A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Én is itt...

Veronikusz,
annyit gondoltam Rád. Heni olyan jókat írt. Remélem, hogy papád hozzáállása nem tudja csökkenteni punci-manci várásának örömeit. Mészi meg itt ködösít... :roll: Tök jó lesz nektek, bárkit is küldtek hármaskának odaföntről, pár hónap és itt fogunk Rád irígykedni. No.

Andi,
hitelhez gratula.

Kati,
lehet, hogy te is fönt, csak épp nem a gép előtt, hanem a WC-n. Igyál,igyál...
Azóta nem vezetek, hogy terhes lettem Jankóval és itthon vagyok. A gyerekekekkel féltem elindulni. Elsősorban őket féltem, meg azt se akarnám,hogy a család autó nélkül maradjon.
De a téma roppant aktuális. Apának elege lett a kínlódásból, nézett nekem egy autót, ami biztonságos is, de lehet ütni-vágni, holnap megy érte, aztán most már ne rajta lógjak, ha babanetes összeröffenésre akarok járni(meg intézhetem a bevásárlást is egyúttal :roll: ). Úgyhogy lassan 4 év kihagyás után ma én vittem fodrászhoz a családot gyakorlásképpen.Mikor megérkeztünk, Kisjankó azt mondta, hogy anya,ügyes voltál :wink: .

Zsu,
pénteket megrágjuk, ha itt a gk, lehet, hogy első próbaútam hozzátok vezet majd.

Dorka
:D . Kösz. Ha ezen múlik a családi béke, Berke tesónak is kölcsönadjuk a nevet örökbe.

Adri,
Flórka ugyan nem hisztizik, de ma egyfolytában csimpaszkodott a lábamba,meg kéredzkedett föl. Szerintem bosszút állt, hogy csak ő nem volt fodrásznál.Mintha én tehetnék róla.... :D

Kriszta,
megelőlegezvén, hogy cukor ok, dzsástforjú:

Krisztának rendben a cukra
Csúszhat tovább kolbász, hurka
nem kell neki diéta
csak kutyanyakba biléta.

(Ha nem adj isten, gáz lenne, kapsz majd egy light verset is).

Amúgy csak azért kukorékolok itt, mert 9 óra óta váltva nem alszanak a gyerekek, mintha Flórka is szörcsögne. De most végre csend,megpróbálok szunnyni egy kicsit. Jóéjszakát.

Kép
Kép
paklincs

Veronikusz: én, mint nem annyira hű fórumtársad, csak annyit tudok mondani: izgultam én is, hogy sikerül bejelentened - milyen lesz a reakció - és ami fontos: a babátok titeket akar!!! Sajnos tudom, hogy milyen egy ilyen bejelentés: én 4 hónapot vártam, mire a szüleimnek elmondtam... Apám a Kedvest nem fogadja el (immáron 7 éve), és hiába az első unoka... A gyomrom 4 hónapon keresztül volt görcsben... aztán utána pár hétig, míg az Apám megemésztette a dolgot (most már úgy tűnik, elfogadta... - de kellett neki, hogy lássa a gyermeket)

Képek: Köszi a dícséreteket! :) a márciusi babavárókkal is társalgok itt a babaneten, és kitaláltuk, hogy találkozunk páran az egyik lány lakásán... Az egyik lány férje (és ő is) fotós, úgyhogy azért lettek ilyen profik a képek.
linocs

Linocs
gyönyörűek a babócák és remélem TI is jól vagytok!!!

Veronikusz
már nem bírtam este tovább várni.....
Örülök,hogy túl vagy rajta,bár gondolom nagyon nehéz volt......
De ez a manó, mindegy, hogy fürtös fiú vagy fürtös lány, de jön,mert jönni akar és TITEKET akar és TI is akarjátok ŐT!!!
Tudom könnyű ezt mondani, de ne foglalkozzatok mással csak magatokkal (könnyű azt észt osztogatni :oops: :lol: )
Veronikusz mi,mint "cyber" családod nagyonnagyonnnagyon örülünk NEKTEK

Mi nagyon örülünk a Hitelenek!!
Végre el lehet kezdeni a Mi kis "új"életünket 3-an!
tegnap is kiborított az anyósom...............,de már csak 1 hónap és........csúnyát írnék,úgyhogy nem írom(mert tudnék íírni)
Na lelövöm magam,így hajnalba :lol: :lol:

szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

Emano: rátok is gondoltam hitelügyben, és nagyon örülök, hogy sikerült végre - és lehet költözni!!!!!! Szuper!!!!
Mi változatlanul jól vagyunk :) Várom épp a gyermeket, hogy ébredjen már...én itt kukorékolok 6 óta, mert akkor nyögött egy kicsit, de továbbaludt... a gyermek meg alszik már este fél 11 óta... :D :lol: Nem baj, legalább már túl vagyok a reggeli rituálékon ;)
linocs

Linocs:előbb még lakás felújjítás+ki találni mi hogy :shock: milyen szín stb.
a konyhám már nagyjából kitalálva :lol: 8)

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz!
Na!!! Köszi! :oops:
Nem lehet, hogy apukád csak meglepődött? Lehet, hogy aludt rá egyet és elfogadja. Bár ez a fiús megjegyzés nem esett jó, gondolom.

Paklincs! :lol: :lol: :lol: Köszi, köszi, köszi!

Megyünk ma az oviba bemutatkozó játszás izére. :roll: Szabin vagyok, azért itt.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Emano!
Ez tök jó, izgi!

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!
Veronikusz, most csak miattad néztem be. Már írtam, hogy nálunk is ugyanez volt a harmadikkal, sőt a másodiknak az volt a baja, hogy lány (anyám fiú mániás, mert mi hárman lánynak sikeredtünk).
Ugyis 99 %-ban te viseled a terhét a 3 gyereknek, így tényleg mástól nem szép, ha kiakad miatta.
Biztos lesznek nehéz pillanatok, de szerintem simán megoldod egyedül. Még az én gyerekeim is élnek.

Vendég

Lányok!
ha még nem írtam volna: NAGYON IMÁDLAK BENNETEKET!!!! :D :D :D nem is tudom mi lenne velem nélkületek!? :D

Emano/Andi!
Gratula a hitelhez!!! Remélem mielőbb tudtok költözni!

Dorka!

én is 4,5 kilónál tartok :D

tegnap nem is írtam! ott ültem a szülőszoba ajtaja előtt, vártam Krisztát ill. a dokit, erre jön egy anyuka nagy pocival hogy "CTG-re várok???" :shock: :shock: :shock: :shock: Teljesen lehidaltam :lol: azért ekkora nem vagyok! :lol: Már készítettem képeket, de ki is töröltem őket, mert nagyon rosszul sikerültek. :oops: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Steffi, ne haragudj, elfelejtettem az adószámot :oops:
Doki kicsit rámijesztett, aztán minden kiment a fejemből...

Tegnap bent ültem a II-es nőin, majdnem egész nap a cukor miatt... Azt mondta, lehet hogy nem is szülhetek nála, hanem át kell majd küldenie a kettesbe :(
Ott meg közölte a belgyógyász, akihez átzavartak, hogy neki ez a tejes-zsemlés vércukormérés nem diagnosztikus értékű (merthogy nincs 11 felett az érték), ezért nyomás újra vérvételre, de most cukorsziruppal és 2 órásra... Úgyhogy fél 12 után reggelizhettem, de egész nap forgott a gyomrom a hülye sziruptól :? Hétfőn vissza... Addig semmit nem tudok...

Közben találkoztam egy kismamával, aki hetente 1 napot ül bent a klinikán, mert olyankor szurkálják éhgyomorra, reggeli után, ebéd után + vacsi után és csak utána mehet haza... Mondjuk azért is mert veresegyházi, és nem tudna hazarohangálni, de ez nekem se menne Kistarcsáról, úgyhogy ugyanaz a sztori... Remélem nem jutunk idáig...

Szóval most idegesítem magam még ezen is...

Veronikusz, remélem papád tényleg csak meglepődött...

Nem tudjátok hol van olyan üzlet, ahol megvehetném a bébiőrzőt MKB egészségpénztári kártyára??? Jó lenne azzal fizetni, akkor nem kéne számlákat küldözgetni a pénztárnak...

Ajjaj, mennem kell... Ma még meg kell járnom Szentendrét (én vagyok az ügyeletes autós), és após csak délelőtt hajlandó autózni - délutánra már szanaszét van a dereka :(

Majd jövök még...

Judit
szjudy77

Cinicini!
én is ezért nem értem. A össz segítség amit kérek tőlük, hogy havonta ha behív a doki DU a maszek rendelőbe, akkor legyen itt és vigyázzon 2 órát a lányokra, de ekkor úgyis alszanak. Semmi dolga velük. :D Természetesen ezt is csak akkor ha nem gond és szabad a papám. Szó sincs arról, hogy folyton le vannak terhelve és odapakolom a lányokat.

Egyébként most épp azon töröm a fejem, hogy mit csináljak majd a lányokkal míg én kórházban leszek. Írtam a kispesti nagynénémnek mail-t egy hete, hogy szeretettel várjuk május 9.-én, de nem is válaszolt. :shock: Lehet sürgősen fel kéne adnom egy hirdetést, hogy nagyszülőket keresek. :oops: :shock: Mert azért olyannak nem adnám oda, aki fűti a férjem ellenem. (ilyen jelentkező már van :oops: )

Jut eszembe! Papám másik kedves megjegyzése, hogy "biztos hogy LAci is akarta ezt a gyereket? mert a végén ott fog hagyni 3 gyerekkel." :shock: :oops: (annyira "nem" akarta, hogy már Szofi 1 éves szülinapja előtt bele akart vágni a projektbe!!! :D :D :D )

Na jó! megyek mert sok vagyok és ma még jó lenne elmenni egy I. kerületi oviba! :D :D :D

Ancsa!
gyere ha tudsz! lehet ma megpróbálkozok a Stahl gubával!!! :D :D :D

ma meg jön a szembeszomszéd nagynéném! bejelentkezett, mert fontos "észrevétele" van a lányokkal kapcsolatban. :shock: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nálunk is kb annyi (aminek örülök persze), hogy anyám 3 hetente kijön egy du-ra és takarít. Ő nem főz, süt, varr, kötöget, szóval ez az egy házimunka amit szeret is és tényleg jól csinál. Nálunk nem vasárnapi családi ebéd van a mamáéknál, hanem csütörtöki takarítás. És kb. ugyanígy háromhetente elviszik a Máté. Anyám belebújik a fenekébe, imádja (fiú), szóval kifejezetten kérik, hogy náluk legyen.
Biztos van akinek még ennyi segítsége sincs.
Viszont mi most kezdünk építkezni, ráadásul jelenlegi lakhelyünktől majd 60 km-re. Már elkezdtük a hivataltúrákat, ami annyira nem vicces egy 16 hónapos gyerekkel, de nincs kire hagyni.
Viszont még élünk.
Szofit mikortól iratod be oviba?
Vendég

2009.ápr.1.-től, de nem hiszem hogy lesz hely és fel is veszik. Az esélyt azért megadom. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Halihó!

Gyors leszek, megyünk sétálni.

Veronikusz!
Örülök, hogy minden rendben! szuper még egy kiscsaj!!! Papád meg, majd megemészti! Puszi nektek!

Judy!
Csak gyorsan olvastalak, de nyugi minden rendben lesz! Kistarcsai vagy? Nem mondod én meg kerepesi! 1x összefuthatnánk! Ismered azt a jó kis cukit Kistarcsán az Illés nevezetűt? Na majd megdumáljuk!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz!!! na végre túl vagy rajta, és ez a lényeg!!!
még egy kislány :lol: kis fürtöske!!!!de gyönyörűlesz ez a lánykoszorú!!!!! (legfeljebb lesz még 1 kör :oops: )
Apukád meg csak miattad aggódik (gondolom ezért a beszólás, h "mi lesz ha otthagy 3 gyerekkel") de ez úgysem fog soha megtörténni! :D :D szóval nagyon ügyes voltál,mostmár nyugodj meg! ennek így kellett történnie......

Andi! HAJRÁ lakásfelújítás, aztán költözés!!!!! :D :D :D

Kriszta! hányszor kérjek már pocakos fotót rólad????????????még mindig nem raktál fel :cry:

Kép
gablaty

Sziasztok!

Behívott a dokim a korházba :(
Meg akarja nézni mi van velem...

Megyek az 5.-re nosztalgiázni :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Veronikusz, ne foglalkozz Papád megjegyzéseivel, boldog és gyönyörű család vagytok az a lényeg!!!
A lányok miatt én nagyon-nagyon irigykedem ám! És, hogy most egy harmadik fürtös kistündér... Megadhatná urad uramnak a receptet! :lol:
Szembeszomszéd jóakaró nagynéni, milyen hírekkel szolgált? Mesélj majd!

hali

Kép
Kép
Kép
v30

Daninak, Márknak boldog hófordulót kívánunk!!!

Kati,
biztos kell majd pisit adni, vigyél vizet és igyál!!
gyógyulj meg hamar!!!
valszeg húgyuti fertőzés, kamillateában ücsöröghetsz fürcsiképpen, sosem árt, sőt!!!

Veronikusz,
majd megemészti, túlvagy rajta és ez a legfontosabb!!!!
mi meg drukkolunk ezerrel!
szívesen vállalnánk a pesztrálást, de most 9.-e nem jó, nem vagyunk, de következő alkalmat vállalnánk Micával, ha nem találsz mást!!
Laci meg 3 fürtös nagyon büszke apukája lesz!!!! és időben megveszi a fegyvert a kéretlen kérőknek is! :wink:

Vali,
Ádi koma??? Ákos fogacska??

Andi,
hatalmas gratulaaaa!!!!! innentől visszafelé kell számolni a "boldog anyósós" napokat!!!

Orsi,
aki ilyen 3-4 évente felfrissülő vérről ír cikket, az idióta..
átsüt a boldogság a soraidon!! csak nem hozzátok mentek el az álommanóink?? :lol:

Cinicini,
nekem is hasonlóak a gondjaim az egészségp. elszámolással.. ajánlani kéne a brendont, minimanót, kengurut... szerződő partnernak! :wink:

Reni,
már izgultunk, hogy nem jöttél!! :lol: Iván jól van??

Linocs,
szuperek a fotók!! hát igen, Fruzsi gyönyörű nagylány!! és irigy-irigy az üdítő alvása miatt!!!! ügyes csaj!! :lol:

Dorka,
megnéztem az oldalt és találtam Berke fotókat! :wink: szuperek!!!!

Judy,
azért csak mellesleg jegyezném meg, hogy a stressz sem tesz jót a vércukorszintnek (emeli).. nem hinném, hogy stresszmentesen lehet ott üldögélni napokat a klinikán... :twisted:
érdekes, miért honosodott meg a zsömle-tejes megoldás, ha annyira szar... na mindegy, ők tudják, reméljük... :shock:

Heni,
végül hány pohárig jutottatok tegnap? :wink: én 1 dl-t ittam meg, de nagyon csúnyán a fejembe szállt.. :lol:

MSE,
szólj, ha jösztök, bezáratom a gyerekeket -kutyákat-macskákat az utcában, nehogy galibát csináljanak!! :lol:
várunk Titeket szeretettel!!!

itt ismét alváskáosz, tegnap apa-fia alvás imitálás volt fél 11 és hajnal 1 között, aztán félkómásan bevittem magammal szundizni.. István hulla volt reggelre.. 1 kávé+1 zöld tea térítette észhez..

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Veronikusz!
Nagyon nagyon gratulálok még egy ilyen gyönyörű kislány! Fájhat majd a férjed feje a kérőktől :D Nagyon sajnálom a Papádnál történteket de fel a fejjel minden jobb lesz a lényeg a ti egészségetek, és hogy ne izgulj! Biztosan belátja majd hogy milyen jó hogy lesz még egy unoka! Szuper vagy csak így tovább! Barbara név volt ami tetszett nem? ;)

Zsu!
Ma végre aludtunk de az ezelőtti éccakák pocsékak voltak, de neked nam panaszkodom hisz tudom nálatok még rosszabb.... és igen boldog vagyok szánsájn tavasz peteérés szuppper...... :D

Kati!
Szorítunk majd gyere hogy mi volt!

Andi!
Örülök nektek, igyunka mihamarabbi költözésre!

Heni!
hmmmm jöhet egy pohárka onnan is! kocccc! csin-csin.... :D

Emese!
Betegek vagytok?

Gabi!
Mikor volt a mai ébresztő? Hányadik napnál tartasz? hajrá hajrá!!!!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Jaj és üdva az újjaknak!

Orsi

borsa

Sziasztok!

Veronikusz, sajnos este már nem tudtam megnézni, mi volt, cxsak most jutottam géphez, és sjanálom, hogy az volt, amit vártál. :( De az a lényeg, hogy ti örültök neki!!!

Kati, mesélj, mit állapított meg a doki, tegnap el is felejtettem reagálni a hólyaghurutgyanúra.

Borsa
:) nagyon vidám vagy :)

Judit
, én a másoidk gyermekemet a MÁVban szültem már, és ott is a cukroslötyi dukál már első mérésre is, mert az a biztosabb. Remélem, ez az érték már jó lesz, és nem kell hetente bejárnod majd!

mtunde

Veronikusz
Nem tudok én sem mást mondani, mint a többiek, dejó 3. fürtös leányzó, a papád meg majd megemészti. :D :D :D
Egyébként a 3 gyerek a ti gondotok és a ti örömötök, és senkinek sincs beleszólása, főleg akkor, ha a segítségüket kérni kell és csak néha veszed igénybe.

Gyuzsó
Nem is tudom honnan, de az alvás-imitálás ismerős állapot. :wink:

Kati
Remélem nem komoly a baj?

Orsi
Végre egy nyugis éjszaka nálatok is. :lol:

Andi
Anyósmentes lakás az nagyon jó lesz! :wink:

Judit
Most te nem a kútvölgyibe jársz orvoshoz?
Valamit félreértettem?

Linocs
Ez a csajszi tényleg egy főnyeremény! :lol: Ennyit aludni? Anyát nem kifárasztani? Nem ér!!!!!!!

Heni
Én nem mertem inni, még egy kis bort sem, mert azonnal a fejembe száll, elalszok és nem tudnak ágyúval sem felébreszteni. :D

Emese
Szörcsögés ott van még?
(a verseidet meg gyűjtöm :lol: )

Steffi
Magatokról néhány sor?

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

phadri: azért a kifárasztásról gondoskodik a kiscsaj! éjjel álmában morog, és nyög egy kicsit - épp annyira, hogy én felébredjek, és várjam, mi lesz a következő lépés: sírás, ébredés, vagy alvás. Persze mindig alvás, de attól még én ébren vagyok, és így én nem alszom végig azt a 6-9 órát, amit a kiscsaj... De persze nem panaszkodhatok, mert aztán én is alhatom tovább...
linocs

Phadri: jól értetted, a kútvölgyibe járok, csak a magas cukor miatt kellett egész nap a II-es nőin csücsülnöm... Meg Mészáros szerint, ha ez tényleg gázos lesz az a cukor-ügy, akkor nem szülhetek a kútvölgyiben... Merthogy olyankor nagyon alacsony a baba vércukorszintje születéskor (ha az enyém folyamatosan magas), és az ellátásához nincsenek meg a feltételek a kútvölgyiben - vagy valami ilyesmi... Szurkolok hogy ne legyen gond, és visszamehessek a kútvölgyibe... De a tegnapi vércukor se tudom milyen lesz, miután egész reggel ide-oda küldözgettek, nem tudom milyen értékre számítsak :( No mindegy, nem stresszelem magam, hétfőn többet tudok...

Steffi: persze, jó lenne összefutni... Most hirtelen nem tudom melyik cukrászdára gondolsz (csak tavaly ősz óta lakom kistarcsán)
:oops: Az a rózsaszín lenne az a Zsófialigeti megállónál?

Megjártam Szentendrét... Meglepő módon végig lehetett menni rendesen, semmi dugó nem volt... Bezzeg mikor a kórházba kell bemennem, akkor órákat ülök a dugóban :? De már megfogadtam hogy nem megyek többet kocsival át Budapesten - kibírhatatlan. Inkább metrózom...
Azért apóssal és a kutyával se egyszerű elindulni... Mi lesz ha megszületik a kislányom is és még őt is rendbe kell tennem indulás előtt???
szjudy77

Borsa! MA REGGEL 7.30KOR VOLT ÉBRESZTŐ :D
jaj nagybetűvel írtam... szóval most vagyok félidőn túl.....17-18.nap? ugyhogy gyakorlunk,gyakorlunk :D :oops:
aztán várom az eredményt 2 hét múlva... :D
gólya gólya gilice......... :D
nálatok??? megjött azóta? vagy teszteltél azóta???

Szjudy ! szia... a II-en melyik dokinál jártál? ill. van dokid arra az esetre ha esetleg ott kell szülnöd??bár remélem minden rendben lesz veled!!és szülhetsz a kútvölgyiben!!! :D :D :D
és ,erre jártál itt sz.endrén??? én itt lakom... kirándulni jöttél?mert látom kistarcsai vagy... lakik ott 1 ismerősőm, a Cserfa utcában.

Kép
gablaty

bár lehet h az Nagytarcsa :oops: :oops:

Kép
gablaty

ez a gyerekgyártó hangulat... :D

Adri, Orsi,
köszi az érdeklődést,szerencsére láz nincs, csak szimpla takonykór,felváltva porszívózom a gyerköcök orrát. Flórkánál tegnap este kezdődött, ő a gázosabb, kb. félóránként keltem hozzá. Mondjuk nehéz úgy cumizni, hogy az orrán nem kap levegőt. De nem akarok panaszkodni, mindenkinek annyi álmatlan éjszakát kivánok,amennyit eddig Flórka nekünk okozott-ez bőven belefér. :)

Kép
Kép
paklincs

Szentendrén konkrétan sziklakerti követ kerestünk... A terasz úgy lett tervezve ugyanis, hogy sziklakert lesz mellette néhány helyen (a hátsó terasznál csak az egyik oldalon, a másik oldalon nem lesznek sziklák, csak a föld fut fel a teraszig és be lesz füvesítve - legalább ha a gyerkőc legurul akkor nem lesz baja :) Legalább csak egyik oldalon kell elbarikádoznom a teraszt...
Úgyhogy csak szentendre határáig mentünk... de nem volt érdemes, sajnos nem az volt ott, mint a honlapon :(

A II-esben nincs orvosom sajnos... Még nem gondolkodtam rajta, valahol még reménykedem, hogy nem lesz rá szükség...

Kistarcsát még én se ismerem annyira :oops: A párom idevalósi, azért itt építkeztünk...
szjudy77

Rita,
a bábaszövetseg.hu-n olvastam, igen, akkor kezdtem ott böngészni mikor Te ajánlottad. Sok tanulságos törtenet meg cikk van ott. Kicsit megijedtem, most, hogy kérdezted, hogy honnan van, azt hittem, baj, hogy felraktam, de akkor jó, megnyugodtam. :)
Egy kérdés, ha már erre jársz, félcentis tágulás van nálam, szerinted mire számíthatok? Akár ma is folytatódik gyorsan a dolog? Dokit kérdeztem, de persze nem mondott konkrétat. Tudom, nem is lehet, de mégis... Ezzel még az is lehet, hogy túlhordom? Nincs ilyenkor fertőzésveszély?

Na, visszaolvasom a többiekét is, látom, vannak fejlemények.
Vendég

Gyuzso!
Drága vagy, de 9.-én nem kell a lányokra vigyázni, nem azért hívtam, hanem, hogy érzékeny kis lelke nehogy azt higgye, hogy mellőzve van. Igaz ő is tojik a fejemre. Novemberig a férjem volt a főnöke és ő TÖBBEK KÖZÖTT azzal a felkiáltással kérte a nyugdíjaztatását, hogy neki már hivatásos nagymamának kell lennie, mert a lányánál is ott van 2 fiú és nálam is 2 lány és ő a mi nagyinknak is érzi magát. Ehhez képest azóta csak 1x láttuk egy rokonnál karácsonykor. :shock: Benne bíznék még, hogy vigyáz a lányokra majd a szüléskor. De már most látom, hogy jobb ha más valaki után is nézek. :D

Vali!
Biztos szívesen segítene a férjem. De szerintem ő se tudja igazán a „lánykészítés” titkát. Lehet hogy ő csak X-es hímivarsejtekre képes???? :lol:
Nagynéni meg egyelőre megbuggyant! :shock: kiragasztott egy fehér papírt az ablakra, hogy hívjam fel, de ha hívom üzenetrögzítő válaszol, holott látom hogy mászkál és néha az ablak előtt áll. :shock: Ki érti ezt???? Nem fogok sírni ha mégse jön át. :lol:

Cukipofa!
Nem értem!!! Ha a pisiléssel van gond, akkor mért a nőgyógyász néz meg??? Hátha oda vezet az ok??? Gyógyulj meg mielőbb!!! Sok puszi neked! A kamillás fürcsi tényleg jó!

Paklincs!
Jaj! Millió gyógypuszi nektek!!!!!!!

Borsa!
Igen a Barbi az tetszik. Ez már Szofinál el akartam sütni, de a papám lebeszélt hogy az olyan negatív dologhoz csengő név. Bocs, Barbi! Nekem nem ez a véleményem!!!! Nekem tetszik nagyon!!!!

Most megyek lányok, mert az éjjelem pocsék volt. Ügy köhögtem, hogy majd megfulladtam. Végül egy negró mentett meg. Megyek kicsit hunyni. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért!

Ha valakit érdekelne egy új babakerítés, akkor jelezze, kérem privibe!
Mi sajna egyszer sem használtuk, mert anélkül vettem meg, hogy gondolkoztam volna! Pici lakás, nagy kerítés

új, extra nagy járóka, babakerítés. A járóka 7 elemből + 1 ajtóból áll. Egy elem 1 méter széles, és 70 cm magas. A Járókát az igényeknek megfelelően lehet felállítani. Mivel nincs alja, a helyiség adottságaitól függően lehet különböző nagyságú, ill. szögű ( 4,5,6,7,8 szögű) járókát kialakítani. Az összes elem felhasználásával átmérője 2,7 méter! Több gyereknek is ideális, elegendő tér van a játékra, a baba nem érzi magát úgy bezárva, mint a hagyományos négyszögletűben. Kertben, teraszon is felállítható. Helyiség egy részét le lehet vele keríteni, vagy gyerekekre veszélyes tárgyakat elkeríteni, pl. kandalló köré felállítani.

Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu

Sziasztok!

Megjöttem...
Jó volt :D

Veronikusz!
Szóval inkább lány :D Férjednek annyi... :D 4 nő... :wink:
Papád miatt ne aggódj...nehéz ügy, de majd csak megbékél...

emano!

Megmondom őszintén, hogy amikor Orsi betöltötte az 1et akkor két nap múlva már rendes tejet ivott.
Nem forraltam, nem feleztem...simán megkapta egyik este és mivel nem lett semmi baj így kapta.
Tudom, hogy sokan hülyének néznek emiatt, de akkor én még úgy tudtam, hogy egy éves kor után nyugodtan lehet adni...így adtam.
És Daninál sem lesz másképp sztem :oops:
A babatej dolgok számomra csak pénzcsináló dolgok...jó üzleti lehetőség...
Végülis Orsi nem beteges, vérképe tökéletes :D tehát nagy kárt biztos nem okoztam... :D

Rólam!
Azért hívtam fel a nőgyogyit, mert nem tudtasm, hogy esetleg nem e a spirálom okozza a bajt.
Nincs semmi bajom, csak pisilés után görcsöl nagyon...éjszaka sem volt semmi, sőt a reggeli első pisi is tünetmentes volt...
De utána megint nagyon fájt :cry:
Felhívtam és berendelt...
Azt mondta nem kell urológus, ő is érzi (jól megnyomkodott), hogy hólyaghurutom van :?
Kaptam antibiotikumot...5 napig kell szednem...
Ha nem múlik akkor meg vissza kell mennem.

Láttam Tóth dokit, Sándor dokit, Erikát, Kamillát.
És láttam nagyon ideges kispapát, nagyon friss kisbabát és császár elött izguló kismamát :D
És jött egy kispapa HATALMAS vigyorral, nyakában szopipárna, kezében kaja maminak meg pelus...annyira édes volt :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

na én is itt.

Enci talán elalszik...bár eléggé pörög,mert itt a másik nagypapa, aztán a kertben ment a hancurkodás...és ilyenkor ebédelni se akar :evil:

ezt kreatívkodtuk Encivel Nagyinak Anyáknapjára... :D ( tudod Emese amikor odaégett a tökfőzelékem )
elvileg kézlenyomat vmi gyurmaszerűségbe-csak az a baj h nem tudtuk elég mélyen belenyomni a kezét....ezért kellett kikenni, h látszódjon mit is akartunk kreálni :D
Kép

Kép
gablaty

Tünde!
Igen ezt hozza ki belőlem a tavasz :D Éljen Lizzy! :D

Adri!
Köszönöm én is sok alvó éccakát kívánok nektek!

Gabi!
Én 14. napon vagyok és hát igen dologra Papák! :D Remélem együtt tesztelünk majd 2 csíkot hó végén! És már találtam is egy fiúnevet ami tetszik mert hát ugye nem tuti a mi kis Míránk.... :D

Emese!
Jobbulást a manóknak! Egy verset mára? ;)

Mi most raktuk össze a homokozót Emmus imádta alig várom hogy mehessünk vissza de most a hercegnő kidőlt.... :D

Orsi

borsa

Veronikusz!
A Barbara szerintem nagyon szép, nekem is volt egy nagyon édes cserfes Barbim az oviban! :D

Eni??? Hajni???

Orsi

borsa

Kati!
Örülök hogy sikerült kideríteni ezek szerint jó volt a tipp, szorítunk hogy hamar gyógyulj!

Gabi!
De szép nagyon ügyik vagytok!

Orsi

borsa

Sziasztok!

Veronikusz!
A lényeg, hogy a babával minden rendben, örülök, hogy amúgy az uh-n minden oké volt, ez már nem is hír? Gratula hozzá! :) És a következő uh-n meg még az is kiderülhet, hogy fiú, de a lényeg úgyis hogy egészséges legyen. Tudom, ez közhely, de én annyit parázok, szóval nálam már csak ez számít.. főleg mivel minden vizsgálatra a buszon együtt utazom a Pethő Intézetbe tartó mamákkal, babákkal... :cry:

Tünde,
még a cikket érintő kritikádra visszatérve: nekem ugyanez jutott először az eszembe! Miért, a 45-55%-os eloszlás az jelent valamit??? Én tök el tudom fogadni a véletlent oknak (hogy fiú lesz vagy lány).

A reggeliről meg: én aztán bőségesen reggelizem (legalább egy éve biztos, mióta otthon dolgozom) és szerintem jól is táplálkozom (túl jól :lol: ) szóval marad megint a véletlen, mint ok...

Cukipofa,
mi hír? Én azt tippeltem volna, hogy vesemedence gyulladás, mert nekem ilyen tünetekkel ez volt, és azóta is visszatér. De gondolom ötlete az mindenkinek van, szóval legtutibb az orvos.. :)

Linocs,
tündériek a képek!! :lol:

Andi,
szupeeeeer!! Mármint, hogy szabad az út a lakáshoz! Át tudom érezni az örömödet! :)

Paklincs,
Kisjankó dícsérete nagyon édes!
Én se vezetek most, "nincs támogatva" férj uram részéről.. De nem is igénylem, nincs meg a tapasztalat, ami kéne.
Versike :lol:

Judi,
nekem nem is volt cukorvizsgálat... :shock: egy darabig lapítottam, aztán kiderült, hogy ez a doki nem is csinál mindenkinek. Fura.
Vendég

Sziasztok!

Kati
, örülök, hogy nincs nagyobb baj.

Gyuzsó, Veronikusz, a kamillás fürdőt hogy csináljam? Bene ma mindig fájlalja a fütyijét, amikor pisil (asszem akkor, mert 2-3 óránként fájlalja, de ugye pelusba megy a dolog) Meg van fázva, gondolom, oda is jutott neki baci... :()

Borsika,
ez a 45-55% az átlag, mindig több fiú születik, mondjuk ők sem ezt emelték ki, hanem azt állították, hogy a fiús anyukák mindegyike így táplálkozott... Én ebben nem hiszek, szerintem sem befolyásolja ilyen dolog. Jön ami jön, ebbe max a Teremtő szólhat bele.

mtunde

Sziasztok!
Gozár dr-hoz jár valaki? Tudnátok írni nekem róla?
Köszönöm szépen előre is!
szalmarose

cukipofa
tejet elvileg 1 éves kortól kaphatnak,nem? :oops:
amúgy meg csak azért kérdeztem,mert állandóan tápszert kap este....
bár gondolom azt még jó darabig kaphatja :oops:
annyira tanácstalan vagyok néha kaja ügybe...... :oops:

Veronikusz
a Barbara szép név :lol:

Borsa, Gabi
hajrá :lol: :lol:

Hajni olvas minket :lol: ,
mert a férje-ügyvédünk (a babanet ügyvédje :lol: ) már tudta,hogy megkaptuk a hitelt,mikor felhívtuk időpont miatt
azt mondta Bálintnak a telcsibe, hogy már értesült a fórumról :lol: ,hogy megkaptuk :lol: és jót nevettek a telefonba :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Halihó!

Adri!
Nálunk minden rendben. Martin tündér, játszik, 2hete átalussza az éjszakát :oops: , kakil, eszik rendesen, kiegyensúlyozott, így én is az vagyok!

Judy!
Igen az!!!

MSE!
Jajj tök cukkancs a kép Flórkáról!!!

Veronikusz!
De fura a nagynénid! Egyébként szerintem nekem meg fiam lesz megint, úgyhogy az én párom is csak egyet tud :oops: :lol:

Gabi!
Tök jó ez a kézlenyomat! És drukk-drukk…

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi-Borsa! köszi a drukkot, és Borsa viszont kívánom neked!!!!és akkor nagyon 1 húron pendülünk,mármint félidőt illetően... :D én is nagyon remélem a + tesztelést, de hát én már 3 hónapja remélek :( Bár pozítiv dolog,hogy Encivel is ápr-ban volt meg utoljára....hátha....tök jó lenne...még 1 januári baba :D

Amúgy Enci 1 percet sem aludt d.u.,ahogy számítottam....
most ebédel,mert ugye azt sem akart...szóval ma elég hisztis nap van,lesz... :oops:

Kép
gablaty

Emano!! elfelejtettem mondani tegnap.hogy milyen jók a képek amiket felraktál, a kis "alvós" babukáról :D :D
látom ott sincs hiány játékban......

Eni????Heni??? Memme? Ancsa?? Lilliuska???? Banana??
Gabbóka???

Kép
gablaty

szalmarosne!

Hiába!!!!
Itt is csak engem találsz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nincs sok Gozáros...

Ha minden jól megy akkor este válaszolok leveledre is :D

Kép

Kép
cukipofa

Tünde!
én mikor Szofi meg volt fázva kakukkfüves-kamillás teát csináltam jó töményet és azt öntöttem a fürdővízbe. Különben a lányok is volt hogy fogdosták a puncijukat fürdésnél. Dokink szerint nem tetszett nekik a J&Johnson fürdető. Azóta gyógyszertári "szappan helyett" fürdetővel fürdenek. Nincs is panasz. De ha nálatok nem a fürdésnél fáj akkor az biztos más. MEgissza különben a kamillateát Bene? mert az ha végigmegy akkor belülről is gyulladáscsökknethetne! :roll: De ha nagyon gáz akkor inkább doki. Én ennél nem vagyok okosabb. (fürdővíz+inni sokat hogy mossa) :oops: Jobbulást Benének!

Emano/Cukopofa!
én is Kata 1 éves korától tejet adok neki. Eleinte forraltam de most már nem. Semmi baja. (csak egyszer lettek pöttyei, mikor dobozos tartós tejet kapott még az elején)

Cukipofa!

örülök, hogy így megoldódni látszik a probléma! Jobbulást!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
Gratula!!! Szuper lesz akár lány, akár fiú. Egyébként nekem három ismerősöm is van, akinél 3 lány van és a negyedik lett fiú. állítólag ez szinte törvényszerű!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pelenkatéma:
TESCO forever. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
:D és ha a 4. is lány??? majd az ötödik??? :lol: :lol: :lol:
Láttalak tegnap a késő estiben. Csinos voltál mint mindig! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ez a Stahl guba tényleg gyilkos :lol: :lol: :lol: lányok csak úgy falják :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
jaj, a gyengém, mákos guba...
komolyan gondoltam, hogy szívesen segítenénk! van jószág, Miklós bizti örülne 2 Fürtösnek, Emma meg biztos megérti! :wink:

Gabi,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kati,
örülök, hogy sínen a hólyagproblem! igyál sokat, ahogy mi mondjuk: 1 pohárral többet, mint amit kívánnál!!

Tünde,
Benének is gyógymanók küldve!!! szegény, az is fáj rendesen..

Andi,
körbeért a netes pletyi, mi? :lol: babanet ügyvédje, ez jóóó!!

orsi,
ujjak keresztbe!! :wink:

ma szkeptikus napom van: szóval nem hiszek, hogy a reggelivel-étrenddel ennyire befolyásolni lehet a születési arányt.. ha igen, nem spec kütyükkel próbálnák növelni ez vagy az lehetőségét..
a militáns nemzetekről nem is beszélve, ott csak fiúra hajtanának :lol:
de ettől még mindenki más hihet benne!!! :wink:

mi uszin voltunk, egyre jobban megy a karúszózás is, az úszódeszkáért meg rajong!! olyan jó, hogy felszabadult!!
manó a pénztárcámmal játszik, vagy pénzem vagy kártyám nem lesz, ha hagyom.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Na, megjöttünk. Lefárasztottam a lányt. Voltunk az oviban, persze nagyjából a lábam mellett tevékenykedett csak. Én vagy el vagyok kényeztetve a bölcsiben normális szülőkkel, vagy nem ismerem jól őket, de itt volt egy olyan anyuka meg a gyereke, hogy kész voltam.

Aztán felhívott a főnököm és lebaltázott.
Aztán felhívtam a dokit, és aszonta, hogy cukker rendben, de pisi gázos, és szedjek vasat, úgyhogy du. irány a háziorvos.
De hogy valami jó is legyen, előreengedtek, és én voltam az első. meg is lepődtem rendesen.

MSE! Még egyszer nagyon köszi. Nagyon jó, és csak nekem, és csak most, és csak itt.... :lol:

Tej: mi is egy éves kortól tejet iszunk. Először csak egy fél decit, aztán decit, aztán nem lett semmi baja, aztán nyomatjuk ezerrel. Bár most nem annyira. :cry:

Borsika! Én nem tudom, fél centi mit jelent, de reméljük a legjobbakat. És keményedik a pocid? És a doki nem mond semmit? Végül van szülésznőd?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: