Bmárti: igen én is sokszor megfogadom, hogy nem mérek, aztán végül mégis. Pedig olyan szar ez a mérlegelés, sokszor olyan hülyeségeket ír ki, néha sokkal kevesebbet mutat, mint ahogy én érzem, néha meg sokkal többet, de azért valamilyen iránymutatásnak mégis jó. Én inkább akkor szoktam mérlegelni amikor úgy érzem kevés a tejem, vagyis amikor nincs úgy bedurranva.
Pumperka: jó hogy írod, hogy a nem bedurranás nem arányos azzal,m hogy nincs elég tej, mert a múlt héten ezen paráztaztattam magam végig. Hétvége óta meg megint úgy bedurrantak, most megint egy ciciből szoptatok kb. 180-akat.
Linocs: én is abbahagytam homeót is laktoherbet is és erre jól beindult a tejtermelésem, most nem panaszkodhatom. Sztem Marci is eléri egy hét múlva ruhástól a 6000gr-ot. Kemény lesz, de legalább mászik rám egy kis karizom.
Beuska: Mi volt ma? Írd meg mihamarabb.
Judit18: de jó, hogy tudtál venni babybjörn kengurut. Vasárnap nálunk is vendégek voltak, mi is Brendon utalványt kaptunk, és dillemáztunk, hogy Björn pihenőszékre vagy kengurura váltsuk be, de végül az előbbinél maradtunk. Az etetés közbeni rugkapálás pár napja téma volt itt, akkor a büfizéstetés mondták a lányok. Nem lehet, hogy nem volt annyira éhes? Az, hogy előtte mennyit szokott nem jelent semmit, néha biztos kevesebbel is beérik.
Lányok, nekem Chico kengurum van, de ahogy én azt nézem, annyira nem tartja a hátát, szóval eddig nem használtam. Van valaki aki ilyet használ? Ti ajánljátok?
Potyka: nekem van egy karikás kendőm, de fogalmam sincs hogyan kell használni, meg felkötni. Le tudod írni?
Eszterxx: de kár, hogy nem jössz, azért remélem hamarosan sikerül találkoznunk személyesen is.
Kölyök: ez a fejés téma nálam is örök dilemma. Éjszaka képtelen vagyok, de látod, most hogy folyamatosan be vannak durranva a melleim kellett volna, mert így reggelre sikerült belázasodnom. Ettől függetlenül én ezekután is csak akkor fogok ha fájnak a melleim.
Kmanna: Te szegény, biztos nehéz lehet nektek, de miért nem kérdezel meg inkább egy másik gyerekorvost is, hogy szte is tartania kellene már a fejét. Kitartás, nem lesz semmi gond.
Eszter.eu, Zsu, Tündérmanó és a többi hasfájós anyuka: Szegénykék nehéz lehet ilyenkor. Ugye fel lehet ismerni, ha a baba hasfájós? Én úgy gondolom, hogy a Marci nem az, de annyian írjátok, hogy néha elbizonytalonodom. Lehet hogy mégis csak én nem ismerem fel?
Monácska: te 3 héttel szülés után már régi nacik? Fújj irigy vagyok, énrám semmi nem jön rám, illetve egy farmer, de azt meg nehezen tudom begombolni és pont a vágásnál irritál.
Jim:te most tényleg sztrájkolsz anyu?