A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

roni :) de jó lenne!!! kérem akkor írd meg priviben a számát és már hívom is :) kösssszzziii :)

szeder74

Szeder!

Én Balatonboglárra jártam képzésre tavaly, tudok ott egy kb. 30 fős kiadó apartmant (úszómedencés) a szabadstrandtól 3 percre, amit merek ajánlani. (szerintem árban is nagyon jók)

Ha gondolod nézd meg neten: www.balatonboglarapartman.hu
(Pelczék)

Kép
dorka78

Márti: Tuti nincs semmi baja a babának, ha ezelőtt minden rendben volt, akkor most sem lesz baj, főleg, hogy a legjobb uh géppel vizsgáltak :D Nekem nem is csináltak afp-t, mert azt mondták felesleges, ha megvan a kombinált tesztem eredménye.

Voltunk 4d-n!!! :D Minyu RÓZSASZÍN csíkot kérek szépen :lol:
Annyira örülök, hogy kislány lesz! Nagyon édi kis arca van, pisze orra :) Végig mozgott és odatette az arcához a kezét. Az uh vége felé pedig felemelte a kezét és bemutatott a mutató ujjával, hogy elég lesz már :lol: kis édesem.
Valószínű Boglárka lesz:)

Szeder! Nekünk Balatonberényben van nyaralónk, de a környéken nem tudok medencés helyről, de vannak szép kiadó házak. Balatonberényt annak ajánlom, aki nem nyüzsgésre, hanem pihire vágyik. A nyaralónk az egyik partmenti utcában van, tényleg jó dolog közel a vízhez :) Melyik parton szeretnétek nyaralni?(É, D)

A.m.:köszi a babakocsis infot:)

Humanka: Bálo mostanában tényleg nem nagyon nézegeti a babanetet, de kb 3 hete beleolvasgatott a topikba, és mikor babaképek vannak mindig idehívom, hogy megnézze :)

Jah, a babaképek késnek kicsit, mert még le kell fotoznom a képeket. De ezek sajnos fekete-fehérek.

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Judit! :D :D GRATULÁLOK A KISLÁNYODHOZ!!!!!!Kérünk szépen képet is!! :D

Szeder. Írtam privit.

Alíz

KépKép
roni0422

Roni így utólag is nagyon boldog szülinapot!
Honey, neked pedig előre kívánok boldog kerek 30. szülinapot!

Márti!
Olvastam, hogy 0,5-től jó az érték. Neked 0,42 lett. Tehát éppenhogy alacsonyabb. Mint ahogy már írtuk, ha előbb veszik le a vért, alacsonyabb lehet az érték, ha később, magasabb. És ha a dokid azt mondta, hogy 100% nincs baj, akkor nyugi.
Egyébként azt olvastam még korábban valahol, hogy 0,5 – 1,5 MOM között jó az érték, csak most hogy rákerestem, mert tegnap én is megkaptam az eredményemet és láttam, nekem 1,67 MOM lett, viszont 0,5-2,5 között adta meg a normál értéket a papíron, én is utána néztem. Most meg ezt láttam, mint ami a papíromon van. Lányok, akkor most meddig tart a tól ig határ? Lehet, hogy az enyém meg magas? SOS!!!

A véreredményem elég rossz lett, de a védőnő nem foglalkozott vele. Flegma nagyon. Jövő hét utáni héten készülök a dokimhoz menni az eredményeimmel, mert hétfőn megyek genetikai UH-ra. Megkérdezem, hogy akkor most kell-e valamit csinálnom? Ugyanis kb. a véreredmény fele a normál határokon kívül esik, általában kevesebb, mint kellene lenni.

Tényleg Minyu! Köv. vizsgálat: 2008.03.28. UH

Szeder, Eszike, Judit!
Bár én egy kicsit le vagyok maradva időben hozzátok képest, de 2 napja olyan hatalmas a hasam, hogy csak na!! Ráadásul tök nehéz is. Ami még érdekes, hogy eddig lent volt a babó, most meg úgy érzem, mintha a köldökömhöz tök közel lenne. Kvázi, fentebb van. Lehetséges ez? Azt mondják, hogy félidőben éri el a méh nagysága a köldök magasságát, de én még nem vagyok félidős. Bár pénteken töltöm be a 19. hetet, és a 12 hetes UH-on is 5 nappal idősebbnek mondták a drágámat. Most meg olyan fura, ahogy itt fentebb mocorog. Ti nem éreztek ilyet? Meg 2 napja annyira feszül és kemény a pocim, mintha ki akarna durranni.
Én a magne b6-ot nem tudom lenyelni, mit csináljak??? Kevésnek bizonyul a magnézium pezsitabletta is. Segítsetek!! Nagyon rossz!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok kismamik!

Ha megengeditek, csatlakoznék Hozzátok! Már egy ideje olvasgatlak titeket, úgyhogy nagyjából képben vagyok ki-ki hol tart a babavárásban.
Első kisbabánkat várjuk, a férjemmel Pesten élünk, a Péterfyben fogok szülni. Először szeptember 27-re írt ki a védőnő, de már egyre valószínűbb, hogy szeptember 21. körül érkezik a picur.
Ma sűrű napunk volt, ma kaptam meg az AFP eredményt- ami jó lett- és voltunk 4D-s ultrahangon. Már tudjuk ki lakik a pocimban, nagy valószínűség szerint én is a rózsaszín csíkos anyukák táborát gazdagítom :wink:
Minyu! Bekerülhetünk mi is a táblába? ELőre is köszi!

Lassan keresek magamnak valami jó kis csajszis vonalzót :wink: :P
Vendég

Ági!
Én ezt találtam:

"Napjainkban az AFP értékét a legtöbb laboratórium már egységesített értékben adja meg. Normál értéke ily módon: 1.0 MoM (MoM - Multiple of the Median: a középérték többszöröse). Normálisnak tekintjük 0.7-2.5 MoM között. Igen lényeges hangsúlyozni az AFP vizsgálat szűrésnél: a kóros érték nem jelent bizonyossággal beteg magzatot, csak további vizsgálatok (ultrahang, szükség esetén genetikai vizsgálatok) elvégzésének szükségességét indokolja."
Itt a linkje:
http://209.85.129.104/search?q=cache:kt ... =firefox-a

Szerintem nem kell idegeskedned az Afp miatt!
Ha keményedik a poci.. hát, az a terhesség előrehaladtával bizony egyre többször lesz, de szerintem ilyenkor próbálj meg ellazulni.
Amúgy a baba nekem pont a köldököm környékén van, és mit mondjak, az én hasam a többszörösére nőtt az utóbbi 3-4 napban!

:oops: [/url]
Vendég

Köszi Roni, holnap lesz kép

Ági,nekem is keményedik néha a hasam, sztem törd össze a magne b6-ot és tedd teába.....mindenképp szükség van rá...segít
a hasnövekedésről annyit hogy úgy megindult, sztem csak nagyméretű plazma tv-én lehetne látni hagyományos képernyőkre nem fér../jó, parányi túlzással...de látom a jövőt/
másrészt reggel mindig fele akkora mint este, érdekes mer ha alig eszem akkor is így van...gondolom a pici valahogy belülről akkor is jóllakik.
mindenkinek nyugodalmas pihenős alvós jó éjt kívánok

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Üdv Bejci!! Ezennel kijelentem, hogy a lányos kismamik átvették a vezetést egyenlőre :D

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Judit!
Gratulálok a pici lányhoz :) de jó!!!

roni! köszi nézem!! majd írom, hogy mi volt.

dorka! neked is köszike!

ági!
Igen tuti, hogy ott a babád mozog!!! De nekem is ilyen, a köldököm felett van már egy picit!
Iszonyatos keményedéseim vannak ma délutántól.. már aaannnyira kivagyok! :(

szeder74

bejci!
Üdvözöllek körünkben :)

agi!
MagneB6 -ot pedig jó lenne, ha bevennéd! Tegyél úgy, hogy törd össze.. először csomagold be valami alufóliába, vagy neilonba és törd szétt húsklopfolóval.. utána kanálra.. és hammm igyál rá sok vizet és így le tudod nyelni.
a pezsgőtabletták nem olyan jók!!! azt csak kiegészítésként ajánlották nekem is. nem olyan erős hatásfokú, mint a tabletta!
Én ma 7db magneB6-nál tartok a keményedéseim miatt.. nagggyon elegem van ebből..féltem a babámat nagyon!

Megyek zuhizni és bújok az ágyikóba :)

Jó éjt nektek is!

/lehet jövök ismét hajnalban, ha nem aludnék.../

szeder74

Ági, Szeder!

Miért nem próbáljátok ki a Magnerotot? Egyrészt jóval több benne a magézium ( napi 3-nál tuti nem kell többet bevenni), másrészt pici, így összetörni sem kell! Amikor az előző terhességemnél kb. félidősen komoly keményedéseim voltak és nyílt a méhszájam, a dokim javasolta és nagyon gyorsan segít! Ha jól emlékszem, Honey-nak is ez használt! Vény nélküli, szerintem megér 1 próbát!

Jó éjt!

Márti
borossné becz márta

Bejci!

Először is üdvözöllek itt a topikban, kívánom, hogy kellemesen érezd magad ebben a néhány hónapban, míg megérkezik picúrkád. Másodszor köszi az AFP-vel kapcsolatban. Igen, én is tudom, hogy csak riogatásra van ez a vizsgálat, csak érdekel, miért annyi amennyi. És miért vitték feljebb a határt.
Akkor ezek szerint lehetséges, hogy már a köldökömnél van? Olyan furcsa belegondolni, hogy így nőnek ezek a csöppségek.
Ja, és gratulálok a kislányhoz! Én is azt szeretnék, de szerintem fiú van a pocimban. De majd hétfőn kiderül remélem.

Szeder!
Neked is köszönöm a tanácsot a Magne B6-al kapcsolatban. Kipróbálom.

Judit!
Köszi a tanácsot, jó ötlet a teába, úgy meg birom inni. Érzem és tudom, hogy szükségem van a magnéziumra, mert mostanában a vádlim is görcsöl.
Még annyit, hogy nekem az utóbbi 2-3 napban már reggel is nagy a pocim. Én pont szombaton vettem magamnak kismama nadrágot, mert az utolsó nadrágba is már úgy fértem bele, ha ültem, akkor szorított egy picit. És mintha megérezte volna a baba, hogy már van új naci, így hétfőn azért még a régit vettem fel, hátha jó. De reggeli készítés közben jelzett, hogy nem fér el, így fel is avattam gyorsan. Így mostmár én is abban feszítek. :D Tök érdekes, hogy a kismama naciban annyira kismamis a hasam, míg a normál nadrágban nem. Valahogy szebben kihozza a poci formáját.

Márti!
Neked is köszönöm a magnéziummal kapcs-ban. Rákerestem, lehet, hogy kipróbálom.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

üdv bejci :)

ez a keményedés ugye nem baj, ha nincs??? már kezdem furán érezni hoyg itt is annyian szedtek magnéziumot erre, hoyg az nem baj, ha nekem sosem keményedik?? mert simivel sem volt soha, de nagyon nehezen is született meg.......hmmm

ma írtam mailt a dokimnak a múltkori uh dolog miatt hoyg mondja meg a tutit, meg is tette, és meg is nyugtatott, ahogy kell egybôl!!!!! ezért (is) imáádom!!!!!
ja, azt is írta, mert kérdeztem, hogy ez a 30 hetes vagy a 24-5 hetes uh a következô, hogy most már egyre több helyen ajánlják a 24-5 hetest is!!! szóval akkor mi megyünk, nem oda, hanem praxis vagy genesis, még nemtom. de akkor ezt nem hagyjuk ki inkább. valaki fog még akkor??????

judit!!!!! nagy gratula a kislányhoz!!!!!!!!

és jelentem hogy pont ma lettünk félidôsek!!!!!!! :) el sem hiszem!!! nagyon el fog repülni ez a második fél szerintem! amit sajnálok is, meg nem is...... fôleg úgy, hoyg ha még költözünk is, meg a meló is viszi a napot rendesen, szóval próbálom kiélvezni mindne pillanatát, nem tudom, lesz-e még több gyermek bébike után....

na jóócak!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Jó reggelt, jó szurkolást... :)

Hajnali háromnegyed öt... egy órával tovább bírtam az alvást, mint tegnap :)
Márti!
Köszi, venni fogok magnerotot, hátha az jobb lesz..

bagzerka!
örülj neki, hogy ez a fránya keményedés elkerül!!! én a fiúknál is keményedtem..és mondta is az orvosom, hogy nagyon intenzív a méhem, gyorsan születtek is .. kb. 1 óra alatt mindkét fiú a kezemben volt.. tehát gyors szülést eredményezett nálam a keményedés. Igen ám, de a várandósságot meg megkeseríti!!! Inkább ne keményedne! -nem egyenesen arányos a keményedés a könnyű szüléssel! inkább szerencsém lehetett-

-próbálok vissza aludni még van 2 órám, amíg a fiúkat kelltenem kell..

szeder74

még valami
bagzerka!
gratulálok a félidőhöz :)

szeder74

Bagzerka, gratula a félidőhöz!
Én is most reggel mondtam a lányomnak, hogy ha azt nézzük, hogy Ők mindketten előbb jöttek, akkor ahhoz képest hétvégén én is félidős leszek! :wink:

Judit, jaj, de jó, hogy kislány lesz!!!!!!A kislány annyira jóóóó!!!!
Azért még ne bízd el Magad a rózsaszín csíkok túlsúlyát illetően, lehet, hogy a fiúk szégyenlősebbek, titokzatosabbak, és még nem mutatkoznak! :wink: Még bármi lehet!
De az tény, hogy jelenleg a kislányok vannak túlsúlyban.

Honey, légyszi írd meg, hogy Ausztriában hol lehet ilyen olcsón cuccokat venni!Priviben is jó, bár lehet, hogy másokat is érdekel!
És nagyon szeretnék képeket is!

Tegnap beszéltem a barátnőmmel, akitől a kiságyat kapjuk.Még nem szeretném elhozni, de jövő héten elmegyek nézegetni!
Fehér lesz, egyszerű, de nagyon jó minőségű, és a lényeg, hogy kókuszmatraccal van!

Jaj, csajok, olyan vegyes érzéseim vannak!
Szeretnék már én is felszabadultan vásárolgatni, járni a boltokat, tervezgetni!De nem merek...
Pedig valahogy most annyira bizakodó vagyok, úgy érzem, hogy minden rendben lesz...Bár úgy lenne!
Bocs, hogy csak nyavalygok itt Nektek, de erről szólnak az éjjeleim és nappalaim...

Köszi a szopipárnás infókat!
Van a lányomnak marha nagy díszpárnája az ágyához.Azt tettem éjjel a felhúzott lábam alá félig hason fekve, és marha jó volt!!!
Gondolom, a szopipárna is ugyanígy jó.Azt hiszem, én is fogok rendelni, mert ez a párna az egész ágyat elfoglalja.Még jó, hogy egyedül birtokolom a franciaágyat. :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Szeder 3/4 4-kor gondoltam Rád!! De a gépig nem jöttem ki inkább befeküdtem Kornélia mellé és néztem miközben aludt! Imádom nézni és gyönyörködni benne :lol: :lol: :lol:

Bejci üdv. köztünk és gratulálok a kislányhoz! Csodálatos babavárást!! :lol:

Judit Neked is nagy gartula a babához!! :lol: :lol:

Már Én is úgy szeretném tudni!!! :roll: De sajnos az még lehet, hogy több mint egy hónap éesz mire kiderül :shock:

Szeder nem irigyellek a keményedések miatt, ha kipróbálod a magnerotot remélem az segít!!

Bagazerka örülök, hogy megnyugtatott a dokid!!!

Ági sok sikert a magnéziumhoz! Mindenképpen próbáld ki valamelyik tippet!!

Csajok Én ma megyek fogorvoshoz 1/2 11-re és lehet, hogy húzás is lesz!! :( :( Kérek egy kis drukkot!

Kép
Kép
lanta

Luca teljesen érthetőek a vegyes érzéseid!! Az a lényeg, hogy bizakodó vagy és tutira nem lesz semmi gond!!! Bízz a megérzéseidben a babádban és nemsokára felszabadultan vásárolhatsz!! Tudod most már csak jók jöhetnek!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

Lanta, köszi, mennek a drukkok!

Én mostanában nem érzek mocorgást! :cry:
Ti minden nap érzitek?Már úgy értem, aki még nem olyan régóta érzi...
Lehet, hogy befelé rugdal, és azért nem érzem? :cry:
Vendég

Luca Én hétfőn kezdtem először érezni és Én sem érzem minden nap. Még nem olyan intenzív! Még biztosan erősödniük kell ahhoz, hogy jól odasózzanak belülről!! :lol:

Kép
Kép
lanta

Lanta!
Hm milyen érdekes..pont akkor ébredeztem..felkeltettél..a gondolataiddal biztos .. :lol: :lol: :lol:

Luca!
Tudom, hogy milyen, amikor még nem lehet minden nap érezni a mocorgást...no nekem volt is ilyen, hogy úgy beparáztam..a 14. hét körül lehetett..hogy elrohantam egy gyors kukkantásra uh.-ra.. kiderült , hogy azért nem éreztem, mert befele a gerincem fele volt fordulva..a kis rafinált..úgy rám ilyeszetett.. elképzelhető, hogy most épp befele vannak a kicsi kezei és lábacskái.. :)
azt a párnás dolgot én is ki fogom próbálni..ma reggelre picinykét fájt már a derekam...a gerincem..a sok oldaltfekvéstől..de mielőtt felkelek 5-10 percet hanyatt fekve töltök, mert nagyon széttfekszem az oldalam..és egy picit helyrejön tőle.

szeder74

Jó reggelt!
Köszönöm a kedves fogadtatást és a gratokat a csajszikához ! :lol:

Bagzerka: Én, mint kezdő kismama, nem akarok okoskodni keményedéssel kapcsolatban. :? Szerintem természetesen jobb, ha nincs, de akinek van, annak sem kell aggódnia szerintem. Amíg pihivel elmúlik és nem nyílik ki a méhszáj, addig nincs gond. Legalábbis az én dokibácsim ezzel nyugtatott. :wink:

Ági: A baba már lehet a köldöknél, én is meglepődtem, amikor a szonográfus mondta, hogy hol van a baba... de hát ez van! :)

Luca: Olvastam, mi történt Veled, és nagyon sajnálom. Viszont én is csak azt tudom mondani, amit Lanta: tutira nem lesz semmi gond! Én azért jelentkeztem be Hozzátok ilyen későn, mert nagyon aggódós - ráadásul babonás is- voltam az elején! Mindentől kíméltem magam, nehogy valami baja legyen a picúrnak! Nagyon féltettem - és féltem most is- a kisbabámat! Mindig vártam valamit, hogy "jaj, csak már ezen lennénk túl". Aztán nézd csak, ripsz-ropsz itt vagyunk a félidőnél! Biztos vagyok benne, a babucid már most oda van az anyukájáért :wink: ... és ha úgy érzed, hogy minden rendben van Vele, az úgy is van! Tudod... az anyai megérzések nem csalnak :wink:
Amúgy szerintem éjjelente, aki felébred közülünk, az hasonló dolgokon kattog, mint Te, úgyhogy egyáltalán nem nyavalygás amit írsz.. :wink:

SZopipárna: Mindenkinek csak ajánlani tudom! Én a vaskosabb kismamik táborába tartozom. Annak ellenére, hogy első baba, tekintélyes pocakkal rendelkezem már most :? :oops:
Férjemtől szülinapomra kaptam szopipárnát, ami ellen nagyon tiltakoztam először, aztán amióta azzal alszom, sokszor van olyan, hogy végigalszom az éjszakát, mert tök kényelmes :!:

Lanta: Mennek a drukkok!

Judit: Grat Neked is a kislányhoz! A Boglárka szép név! Mi még nem döntöttünk. Bár nekem van már kedvencem, de férjemmel még "egyeztetést igényel" :lol:

SZeder: Én balatonfűzfői vagyok, egy medencés, hintás, épített grilles, bográcsos, gyönyörű ház van mellettünk, jóban vagyunk a tulajjal, ha gondolod megkérdezem, hogy van-e még hely nyárra. Bár elég kelendő, a külföldiek már télen le szokták foglalni a szezonra, azért ha érdekel, csak szólj.
Vendég

Udv koztunk Bejci!

Vegre valaki balatoni!!!! :lol: Eddig en voltam egyedul...
Te is Veszpremben fogsz szulni?

Mindenkinek gratula a csajokhoz! Majus 6-n remelem nekunk is megmutatja magat.

bagzerka - nekem sem kemenyedik, csak ejjel mikor pisilnem kell. Meg egyszer sem szedtem magneziumot.

Holnap megyek az afp eredmenyert! Gondoljatok majd ram! :?

Luca - vasarolni meg en sem vasaroltam semmit, marcsak babonabol sem. Sztem meg van idonk boven. Ne aggodj mar semmi rossz nem fog jonni, csak jo! :wink:

KépKép
druska

Csak egy otlet -

Mit szolnatok hozza ha kibovitenenk a tablazatot es beirnank a csemetek nevet, aki mar tudja?

Adri

KépKép
druska

Druska!

Igen, "balatoni lány" vagyok. Vagyis inkább kétlaki. Pesten élünk a férjemmel, de minden pénteken irány a Balcsi!!! IMÁDOM! Szerencsére a férjem is balatoni, ő Bogláron élt, úgyhogy az unoka mindenképpen Balatonra megy majd a nagymamákhoz :lol:
Amúgy én nem Veszprémben szülök, hanem a Péterfyben, ugyanannál a dokinál, akinél 2 éve a nővérem.
Drukkok mennek az AFP-hez!

Luca: Amúgy én sem vásároltam még semmit... A kismama nacin meg a felsőkön kívül. Hol van még a szeptember :lol: :lol:
Sőt! Ti legalább már babakocsi, meg ilyen olyan kiegészítő terén határozott elképzeléssel rendelkeztek, én meg azt sem tudom, milyen típusok vannak :oops: Na mindegy, majd belejövünk, meg a vásárlásba is :lol:
Vendég

Helloka!

Élek, virulok, csak jöttem jelentkezni.
Próbáltam visszaolvasni, de annyira pörög a topik, hogy a tegnapi hozzászólásoknál elszakadt a cérna. :D

Ne haragudjatok, jegyzeteltem egy sort, de semmi energiám nincs írni. Délutánra összeszedem magam és írok egy regénykét. :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Judit!
Gratulálok a kislánykához! Egyre többen vagyunk lánykások (vagy szégyellősek :wink: )!
Csatlakozom Ronihoz: ahogy lehet kérjük a képet! Lécci-lécci!

Ági!
A véreredménnyel annyira ne foglalkozz. Nekem megmondta a védőnénim (a kis tündérke!), hogy ne lepődjek meg, ha a véreredményem szinte csak csillagokból áll, ez tök normi. Nekem a köv. hónap elején kell mennem újra vér- és vizeletvizsgálatra meg az elmaradt hepatitis-vizsgálatra, de fel vagyok készülve a csillagokra. Úgyhogy emiatt ne aggódj!!! Legfeljebb egy kis vitamin-utánpótlás szükséges, majd a doki megmondja.
És igen! Én is a köldököm környékén érzem már a kislánykámat mocorogni. Szépen növögetnek odabent, mi meg idekint :mrgreen: !

Bagzerka!
Látod! Nincsen semmi baj! :P Úgy örülök, hogy megnyugtatott a dokibácsid! A keményedést pedig ne hiányold, nekem sincs. Én is tudtam magam hülyén érezni, amikor szinte mindenki írt ezzel kapcsolatban és meg azon gondolkoztam, hogy meg kéne kérdezni, hogy az milyen, mit is kell pontosan érezni. De nekem sem volt Tamásnál sem ilyen és most sem tudom, hogy milyen az, mint a vuk, azt is csak a mesében láttam :wink: . De ahogy olvasom, jobb is így! Igaz? Keményedős kismamik!

Luca!
Kééérlek, ne aggódjál annyit!!! Tuom, hogy sok rossz történt az elmúlt időben, de az elmúlt! Szép egészséges babád lesz! Higgyél benne! A vásárlással kapcsolatban: ha jól esik vásárolj, ha korainak tartod még, akkor ráér az. Én sem kapkodom el, de biztos vagyok benne, hogy meglesz mindenük. :wink:
Mocorgás: Én még csak múlt hét óta érzem egyértelműen a kislánykámat, de azóta minden nap. Egészen tegnapig, tegnap meg sem mozdult egész nap (ami ki van csukva!), vagy legalábbis nem éreztem. De ma megint érzem, főleg ahogy itt ücsörgök a gépnél. Ahogy írtam már korábban az ücsörgést nem szereti. :lol:

Szeder!
Hajráááá!!! Ha minden nap 1 órával tovább bírsz aludni, akkor nemsokára végigalszod az éjszakát! :wink: Én most éjjel egészen jól aludtam. A 3 pisilés ugyan megvolt, de mindig azonnal visszaaludtam. Fittebbnek is érzem magam, mint tegnap reggel!

Pocaknövekedésről csak annyit, hogy éppen tegnap kérdezte meg a fiacskám, hogy vele is ilyen nagy volt-e a pocakom. Így hát megkerestem az akkori fényképeket. De rájöttem, hogy a későbbieket kell előszedni :lol: ! 13 évvel ezelőtt ennyi idős babásan volt az esküvőnk és még semmi sem látszott! Most meg....! Kb. akkora a pocakom, mint anno 6-7 hónaposan.

Na megyek, mert aztán velem lesz tele az oldal, meg a hócipőtök!

Pussz!

Kép
Kép
konan

bejci!
érdekel. az időpont: június utolsó hetétől július 2. hetéig . ezen időpont alapján 1 hétre 8 fő. de vannak kutyusok :)

szeder74

Elfelejtettem!

Bejci!
Babóca hozott közénk!!! Nagyon örülök Neked (is!)! Minden jót kívánok Nektek!!! Gyere amikor csak tudsz! És ráadásul kislánykával! De jóóó! És ráadásul Boglár! Imááádom! Nekünk ott van telkünk. Amikor csak lehet nyáron ott leszünk! Szóval egy csomó ++++++ Neked!

Monee!
De jó hogy jöttél, már kezdtem aggódni! Már ez is elég, hogy megvagy és minden rendben! De azért nagyon várom a kisregényedet! :D

Gwini! Gwini!
Tőled is csak ennyit kérek! Egy-két sort, hogy minden rendben!!! :lol:

Kép
Kép
konan

szóval bármikor jó ezek közül az időpontok közül , de csak 1 hét-re van szükségünk.

szeder74

konan - tegnap nekem sem mozgott. sztem front volt, bar en magam sem voltam tul jo kedvu tegnap. kicsit le voltam hangolva - lehet ez volt a baj :(

KépKép
druska

Szeder! Holnap megyek Fűzfőre, ha szerencsénk van, lejönnek a tulajok hétvégén. Szerintem a kutya nem akadály, már hozott más is, csak gondolom meg kell beszélni, hogy hoznátok állatot is. A ház nagggyon tuti egyébként, a külföldiek megállnak fényképezni :!:
A Rózsaszín ház!! Fűzfőn csak így emlegetik :)
AZ mindegy, hogy hányan vagytok, ahogy én tudom, a háznak fix ára van! Viszont a strand nem a szomszédban van :? , jó fél óra gyaloglás. Kocsival 2 perc. Viszont van fűzfőn Bobpálya, uszoda, meg a környék is jó, szerintem a fiúk élveznék!!

Ha hétvégén ott lesznek, megkérdezek Neked mindent, meg elérhetőséget is kérek, és vasárnap este írok privit.
Vendég

Szia Monee!

Már hiányoltalak!
Gwini! merre vagy???Remélme minden ok veletek :)

Bejci!

Üdv. itt köztünk. Vagyunk egy páran elsőbabások. Nyugi még én sem vettem semmit (szinte 2 body-n kívül). A babkocsit meg csak nézegetem,bár valószínű megvan a megfelelő. (raktam fel képet egy pár lappal előbb) Mi sem akarunk a 30. hét előtt nagyon vásárolgatni. Gyorsan telik az idő már csak 8 hét és lehet megrohamozni a boltokat. Nagyon várom. Ami engem foglalkoztta bár még mindig ráér a téma,hogy szeptember legelején vajon milyen vastag/vékony rövid/hosszú ujjú bodykat,rucikat vegyek a babábak? Szerintem lesz ilyen is olyan is.

Judit!

Nagy gratula a kislányhoz! Téynleg átvettétéek a vezetést :lol:

Luca!
Nyugi minden rendben lesz a babáddal. Ennek így kell lennie. A jót szugeráld magadnak is. Hamarosan eljön a fleszbadult vásárolgatás ideje.
El tudom képzeni amikor a topik a rengeteg fényképpel lesz tele,hogy ki milyen rucikat és egyéb dolgokat vásárolt a babájának :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Én már várom azt a részt nagyon!

Szép napot!

Kép
Kép
a.m.

Konan: Köszi! Akkor nyáron lehet, hogy összefutunk Bogláron? Meg Szederrel is Fűzfőn? Vicces lenne egy balatoni találkozó.. :lol: Druskát meg áthívjuk! :)

Druska: Én még abszolút nem éreztem a babucit! De már várom!

Szeder: Értem! 1 hét kell az általad meghatározott 3 hetes intervallumon belül! :wink: Rajta vagyok a témán!
Vendég

En is csak par napja, max 1 hete erzem....

KépKép
druska

Köszönöm a gratulációkat! :D Luca, Konan igazatok van: lehet, hogy vannak szégyenlősek is :) Először a mi babánk se nyitotta szét a lábát, csak nem látott ot kilógni semmit, és így mondta rá, hogy kislány lesz. De a végén szétnyitotta és megmutatta a csíkocskát :D

Monee: jó, hogy jöttél!! :)

Lanta: drukk a fogdokihoz!! :)

Mocorgáshoz: általában minden nap érzem már, de van olyan, amikor csak kuruttyol... Tegnap a szonográfus is mondta, hogy még nem lehet annyira jól érezni, mert a hasfalunk felfogja a rezgéseket.. Tehát semmi gond, lesz majd, mikor szérúgják a pocakunkat a picik :D

Vásárlás: még én sem vásároltam semmit a babának, csak tervezgetek. A babakocsit a 30. hét körül veszem meg, mert onnantól bármikor érkezhet a baba.(de inkább maradjon ott :roll: :) )

Bagzerka: örülj neki, hogy nem keményedik a pocid!! Szerencsés vagy :D

Druska: jó ötlet, hogy kibővitjük a táblit!! Minyu, te mit szólsz hozzá? Többiek?

Szopipárna: én is hallottam már, hogy milyen jó alváshoz is. Nemsokára megveszem a védőnőnél, ott is 5000 Ft.

képek: sajna csak a tv-ről tudom lefotózni, mert a gépen nincs dvd ovasó és a nyomtatott kép fekete-fehér. Mind1 , összehozom valahogy :wink:

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Na ha már így örültök nekem, akkor kisregény helyett fotó. :lol:
Ekkorát nőttünk a 16. és a 20. hét között. :D

Kép

Jövök majd még, csak most vár a takarítás. :D
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Bejci, üdv itt! :)

A.M. én rövidujjú body + hosszúujjú rugdalózó összeállítást gondoltam a babának. A rugdalózó meg lehet vastagabb-vékonyabb. A lányom most két éves, és csak rövidujjú bodyt hordott eddig, ősszel-télen volt fölötte rugdalózó - később pulcsi. Persze mindenki másképp csinálja, nekünk ez a verzió bevált.

Lanta! Szurkolunk, hogy minden rendben legyen a fogdokinál!

Még majd alaposabban visszaolvasok mindent, most rohanunk a játszótérre.

Kép
Kép
sarkantyúka

a.m.
Az előbb láttam, hogy az "Anyaságról" témán belül van egy olyan topic, hogy "szeptemberi szülés".
Ott pont olyanokról beszélnek, hogy miket és mennyit kell venni az újszülöttnek szeptemberre. Kukkantsd meg!
Vendég

Sziasztok!

Üdv bejci! :D Hihetetelen, hogy még jönnek újak!

Luca,
Ha nem gond ideírom a babarucit... hátha másnak is...
Szóval a Shopping City Süd nevezetü bevásárlókp.-ban van az emeleten egy Baby1One nevezetű bababolt. Van minden, ami szem-szájnak ingere. :) Kismami cuccok nincsenek, de amúgy olyan mint a Brendon. A normál árú termékek ott sem olcsók, de volt 3 giga nagy forgóálvány, amin a legkülönbözőbb babarucik ( rugik és body-k ) voltak leértékelve. Body 1 euro, plüss rugi 5-8 euro volt. Fotot nem tudok feltenni, mert ahhoz le kellene fényképeznem őket egyesével, és ehhez momentán túl lusta vagyok mivel napok óta nem sikerült hazakeverednem este 10 elött :? Bocsi
De amúgy csak szólok előre hogy JÖVŐHÉT KEDD-SZERDÁN ( 29-30-án ) MINDEN magyarországi C&A-ban -20%-os LEÉRTÉKELÉS LESZ!! ott is nagyon cuki babacuccok vannak! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

judit,
gatula a KISCSAJHOZ!!! :D

monee, nem semmi pocak!!!! húúúúúú :lol:

Képzeljétek tegnap voltam megint védőnőnél. Az a nő egy tünemény! :D Imádok nála lenni!
Hallgattunk szívhangot is! Olyan profi a nő, hogy ránézett a hasamra és azt mondta, hogy szerinte itt a babó, itt lesz jó a szívhang. És elsőre eltalálta!! :D
Jaj olyan jó volt hallani!
:D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Bejci, én még nem is üdvözöltelek, most pótolom!

Monee, nagyon csinos vagy!Tényleg nagyot nőtt a pocid! :lol:

Mi Almádiban szoktunk nyaralni, minden évben 2 hetet.Az sincs messze Fűzfőtől, a szomszédban van!
Nem tudom, idén sikerül-e lejutnunk, július vége felé szoktunk menni, de tavaly pld. augusztusban voltunk.
Vendég

Lányok köszi a dukkokat! A fogaim teljesen rendben egyet kivéve! De most nem nyúlt hozzá a doki! Visszarendelt egy reggeli időpontra akkor fogja kihúzni :( De nem is baj jó lesz túlleni rajta!!

Monne nagyon csini vagy hatalmasat nőtt a pocid :lol:

Kép
Kép
lanta

Csajok, nézzétek meg!
Itt is vannak mindenféle gyönyörűségek, szopipárnák is!

http://www.bugyortudor.hu/
Vendég

bejci!
nagyon megköszönöm a segítségedet! Majd várom az infót, hogy mit tudtál intézni.
vagy, ha esetleg hallasz kiadó házat közvetlenül a vízparton - kertből lehet csobbani- az még jobb lenne!!! (nem szeretnék nyilvános strandon fürdőruhában "LEJTENI" , amúgy sem fogok tuti fürdeni...max térdig belemegyek a vízbe..még az is hűsít egy picikét :) úgyhogy a család és a barátok alkalmazkodnak hozzám.. :) - kénytelenek .. :) )

monee!
Nagyon nagyot nőtt a pocakod, illetve a babád :) hihetetlen így kívülről látni másnál a pocak növekedését :)

szeder74

Csajok!

Olyan mértékű volt a feszítés és keményedés este, éjszaka, hogy bementünk az ügyeletre. Erre tök bunkó volt az ügyeletes orvos. Hogy minek megyek hajnali fél 1-kor, miközben semmi bajom. A méhszájam szerencsére teljesen zárt, de annyira feszít és kemény, mintha ki akarnék durranni. Erre mondta, hogy vegyek Magnerotot, az több Mg-ot tartalmaz, mint a Magne B6. Ugyanis mondtam, hogy nem tudom lenyelni, és a pezsitablettából is már vagy 3-at megittam. Kérdeztem a véreredményemet is, mert tegnap megjött, nem lett túl jó, majdnem a fele határértéken kívül van. Kérdeztem, hogy nincs-e összefüggésben a keményedéssel. Erre lehurrogott, hogy talán ezt nem fél 1-kor kellene megbeszélni. De szerintem meg, ha igen összefüggésben van a kettő, akkor igenis akkor kell. Ja, mert a védőnő se mondott az eredményre semmit, hiába kérdeztem. Csak azt mondta, hogy nem lett túl jó. Szívem szerint beszóltam volna, hogy az ügyelet azért van, ha valaki bemegy, akkor el kell látnia, még akkor is, ha nem látja értelmét, hisz ezért kapja a fizetését. És mikor megtudtam, hogy ő a barátnőm dokija, aki most lesz 12 hetes lassan, és szerinte meg tök rendes, hát elgondolkodtam rajta. …
Így még éjszaka vettem Magnerotot, potom 360 Ft-os ügyeleti díjjal együtt felszámolva. Be is vettem rögtön 2-t (az se ment le, szétrágtam, de ezt úgyis így kell bevenni), de olyan hányingerem lett, hogy csak na. Ma reggel is bevettem, és megint hányingerem támadt, meg már hasmenésem is volt, szóval lehet, hogy valamelyik segédanyagra allergiás vagyok. A patikust kérdeztem, melyik a jobb, ez vagy a Magnesii citrit, azt mondta, hogy ua. a Mg tartalom van mindkettőben, csak a citrit több savat csinál. Nekem meg sajna most megint sok a savam. Így nem tudom mi lesz. Lehet, hogy maradok a Magne B6-nál és teába teszem, ahogy javasoltátok.

Kipróbáltam a párnás módszert. Két dolog jött le: 1. kényelmes. 2.. így viszont arra ébredek, hogy nem a párnán alszok, hanem a hátamon. :lol: Ti hogy csináljátok, hogy ott is maradjatok?

Druska!
Repülnek a drukkok az AFP eredményhez!

Konan!
Köszi a nyugtatást a véreredménnyel kapcs-ban.

Lányok!
Sokan vagyunk még, akik nem tudjuk a babánk nemét. Ne örüljetek annyira előre kislánykások! :wink: Mi fiúsak még csak most jövünk. :!: (mindenki azt mondja, fiú van a pocimban)

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági, nekem is azt mondják, hogy fiúcska van a pocakomban!!! :lol: :lol: :lol:

Sajnálom, hogy ilyen bunkó volt éjjel a doki.Borzasztó, hogy az embernek nem segít senki!De az a lényeg, hogy nincs semmi gond.
Nekem azt mondták a csajok a patikában, hogy a Magne B6-nak a legjobb a felszívódása.Jobb, mint a Magnerotnak.

Nekem most nem keményedik túl gyakran, néha veszek be én is, de most már csak napi egyet.

Én még csak most voltam az első vérvételen egy hete, mennyi idő alatt lesz eredmény?
Vendég

Ági, milyen párnát próbáltál?
Nekem csak a lábam alatt van a párna.A fejem marad ott, ahol vagyok.
Nekem az a bajom, hogy ha át akarok fordulni a másik oldalamra, akkor az egész hatalmas párnát át kell költöztetni a túloldalra, és ez nem kis mutatvány. :roll:
Talán a szopipárnát könnyebb lesz mozgatni.
Vendég

én mindegyiket kipróbáltam. A magnezi citrittől olyan hasmenést kaptam, hogy már majdnem sírtam, hogy én már az életemben nem jutok ki a klotyóról.... :oops: :?

Most a doki tanácsára magne EXTRA B6-ot szedek. Ebből max 4-et lehet bevenni egy nap. Magnézium tartalma ugyan az mint a Magnerornak vagy a magnezicitritnek, de van benne még B6-is, ami nagyon fontos a megnézium felszívódásához!!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: