Sziasztok!
Meg volt a dokilátogatás, tényleg nem a magzatvíz szivárgott, így megnyugodtam. Méhszáj változatlan: 2100-as, két hét múlva CTG.
Gigi - nem ír ilyeneket beírni, nagyon megkívántam a marhapörit, hétvégén jönnek anyósék, "rendeltem" is egy jó nagy adagot.
Mostanában nálam is hamar eltörik a mécses, a múltkor olvastam egy értesítő üzenetet (kisbaba megszületéséről) és hát nem tudtam könnyek nélkül felolvasni apának, le is írtam magamnak, szerintem ezt fogom körbe küldeni, ha kibújik Picur. De egyébként bármilyen babás dolgon képes vagyok könnyezni, a múltkor szülést néztünk a védőnő szülésfelkészítőjén, hát ott is küzdenem kellett, hogy a többiek ne lássák mennyire meghatódtam....stb.
Csiri - örülök, hogy megnézetted magad más dokival is. Vigyázz azért nehogy túladagold magad vitaminokkal, csak ügyesen! Nem írtad, hogy mennyi is a hazaengedős súly, tényleg van ilyen?
Melike - szép a zsebes tároló! polár takarót nyugodtan kismoshatod, legfeljebb kímélő progival.
Megyek, mert éhesek vagyunk, de marhapöri hiányában csak húslevest eszünk és egy kis epret...