Irina! NEkem egyszer azt mondta egy kismama ismerősöm, akinek most 1,5 éves a kislánya (Zsófi akkor kb. 4 hónapos volt), hogy higgyem el, tapasztalja, és mások is mondták neki, a babák 6 hónapos koruk után - ha eddig átaludták az éjszakát -, most nem fogják.
Én meg somolyogtam, és azt gondoltam: persze, majd az én lányom felébred, aki 2,5 hónapos kora óta átaludja az éjszakákat.
És ez így is lett. Hol a foga, hol a mozgásfejlődése. Sokszor fel sem ébred arra, hogy forgolódik, de én akkor is kelek hozzá, hogy visszatakarjam.
Nekem ez az időszak sokkal könnyebb, mint a gyerekágyas. Itt azért lényegesen többet tudok aludni.
lmóni! Bizony, Zsófikám borzasztóan anyás. Apája nem is tudja megnyugtatni, ha baj van.
Anya az isten!
Juba! Elég jól haladunk a "hosszabb ideig marad Zsófi a járókában és eljátszik egyedül" projekttel!
Meg kell neki mutatni bent a játékokat, el kell kezdeni játszani, majd Ő felveszi a fonalat.
Nagy segítség, hogy a járóka gurul, így ha dolgozunk, oda tudjuk magunk közé gördíteni.
Persze azért még akad pánik, mikor Anya kimegy, de nem mindig. (Ha éppen ki tudok osonni, akkor nincs gond, és 100 esetből egyszer nem sír, mikor nézi, hogy kimegyek.

)
Bertusod nagyon csinos, és az a sapi..... Meg azok a kék szemek.....
Ti hogy álltok a margitszigeti talival? El tudnátok jönni????
Heni:
[quote]- írta:ne puszilgasd a gyereket túl sokat, mert sovány lesz! ( Emese )
Akkor sovány lesz!
Ami az anyák napját illeti, én abban bízom, hogy Apa segítségével kapok orgonát.
Nálunk az a szokás - mióta az eszemet tudom -, hogy a kertből vagy innen-onnan lopunk

orgonát, és azt adjuk anyukámnak.
Nektarin! Robesz is milyen ügyes! Már Ő is áll.... Hiába, rohan az idő! Maholnap 1 évesek lesznek...
Viranka! Kitartást, és jobbulást! ++++++++++++++++
Zsozsó TV-t szerel, úgyhogy ezt mennem kell felügyelni.
Ma megyünk Kiskolbiékhoz minitalizni!