Sziasztok!
A most jelentkező kismamiknak üdv, és gratula.
Érzelmi változások. Én alapvetően "gyenge" lelkületű vagyok, egy mesefilmen is tudok alapból sírni... Így ilyen téren nem észlelek változást.
Nekem elég pörgős, melós munkahelyem van (kinek nincs?). De mióta tudom, hogy terhes vagyok, átálltam egy normál fokozatra. Ha mögöttem ugrál valaki mérgében, az sem tud felidegesíteni. Nem tudom, hogy ezt hogy csinálom......

.Az előző terhességemnél is pont ugyan ez volt. Ebből a szempontból szerencsésnek érzem magam. Az más kérdés, hogy a pocakom és a benne lakó poronyt állapota, egészséges-e, minden rendben van-e az folyamatosan foglalkoztat. De melyik mamit nem?
Cigi füst. Gyerekkorom óta gyűlölöm, és így terhesség alatt méginkább. Ilyenkor tűnnek fel olyan dolgok, amik korábban sajnos "normál" eseményeknek tűntek. Pl. Aluljárókban tömény füst van, pedig kismamák, kisgyerekek is átsétálnak rajta, azokra a dohányosok nincsenek tekintettel.
Tegnap volt az, hogy az aluljáróban valaki előttem ment és füstölt, én meg utána cikk - cakkban (tömeg volt) és próbáltam a füst útját elterelni a kezemmel, az ürge és mások is "furán" néztek rám. Nem értem miért? Miért vagyok köteles az ő dohány füstjét szagolni? A kábítószeres is csak magában tesz kárt, az alkoholista is, ők nem károsítják a környezetüket, a dohányosok igen!!!
Bocsánat a kiakadásra, kicsit elszaladt velem a ló!
Ma megyek a körzetishez vissza (tegnap is voltam, csak nem csinálták meg a EKG-t, mert már siettek haza)
Újabb kísérlet
És holnap délelőtt megyek a dokimhoz is, remélem legalább a kis szívhangját meg tudom hallgatni (UH gép nincs neki, csak a kórházban)!
Szorítsatok nekem!