána már nem, mert a stressz, amit a gyantázás okoz, mármint nem tudatosan, de úgy a szervezetednek (hirtelen fájdalom...) beindíthatja a szülési fájásokat. Hogy mi ebből az igaz, azt nem tudom, de ezt mondta.
Amúgy én is borotválkoztam szülés előtt, de azért "megigazították"...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lányok,hol vagytok??????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok hát ezt az anyáknapjátis végig :cry: nagyon szép volt nagyon ögyesek voltak.

Kép
v.e.judit

mára elköszönök mert öcsém kéri a gépét.holnap majd jövök és megírom mit mondott a doki!!!!!!!!!!!!!!!
sziasztok.puszi!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nitácska holnap drukkolok

Kép
v.e.judit

Sziasztok!

Luca! Ha tudsz gyere! Sok erőt a gyógyuláshoz! Tudd, hogy veled vagunk és sokat gondolunk rád!

Monti! Hát akkor ne tessék pizzát enni! Esetleg vega pizzát só nélkül :wink: Gyantázás: pocak nélkül is tojok tőle, nálam tuti beindítaná a koraszülést....

Juca kedves! Én elhiszem, hogy sokat bírsz, de nem mondta a védőnénid, hogy a te pocakoddal már nem illik ablakot pucolni, ejtőernyőzni, létrázni és hasonszőrű nyalánkságokat csinálni??? No akkor én most mondom! :wink:
Ha csütörtökig-péntekig barna nem látogat, akkor minden ok. Ha előbb jön, vagy nem rendesen kezdődik a vérzésem akkor baj van...

Zsuzsu! Jobuulást Ábelnek!

Vera! Gratu a 3 centishez! Tarkóredőn minden rendben lesz!

Nita! Neked drukk holnap!

Hétfőn megyünk temetésre.. Meghalt a házban a Dokibácsi, nagyon kedves és jóakaró ember volt amennyire megismertük. Mindíg a jók mennek el :(

Ma leadtuk a hiteligénylést, megkötöttük a biztosítást, az ügyintéző csajszi bíztatott, de hiszem ha látom.. Eldöntöttük, hogy külső lépcsőházat építetünk a házhoz, amíg tart az engedélyezés beköltözünk. Hogy mikorra lesz meg a lépcsőzáz, az igy lutri, de most lakható benne egy szoba konyha fürdő, és kialakítunk még egy emeletet, meg a szuterénben egy nappalit. De mindent szép apránkint...Remélem sikerül.
:(

Kép
kislibus

Sziasztok!!

Örülök, h Luca túl van a borzalmakon, remélem a közelében lévők maximálisan segítik. Mi itt csak a szeretetünket fejezzük ki neki, de ezt a harcot neki kell megvívnia.
A barátnőm januárban elmesélte min ment keresztül (jóleseett neki kibeszélni magából a fájdalmát) és azóta tudom, h az Én missed ab-om semmiség ahhoz képest, amit Ők -és sajnos még sokan-átélnek.
Remélem Luca mielőbb képes lesz megnyugodni és előre tekinteni. Nagyon nehéz, a babák amíg él hiányozni fognak.

Juca!
Megvolt a mai vérvétel. Csüt-vagy pénteken eredmény. Telcsin felhívnak és megbeszéljük mi lett. Hétfőn pedig elküldik faxon-emilben-postán (ahogy szeretnénk) az írásos eredményt. A nemét nem tudjuk most meg, ahhoz amino kellene, de azt nem akarok. 13-án megyek a dokimhoz és szerintem azon a héten megcsinálja a genetikai Uh-t. Akkor kiderülhet a neme.
Bementünk ma az AUCHAn ba hazafelé és nagyon-nagyon szemezgettem a rózsaszín rucikkal. Végül Bence elvonszolt onnan... :D :D

Kacika!
Nektek is jobbulást!!!!!
Anyáknapja: 2 éve még a pocakban volt olyankor Ábel, de már kaptam virágot. Tavaly aznap tette meg az első önálló két lépését így bőgtem...idén reményeim szerint az lesz az ajándékom, h EGÉSZSÉGES a pocalkakóm....
Sok erőt az ünnepséghez! :lol: Képeket kérünk!

Monti!
Érthető , h jó lenne már szülni. Kívánom, h a megfelelő időben szülessen. Nálatok a 40. hét betöltése után indítanak, vagy türelmesek?????,
Szülésznőd lesz???
Várom a képeket!!!!!!

Linácska!
Ezek jó hírek!!!!!!!!!! Lilike?????????

Nita!
Van valami tüneted?????????????

Encike!
Nyugi, még bármi lehet!!!!!!

Judit!
Hogy van Gergő??????? (bocsi az msn-m vacakol. tegnap este egy régi barátosném kérdezte, h mi van velünk, erre nem mentek át az írásaim, Ő meg azt hitte haragszom rá, h nem állok vele szóba. áááááááááááááááá :lol: )

Mimi!
50?? aztaaaaaaaaaa

Én azt veszem észre, h rohan az idő........... lassan mi is félidősek leszünk............
Ábel kicsit jobban van, kapott egy nagy lasztit és fociznak. Az orra folyik, de talán jobb.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Na nekünk is megvolt az anyák napja az oviban. Hát nem volt zökkenőmentes... az óvónénik úgy fogadtak, hogy jöjjek, mert Lili nem engedi magát felöltöztetni. Mindenki csini ruciban, az én gyerekem meg koszos ovisruhában....
Iszonyat ordítás közepedte azért átöltöztettem. Szerepelni nem szerepelt, csak ült az ölemben. A végére már azért oldódott...
Itthon a bilin ülve meg elmondta az egyik verset. Én ettől is nagyon meghatódtam. Alig múlt két éves, és 4 soros verset teljesen egyedül elmondott. Én olyan büszke vagyok!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsuzsu,
nálatok már bizti, h lány??? :shock:
és... igen... 50 nap...de én is picit rövidítenék a centin akárcsak Monti, még az egészséges határokon belül persze! :wink:

Lina, édi lehetett lili a bilin ülve szavalva! :lol:

Libus, drukk!

Monti, én holnap gyantázom, tükörből... 8)

Kép
zmimi

Lina,
Lili természetesen nagybetűvel LILI! :oops:

Kép
zmimi

Sziasztok!!

Linácska!
Fotód van az anyáknapjáról??? Többieknek?????????
Lili tényleg ügyes!!!!!!!! (szavalás+bili :oops: )

Mimi!
Tudod akkor lesz biztos a baba neme, ha megszületik :D :D A vonalzó a vágyaimat mutatja, na meg a 12 hetes UH-n azt mondta a dokim, h inkább csaj....
kb. 2 hét múlva a genetika Uh talán mutat biztosabbat, Ábinál fixen megmuttata a fütyit :oops: :oops:
Érthető, h nagyon várjátok már a babucikat...... A tesók mennyire készülnek?????

Kislibus!
REMÉNYKEDEM VELETEK EGYÜTT!!!!!

Vidám napot mindenkinek, különösen Nitának!!!!! :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
van fotó is, meg felvettük a fényképezővel a bilin ülős szavalást, de 50MB, nem tudom, hogy tudnám megosztani. Juca??????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép nekem is van, de kicsinyíteni továbbra sem tudok :(
Természetesen végigbőgtem az egész ünnepséget, de a legfurcsább az volt, hogy szinte csak én sírtam. A többieknek nem volt megható vagy csak én vagyok ilyen sírós??? Amúgy nem vagyok egy azonnak bőgős, de ez megható volt.

Na mindegy.
Zsuzsu, de kíváncsi vagyok, hogy tényleg kislány-e. Amúgy nekünk is már a 12. hetin Pesten a Géndiagnosztikában azt mondta a pasi hogy inkább lány, és bejött.
Kívánom nektek is!

Lina, Lili biztos aranyos volt, Peti sem szerepelt nagyon az ünnepségen, ő a 2. legkisebb,. ill legfiatalabb a csoportban.

Monti, elhiszem hogy már minden mozdulat nyűgös, de tényleg nem sok van már hátra, és utána fantasztikus lesz.

AZ én leánykám fél 10 től reggel 5 ig aludt, és mág csak pénteken lesz 7 hetes, úgy örülök.
Vendég

Kacika,
dobd át őket, lekicsinyítem. :wink:

KépKép
dreika

szia Zsuzsi: hát Geri jol van most Cintinek folyik az orra meg nekem egyébként jol vagyunk.
És ti hogy vagytok?

Kép
v.e.judit

Sziasztok!
Reggel ugy eláztunk, mikor mentünk az oviba.
Nekünk 13.-án lesz anyáknapja. Holnap mennénk tekeregni, de ilyen sz...r időben sehova.

Lányok!
Volt nektek ilyen "élmény", élmény????, mint most nekem?
6. napja késik, nega a teszt, de a hőm reggel is 37. Mi van velem?????
encike 2

Sziasztok!

Tegnap nyílt nap volt az oviban, + még az anyák napi ünnepséget is tegnap tartották Petikeék csoportjában. Nagyon aranyos kis csoportjuk van, nagyon aranyosan mondta minden kisgyermek a versecskéjét. Van egy kislány a csoportban, akinek nem volt ott az anyukája (rendszerben nem jön el semmiféle ovis rendezvényre), és annyira sírt a kislány. Nem törődik vele az anyukája egyáltalán, mondták az ovónénik is. Pedig olyan aranyos.
Vendég

Sajna vannak ilyen emberek is!!
encike 2

sziasztok Encike nálatok eset az eső?
PPetike:ez borzaszto hogy egy anya ilyet tud csinálni hogy van szive a saját gyerekével ilyet teni én elsülyednék szégyenembe ha nem mennék el.

Kép
v.e.judit

Még esik is!
encike 2

Encike!

Hát a fertyt megnéztem, elég érdekes a ciklusod. Elméletileg kellene legyen egy első fele meg egy második, de itt nincs. :cry:

Alíz!

Na igen, ilyenkor elszörnyülködik az ember. Én meg néha még azon is bosszankodom, ha türelmetlen vagyok Kingával... Csak képzeljétek el, hogy mit érezhetett az a kislány. :cry:

Lina!

Ötletem sincs, videot nem én szoktam feltenni. :roll: Jót nevettem a bilis sztorin.

Kacika!

Én nem kismami állapotomban is mindene el tudodm bőgni magam, ami olyan, pl. ha egy ovis gyerekcsoport táncol... én tipikus bömbölős anyuka leszek. :lol:

Zsuzsu!

Akkor drukkolok a jó eredményhez.

Nita!

Végre megszakíthatnád a rossz sorozatot! Nagyon várlak a hírekkel!

Dreika!

Megkérdeztem a P. utcai ovi önkormányzati.
Ja és most már a sulikba is átgyűrűzött a gyerektömeg, ott is kezdenek gondok lenni. :-(

tjuca

Nálunk szépen süt a nap :D

Kép
v.e.judit

Én is néztem a görbémet, és miért nem jelöl? Azért, mert nem volt pé?
encike 2

Encike!

Valószínűleg azért. Nincs szignifikáns különbség az első, és a második fele közt. :?

tjuca

Encike, szerintem sem volt péd, vagy ha igen, az is 8 nappal ezelőtt. Ha 6 napon belül megjön, akkor szinte biztos, hogy ez most kimaradt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Encike, szerintem sem volt péd, vagy ha igen, az is 8 nappal ezelőtt. Ha 6 napon belül megjön, akkor szinte biztos, hogy ez most kimaradt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi Dreika mindjárt megy! :D
Vendég

Egy anyák napi kép. A többi anyu gépén van, vagy nem Liliről szól.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!

Kacika!
Köszi, én is reménykedem, mert a dokim az egyik legjobb diagnoszta.
Érzékeny vagy tuti, még dolgoznak a hormonok... Petrácska nagyon ügyi!!!

Judit!
Köszi a kérdést, elugrottunk a dokihoz Ábival. Kicsit piros a torka és a jobb füle. Homeos cuccokat kaptunk. A váróban megjelent egy anyuka, barihimlő gyanús kissrácccal. Az uram rögtön szólt neki, h menjen az elkülönítőbe. Anyuka persze kiakadt, de nem örülnék egy barihimlőnek pocakosan... A doki később kiszólt, h nem himlő. szerencsére.... Nagyon örült a dokinénink kistesónak és örömmel lesz az Ő dokinénije is. Amikor Ábel született akkor ment férjhez a 3. lánya és most születik ősszel az első unokája. Együtt örvendeztünk :) Ábel üvöltött a vizsgálat alatt, bemenni is csak apával volt hajlandó... Iszonyat sírós pár napja...... Séta alatt is követeli, h vegyem fel. Nem veszem, akkor meg az út közepén hempereg..... :evil: :evil: Ha felveszem ölel és szorít magához...... Apjával is hisztis......

Jobbulást a gyerekeknek!!!!!!!

Alíz!
Mutatsz képeket! Gratula Petikének!!!!!! A kislányt iszonyatosan sajnálom :evil: :evil:

Linácska!
Lili édeske! :lol: :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kép
iLYEN IS TUD LENNI...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
nagyon édi Ábel!!!

Este szuri, én már most stresszelem rajta magam. Rosszabbul viselem, mint a lányom, azt tuti... :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Itthon vagyok.Kegyetlen volt, inkább nem írnék részleteket. :cry:

Mindenkinek köszi, hogy szorítottatok!

Aliz, külön köszönet az információkért, rengeteget segített, hogy tudtam, mire számíthatok!

Arra nincsenek szavak, hogy most mit érzek...kívánom, hogy soha ne tudjátok meg!
Vendég

Luca,

nagyon sajnálom amin átkellett menned, de a jó a rosszban, h túl vagy rajta... :cry: bár gondolom most nem nagyon látsz jó-oldalakat... :cry: :cry: :cry:

Nagy ölelés!!!

Kép
zmimi

át kellett menned (bocs a helytelen írásért... engem irritált) :roll:

Kép
zmimi

Luca!
Kitartás és pihenj sokat, hogy előre kapj!
Mennyit kell várnod, hogy megint teherbe ess?
encike 2

Sziasztok!

Luca! :cry: :cry:

Encike! Nekem volt ilyen élményem. Sokszor egymás után. Anovus ciklus volt mind. Mindig 46-50 nap után jött meg. Remélhetőleg neked csak ez az egy lesz.

Zsuzsu! Én el sem hiszem Ábelről, hogy hisztis is tud lenni. :wink: Mindig olyan kis nevetős. :lol:

Ma voltam először ctg-n. Persze Marci előtte és utána is majd kirugta a hasfalamat, de ctg alatt meg sem moccant. :evil: Kérdezték, hogy szokott-e lenni jóslófájás. Mondom nem. Erre kiderült, hogy a 20 perc alatt kétszer is volt. Ja, mondom, ha az a jóslófájás, amit akkor éreztem, amikor a görbe elindult felfelé, akkor olyan szokott lenni, de mivel egyáltalán nem fáj, ezért nem annak gondoltam. :roll: De a méhszáj zárt, még megrövidülve sincs, így egyelőre még nem szülök. :lol: :wink: Ja, és a gyereknek esze ágában sincs a szülőcsatornába beilleszkedni, továbbra is a rekeszemet és a tüdőmet nyomorgatja. :roll:

Kész lett a gyerekszoba. Kértek képeket?

Kép Kép
montana

Luca!

:cry: :cry: :cry:

Nita!

Hol vagy már??? :shock: :shock: :shock:

tjuca

Montana persze kiváncsiak vagyunk . :D
Luca:énis sokat gondoltam rád pihenj sokat és kivánom mielöbb gyogyulásod.

Kép
v.e.judit

Encike!
Én már nem akarok többet teherbe esni. :cry:
Amiken én most keresztülmentem,azt sugallja, hogy 40 évesen örüljek annak, amim van, és ne akarjak többet, mint ami nekünk meg van írva.
Valamiért ennek így kellett történnie, és én tudomásul veszem a jelzést. :cry:
11 hónap alatt 3 kisbabát elveszíteni nem lehet véletlen. :cry:
Vendég

sziasztok!az uh szerint még cska 4 hetes a terhesség 14 mmes a petezsák de babát még nem lát benne! :(
Jövőhét pénteken reggel fél 8-ra kell bemennem a korházba,csinál még egy uhot és ha nincs baba akkor megint műtét! :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj Nita, nem ezt vártam. :cry:

tjuca

sajna juca ez van én ilyen szerencsétlen vagyok!
de nem adom fel,akkor is fogok szűlni még egy babát!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: