A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Csiri!
Nem akarok okoskodni, de ezekben a pezsgőtablettákban nem sok vitamin van inkább szedjél valami komplex kismama vitamint amiben ugye össze vannak válogatva amire szüksége van a babának.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Gigi!
Ha nem hari,énis mennék....

tegnap bementem a gyógyszertárba a doki után....teljes extázisban mondtam az asszonynak,aki még a 18.századból maradt ott,hogy vitamint,vitamint,vitamint kérnék,ha esetleg nem látná,terhes kismamának és ami tuti hat,nem érdekel az ára!!!!
1 kikötésem volt....gyógyszerérzékeny vagyok és kiskorom óta és pszihésen idegenkedek a tablettáktól...ha lehet NE AZ LEGYEN!!!!!
Ezeket a vitaminokat amiket a képen láttok rakta elém,csak TABLETTÁBA!!!!
Erre én bedühödtem és mondtam,hogy oké,mindet kérem,de pezsgőtabiba....
de azt az Elevitet vagy valami mást nem késő már elkezdeni????
Valaki szedi?
Vendég

Gigi pedig én nem is szedtem végig és a lányom 3700 a fiam 4100 gr lett!!
Most meg még annyit sem szedek!

Valamit el is felejtettem reggel mondani +17kilónál járok!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Most akkor vissza kéne fognom magam?Gigi szerinted?
Vendég

Halihó lányok!

Megjöttem.
Megkaptam a beutalókat a vérvételre,igaz a dokimmal egy mondatot sem tudtam beszélni.

A pedikűrös pedig annyit lefaragott a lábamból,hogy fél kilóval könnyebb lettem. :lol: Nagyon jó érzés.

Annyit írtatok,hogy nem is tudok reagálni.

Csiri:ugyanilyen anyag volt itt is a méteresbe.Szép és teljesen a te világod.

Bari:nekem tetszik a házatok.A kicsi is!

Kép
melike

Köszi Melike!!!

Csiri:ugyanilyen anyag volt itt is a méteresbe.Szép és teljesen a te világod

de öszintén megmondom lassan már bekattanok a kisvirágos "világomba"...
Azt várom már ,hogy mikor jelennek meg az első méhecskék és szitakötők a pillangókkal és lepik el a kis rózsaszín virágokat.... :wink: :lol:
Vendég

Csiri! Én Elevitet szedek a terhesség elejétől fogva és teljesen normál méretű a babám! Azt, hogy késő e elkezdeni szedni nem tudom! Dokiddal ilyenről nem beszéltetek sosem?
Vendég

Ugye kimoshatom mosógépben a polár takarót,nem lesz semmi baja?

Kép
melike

Kösz melike! :lol: Rmélem nyár végén a felújitás után is aktív forumozók leszünk és akkor mutatom milyen lett a kisház

Csiri nekem egyre jobban bejön a kis virágos világod,pedig én farmernadrág pártivagyok...

Aze első 3 hónapban és is elevitet szedtem...de folyton ment a hasam tőle és akkor vettem a maternát de én azt hittem nagyon megnöveszti a babát ezért csak néha vettem be akkor is felet!
Vendég

Na megyek nyugóvóra térek így ebéd után!!
Had hízzon a pi...m
Vendég

NA szép mondhatom!

Jól gyűjtöttétek a telefonszámokat a múltkor!!!!

Az enyém nincs is a listában, és nem is kérdezte senki.

Én még az első próbálkozásnál megírtam valakinek, aki ezek szerint
nem tudom mit csinált vele!!!!???!!!!

A telefonszám lista is érdekesen derült most ki számomra!!!!!!!!!!
bszilvi25

Szilvi tuti,hogy csak véletlenül maradtál ki :(
De még be lehet pótolni :lol:
Vendég

Megvarrta barátnőm a zsebes tárolót.Mutatom.Ari lett.

Kép
melike

Kép

Kép
melike

Melike: jó nagyon, és megy a fal színéhez is :D :D
bszilvi25

ez mindenkit felvidít szerintem:
http://www.pimpinkin.hu/zene.html
bszilvi25

Szilvi:köszi.És jól látod,a falhoz lett csinálva.

Kép
melike

melike!!!!
Ez tetszik!!!!!
Én a pelusoknak szeretnék valami (kisvirágos :oops: ) anyagból tárolót......

Én simán bedobtam öblítőprogira a polárjaimat!!!!
semmi baja és jó illata lett!!!! :wink:
Vendég

Tényleg!!!!
Mizu a Mátyás téren?Magdi anyus rendbe rakta már a dolgokat?

Annyira lenyűgözött Karda Bea sokoldalúsága,hogy teljesen lemaradtam B.K ügyben.... :roll:
Karda bea nemcsak hogy énekelni nem tud,de Iringó is jobban bakkecske ugrál mint Ö és azon sem csodálkozom,hogy manapság eléggé mellőzve van,sehova nem hívják....szerintem azért,mert mindig felissza a készletet és veszteséges.... :wink:
Vendég

Jajj,ne is beszéljünk róla!Eddig sem voltam oda érte,de most teljesen leírta magát előttem.Undorító!Majka is eddig bírta...

Kép
melike

Sajnálhatod,hogy nem nézted a BK.,mert Géza megmondta Kinga szemébe,hogy szereti,de ezt Anyus is hallotta.Rosszul lett.

Kép
melike

Nem tudok elaludni :twisted: :twisted:

Mgnéztem az április-májusiakat!Miért kell sírnom ha meglátom a babáikat???Ezt nem értem :shock:
Most vagy hormonzavar vagy mindenki sír!!
Vendég

Bari: én is bőgtem ma, ugyhogy nem hormonzavar!!!!
bszilvi25

A BK-t azért is érdemes nézni, mert mintha Vilibá bajusza megint ősz lenne...tán lenőtt végre? Csiri ellenőrizd majd le llégyszi...én csak futólag láttam.

Dana

Kép
danaaia

Csiri
Gyere... van még... ne4m ettem meg az egészet... :wink:

Bari
Szerintem nem sok... :lol:

BK... világból ki lehet üldözni vele... ua. kategória, mint Győzike, Mounika... :evil:
Vendég

Sziasztok!

Meg volt a dokilátogatás, tényleg nem a magzatvíz szivárgott, így megnyugodtam. Méhszáj változatlan: 2100-as, két hét múlva CTG. :lol:

Gigi - nem ír ilyeneket beírni, nagyon megkívántam a marhapörit, hétvégén jönnek anyósék, "rendeltem" is egy jó nagy adagot. :lol:

Mostanában nálam is hamar eltörik a mécses, a múltkor olvastam egy értesítő üzenetet (kisbaba megszületéséről) és hát nem tudtam könnyek nélkül felolvasni apának, le is írtam magamnak, szerintem ezt fogom körbe küldeni, ha kibújik Picur. De egyébként bármilyen babás dolgon képes vagyok könnyezni, a múltkor szülést néztünk a védőnő szülésfelkészítőjén, hát ott is küzdenem kellett, hogy a többiek ne lássák mennyire meghatódtam....stb.

Csiri
- örülök, hogy megnézetted magad más dokival is. Vigyázz azért nehogy túladagold magad vitaminokkal, csak ügyesen! Nem írtad, hogy mennyi is a hazaengedős súly, tényleg van ilyen?

Melike - szép a zsebes tároló! polár takarót nyugodtan kismoshatod, legfeljebb kímélő progival.

Megyek, mert éhesek vagyunk, de marhapöri hiányában csak húslevest eszünk és egy kis epret...

Manka

Kép

Kép
mankabi

ír=ér :oops:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka!
2700 gramm volt a hazaengedős súly amikor Kittim született....35.hétre 2700grammal és visszafogyott....2490-re...addig nem engedték ki a kórházból,amíg el nem érte újra a 2700-at!!!!
Ma kérdeztem odabent,de csak egy kismamától,mert a dokitól elfelejtettem...ö 2500 grammot mondott....!!!!!!!!!!!
Azt szerintem még fél lábon is összehozom,ha bele döglök is.... :wink:
jaj!viszont most nézegettem meg Kittim 2700 grammos születéskori fotóit,Ö is olyan csepp volt és kis vézna...nemhogy 2500 gramm....egyem meg!!!Tuti elfogom törni szegénykémet.... :shock: :)

És tudjátok mi a legnagyobb gáz....még ígysem tudok nekikezdeni a kórházi pakknak,pedig.....és nem lustaságból....csak még mindig nem hiszem el,hogy lassan "itt az idő"...... :roll:
Vendég

Ésmég tudjátok mi jutott az eszembe????
hogy ugye progis csaszival május 30 lett volna....hazajövetel pedig júni eleje....
van egy rahedli ruhánk,(mint szemléltettem is... :wink: )viszont nagyon vastag az nincs....van plédünk,pulcsink,kissapink....de igazán vastag nincs és ugye mivel azért még május közepén betud ütni 1-2 hidegebb nap,most vennem kellene még valami vastagat???????? :roll:
Vendég

Én nem hiszem,hogy olyan nagyon vastag ruha kéne.Eleve nem fogod kivinni egyből,nem?De ezt neked jobban kéne tudnod. :?

Kép
melike

Én kivittem 10 naposan....nem Michael Jacksonnak akarom nevelni,hogy oxigénsátorba rakjam az előírt x hétig....!
Vendég

Jaj,bocsi.De nem is egy hónapra gondoltam.Az már akkor is május vége (10 naposan).

Kép
melike

Csiri - vegyél egy-két melegebb holmit, biztosan jó lesz még június elején is, akkor szokott az az esős rossz idő lenni. Nem hiszem, hogy nem fogod tudni kihasználni.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Csiri
Én ezt a 2700-at nem értem... :roll:
Érett, egészséges baba is születhet 2500 grammal... akkor őt se engedik haza?
Érdekes... amikor én PIC-en voltam gyakorlaton, akkor már 2 kiló körüli babákat hazaadtak, ha tudtak lélegezni, enni...
Manapság az eü. már nem olyan, hogy sokáig kórházban tartsák az embereket...
Vendég

Gigi!
úgy legyen ahogy Te mondod én azt szeretném....de az Én nőgyógy és csecsemőosztályos infóim még 11 évesek....írtam is....Én nagyon szeretném,hogy hazajöhessünk!!!!
Vendég

Hová lett mindenki, hazajöttek az apucik?

A patikára visszatérve én csak olyan dolgokat vettem, amiket nem receptre fognak felírni. (steril vatta, tena fix, mellápoló krém, orrszívó, lázmérő, kamilla tea) Steril gézlap mihez is kell, nem jó a vatta? A popsikrémet is felírják, nem? Egyébként én a védőnőtől fogom megkapni nemsokára a recepteket. Ezeket csak a baba TAJ számára válthatom majd ki (az még sokára lesz kész, legalábbis nem rögtön), vagy tényleg igaz, ha a sajátod elé írsz egy 8-ast azzal is ki lehet váltani? Gondolom akiknek van kis gyerekük azok könnyen megoldják ezt, de első babásoknál hogy is van ez?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka!
Az első számjegyed helyett kell egy 8-ast írni...de a baba nevére és születési napjára...apának kell kiváltania amíg bent vagytok,hogy mire hazaértek legyem....
Vendég

Jaja.Hazajöttek apák.

Kép
melike

Steril gézlap a köldökcsonkhoz...a vatta szerintem szöszöl....de ez az én véleményem....
nekem kamilla teát is írtak fel receptre és alkoholt...
Vendég

Receptre nálunk a következőket írják: hintőpor, alkohol, popsikrém, fürdetőkrém, lázcsillapító kúp, Vigantol (D vitamin), Konakion (K vitamin), babaolaj.

De akkor még steril gézlapot be kell szereznem... :oops: Elfogadom a tanácsot a tapasztaltaktól! :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka!!!!
Én nem vagyok tapasztalt gézlap és köldökcsomk ügyben,mert én megúsztam....mire mi annó hazajöttünk 10 és 20 nap után,már levolt esve és nem kellett ápolni....viszont a gézlap tuti ahhoz kell és SZERINTEM A vatta szöszölheti.... :wink:
Úgyhogy inkább várd meg más válaszát is....! :oops:
Vendég

Na ma megéltem egy nagy nagy csalódást!!!
Meglepetést akartam,hozni,gondoltam nem szólok hogy 4D re megyek!!!
Semmi nem látszott!!!!!!!!!!!Semmi!!!!!!!!!!!4
10E ft-ért semmi :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Egy nagy gabaj olyan mint ha a gyerek föl lenne darabolva a köldökzsinór a fejénélÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vendég

BOCSÁNAT 12 E-ÉRT SEMMI...NEM 10
Vendég

Bari:ez tényleg csalódás lehetett.De nálunk meg máshol is hallottam,hogy ha nagyon nem jó a felvétel vagy csak a felét kell fizetni vagy el lehet menni mégegyszer.Itt nem?

Kép
melike

Nem az egészet kifizettem és semmit nem látni..olyan szar és amit látni lehet az is olyan mintha nem is lenne meg az egész gyerek...
És a feje mint a hold kráterei..azt mondta ilyet még nem is látott..szerinte a rengeteg haj de basszus nem is mondta biztosra
Vendég

JAAAJ ÍRJATOK MÁR :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Bari: vmi képet azért dobj nekünk! Sajnálom, hogy nem azt láttad amit szerettél volna, de biztos minden rendben van!!!!
bszilvi25

Mit írjunk?
Van kép?Mit mondtak amúgy?

Kép
melike

Bari - ezzel mi is megjártuk, csak a 27. héten, mivel állandóan takarta magát, az arcát a lepénybe fúrta és nem akart onnan elmozdulni. Ezért nem is mentünk/megyünk többet. Egyébként én is kifizettem az egész árat csak nekünk annyi volt, hogy mivel nem tudott egyetlen képet sem kinyomtatni, így odaadták őket egy CD-n ingyen. Ez volt a kedvezmény.

Rakj fel fotót, kielemezzük!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: