reggel 7.15-re bevitt a párom a kórházhoz a véradóba...
Terveim szerint a továbbiakban úgy zajlott volna,hogy....
leveszik a terheléseshez és a teljes vérvételhez a vért,beadom a vizeletet,átmegyek a másik épületbe,ott imét szúrás,leveszik a vércsoport ellenanyag vizsgálathoz a vért...elmegyek a büfébe,veszek tejet,zsemlét visszamegyek az eredményért,eszek és 2 óra múlva leveszik az újabb vért...de azalatt a 2 óra alatt megkeresem a dokit és megnézi a lepényt....addigra bejön anyum is és együtt elmegyünk bugyit és hálóinget venni....
Ehhez képes.....
reggel 7.15-re bevitt a párom a kórházhoz a véradóba...
Van egy külön ablak,ahol a kismamáknak,kórházi dolgozóknak és a cukrosoknak soron kívűl adnak sorszámot....Ott kb 8-an álltak már akkor is...és persze mindenkinek volt valami probléma a lapjával,tehát 3/4-ed óra sorbanállás után mire megkaptam a sorszámot már szédelegtem...(sorszámom211,várakozók nulla)
amikor már fél óra is eltelt és már a 220-as számot hívták be bedühödtem és bemente...a nő nem látta,hogy a 211-es számmal is várnak...
Levette a vért és mondta,hogy akkor itt és most egyem meg a zsemlét,üljek le és 1 óra múlva menjek be,leveszi újra és szevasz...
Persze zsemle,tej sehol...át a büfébe,befaltam és vissza...közbe megjött anyum szerencsére!!
Ugyanis amikor 2.szor levette a nő a vért,kimentem és olyan rosszul lettem,hogy szégyen vagy nem,ülve elájultam és lefordúltam a székről....(olyan puklim van.....)Erre anyum elkezdett sipítozni,mindenki engem lesett,hoztak 1 hordágyat és a kórház összes folyosóját érintve (persze sz összes ismerősöm akkor volt arrafelé) áttoltak az ambulanciára,ahol én felálltam és mondtam,hogy oké mostmár jól vagyok és elindultam....
a doki akivel találkozni kellett volna,pont akkor jött...bevitt Uh-ozott....Sajna a méhlepény meszesedése a terhesség napjainak számával +5 és fél hétnek felel meg....de egyelőre a bébi úgy kapja a táplálékot és az oxigént,mint a 38 és fél hetes babák!!!!
Az Nst-n oké volt minden....
Röviden ennyi

Ilyen a doboza...

2006. július 18-án....