Veronikusz,
annyit gondoltam Rád. Heni olyan jókat írt. Remélem, hogy papád hozzáállása nem tudja csökkenteni punci-manci várásának örömeit. Mészi meg itt ködösít...
Andi,
hitelhez gratula.
Kati,
lehet, hogy te is fönt, csak épp nem a gép előtt, hanem a WC-n. Igyál,igyál...
Azóta nem vezetek, hogy terhes lettem Jankóval és itthon vagyok. A gyerekekekkel féltem elindulni. Elsősorban őket féltem, meg azt se akarnám,hogy a család autó nélkül maradjon.
De a téma roppant aktuális. Apának elege lett a kínlódásból, nézett nekem egy autót, ami biztonságos is, de lehet ütni-vágni, holnap megy érte, aztán most már ne rajta lógjak, ha babanetes összeröffenésre akarok járni(meg intézhetem a bevásárlást is egyúttal
Zsu,
pénteket megrágjuk, ha itt a gk, lehet, hogy első próbaútam hozzátok vezet majd.
Dorka
Adri,
Flórka ugyan nem hisztizik, de ma egyfolytában csimpaszkodott a lábamba,meg kéredzkedett föl. Szerintem bosszút állt, hogy csak ő nem volt fodrásznál.Mintha én tehetnék róla....
Kriszta,
megelőlegezvén, hogy cukor ok, dzsástforjú:
Krisztának rendben a cukra
Csúszhat tovább kolbász, hurka
nem kell neki diéta
csak kutyanyakba biléta.
(Ha nem adj isten, gáz lenne, kapsz majd egy light verset is).
Amúgy csak azért kukorékolok itt, mert 9 óra óta váltva nem alszanak a gyerekek, mintha Flórka is szörcsögne. De most végre csend,megpróbálok szunnyni egy kicsit. Jóéjszakát.