Sziasztok,
Még egyszer nagyon köszönöm a drukkokat, és hogy ennyien gondoltatok rám tegnap

Ma már azért jobban vagyok. Amikor kimegy a fájdalomcsillapító hatása, azért fáj, de már azért nem annyira, mint mondjuk tegnap délután.
Süncike,
Utólagosan is:
Amúgy mostanában annyi tequilát ittam, mint máskor sosem

Úgyhogy én előfertőtlenítettem
Vucuska,
Igen, én is remélem, hogy csak átmeneti állásról van szó, és hamarosan már anyuci lesz a főmunkám

Én is szeretném, ha most már helyre állna a vérképem, és semmi akadálya nem lenne az őszi kezdésnek.
Neked pedig mennek a drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gil,
De, írtam

Jó az új melóhely, a kollégák is rendesek, a főnökök is, és a munka is nagyon light-os. Szóval nincs stressz, nincs csesztetés – már nagyon vágytam egy ilyen helyre

remélem, így is marad
Bikmakk,
Sajnálom, hogy nem sikerült
Madrin,
Á, a fogdokitól én már rég nem félek. Már jó pár éve, vagyis mindig is bérletem volt/van oda. Iszonyat rossz fogakat örököltem. Mindig megfelelően ápoltam, mostanság is Elmex és Meridol fogkrém vegyesen, Elmex szájvíz, elektromos fogkefe, hagyományos fogkefe… de semmi

Szóval sajnos a sorsomat nem kerülhetem el, bármit is teszek…
A találkozó gondolatát támogatom
Bessy,
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt az UH-n!

Nincs kedved csatlakozni a babás topikhoz?
Noki,
Ez a kacsás kép iszonyú aranyos

Jót nevettem rajta

:D
Kira,
Nagyon örülök, hogy minden rendben ment! Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Orsiborsi,
Szuper, hogy nálatok is rendben volt minden az UH-n!

:D:D:D
Pihizzél kismami
Edóra,
Jaj drága… nem is tudom, hogy mit mondjak. Szerintem nem kell semmit, hiszen, tudod, hogy ezekre a dolgokra úgysincsenek szavak… De nagyon örülök, hogy nem adjátok fel, nagyon jól teszitek! Sikerülni fog! Tudom, és érzem, ez nem lehet másképp!!! Kitartás
Deri,
Szegénykém…

Nagyon-nagyon szorítok, hogy sikerüljön petesejt donort találnotok. Őszintén írom: ha lehetőségem lenne rá, én szívesen adnék… de sajnos nem tudok adni neked. GIGADRUKKOK: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
TubiKrisztiiii,
Jaj, ez nagyon jó hír! Örülök Neked!

:D:D Lehet, hogy a végén ikrek lesznek?

:D:D A méhnyálkahártyád is szuper! Nagyon jó úton haladsz, drukkolok ám!
Krisztamili,
Hahó, már megint eltűntél! Hogy vagytok?
Na most lépek, sok puszi mindenkinek!