A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Witch!

Én is 26-án megyek uh-ra! :)
Lehet, hogy talizunk:)

Kép
nika28

Zsókuci!

Örülök, hogy túl vagy a beavatkozáson.....
Most már jöhet a baby :wink:

Kép
nika28

Orisiborsi!

Ahogy megláttalak gondoltam hogy te vagy, de egyszer már befürödtem :oops:
Gratulállok, hogy minden rendben :)!

Nika28!

Mikor jössz? Honnan? Jó lenne talizni...
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok

Nem annyira tűntem el, azért olvaslak benneteket. És szívből örülök az egyre több sikereknek. Ez egy kicsit biztat hogy tovább kell lépni.
Mindenkinek gratula aki sikerrel járt!!!

Én a következő beavatkozás előtt homeopátiára szeretnék menni. Valahol Pesten a BajcsyZs úton van Bi-Med Eüi BT. Ha tud róla valaki valamit, légyszi ossza meg velem. Érdekelne hogy van e eredménye a kezeléseknek.

Mindenkinek üdv.
juzsika

Witch!

8 körül indulunk.. Fehérvárról.

Te mikor jössz? Ki a dokid?
Tök jó lenne, ha taliznánk!

Kép
nika28

Orsiborsi

Gratulálok !!!!

Kép

Kép
noki&potyi

Orsiborsi!

Én is gratulálok! :D

Gabicsibe!

Jó wellnessezést!
maggie75

Tényleg, majnem lemaradt---->
Gabicsibe!
Érezd Magad nagyon jól :lol:

Puszi

Kép
noki&potyi

Gabicsibe!
Kellemes wellnesezést Nektek!

Orsi!
Gratulálok! Azért még jelentkezz!

Kira!
Néztem most a Ciris honlapját és megnyugtató dolgot találtam Neked:
V. Blasztociszta transzfer
Blasztocysta (hólyagcsíra) transzfere a punkciótól számított ötödik napon kerülhet sor. Ahogy a megtermékenyült petesejt elkezd osztódni, úgy csökken a sejtek (blasztomerek) mérete. Azokból az embriókból amelyekből az ötödik napra blasztociszta fejlődik, jóval nagyobb az esély a terhesség bekövetkezésére. Azonban az embrióknak csak az egyharmada képes blasztocisztává fejlődni még a legkiválóbb körülmények között is. Blasztociszta visszaültetésével a terhesség bekövetkezésének valószínűsége nagyobb, de a több napi sejttenyésztés során fennáll a veszélye annak is, hogy a sejtek nem jutnak el a blasztociszta állapotig

Kép
vucuska

Lenne egy kérdésem:
az elmúlt években menstruációk alkalmával ha mentem nagy wc-re -az 1. és 2. napon- néha baromira begörcsölt a végbelem. Most utána olvastam valamilyen oknál fogva az endometriózisnak és ahogy olvastam ez is ennek a betegségnek a tünete. Eddig nem adtam ennek a problémának nagy jelentőséget, de lehet hogy szólnom kellene a dokinak?
Ha esetleg a belemben van endometriózis az is okozhat meddőséget?
Ezt csak a laproszkópiával tudják diagnosztizálni?
Most ezen fogok parázni............

Kép
vucuska

Vucuska!

Nem akarlak elkeseríteni, de lehet a tünete. Nézz be a www.endometriozis.hu-ra, ott a fórumon a csajok sokat segítenek. én is endós vagyok,. de nekem a beleket nem érinti.

Nika!

Mivel jössz? Nekem W. doki az orvosom.
witch26
Budapest X. kerület

Kép Kép

Köszi Lányok:D
Puszi
gabicsibe

Gabicsibe!
Az én adataim: 28 év, Budapest, Szűcs dr, júliusban második lombikhoz stimu, addig pihenés...

Jó kikapcsolódást nektek a wellness hétvégéhez. Ha jó volt, majd írd meg, hol volt: mi is szeretnénk a közeljövőben menni, de még nem választottuk ki a helyet.

Jó éjszakát mindenkinek!
bikmakk

Sziasztok! Köszi az érdeklődést!
Eltűntem, de nem eszement bánatomban, hanem mert egy kicsit csak ki akartam kapcsolódni a babázásból.
Amúgy már túl vagyok rajta, hiszen még annyira korán volt minden, hogy igazából bele sem mertem élni magam, így nem volt olyan nagy a sokk.
Ami egy kicsit kemény volt, az a kedves ünnepélyesség, ahogy behívtak hétfőn az UH-ra, és külön, hogy jöhet a párom is. (Pedig mondtam, hogy vérzek erősen, azaz normál menzeszesen, de azért a dossziémra is a "terhes" felirat volt tűzve.) Szóval rossz volt újra hallani a hírt, ráadásul a párommal együtt bámultuk a monitort, hogy tulajdonképpen látható terhesség nincs a méhben :-( Aznap voltam -lettem volna- amúgy 5+6-on.
Ez van.
Még volt egy jó adag izgalom a vérvétel eredményéért, nehogy méhen kívüli legyen, de nem, mert a HCG lecsökkent 2-re. Emiatt tulajdonképpen fellélegeztem.
Megtudtam, hogy a HCG 5 alatt gyakorlatilag nem számít terhességnek. Szerencsére nem kellett semmit sem csinálni, Zeke dr. mondta, hogy magától ki kell ürülnie, max. kicsit elhúzódik a menzesz. (Mert a nyálkahártyám amúgy 13-as volt.)
Egy hó kimarad, és nekiugrunk a köv. ciklusban ismét. Az azt jelenti, hogy május 2. felében akár kezdődhet a stimu, ha csak nincs vmi baj.
Bizakodó vagyok, csak most megérintett a gondolat, hogy ezt nagyon nehéz lenne mégegyszer átélni, meg, hogy mi van, ha nem tudok kihordani terhességet, meg mi van, ha méhen kívül elakad, stbstb, szóval para van rendesen, de remélem, kezdésre jól felerősödök pozitívkodásból.

Adri: nagyon örülök én is, csodás a magas HCG-d!
edóra

Süni, Boldog szülinapot neked! :)

Orsiborsi, de jóóóó:) Szuper!

Zsókuci, túl vagy rajta, és innentől nem állhat semmi az utadba!

Gabicsibe, jó wellness-ezést! :)

Bikmakk, én a veszprémi Villa Medici-t ajánlom, fenomenális a wellness részük, és nincsenek sokan, szinte senki:) Nem ismerik annyira, vagy nem tudom...

Hú, a táblázatban mennyien vagyunk:) Lányok, próbálom követni az eseményeket, ha kihagytam valakit, sorry...
Vendég

Witch!
És neked hogy derült ki hogy endós vagy?

Kép
vucuska

Edóra!
Örülök, hogy jelentkeztél! Végre!! Ez jó hír, hogy semmit nem kell csinálni, majd magától megoldja a szervezeted! Hát tényleg nem tudok mást írni Neked, csak hogy fel a fejjel és nézz előre! Sajnos majdnem mindannyiunkal történik ilyen, vagy hasonló dolog! Ez benne van... De nézd a jó oldalát is! Legalább Neked elindúlt valami! Hátha a következő sikerül és minden rendben lesz vele! :)
Vucuska!
Ari vagy nagyon, hogy beírtad ezt! :D Köszi! De külömben minden létező dolgot már megnéztem erről a blasztociszta témáról. :lol: :lol: :lol: Úgyhogy nagyon bízok benne, hogy ez sikerülni fog! :) Sajna a kérdésedhez meg nem tudok hozzászólni, mert nem vagyok endós! De a Neten biztos találsz rá választ!
Gabicsibe!
Jó pihit!!!!! :)
Noki!
Mi van Veled? Nem beszélsz velem??? Hasad?
kira76

Edóra!

Hát, nagyon sajnálom :( , de az nagyon jó, hogy így fogod fel, én is minden alkalommal igyekeztem pozitív maradni, még ha nagyon-nagyon nehéz is.
Nekem a legnagyobb sokk az volt, amikor mentünk a fagyis beültire, és közölte a doki, hogy nem maradt meg egy embrió sem...
Aztán mire hazaértünk, a párom lázas volt, másnapra nekem is 38 fölött volt a lázam (influenzát kaptunk el). Így azért egy kicsit könnyebb volt elviselni, hiszen úgysem sikerült volna a láz miatt, ráadásul megmaradt 100.000 Ft-unk :shock:
maggie75

Vucuska!

Évekig produkáltam a tüneteket, de az akkori dokim csak a vállát rángatta. Aztán dokit váltottam, aki ciszták miatt megműtött 2006. dec. ben, akkor derült ki az endó. Azóta egyre rosszabb a helyzet, de nem adom fel :lol:
witch26
Budapest X. kerület

Edóra!
Nagyon sajnálom mégegyszer hogy így alakult. De próbáld meg tényleg úgy felfogni hogy végre valami beindult és talán jobb ha minél korábban megy el a pici mint amikor már teljesen beleélted magad a babavárásba. Ezt csak azért merem leírni mert én is keresztül mentem ezen.

Witch!
Köszi a válaszaidat. ha nem baj lenne még pár kérdésem:
És neked milyen tüneteid vannak?
Ezt a betegséget egyébként hogy lehet kimutatni? Csak a laparral? A dokik miért nem kérdeznek rá ezekre a tünetekre. A munkatársam is most készül az 1. lombikjára, már túl van 6 inszemen és most csináltatta meg a lapart és kiderült hogy endós. Tulképpen korábban annyi tünete volt hogy mikor menstruált olyan görcsei voltak hogy néha mentőt kellett hívni.
Most ezen paráztatom magam hogy endós vagyok.
Ezt vérből, hormonból, átjárhatóságiból, vagy olyan vizsgálatokból amiket a BMC-ben végeznek nem tudják kideríteni?
Tulképp ebben az esetben mi az ami meddőséget okozhat?

Kép
vucuska

Sziasztok!

Hát itt vagyok újra.Kedvesek vagytok hogy hiányoltatokSajnos tegnap végleg eldőlt, hogy nem lehet kicsikarni egyetlen petesejtete sem, így csakis petesejt donorral van esélyem babát szülni...ráadásul erre az eredményre iszonyú sokat vártam 3/4 7-re értem oda és csak 12-kor beszélt velem Sz. doki.Persze elnézést kért a sok várakozásért, de konzultálnia kellett az esetemrők Konc dokival is, aki szintén azt mondta le kell állítania a stimut, mert semmi értelme.Hát ez van. Fura de kedden sokkal szarabbul érintett a dolog, akkor még nagyon bíztam, persze most is nagyon rossz volt, de igazán most már nem is számítottam másra...úgyhogy nem maradt más hátra, mint előre... bár nem tudom vezet-e ez az út bárhová...
Lányok!
Tudom, hogy ebben a topikban mindenki babára vár, és javarészt az első babócára, de engedjétek meg, hogy ide is beírjam a segélykérésemet, hisz talán jóval többen is olvassák ezt a fórumot, nemcsak tudna és akarna, mert tudja milyen hatalmas boldogságot tud okozni egy kisbaba...

Tehát: 32 évesek vagyunk, évek óta várunk egy babára, de most véglegessé vált, hogy petefészek kimerülésem miatt nincsenek petesejtjeim, így csak petesejt donorral van eslyünk egy kisbabára.Donor lehet minden olyan 35 év alatti, egészséges nő aki már legalább 1x szült. Természetesen a donor kezeléssel kapcsolatos költségei teljes mértékben minket terhelnének.Az eljárásról bővebben majd priviben.
Ha úgy gondolod segítenél írj akár ide a fórumra, akár privát üzenetben, akár a remenysugar76 @freemail.hu címre.
Reménykedve várjuk!

Lányok, tőletek meg bocsi a nyavajgásért, mindenkinek nagyon drukkolok, és tudom, hogy a sokadik sikertelen inszem vagy lombik után közhelyesnek hangzik, de a remény nagyon sokat jelenthet...

deri
deri

Deri!

Borzasztóan sajnálom....... :cry:
Remélem minél előbb találsz a feltételeknek megfelelő nőt és összejön a baba!!!

Kép
vucuska

Vucuska!

Erős mensi, köztes vérzés, bőrproblémák stb. voltak a tüneteim. Nekem csak laparral tudták kimutatni, van akinek UH-on is látszik. Milyen meddőséget okozhat? nekem tönkretette a jobb petefészkem, és a bal petevezetőm kivették miatta. Tele lettem összenövésekkel, és 3-4 havonta műteni kéne..., ezzel a betegséggel ha nem szülsz sos totál terméketlen leszel, ja és a méhfalam sem okés... kb. ennyi amit én tudok, de sztem ennél sokkal több, mert a dokim sztem nem mindent mondott el...

Deri!

Nagyon sajnálom, van egy barátnőm, aki most úgy lombikozik, hogy leveszik a petesejteket, és náhányat el adományoz, ez magán klinikán van, megkérdezem, hogy ott hogyan is van ez, és tudna e segíteni :)
Kitartás!
witch26
Budapest X. kerület

Witch!
Köszi a választ.
Ez iszonyú! Ahogy olvastam erről tényleg nagyon kevet tudnak a dokik is erről a betegségről.
Remélem minél előbb összejön a babád és akkor megszünnek ezek a problémák.
Nekem ezek a végbél panaszok merültek fel. Mensikor nem igazán szoktam görcsölni és közti vérzéseim se voltak.

Kép
vucuska

Vucuska!

Nekem már IV. stádiumban van az endóm, de van nem egy csajszi azon az oldalon amit ajánlottam, akinek a végbelén van az endó. Beszélj velük, szívesen válaszolnak, és segítenek. Azon az oldalon Bitta nevű lány profi ebben sajna...
witch26
Budapest X. kerület

Witch!
Igen tegnap óta olvasom az oldalt és már regisztráltam is kb 3 órája de még nem jött a mail hogy bejelentkezhetek az oldalra.

Kép
vucuska

Vucuska!

Asszem onnan nem is jön, próbáld meg :)
witch26
Budapest X. kerület

Witch!
Igen, próbáltam már belépni de engedi azt sem. lehet hogy újra regisztrálok más néven, más email címre.

Kép
vucuska

Edóra! Nagyon sajnálom, hogy így alakult, és sok erőt és pozitív hozzáállást kívánok a többi inszemhez! Rémes ez, hogy az ember mindig valamiért képes aggódni. Neked most a baba nem maradt meg, és félsz, hogy máskor is így lesz (megértelek, de ne félj, nagyon sok ismerősöm járt így, és azóta több gyerekük is van...), nekem pedig a 6 inszem és az 1 lombik során még SOHA nem indult be semmi, életemben nem produkáltam még kétcsíkos tesztet, és hát... mondanom sem kell, mitől félek...

Brummadzag! Köszi a tippet a wellnessről, meg fogom nézni. Az külön jó, hogy kevesen vannak, mert tele vagyok gátlásokkal: a bőröm sajnos nem túl szép, eléggé problémás, ezért nem nagyon szeretek fürdőruhában mutatkozni mások előtt. (Eddig csak Sopronban wellnesseztünk egy kis panzióban, ahol az ember kettesben lehet a kifizetett idő alatt.)

Deri! Nagyon-nagyon sajnálom! Kívánom, hogy minél hamarabb találjatok megfelelő donort! Amikor az én leszívásom volt, a mellettem levő ágyon egy donor lány feküdt, aki a rokonának adott éppen petesejtet. Esetleg a rokonságban nincs szóbajöhető nő?
bikmakk

Sziasztok!

Megjöttem én is a BMC-ből, hétfőn inszeminációnk lesz! Holnap kell a tüszőrepesztő injekciót beadnom. Csak az Ovitrelle-t tudta felírni Wiegandt doki, mert azt mondta, hogy a másikat kivonják a forgalomból...ez meg a duplája az előzőnek :(
Van egy 17mm-esem, és még látott kettőt, ami majdnem akkora mint a 17-es, azt mondta Wiegandt doki, hogy ez mindjárt már túl jó is :)

Illetve lenne egy hülye kérdésem, az endometrium az a méhnyálkahártya vastagságát jelzi? Mert arra azt mondta, hogy 12-es.

Edóra,

Sajnálom én is, és gondolom, hogy milyen nehéz lehet most nektek! de kitartást és + hozzáállás ami nagyon fontos!!!!

Deri,
Sajnálom nagyon :( van olyan ismerősöm aki megfelel a kritériumnak, körbekérdezek és ha valaki jelzi, hogy ok, akkor majd szólok illetve megadom az e-mail címedet. Kitartást!

Gabicsibe,
Már biztos valahol pihengetsz, kellemes hétvégét NEked! Pihenjetek!
tubikriszta

TubiKriszta!

Az endometrium a méhnyálkahártya és a 12-es vastagság nagyon jó! :lol:
Remélem hétfőn összejön a randi!
Drukkolok!!!!

Kép
vucuska

Vucuska,

Köszönöm szépen a választ és a drukkokat is :)
tubikriszta

Sziasztok!

Witch!

Autóval érkezünk. (a párom is jön velem).
Nem tudom még mi lesz rajtam.....alacsony vagyok, és átlátszó mappa lesz nálam.

Deri!

Nagyon sajnálom! :(
Kívánom, hogy minél előbb sikerüljön találni donort!

Kép
nika28

Sziasztok,

Még egyszer nagyon köszönöm a drukkokat, és hogy ennyien gondoltatok rám tegnap :D Ma már azért jobban vagyok. Amikor kimegy a fájdalomcsillapító hatása, azért fáj, de már azért nem annyira, mint mondjuk tegnap délután.

Süncike,

Utólagosan is:
Kép

Amúgy mostanában annyi tequilát ittam, mint máskor sosem :oops: Úgyhogy én előfertőtlenítettem :lol: :lol:

Vucuska,

Igen, én is remélem, hogy csak átmeneti állásról van szó, és hamarosan már anyuci lesz a főmunkám :D Én is szeretném, ha most már helyre állna a vérképem, és semmi akadálya nem lenne az őszi kezdésnek. :wink:
Neked pedig mennek a drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Gil,
De, írtam :wink: Jó az új melóhely, a kollégák is rendesek, a főnökök is, és a munka is nagyon light-os. Szóval nincs stressz, nincs csesztetés – már nagyon vágytam egy ilyen helyre :wink: remélem, így is marad :lol:

Bikmakk,

Sajnálom, hogy nem sikerült :cry: :cry:

Madrin,
Á, a fogdokitól én már rég nem félek. Már jó pár éve, vagyis mindig is bérletem volt/van oda. Iszonyat rossz fogakat örököltem. Mindig megfelelően ápoltam, mostanság is Elmex és Meridol fogkrém vegyesen, Elmex szájvíz, elektromos fogkefe, hagyományos fogkefe… de semmi :? Szóval sajnos a sorsomat nem kerülhetem el, bármit is teszek…
A találkozó gondolatát támogatom :wink:

Bessy,
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! :D Nincs kedved csatlakozni a babás topikhoz? :wink:

Noki,
Ez a kacsás kép iszonyú aranyos :lol: :lol: Jót nevettem rajta :D:D

Kira,
Nagyon örülök, hogy minden rendben ment! Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Orsiborsi,
Szuper, hogy nálatok is rendben volt minden az UH-n! :D:D:D:D
Pihizzél kismami :wink:

Edóra,
Jaj drága… nem is tudom, hogy mit mondjak. Szerintem nem kell semmit, hiszen, tudod, hogy ezekre a dolgokra úgysincsenek szavak… De nagyon örülök, hogy nem adjátok fel, nagyon jól teszitek! Sikerülni fog! Tudom, és érzem, ez nem lehet másképp!!! Kitartás :)

Deri,

Szegénykém… :cry: :cry: :cry: Nagyon-nagyon szorítok, hogy sikerüljön petesejt donort találnotok. Őszintén írom: ha lehetőségem lenne rá, én szívesen adnék… de sajnos nem tudok adni neked. GIGADRUKKOK: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

TubiKrisztiiii,

Jaj, ez nagyon jó hír! Örülök Neked! :D:D:D Lehet, hogy a végén ikrek lesznek? :D:D:D A méhnyálkahártyád is szuper! Nagyon jó úton haladsz, drukkolok ám! :D

Krisztamili,
Hahó, már megint eltűntél! Hogy vagytok? :)

Na most lépek, sok puszi mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Deri! Ez rettenetes! :cry: Én annyira sajnállak! Ha megvárod míg szülök, utána én adok Neked bármennyit! De gondolom nem csak én! Az a baj, hogy aki ezen nem megy át, mint mi, nem is tudja elképzelni sem, hogy mit érzel!
Nekem ma jó car napom volt. Egész délután görcsölt a hasam. Először csak szurkált aztán elkezdett görcsölni! :? :(
Vucuska Drága!
Azért be ne beszéld magadnak, hogy endós vagy! Ha ezt gondolod, járj utána minnél hamarabb.
kira76

Tubikriszta, sok sikert kívánok a hétfői inszemhez! A 12-es méhnyálkahártya tök jó! :)

Kira, ha Adri esetéből indulunk ki, akinek kb. a megtermékenyítéstől számított 7. nap környékén erős görcsei voltak, ami állítólag a BEÁGYAZÓDÁSKOR lehet..... :wink: :wink: :wink:
bikmakk

Zsókuci :)
Nagyon örülök, hogy túlvagy a műtéten, gondoltam rád nagyon!
Ügyes vagy!

Süni :)
Engedd meg, hogy utólagosan Nagyon Boldog Születésnapot kívánjak!!!

Kira :)
Ne aggódj, én is ugyanígy éreztem, volt, mikor azt hittem itt a vég, nem bírom tovább a fájdalmakat és tessék, mi lett az eredménye :D

Deri :cry:
Nagyon sajnálom és remélem, hogy mielőbb jön a segítség és anyuci lehetsz! Ne add fel!!

Edóra :cry:

Vucuska :)
Nehéz beazonosítani az endometriózist, a legbiztosabb a laparoscópia, de ha hajlamos vagy csokoládécisztákat termelni, akkor abból is következtetni lehet az endóra.
Nekem iszonyatosan görcsölt a hasam mensikor, sőt a vége felé már állandóan, felkelni sem bírtam (de ekkora már 8 cm-es cisztám lett)
Hormonkezeléssel, illetve mielőbbi teherbeeséssel kordában tartható egy ideig.
Remélem, neked nem az lesz!! Nagyon jó az endós fórum, én sok hasznos dolgot onnan tudtam meg!
adri1983

Orsi :) Bessy :)
Gratulálok a gyönyörű embriókhoz, csak így tovább!
Nagyon lennék a helyetekben, én is szeretnék már az első uh-on túllenni! Kedden megyek! Puszi Kismamik!!!
Aztán írni ide is! :)

Bikmakk :cry:
Sajnálom, hogy nem sikerült, de remélem a következő meghozza méltó gyümölcsét! Szorítok!
adri1983

Anett :)
Mi volt az uh-on, vérvételen?
Minden rendben?
adri1983

Gabi :D
Nagyon jó kikapcsolódást kívánok Nektek!!!
adri1983

Kriszta :D
Én is szorítok az inszemhez, pihengess és ne aggódj semmi felől!
A leendő kismami szervezetnek nyugodtnak kell lenni! :wink:

Witch :D
nagyon drukkolok, hogy mielőbb visszakaphasd a fagyikákat!!!
Szedd az e vitamint, meg méhpempőt!
Puszillak!
adri1983

Adri!
Köszi a hozzászólást. Már regisztrráltam is a fórumon.
3 stimu után lettek cisztáim, de azok feszívódtak. Csokoládécisztáról nem tudok. Gondolom azt hüvelyi uh-on észrevették volna.
Téged lombik előtt kikezeltek ebből?
Ha esetleg ez van nekem, akkor mennyi az esélye hogy lombikkal teherbe essek -szerinted? Befolyásolja a kettó egymást?
Hogy vagy?

Kép
vucuska

Vucuska!
A csokicisztát észre lehet venni az uh-on. Sajnos az a fajta nem szívódik fel, hanem minden ciklussal növekszik.
Kaptam fél éves hormonkezelést és utána 4 hétre rá kezdtük is a lombikot, nekem a dokim azt mondta, így nagyobb az esély a sikerre!
Nagyon nagy esélyed van lombikkal teherbeesni, emiatt ne aggódj!!!
Zeke doki csak annyit mondott, hogy az endós petefészekből nem mindig könnyű petesejtet nyerni (vszínű ezért lett nekem csak 2)
De látod, ez is elég lett!!
De mivel neked nem volt csokicisztád, ami tönkrevághatta volna a petefészkeid, petevezetőid, így szerintem ne aggódj!
Vizsgáltasd ki magad, hogy megnyugodj, de ha van is endód, biztos csak enyhébb fokozatű, amit azért könnyebben lehet kezelni!
Nekem Witch-hez hasonlóan sajnos IV. fokozatú van, ami a legsúlyosabb.
De nekünk is van remény, hát még neked!!! :wink:
adri1983

Egyébként egész jól vagyok, alig van tünetem (farkasétvágy és pici émelygés reggelente csak).
Kicsit aggódok is, hogy miért nincs hányingerem vagy ilyesmi :oops:
Szerdán csináltam vizelet tesztet és az is 2 csíkos lett!!!
Jó hétvégét Mindenkinek!!
adri1983

Köszi Adri a válaszodat. Megnyugtatott. Szerintem egyeztetek Zeke dokibácsimmal hogy szerinte mit is tegyek.

Kép
vucuska

Deri, rettentően sajnálom.......... Nem is értem, hogy lehet az, hoyg eslő lombikkor kiderül, hogy kimerült 32 évesen a petefészek? Ez hogyan lehetséges? Nekem a pszichológusunkhoz legközelebb 3 dolgozatot kell írnunk. Gyermektelenül, donorral és örökbefogadott gyermekkel. Kemény dolgok ezek. Most gondoltam bele igazán. Szívből kívánom, hogy sikerüljön találni donort hamarosan.

Zsókuci, örülök,hogy gyógyulgatsz, és hogy tetszik a munkahely. És kívánom, hogy csak átmeneti legyen:)

Bikkmakk, van másik szuper hely, ahova pl. be lehet menni hétköznap napközben, a Siófoki Residence wellness része, 2500ft a belépő, és este 10 ig nyitva van. Mi hétfőn voltunk, és 2 emberrel találkoztunk az 5 óra alatt.:: Órákig mienk volt a hely:)

Tubikriszta, drukkolok a hétfői inszemhez!

Nekem ma érkezett pirinénje, ha minden jól megy, ebben a ciklusban megyünk az embrikékért! :)
Vendég

Sziasztok!

Vucuska, Nika, Adri, Bikmakk, Zsókuci köszönöm a bíztatást, igyekszem bízni a csodában... :D

Witc, Tubikriszta, nektek külön is köszönöm, hogy segíteni próbáltok. :D

Lajtstromba vettük mi is a rokonságot, illetve az ismerősöket, hát mit mondjak, szinte hihetetlen, hogy vagy nincs még nekik babájuk vagy már elmúltak 35. De azért keresgélünk tovább, hátha... :shock:

Bikmakk
Valahol azt olvastam hogy ez örökletes is lehet, de nem feltétélenül (nálam nem az) 40 éva alatt 100 nőböl 1-et érint, 30 év alatt pedig 1000 nőböl 1-et. Naná, hogy pont én vagyok az az 1. :?

deri
deri

Sziasztok!

Megvolt a HSG-m tegnap. Nem mondom, hogy egyáltalán nem fájt, de abszolút elmaradt a várakozásaimtól a fájdalom mértéke. Ettől függetlenül nem vagyok teljesen elégedett, mert az eredmény nem lett egyértelmű. A jobb petevezetőm egyértelműen átjárható, de ott nincs petefészkem. A bal meg nem látszott határozottan, pedig kétszer is visszafektettek fotózni, tehát dupla annyi röntgensugarat kaptam, mint általában szoktak. Erre az eredmény kiadásakor a röntgendoki azt mondja, hogy még egyszer meg kell ismételni még aznap, vagy a napokban. :x :x
Na, erre már én is, meg nőgyógyászom is beintettünk neki, mivel már eleve is feleslegesnek tartottuk a vizsgálatot, mivel Szűcs doki szinte biztosra mondta a lombikot. Meg különben is, hányszorosan óhajtanak besugározni, mire eldöntik, hogy mi a helyzet :?: :?: :?:
Szóval ez van, remélem, nem kapok fenéken billentést a BMC-ben...

Deri!

Én nagyon szívesen adnék neked petesejtet, mivel úgyis stimulálni fognak, és már szültem is, de sajna már elmúltam 35 augusztusban, meg hát lehet, hogy nem is lesznek nagyon nagy számaim az egy petefészkemmel. Mégis az a meglátásom, hogy próbálj meg olyan embereket találni a BMC-ben, akik esetleg már a második babáért mennek, és úgyis stimulálják őket, hátha így könnyebb.

Orsi
dnorsi

Brummadzag! Köszi az infót, utánanézek ennek is :)

Deri!
Ami még eszembe jutott - bár persze ez egy más megközelítés, és a férjed lehet, hogy nem fogadná el egyből...
Amikor az embernek embriót fagyasztanak le, nyilatkozni kell, hogy mi legyen vele. És fel lehet ajánlani más pároknak is (mondjuk ha pl. már nem akar az ember több babát, mert már van több). Meg lehetne kérdezni a BMC-ben, hogy vannak-e ilyen felajánlott embriók, vagy létezik-e erre valamilyen várólista. Ekkor persze genetikailag már nem lesz a férjedé, viszont a terhesség és a kihordás élménye megmarad (az örökbefogadáshoz képest). Amikor nálunk kiderült, hogy a férjemmel nem minden OK, és a spermadonoron elgondolkoztunk, akkor én pl. úgy éreztem, hogy nem szeretném, ha az én génjeim egy vadidegenével keverednének - lehet, hogy ez hülyeség, de egyelőre nem tudom ezt elképzelni - ezért én inkább az adományozott embriót választanám, mint a donorspermát. Szóval talán ez is egy lehetőség (bár nincs kizárva, hogy csak azoknál a pároknál jöhet szóba, ahol egyiküknek sincs ivarsejtje). Viszont ezt meg lehetne kérdezni a többi meddőségi centrumban is, nemcsak itt.
bikmakk

Bikmakk!
Ugye ez milyen nehéz kérdés??? Na most ehez képest, amikor behívnak beülti elött, hogy nézd meg, mit, kit ültetnek vissza az beléd, ott van az asztalon egy papír egy ilyen kérdéssel, hogyha történik valami a párral, mit csináljanak az embrióval. Megsemmisítsék, vagy felajánlod! És erre mindössze van kb. 2 perced, hogy eldöntsd, miközben csodálod a monitort. Hát én nagyon kiakadtam. Ezt azért mondhatnák elöbb is, pl. leszívásnál, hogy legyen az embernek ideje végiggondolni. :?
kira76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: