A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Kép Kispockok

KépKép
KépKép
kornéliusz

Szia Kornéliusz!

Hát gratula akkor neked is.Te mit szóltál mikor meghallottad hogy ketten vannak?Nagyon cukik az uh os képeken.Hanyadik hétbe jársz?Mit lehet tudni a babákról?

Engem elősszőr a két baba ténye borított ki aztán meg az hogy hogy fogunk megélni stb.
(anyukám avval nyugtat hogy ahova Isten ennyi babát ad oda legelőt is ad)

Úgy legyen!!!!! :D
mesi01

Szia Kornéliusz!

Hát gratula akkor neked is.Te mit szóltál mikor meghallottad hogy ketten vannak?Nagyon cukik az uh os képeken.Hanyadik hétbe jársz?Mit lehet tudni a babákról?

Engem elősszőr a két baba ténye borított ki aztán meg az hogy hogy fogunk megélni stb.
(anyukám avval nyugtat hogy ahova Isten ennyi babát ad oda legelőt is ad)

Úgy legyen!!!!! :D
mesi01

Huh, mennyit írtatok!
Császárra nem tudok mit mondani, nekem mindegy hogy lesz. Hiszek az orvosban.
Sensie, utólag is nagyon boldog szülinapot!!!!!!

És üdv az újaknak!!!
Mi már kinéztük a babakocsit, majd teszek fel képeket.

Sensie, ezek a kiságygarnitúrák fantasztikusak. Itthon még nem is láttam ilyeneket!!!

Mesi, gratulálok az ikrekhez!!!

Én 6-án megyek 13+0 -san takaróredőre. Már alig várom. :) És még mindig hányok :( Fogytam megint 1 kg-ot.

Akíra, jobbulást Kyrának!

Kép
Kép
gabi82

Húh, lányok, ti aztán nem keveset tudtok termelni!

Pipal, ez a tökfőzelék story, hát jót nevettem rajta! Én is utálom, a zöldbabbal együtt, de szerencsére még soha nem kívántam meg! Kyrával se!

Sensi, ezer bocsi, átírtalak téged is meg magamat is, hisz hétfőre már én se leszek 26

Sonny, hát én a kívánással úgy vagyok, mint ahogy Sensi is írta, mindig mást kívánok! Néha édeset (ez a ritkább) néha sósat, de amint megkívánok valamit akkor eszek! Én is ettem már borzalmas dolgokat együtt….lekváros kenyér uborka….na azt hiszem nekem eddig az volt a csúcs! Azóta nem volt ilyen furcsaságom! De még elöttem van 2 harmada a terhességnek!

Hangi, hát igen, a kisbéka se rossz! Mi előszőr pacának majd pöttyömnek hívtuk Kyrát, aztán lett ufo bébi meg még nem is tudom mik jöttek sorba! Ja azt hiszem volt kis Buddha is ahogy felhúzott lábakkal ücsörgött!

Zsé, én is mindig „szídom” a párom, hogy miért nem ő hordta ki Kyrát is meg most is miért nem ő terhes! Mert hát ő annyit eszik, hogy néha rosszul vagyok a mennyiségtől és mégis piszkafa, én meg elég ha kinyitom a hűtőajtót máris rám ugrik 5 kiló!

Klarissza, üdv köztünk! Neked is szólok, hogy a táblába küldd az adatokat privibe, és akkor hétfőn már benne leszel a javított verzióba!
A táblázat egy átlagos méret táblázat, mikor milyen adatok voltak többségben! Vagy nem tudom! Már én is néztem! De jobb táblát még nem találtam!

Mesi, neked is üdv! És te is küldd az adataidat a táblához amit az előző oldalon találsz…vagyis most már kettővel előrébb! Hétfőn tettem fel!
Elhiszem, hogy bepánikoltál a két bébi miatt, de nyugi, menni fog! Bár nem lesz könnyű az addigra 16 hós lányod mellé, de kitartás! Egyszerre letudod az egészet! Én is aggódtam, hogy mi lesz ha ikrek, mert Kyra is csak 19 hós lesz mire megszületik Zsebi, de szerencsére nem lettek ikrek!

Nati, a has látszódás nem látszódás hidd el alakati kérdés! Nekem se volt Kyrával semmi a 13. hétig, szerencsére, mert különben ugye az esküvői ruhámba bele se fértem volna! De van akin meg rögtön meglátszik! Szóval hidd el alkati kérdés az egész! Ja, és akinek meg nem az első annak meg már aztán tényleg rögtön látszik, és minimum 1 hónappal többnek is mint amennyi! Nekem is 3 helyett inkább néz ki 4 hósnak!

Hangi, nem semmi a bevérzős story, jó hogy ilyen gyógyszert adnak terhesen! Vigyázz magadra! És legalább tényleg láthattad Centiskét!

Klarissza, igen nekem is keményedig a hasam, főleg este! Én már be is paráztam valamelyik este, mondom ez lehetetlen! De hát ezt nem tudom összetéveszteni! Ja, és amikor nekidőlök valaminek hassal akkor is bekeményedik, jelzi, hogy na azért ezt ne!

Kornéliusz nagyon édik a kis manók! Olyan jó ikreket látni !

És köszönjük a sok jobbulást, azt hiszem használt, már jobban van a lányzó! Bár még mindig hörög meg ilyenek, de azért érezhetően jobb!

KépKép
KépKép
akíra

Na aképek: Kép Kép

Kép
Kép
gabi82

sziasztok lányok!

Macsi: képzeld, én is főleg gyümölcsöt kívánok, és én is kényeztetem magam mindenféle finom gyümivel. Múltkor vettem fagyasztott bogyókat, na az nagyon jól esett!
Imádom a gyümölcsleveket is!
De igazad van, nem kell aggódni, a szervezetünk úgyis tudja mi kell a babának.

Még egy párhuzam: én is tegnap mondtam meg a főnökömnek, hogy babát várok, és nagyon kedves volt mindenki :) Örültem nagyon :)

Lányok, annyira izgulok, ma du. megyünk UH-ra :)
Már úgy várom, hogy láthassam a kicsikét. Remélem rendben lesz minden.

Judit
Kép
sonny

Vera, nem semmi, tényleg nem ssok különbség van!!! Csak az árban. Bár én még csak brendonba néztem. Meg akarom nézni máshol is.

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok Csajok!

Üdv az újaknak!
Tök jók az uh-os képek :D Én is már nagyon várom a 12. hetit :D

Kedden olyan migrénes fejfájásom volt hányással fűszerezve,hogy a férjem majdnem bevitt a kórházba! :? Még tegnap sem tudtam nagyon enni+ kikelni az ágyból! :( Mindig amikor már azt hiszem,hogy jobban leszek(mert csak 1x hányok 1 nap) utána mindig jön 2-3 nap,amikor nagyon sz*rul vagyok!Én is már 3kg-ot fogytam!

Mesi: Anyukádnak igaza van! :D Ne aggódj! :D

Kornéliusz: :D Nagy gratula! :D Még nem is láttam ikres uh képeket!Tök jók :D

Sensi: Lehet,hogy hozatok majd rácsvédőt veled,mert amióta láttam a képeket,azóta azt álmodom,hogy most fiam születik és az az oroszlános rácsvédője van+hálózsák :D :roll: [/b]

Kép

Kép
melcsi82

Hello Sonny akkor neked ma délutánra megy a drukk. Én lassan indulok 1 óra múlva jelenésem van UH-n.
Ja a tavalyiból okulva én még csak a közvetlen főnökömnek szóltam aki mellesleg a barátnőm is. Majd szólok a nagyfőnöknek uh után

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza: majd küldj képeket ;) és azért pozitív gondolkodás! Ne izgulj, remélem az UH megmutatja ma, hogy minden rendben van.
Magamnak is mondom ezt :D

Kornéliusz: hát szuper ez az UH a babákról :) Nagyon édesek!

Judit
Kép
sonny

Üdv az újaknak.
Klarissza Téged meg már ismerlek, ugyhogy külön örültem h. jöttél.:wink:

Nagyon édesek a babák mindenkinél, olyan cukik!! Sajnálom hogy én most nem kaptam. :cry: Ja és a pocakok is szépen nőnek!

Kornéliusz
nagyon drágák az ikrek, egy vagy kétpetéjűek?

Sonny,Macsív
én is csak gyümölcsöt ennék, húst szinte már hetek óta nem, :shock: külön figyelnem kell rá h. ne maradjon ki ez sem az étkezésemből.
És ami a csúcs 11+4 en és 5.-ön eljött hozzám is VUK! :shock: Fogalmam sincs miért, de remélem ennyi volt, mert nem szeretnék a gyomorégés mellé egyéb tüneteket... főleg hogy már a nagy "jólétre" készülök így "komoly" 12 hetesen ! :lol:
Melcsi
kitartás...front volt többen rosszul voltak azokban a napokban a nagyobb pocakosok közül is.Nem lehet h. érzékeny vagy a hidegfrontra?

Csajok milyen az a keményedés? :shock: Kívülről kell érezni? :oops: (bocs a tudatlanságért)

Kép
katica_75

Katica: édes a vonalzód :) Húú, és előtte nem jött VUK?
Nem szedsz valami kismami vitamint? Én azoktól mindig rókakomázok.

Judit
Kép
sonny

Sonny, köszi nekem is tetszik ahogy pattog a méhecske,vagy lepke,vagy mi :P
Nem volt előtte vuk, Hipp Natal-t szedek, de már az elejétől.Nekem bevált. :wink:

Kép
katica_75

Katica, én már hetek óta nem ettem húst. Próbáltam, de pár mp múlva jött is ki.... De nem izgulok, gondolom a szervezet tudja mit akar. :)
Melcsi, kitartás, már elvileg nem sokáig tart a rosszulét!!!

Kép
Kép
gabi82

Hello!

Van jó és rossz hírem is.

Kismackóm CRL.-je 60mm (apára ütött Ő is magas), nyaki redó 1.6 mm, orrcsont 3,1 mm. Képet a kórházban sajna nem adnak :cry:

A rossz hír visszajött a haematómám 1,5*2 cm-es holnap este konzultálok a dokimmal, hogy most mi legyen.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Hello!
Felhívtam a dokimat aki azt mondta, hogy Ő is látta, a foltot, de ez csak a haematóma helye és ne aggódjak, Ő csak azért nem mondta, mert nem akart megijeszteni, nem úgy mint ebbe a hülye kórházba.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza!
Szuper!! Gratulálok, akkor mostmár hátradőlhetsz!! :lol:
Gabi
Igen ebben biztos igazad van.((Én életemben először spenótot ettem!! :lol: :shock: a színét,szagát sem bírtam soha most meg megfőztem, bezab..tam... és jó volt :lol:))

Kép
katica_75

Sziasztok!

Hat már megint mi a vacsi? Lemegyünk a boltba, hát már megint nem paradicsomos halat vetet velem?! :)

Reggel a 10+0 örömére elkészítettem első pocakfotómat. Készült egy behúzott hassal (hát ezt már nem nagyon lehet...) és egy normál. Szerintem már kezd látszani nem?!

Remélem mindenki jól van!!! Pihenjetek SOKAT SOKAT SOKAT!
Kép pocak 10+0

Kép
pipal

Katica:Hát a szülés óta vagyok érzékeny a hidegfrontra! :? Most,hogy mondod én is megtudnám enni a spenótot :D Nekem nem keményedett a hasam az első terhességnél,de azt kívülről érzed szerintem!Szorítok,hogy csak 1x-i alkalom legyen a hányásod :D

Gabi:Én is így voltam a hússal az első terhességnél!Kb. a 18. hétig nem is ettem,még a szagát sem bírtam! :shock: Tudja az a babó,hogy mi kell neki :D

Klarissza: Örülök,hogy minden rendben a babóval :D Nem értek hozzá,de a hematóma miért lehet veszélyes?

Munkahely:Hát nekem nem volt választásom,mivel vegyi laborban dolgoztam a Hanna előtt,így már amikor teszteltem pozitívat,megmondtam,hogy keressenek mást!2 hétig még maradtam,amíg betanítottam az utódomat,de akkor is csak délig!Hála égnek nem lett baj,habár meg sem fordult a fejemben,hogy akármi lehet!

Kép

Kép
melcsi82

Sziasztok!

Én is itt vagyok újra.
Csak végre túl vagyok a költözködésen. Bár még pár bútor később jön.
Eléggé elfáradtam. Sajnos egyedül pakolászom, meg terelgetem a Bendit.
Hétfőn voltam védőnőnél. Megkaptam a kiskönyvem, de én aranyos anyukás-babásat kaptam :) .
Hát itt Tbányán istenien túlbonyolítanak mindent.
A vérvételre megkapom a beutalót a dokimtól, azt közvetlen a vérvétel előtt 7.30-7.45-ig a terhesgondozóban pecsételtessem le, és azután menjek át a laborba, hogy levegyék a vért. :?
És azon a héten még megyek uh-ra, meg a körzetihez ekg-ra.
Szóval sűrű lesz.

Akíra
Én csak hétfőn leszek 11+1. És aznap megyek dokihoz, de az jól van bent.

Majd még jelentkezem, csak el vagyok havazva.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Néhány napja olvasgatlak benneteket, de mindenféle babonák miatt várni akartam még a csatlakozással úgy a 12. hétig. Viszont tegnap kicsit görcsölt a hasam, aztán barnáztam, úgyhogy bepánikoltam. Ma voltunk a nőgyógyásznál, minden rendben van, és ezek után úgy döntöttem, hogy nem érdekelnek tovább a babonák, és nem pánikolok :)

Rólam pár szó:
30 éves vagyok, Budapesten élünk. Nincs még gyermekünk. Másfél éve volt egy próbálkozás, de 18 hetesen derült ki, hogy már nem él a baba. :( Azóta próbálkozgattunk, és mostanra döntött úgy a sors, hogy ismét esélyt kapunk, hogy szülők legyünk. :) És egyből duplán is: ikreink lesznek. (holnap leszek 10 hetes, a doki szerint kétpetéjűek)

A tünetek közül csak az émelygés jutott, de az nagyon és egész nap :shock:

szamy
szamy

Sziasztok!

Nagyon visszaolvasni nincs időm, csak jötte, hogy feltegyem a még múltheti táblát hétfő elött, hogy mindenki nézze át, és még hagyjak időt módosítani!
Főleg az újaknak hiányoznak adatai! Hangolkán kívűl nem küldött senki privit, így csak amennyire át tudtam olvasni az utóbbi pár oldalt, úgy kivadásztam az adatokat, de hát könyebb lenne nekem ha privit írna mindenki! Légyszi! :cry:

Arra gondoltam, hogy félbe fogom szedni a táblát, és két részletbe rakom fel, mert rengetegen lettünk, és így már kezd olvashatatlan lenni! :roll: Majd mondjátok meg, hogy így jó-e ok? És kérem akkor az adtokat! Ja, és most ne nézzétek a hetet, mert ez hétfői adat (most hétfői) tehát azon autómatikusan változtatok, csak ha úgy sem jó akkor szóljatok! Köszi előre is :wink:

Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

Akíra, lehet úgy átláthatóbb lenne, ha a sorok más színűek lennének. 2 szín felváltva ismétlődve. :)

Szamy, üdv itt köztünk. És gratula az ikrekhez!

Kép
Kép
gabi82

Gaby, igen csak nem találok jó színt!
Mert ugye azt akarom majd később, hogy aki fiút vár annak kék aki meg lányt annak meg rózsaszín lenne :D
Vagy még egy jó ötlet! Mindenki mondja meg milyen színt szeretne, és akkor lesz tuti jó színkavalkád :D De akkor legalább tényleg jó elkülöníthető lesz!
De egyébként jó így, hogy ketté szedtem? Kicsit így jobban látszik mint ha egybe hagytam volna.... :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Szia Akira!

Bocsi hogy nem írtam eddig.
Név:Mesi01
Kor:28
Hét:8
Szül.várh.id:2008.11.27
Fiú/Lány:ikrek ?????????????
Testvér:Lili
Köv.vizsg:12.hét
Kórház:Uzsoki
Kép:még nincs

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
mesi01

Szia Akira!

Bocsi hogy nem írtam eddig.
Név:Mesi01
Kor:28
Hét:8
Szül.várh.id:2008.11.27
Fiú/Lány:ikrek ?????????????
Testvér:Lili
Köv.vizsg:12.hét
Kórház:Uzsoki
Kép:még nincs

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
mesi01

sziasztok :)

tegnap voltam UH-n, nagyon szuper élmény volt! Babus jól van, bukfencezett össze-vissza :) Majd hétvégén felteszem a képet :) Nyaki redő 1,4 mm, a CRL pedig 45 mm (11+2 a megállapított terhességi idő), szóval minden rendben van. Annyira örültem, és olyan jó volt hallani, ahogy dobog a kis szivecskéje :)

szamy: üdv közöttünk, és gratulálok a két bébihez :) Szép pocakodós időszakot, és gyere gyakran!!!

pipal: szupi a pocakfotó, szerintem is kezd már látszódni!

Judit
Kép
sonny

Jessszus egy egész osztálynyi kismami ! :lol: :lol:
Akíra
szegénykém hogy bírod? :P Sztem most akár maradhat is így a színe, hogy ne melózz vele annyit, aztán kb. 1hónap múlva úgyís jöhet a kék-rózsa páros.
Pipal
alakul a pocikád neked is! :wink: Teszel majd fel te is az arcodról?
Szamy
gratulálok az ikrekhez!!! :P
Melcsi
spenótra fel!! :wink: (Szülés után jönnek efféle nyavaják? :? )

Kép
katica_75

Sziasztok!

Hát igen egy hónap és nagyjából mindenkinél kiderül, hogy ki lapul a pociba :lol:

És hát nem vagyunk kevesen! Bár néhány ember nagyon el van tűnve, ahogy a táblát nézegetem ezer éve nem hallottunk pl:
Sclara, Beagle, Angelo2, Ancsa?
Vagy csak nekem kerülte el a figyelmemet? :oops:

És akik ritkán írnak is adjanek élet jelet! :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Csak azt nem tudom az ikreknél hogy csinálom ha egy fiú egy lány lesz a színskála :lol:

Ja, és Legyekmami! Mi újság? Bébik? Képet akarunk, meg beszámolót! :wink:

Dalminha, veletek mi újság? Lehet lemaradtam de megvolt végre az uh? Minden ok? Képet! :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok Csajok!

Jó sok baba fog születni Novemberben.Igazi Baby Bumm lesz!!!!!

Kép
Kép
mesi01

nem működik a vonalzóm!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
mesi01

Sziasztok!
Én is rég jelentkeztem már...

Voltam szerdán a dokinál, de bárcsak ne mentem volna. Az UH helyett fölfektetett a székbe és úgy megvizsgált, hogy azóta is anyázok. Odatette a kezemet a hasam aljára hogy érezzem és hüvelyen keresztül "megemelgette" többször a méhemet. Majd odacsináltam, de hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, mi is volt ez tulajdonképpen? És minek kellett ezt csinálni? Azóta fáj a méhem, ez a harmadik nap. Szóval anyázok rendesen. És szedem a Magne B6-ot, ha érzem a fájdalmat. Ha ez a doki csinált vele valamit, hát nem tudom mi lesz akkor.....

A védőnő szerint kiemelte a méhemet, ill. a hátrahajló méhnél szoktak ilyen csinálni. Hát nekem aztán többet nem, mert legközelebb megmondom neki a magamét.

Tehát babát nem láttam, képem nincs, majd május 9-én megyek az Istenhegyi Klinikára kombinált tesztre, és akkor végre normálisan megnéznek UH-gal. Már alig várom.

Majd nemsokára csinálok képet aztán teszek fel. Egyébként én azt hittem gyorsabban fog nőni a hasam, mert ez már a második terhesség, de talán majd most beindul...

Mindenki üdvözlök!!!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok! Üdvözlöm az újonnan érkezőket :) Szép várandósságot Nektek is! Szamy, külön gratula az ikrekhez!
Ma sulis napom lett volna, de nem mentem be előadásra, mert okítás közben dohányzik(!) az oktató... Amellett, hogy a bagófüst irritál a legeslegjobban, eszméletlen indulatot kelt bennem a professzor tiszteletlensége.
És kicsit aggódok is emiatt a dühbe gurulás miatt. Van, aki esetleg hasonlóan elveszti a türelmét mostanában? :wink: Eleve nem vagyok egy túl nyugis ember, de mostanság pattanok és csattanok és érzem, hogy folyamatosan feszült vagyok, meg aggodalmaskodok mindenen, és hiába próbálom magam nyugtatgatni, kontrollozni, hogy ez nem tesz jót a babának...
Félek emiatt. Mindenki azt mondogatja, hogy ez lecsapódik rajta. :cry:
A másik dolog, hogy kezdek érzékenykedni is. Képes lennék bármin sírni. Most is, ahogy visszaolvastam és csodáltam Kornéliusz ikreit (gratulálok, gyönyörűségesek), olyan boldogságroham jött rám, ami majdhogynem hüppögésszerű bömbölésbe torkollott :shock: És ugyanígy van ez, ha valami szomorút látok, akkor is.
Sonny, nagyon örülök, hogy rendben találtak mindent Nálatok!!!
Gabi, Vera, meg tudnátok adni a babakocsik típusát, amit feltettetek most, legutóbb? Külön megköszönném!
Pipal, gratulálok a pocódhoz :)

Zsé - Anita
zsemlyécske

Sziasztok!

Már rég jelentkeztem, de mindig olvaslak titeket. Jól vagyunk köszönöm Akira a kérdésed :-)
Én csak május 8-án megyek legközelebb a dokihoz, nagyon hosszú ez az egy hónap... én nem érzek semmit, csak hogy fáradt vagyok, és állandóan éhes, minden nap alig várom hogy végre dél legyen és jöhessen az ebéd. De még nem híztam különösebben +-1 kiló eltérés szokott lenni, azért minden reggel mérem, mert én nem vagyok egy vékony alkat, és figyelnem kell a súlyomra.

Láttam sokan írtatok hogy milyen élmény volt az ultrahang. Az lenne a kérdésem, hogy ez már hasi ultrahang volt? nekem eddig hülvelyi volt 2x. Az is érdekelne, hogy van e értelme már most 4D-s ultrahangot csináltatni?
Vendég

Sziasztok,

Beagle, nekem 10. héttől hasi volt mindig. Szerintem nem érdemes még 4D-re menni ilyenkor, inkább később. De vannak helyek, ahol a 12. heti genetikai szűrésen a vége felé csinálnak 1-2 perc 4D-t is, a kismamák kedvéért, így volt pl az Istenhegyin még 2006-ban. Teszek fel egy fotót, hogy nézett ki a lányom 13+1 napon.(a méretek szerint 13+6). Aztán már eldugulok a képeimmel. :lol: Tőlem pocakfotót úgysem fogtok látni. :oops:
Kép

KépKép
KépKép
kornéliusz

Zsemlyécske: durva, hogy ilyet megenged magának egy oktató! A többieket nem zavarja? Engem mindig is irritált a füst :twisted:

Ami a hangulatváltozásokat illeti: múltkor nekem is vissza kellett fognom magam, hogy ne zokogjak a munkahelyemen egy kis hülye dolog miatt :) Utólag már vicces, de akkor tényleg már csurogtak a könnyeim, csak gyorsan kimentem.
...és igen, én is "pattogósabb" vagyok, ami elég rossz érzést kelt bennem is. A lényeg, hogy sokat kell lazítani. Ha pihenek akkor sokkal nyugisabb vagyok. Amúgy van egy jó Bach-virágcsepp-keverék (Rescue remedies a neve), nekem az is használ.
De az alvás a legjobb :wink:

Judit
Kép
sonny

Sonny, köszi a tippet, ki fogom próbálni a cseppeket (ezek szerint lehet használni babásan is, igaz?) Az oktató zavarja a többieket is persze, csak hát ők nem várnak kisbabát, illetve a vizsga miatt félsz toleranciát (vagy inkább kussra késztetést - elnézést) vált ki.

Zsé - Anita
zsemlyécske

Zsé: igen, az egyik könyvben is olvastam! (Azt hiszem A bába válaszol c.-ben)! Bár ott kifejezetten a szüléshez javasolják, ha jól emlékszem.

Judit
Kép
sonny

Bőgés, cérnaszál idegek, mindenen megsértődés, ok nélküli nevetés, zéro tolerancia nálam szinte mindennaposak. Ja és nekem szinte minden bűzlik :oops: leginkábbis én magamnak tehetném óránként fürdenék. Párom meg csak vigyorog, hogy már csak 28 hét! Persze nincs vele tisztába, hogy utána a kialvatlanság miatt leszek kissé hisztisebb, mint amilyen amúgy is vagyok :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok.
szami üdv itten és nagy gratula az ikrekhez.

Zsemlyécske az amit gabi mutizott az Brevi és összesen 180 ezerbe kerül.
Az amit én mutiztam annak a neve van top riderbe, Pierre cardinba, Titi tritonba. http://www.bababoltcsepel.gportal.hu/ itt a linkre kattintva megtalizod őket. Amit meg belinkeltem annak most nem tudom a nevét de az is ugyan ez a szisztémályú kocsik és csak kb 60 ezerbe kerülnek mindennel együtt. És én mint volt bababoltos tudom hogy mind a brevi és mind a pierre cardin meg a többi is egy kutya.

Zsemlyécske és Mesi ti kinél fogtok szülni az uzsokiba? Én Ha minden igaz akkor Dr. Fekete Antalnál. Bejárós doki. Mesi mi lehet együtt szülünk? Tök jó lenne ha lenne ott valaki ismerős nem? Pl mikor megyünk ctg-re majd.

harivera
Budapest XXI. kerület

Kati: ez durván hangzik. Semmit nem utálok jobban dokinál, mint amikor nem mondják el, hogy mit miért csinálnak, és nem szólnak előre, ha fájni fog. Nem tudom, hogy ez miért esik nehezükre. :evil: Nekem nagyon rendes a dokim, mindig mindent elmond, és mindig van ultrahang is, sőt képet is mindig kapok (bár a tegnapin nem sok látszik, mertjól elbújtak a pindúrok, alig találtuk meg őket :))

Zsemlyécske: én alapvetően nyugis természet vagyok, de mostanában én is minden hülyeségen felcsattanok. Szerintem nem kell nyugtatgatnod magad, inkább add ki a dühöd, mint hogy magadba fojtsd. Szerintem az nem tesz jót a babának, ha feszült vagy. Nekem a bőgéssel van ilyen gondom: olvasgatok ugye mindenfélét a babázással kapcsolatban, és nem győzöm nyelni a könnyeimet, nehogy a férjem megijedjen, hogy valami baj van :lol:

beagle: nekem is hasi ultrahang volt eddig (és még egy darabig az is lesz), mert hogy szépen fogalmazzak :) "az alkatom miatt nem lenne elég éles a kép". Magyarán elég vastag a hasfalam :?

A babakocsikról jut eszembe: tegnap este lefekvés előtt nézegettem, hogy milyen iker babakocsik vannak, úgyhogy azt álmodtam, hogy egy hatalmas üzletben nézegettük a babakocsikat, és találtam egyet, ami tetszett. Az ára mindennel együtt 700e Ft volt :lol: (nem vettük meg)
szamy

Sziasztok!

A most jelentkező kismamiknak üdv, és gratula.

Érzelmi változások. Én alapvetően "gyenge" lelkületű vagyok, egy mesefilmen is tudok alapból sírni... Így ilyen téren nem észlelek változást. :D
Nekem elég pörgős, melós munkahelyem van (kinek nincs?). De mióta tudom, hogy terhes vagyok, átálltam egy normál fokozatra. Ha mögöttem ugrál valaki mérgében, az sem tud felidegesíteni. Nem tudom, hogy ezt hogy csinálom...... :o .Az előző terhességemnél is pont ugyan ez volt. Ebből a szempontból szerencsésnek érzem magam. Az más kérdés, hogy a pocakom és a benne lakó poronyt állapota, egészséges-e, minden rendben van-e az folyamatosan foglalkoztat. De melyik mamit nem?

Cigi füst. Gyerekkorom óta gyűlölöm, és így terhesség alatt méginkább. Ilyenkor tűnnek fel olyan dolgok, amik korábban sajnos "normál" eseményeknek tűntek. Pl. Aluljárókban tömény füst van, pedig kismamák, kisgyerekek is átsétálnak rajta, azokra a dohányosok nincsenek tekintettel.
Tegnap volt az, hogy az aluljáróban valaki előttem ment és füstölt, én meg utána cikk - cakkban (tömeg volt) és próbáltam a füst útját elterelni a kezemmel, az ürge és mások is "furán" néztek rám. Nem értem miért? Miért vagyok köteles az ő dohány füstjét szagolni? A kábítószeres is csak magában tesz kárt, az alkoholista is, ők nem károsítják a környezetüket, a dohányosok igen!!!
Bocsánat a kiakadásra, kicsit elszaladt velem a ló!

Ma megyek a körzetishez vissza (tegnap is voltam, csak nem csinálták meg a EKG-t, mert már siettek haza)
Újabb kísérlet :)

És holnap délelőtt megyek a dokimhoz is, remélem legalább a kis szívhangját meg tudom hallgatni (UH gép nincs neki, csak a kórházban)!
Szorítsatok nekem!

Kriszti
Kép
Kép
macsiv

Sziasztok!

Előszöris köszi a priviket akiktől kaptam :)

Mesi
, neked még egy kérdésem lenne! Hogy a hétnél a 8 az a mai napot jelöli? Vagy az lesz a hétfői adat? Vagy hogy is van? :oops: :lol:
Ja, és a vonalzónál meg az nem jó, hogy nem azt a kódot kell bemásolni, hanem a másikat ami [url]....így kezdődik és végződik! És ha azt rakod be akkor menni fog :)

4d szerintem se érdemes még, én a 20-25. hét környékén szeretnék majd elmenni mint ahogy Kyrával is voltam! Azt mondják akkor a legjobb, mert akkor még nem olyan nagy, hogy ne férjen bele egy képbe :lol: de már mindene szépen látszik :) Igaz kicsit még véznácska olyankor, nem olyan szép husis, de azt mondják a szakemberek is, hogy a 20-30. hétig a legélvezhetőbb a mozi :lol:

Kati, nem semmi ez a vizsgálat :shock: hát én tuti ott helybe megverem a dokit.... :evil: ha ilyet csinál....Nem semmi! És nem gondoltál még a doki váltáson ezután? :roll:

Zsé, hát nem semmi ez a tanár! És nem lehet neki szólni? Vagy mindenki csendben tűri? Lehet én bemennék, szólnék neki, és ha úgy is rágyújt akkor leülnék az első sorba, és ha rámjönne simán odatenném neki... :twisted: :lol: De komolyan, most akkor nem fogod elvégezni a sulit csak azért mert ő dohányzik? :evil:
Ja, és hangulat ingadozások, volt hogy a Kisherceg című számon elsírtam magam én is :lol: Ez normális :lol:
Az ingerültség meg szintén normális...van hogy én sajnos Kyrán töltöm ki....utána sajnálom is nagyon szegényt!
:oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
akíra

Ja, és uh!
Nekem is azt mondta a doki, hogy minekután elég vastag a hasfalom (Kyra utáni maradék :lol: ) nekem legközelebb lesz ez is az is! Mert hogy a hüvelyivel már nem fog mindent egybe látni, csak részleteket, viszont a hasin meg ugye "korlátozottak" a látási viszonyok :lol:
Szóval most nekem is egy ideig ilyen is olyan is lesz :D

Viszont Kyrával csak az első volt hüvelyi aztán a többi már hasi volt végig! Szóval akiknek nincs vastag hasfala annak nem lesz már több hüvelyi :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: