Sziasztok!
Judit!
Gratulálok a
kislánykához! Egyre többen vagyunk lánykások (vagy szégyellősek

)!
Csatlakozom Ronihoz: ahogy lehet kérjük a képet! Lécci-lécci!
Ági!
A véreredménnyel annyira ne foglalkozz. Nekem megmondta a védőnénim (a kis tündérke!), hogy ne lepődjek meg, ha a véreredményem szinte csak csillagokból áll, ez tök normi. Nekem a köv. hónap elején kell mennem újra vér- és vizeletvizsgálatra meg az elmaradt hepatitis-vizsgálatra, de fel vagyok készülve a csillagokra. Úgyhogy emiatt ne aggódj!!! Legfeljebb egy kis vitamin-utánpótlás szükséges, majd a doki megmondja.
És igen! Én is a köldököm környékén érzem már a kislánykámat mocorogni. Szépen növögetnek odabent, mi meg idekint

!
Bagzerka!
Látod! Nincsen semmi baj!

Úgy örülök, hogy megnyugtatott a dokibácsid! A keményedést pedig ne hiányold, nekem sincs. Én is tudtam magam hülyén érezni, amikor szinte mindenki írt ezzel kapcsolatban és meg azon gondolkoztam, hogy meg kéne kérdezni, hogy az milyen, mit is kell pontosan érezni. De nekem sem volt Tamásnál sem ilyen és most sem tudom, hogy milyen az, mint a vuk, azt is csak a mesében láttam

. De ahogy olvasom, jobb is így! Igaz? Keményedős kismamik!
Luca!
Kééérlek, ne aggódjál annyit!!! Tuom, hogy sok rossz történt az elmúlt időben, de az elmúlt! Szép egészséges babád lesz! Higgyél benne! A vásárlással kapcsolatban: ha jól esik vásárolj, ha korainak tartod még, akkor ráér az. Én sem kapkodom el, de biztos vagyok benne, hogy meglesz mindenük.
Mocorgás: Én még csak múlt hét óta érzem egyértelműen a kislánykámat, de azóta minden nap. Egészen tegnapig, tegnap meg sem mozdult egész nap (ami ki van csukva!), vagy legalábbis nem éreztem. De ma megint érzem, főleg ahogy itt ücsörgök a gépnél. Ahogy írtam már korábban az ücsörgést nem szereti.
Szeder!
Hajráááá!!! Ha minden nap 1 órával tovább bírsz aludni, akkor nemsokára végigalszod az éjszakát!

Én most éjjel egészen jól aludtam. A 3 pisilés ugyan megvolt, de mindig azonnal visszaaludtam. Fittebbnek is érzem magam, mint tegnap reggel!
Pocaknövekedésről csak annyit, hogy éppen tegnap kérdezte meg a fiacskám, hogy vele is ilyen nagy volt-e a pocakom. Így hát megkerestem az akkori fényképeket. De rájöttem, hogy a későbbieket kell előszedni

! 13 évvel ezelőtt ennyi idős babásan volt az esküvőnk és még semmi sem látszott! Most meg....! Kb. akkora a pocakom, mint anno 6-7 hónaposan.
Na megyek, mert aztán velem lesz tele az oldal, meg a hócipőtök!
Pussz!