Sziasztok!!
Örülök, h Luca túl van a borzalmakon, remélem a közelében lévők maximálisan segítik. Mi itt csak a szeretetünket fejezzük ki neki, de ezt a harcot neki kell megvívnia.
A barátnőm januárban elmesélte min ment keresztül (jóleseett neki kibeszélni magából a fájdalmát) és azóta tudom, h az Én missed ab-om semmiség ahhoz képest, amit Ők -és sajnos még sokan-átélnek.
Remélem Luca mielőbb képes lesz megnyugodni és előre tekinteni. Nagyon nehéz, a babák amíg él hiányozni fognak.
Juca!
Megvolt a mai vérvétel. Csüt-vagy pénteken eredmény. Telcsin felhívnak és megbeszéljük mi lett. Hétfőn pedig elküldik faxon-emilben-postán (ahogy szeretnénk) az írásos eredményt. A nemét nem tudjuk most meg, ahhoz amino kellene, de azt nem akarok. 13-án megyek a dokimhoz és szerintem azon a héten megcsinálja a genetikai Uh-t. Akkor kiderülhet a neme.
Bementünk ma az AUCHAn ba hazafelé és nagyon-nagyon szemezgettem a rózsaszín rucikkal. Végül Bence elvonszolt onnan...
Kacika!
Nektek is jobbulást!!!!!
Anyáknapja: 2 éve még a pocakban volt olyankor Ábel, de már kaptam virágot. Tavaly aznap tette meg az első önálló két lépését így bőgtem...idén reményeim szerint az lesz az ajándékom, h EGÉSZSÉGES a pocalkakóm....
Sok erőt az ünnepséghez!

Képeket kérünk!
Monti!
Érthető , h jó lenne már szülni. Kívánom, h a megfelelő időben szülessen. Nálatok a 40. hét betöltése után indítanak, vagy türelmesek?????,
Szülésznőd lesz???
Várom a képeket!!!!!!
Linácska!
Ezek jó hírek!!!!!!!!!! Lilike?????????
Nita!
Van valami tüneted?????????????
Encike!
Nyugi, még bármi lehet!!!!!!
Judit!
Hogy van Gergő??????? (bocsi az msn-m vacakol. tegnap este egy régi barátosném kérdezte, h mi van velünk, erre nem mentek át az írásaim, Ő meg azt hitte haragszom rá, h nem állok vele szóba. áááááááááááááááá

)
Mimi!
50?? aztaaaaaaaaaa
Én azt veszem észre, h rohan az idő........... lassan mi is félidősek leszünk............
Ábel kicsit jobban van, kapott egy nagy lasztit és fociznak. Az orra folyik, de talán jobb.