Sziasztok!
Jupppiiiii, sikerült visszaolvasnom az előző 6 oldalt!

Tegnap be sem kapcsoltam a gépet. Apázni nem volt sok időm, mert délelőtt elment mindenféle ügyeket intézni, délután meg jött ( és nálunk is aludt) egy nagyon kedves barinőm aki külföldön én és már 100 éve nem láttam.
Én se bírok magammal. Múltkor jól megfogadtam h ezután többet pihenek, erre tegnap 9-15h-ig nagytakarítottam. Mire kész lettem, megint jöttek a rohadt kábelszerelők a lépcsőházban és tök nagy dzsuvát csináltak. Így folytathattam ott is.
Nóri baba nagyod édi mostanában. Megtanultunk kommunikálni. Abban a pillanatban ahogy hozzáérek a hasamhoz, egyből odanyomja magát! Meg kell zabálni, olyan cuki! Először azt hittem csak véletlen, de most már mindig csinálja ha ébren van!!
Nekem is kezdenek szűkek lenni a nadrágjaim, főként a hasam alján. De talán már csak kihúzom ezekkel ezt a pár hetet!

Nem veszek újat, az tuti, így is van olyan, amit megvettem de nem szeretem... így 1x sem volt rajtam...
Nah, most próbálok reagálni pár dologra, amikre még emléxem.
Muffin - sajnálom!
Nem írok semmit, úgyis tudod! Remélem azért hallunk még rólatok!!
Anyjuk - én úgy tudom minden Tescoban van pénzváltó (és nem is váltanak rosszul, mi is ott szoktuk váltani az euro-t)
Az mbt cipőről én sem hallottam még, de 50-et én se nagyon adnék érte... Én Scholl-párti vagyok, egyetlen márka amiben nekem még sosem fájt a lában. Dolgozni is azt hordtam és 16-20 órákat álltam benne, szóval nekem bevált!
Bár tényleg nincs benne tapasztalatom, de szerintem lehet babakocsival BKV-zni. Persze sz.r hogy föl kell cipelni a kocsit a járművekre, de nem bizti hogy sokkal jobb a kenguru, mert akkoris vinned egy nagy táskát a cuccaival és bazinehéz a gyerek is 1-2 óra cipelés után... Azért én is fogok venni kengurut is, kisebb utakra kipróbálom, aztán meglátjuk!
Szegény Marcsi!!! pont azzal a pudvás-büdös-koszos nővel rakták egy kórterembe???

Azért elég felháborító számomra hogy nem figyelnek ilyenekre, hogy a normálisakat ne a putrival zárják össze

Ahol én voltam kórházban, ott nagyon próbálták ezeket jól megoldani. Nekem is kellett 1 éjszakát csöveznem ilyen szerzetek között, de ahogy reggel felszabadult az ágy egy normális szobában, rögtön átköltöztettek! És hát nem volt mindegy!!! Ja! És a nővérke nem győzött elnézést kérni a kényelmetlenségért! Lehet hogy csak szerencsém volt... gondolom hogy sok helyen nincs ilyen...
MARCSIKA! Remélem mielőbb kinegednek! Várunk vissza!!!!
H. Szilvi - persze hogy mozog a baba köldök és mell között! Jobb esetben már oda nyújtogatja a lábacskáit ilyenkor!!
Dodó - Grat a 30. héthez!!!!

Nagyon csini a pocid! A 13 kiló egyáltalán nem sok, főleg h az induló súlyod majdnem negatív volt!!!

Én is 12-t szedtem fel, de senki meg nem mondaná, és szerintem rajtad sem látszik! Őszre karcsúak leszünk mint a nádszál!!!!
Képzeljétek! Hirdetem a "megvett de kihízott és nem használt" menyasszonyi ruhámat és most jön egy csajszi próbálni 11-re! Drukkoljatok hogy jó legyen rá, mert nagyon szeretnék megszabadulni tőle!!! Most minden fillér számít...