A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

No, írni meg majd megtanulok...............

A hibákért szíves elnézést kérek!
Vendég

Pumperka!
A minap írtad, hogy a fejést hogyan csinálom!

Most van kis időm......

Szóval, ha szoptatok, akkor a 7 percet kihagyom simán, sőőőőt, ha többször visszakéretőzik Nóri, akkor még az 5 percet is azon az oldalon! Így csak a 3 és 1 perces fejésidő van megtartva! A másik odalon viszont szigorúan megy a 7-5-3-1 perc fejés.
Ha a habermanból eszik, akkor pedig mind a két oldalon a leírtak szerint 7-5-3-1. Most jó az arány is, mert mindkét melleben egyformán kb. 1 decinyi van!
Vendég

És csak írok, írok, írok, elszórakoztatom magam...............

Szoktatok még a szülésre gondolni????? Én nagyon sokat! Ez normális?
Vendég

Erik volt nagyon sírós. Rengetegszer volt az, hogy elaludt szopi közben, letettük a kiságyba, de azonnal bömbi volt. A mellemet nem igazán ürítette ki rendszerint, így visszatettem szopi után, és az esetek döntő többségében csak nyammogott rajta, nem is szívta, csak cumizásra használta, úgyhogy tuti nem volt éhes. Többször volt, hogy inkább a teli mellemre tettem (egy mellből szoptattam), ott a kis nyammogással is ment azért tejcsi a pocijába, aztán pár perc múlva jött is ki fölül belőle :roll: , szóval erről hamar leszoktam. :? Esténként viszont nyugtalan volt sokszor még azután is, hogy teljesen kiszopizta az egik mellem, ekkor átettem a másikra, és érezhető volt, hogy tényleg szívja azt is. Pár perc múlva magától elengedte. és utána jóóó nagyokat aludt.

Kölyök, tesóm első helyről indult, a második körben már egy csomót rávert a mezőnyre, erre leállt alatta a járgány :evil: :roll: .

Kép

Kép
mzx

Köszönöm Monácska!
Ha úgy érzem szükség lesz lehet, hogy bevetem a módszert. Most jól működik a sok cicizés, de jó ha fel van készülve az ember... :wink:

nAgyon szépen megfogalmaztad Nikivel kapcsolatos gondolataidat.
Szerintem is a kezdetek nagy mértékben múlnak a kiegyensúlyozottságon. De az is igaz ez az amit nem lehet eröltetni, de sok múlik a család apa támogatásán is :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Monácska!

Mi még beszélgetni is szoktunk a szülésről, esténként. Jó érzés nagyon. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Főznöm kéne, de annyira nincs kedvem megmozdulni sem......

Ott van a husi bepácolva, rántani akartam, de szerintme csak simán kisütöm, ennyivel is kevesebb macera............

Ki vagyok éhezve a zöldségekre! Salátát eszem salátával egyfolytában!

És a szopis teától már átmenet nélkül "hányok" :) Hozattam alkoholmentes sört magamnak estére!

Most megyek tényleg, mert Nóri mocorgózik, de szerintem jövök még, el is feledtem, mennyire jó kicsit a neten lógni.......................
Vendég

[quote="pumperka"]M írta:pumperkaonácska!

Mi még beszélgetni is szoktunk a szülésről, esténként. Jó érzés nagyon. :wink:

Igen! Ha egyedül vagyok, néha még el is picsogom magam, ahogyan felidéződnek bennem az emlékek!

Azt hiszem én akarok még egyet szülni................. Nagyon szeretnék! Háromgyerekes anya leszek még a végén............. Pfffffffff Sosem gondoltam volna! :wink: Csak sikerüljön, és az időből se szaladjak ki!
Vendég

Csajok! Hallgatom a híradót, és bemondták, hogy nem fogy annyira a magyar, mint ezidáig: négyszázötvenvalhánnyal több gyermek született az első hónapokban, mint előző évben! ÉS EBBEN A MI GYERMEKEINK IS BENNE VANNAK!!!!

Előre a gyarapodás újtán!!! ;) :)
linocs

Sziasztok!!

Beuska szorítok!!!!!

Gyorsan visszaolvastam a lemaradást, a kisasszony bealudt a hordozóban hintázás közben!!! Kép

Linocs, Fruzsi azért aludt be, mert meglátott engem és annyira megijedt, hogy inkább az alvásba menekült. Nem ér velem sokkolni a kiscsajt!!!!! Kép Na többet se teszek fel képet magamról....

Kaki nálunk is darabos...

Ennyi volt, felkelt....

Böbi

Kép

Kép
bosek

bosek: lökött vagy!!!! ;) gondolkodtam, hogy gyorsan arrébbtekerem a képernyőt, hogy nehogy magadra vedd, hogy rajtad aludt el, de aztán nem akartam a kisasszonyt megzavarni az elmélkedésben :) Szerintem inkább annyira megnyugtatólag hatottál rá, hogy szépen csendben elaludt - ez sokkal jobb magyarázat!!! :)
linocs

Linocs Kép Kép Kép

Mától csecse hulahoppkarikával küzdök a zsírpárnák ellen.... Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Péntek este koncerten voltam a barátnőimmel, apa ugyanis kitalálta, hogy beteg (fáj az oldala) és nem jött. Ja, de egész délután szittyózott a lőtéren lövészet után a kollégáival.... jó szöveg!!! Na mindegy, tök jó volt!!!! Tegnap meg motoroztunk!!!! Ennyiből jó a tápszer, más is meg tudja etetni könnyen a kiscsajt, én meg leléphetek kicsit.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek!
Tegnap apácska is elment motorozni............
Én emg otthon ríttam kicsit, annyira fájt a szívem, hogy én meg még nem mentem! :(
Vendég

:shock: :roll: :shock: Fruzsi ruhástól 6000 gr. Te jó ég! :shock: :roll: :shock:
linocs

Linocs!
Akkor van mit cipelni! :lol: :lol:

Én is megleődtem tegnap, hogy már 4 kiló felett van a kis segge, pucéran! :lol:

Bosek, Monácska!
Az én párom a száguldozó motorosokat "vesedonor jelöltnek "nevezi! :? Elég morbid, de nem tagadhatja le a szakmáját. :? :lol: :lol:
De azért le szeretné tenni a motor jogsi vizsgát és szeretne motort! És choppert szeretne.

Idézet a Ponyvaregény című filmből:
"
- Kié ez a motor?
- Ez nem motor, ez chopper.
- Kié ez a chopper?
- Zedé.
- Ki az a Zed?
- Zed egy halott, drágám! " :lol: :lol: Párom második kedvenc filmje a Keresztapa után.

Monácska!
Jó volt olvasni, hogy monologizáltál. :) Én is szeretek a neten lógni!
Ma vagyunk először kettesben a kisfiammal. Eszterxx-re gondoltam. :roll:
Szerdán éjszaka is magunk leszünk. :roll:

Mondjátok el nekem többgyerekes anyukák, de első gyerekesek is segíthetnek, hogy hogyan lehet háztartást csinálni, ha éppen a kedves gyereked rajtad akar lógni? :? Kössem magamra?
De akkor hogy csinálom a fenékizom gyakorlatokat? :roll: (mondjuk ez utóbbi már nem háztartás :shock: :lol: :lol: )
Most bealudt a pihenőszékbe. Mire is jó ez a pihenőszék.... :? :lol: :lol:

Van egy Maxi Gogo kegurunk. Ma abba pakoltam és lementem ebédért. (mert én nem főzök :? )
Annyira élveztem, hogy gyorsan lehet menni, szabad mind a két kezem és a gyerek alszik, abban a pillanatban, ahogy belerakom és megyek egy pár métert! :lol: :lol: :lol:

Kölyök!
Az a hsz nem volt semmi! :shock: Csoda hogy csak egy órát írtad! :shock:
Vendég

Aranykavics!
Ezen a magamrakötömön néha én is gondolkodom.Milyen az a kenguru amiről írtál?

Linocs!
Nem semmi Fruzsi gyarapodása!

Azt tudja valamelyikőtök,hogy a digitális mérlegekben van valami fixáló,ami a mozgó gyereket is jól méri?
Zsombor valahogy megutálta a méretszkedést. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

Így néz ki!

http://www.teszvesz.hu/item343187514_ma ... html#photo

Mi volnánk! :)
Kép
Vendég

Sziasztok drágáim,

köszi a tippeket, sokkal jobban vagyok, sőt mondhatni kutya bajom. Sztem az volt a baj, hogy egész éjjel be voltak durranva rettenetesen a cickóim, de ma fejtem, masszíroztam, etettem sokat, meg vettem be egy panadolt meg aludtam és mostmár jól vagyok láz nuku, nem fáj semmi.
Judit18, végül abban maradtunk, hogy 12-13 óra az érkezés és Nánási út 2/B. 3. em. 55. És hogy hívjatok ha errefelé vagytok, mert segítek a parkolásban.

Bocs, hogy most nem reagálok másokra, de ma még nem ettem, előbb gyorsan bepótolom és ha nem ébred fel purgyékom, akkor jövök.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Kavicska!

Rendeltem egyet én is magunknak, mert kezdek beleőrülni az egykezezésbe! Höhöhöhöhöhöhö
Multifunkcipunci vagyok, medelával fejtem a mellem, közben sütöttem a húst............... Jól nézhettem ki mi????? No, kb. így lehet a háztartást is vinni a gyerök mellett! De ebbe belefért volna még a fenékgyakorlat is szerintem!

Meg úgy, hogy ha rossz napja van, akkor nem eszik a család csak hideget, és másnap lehet pótolni a lemaradást! :):):):):):)

Linocs!
Hatalmas lett Fruzsibaba! 6 kilós? Húúúúú, hatalmasat nőttetek!

Pumperka!
Hidd el, kenguru esetenként tényleg életmentő lehet!!!! Olyan szél van, hogy babakocsival el sem emrek indulni, de a kengurúval bátrabban mennék! De majd a héten már végre megjön!!!
Vendég

Kengurunál sztem - pláne nagysúlyú babánál - jobb a kednő, vhogy stabilabb, kényelmesebb. Mondjuk meg kell tanulni megkötni. Ha vki kipróbálnio szeretné, a következő három hónapra szívesen felajánlok egy karikást, ill. kenguruból egy babybjörnt (ez utóbbi német földön nagyon népszerű).

Szilvánusz, de jó, hogy már semmi, de tényleg ilyen a mellgyula. Váratlan láz, totális levertség. Belladonna egynek jó, és tényleg haladok már kicsit a fordítással. (tán ma éjszaka olvasás helyett... basszus, újabban hajnaltájt elmélkedem szunyálás helyett, micsoda pazarlás).

Monácska, ez a főzés tuti, a lecsöpögő tej tuti pác a húsnak. :lol:

potyka

Sziasztok!

Azt hiszem át kell álnunk a tápszerre :( A legtöbb amit eddig egyszerre evett és amit le tudtam fejni 70 ml volt. Nem tudom mit rontottam el mert eleinte igény szerint etettem, ittam Laktoherbet, szedtem homeos bogyókat és rengeteget ittam is. Most a dr.néni Milupa Milumal HA1-et írt fel. Ez elég drága 1800 Ft/600g és ha a cici mellett ezt használjuk max. 1 hétig elég. Aki tápszerezik milyet használ és mennyire jön ki egy hónapban? Úgy néz ki ez ízlik, mert benyakalja ha éhes.Szerdán megyünk 2 hónapos oltásra akkor megbeszélem a dr.nővel a továbbiakat. Kiváncsi vagyok mit fog mondani. Ha nem adok pótlást akkor sír, mert még éhes vagy max 1/2 órát alszik és ordítva kel fel. Ennyi idő alatt nem tud annyi tej termelődni amennyi neki kell.
Kép [img] Legalább a fürdést már szeretjük :)
Kép Ritka pillanat.

Kép
cicuka78

A Kengurúról nekem azt mondta a gyógytornász, hogy amíg nem tartja stabilan a fejét (3 hónapos kor) addig nem nagyon ajánlott, mert a kis gerincét nagyon kimerevíti és a nyaka megterhelődik.

Még annyit,hogy nekem sajnos soha nem csöpögött a tejem és ha az egyiket szopta akkor sem folyt a másikból. :(

Kép
cicuka78

Cicuka, mi szinte csak tápszerezünk és egy doboz max egy hétig elég. hát igen, nem olcsó, nekünk is több mint 8000 ftra jön ki egy hónapban ahogy eddig számoltam.
és még mondja valaki, hogy ez a kényelmes megoldás ....

szerintem kenguruja válogatja. a babybjörn amit vettünk már 3,5 kg-os babánál használható és nagyon jól tartja a hátát
mondjuk 2 hetesen én sem raktam volna még bele, de 6hetes lesz Eszter holnap, több mint 5 kg és nagyon jól tartja a fejét, szóval gondolom nem lesz gond...

Szilvánusz, na, örülök, hogy meggyógyultál! már csak önző módon a holnapi találka miatt is! :) az időjárás egyelőre neccesnek tűnik, de legfeljebb bent maradunk

Linocs, 6 kg Fruzsi, ejha!! holnap jöttök Ti is ugye? kíváncsi vagyok a kiscsajra annyi cuki fotó után!

Niki, köszi, de lesz kocsi holnap, azzal megyek!

Bosek,
nem rossz ötlet a hullahopp! pont ma konstatáltam amikoris vettem egy csipőfarmert (mást nem is lehet szinte kapni) hogy régebben is voltam már nagydarab, de akkor valahogy nem lógott a hájam a farmer fölé hasban... most viszont... brrr, egy szűkebb polót nem tudok felvenni.
kialakult a "muffin top" - úgy röhögtem ezen amikor először hallottam a farmer fölé lógó hájról - Amerikában áll. így hívják, tényleg mint egy muffin teteje...

viszont segítség!!

pár napja Eszter kaja közben amikor már az adag felét kb lenyomta elkezdi dobálni magát, össze-vissza hánykolódik alig birom a cumisüveget a szájában tartani (olyan mint egy rodeobikázás kb). eddig tök jól evett de így alig bírok 80-100at belediktálni néha. főként este csinálja ezt.
pedig tuti éhes már és eddig simán benyomott 120-130-akat.
eléggé aggódom (mint mindig ahogy már megszokhattátok ....).
és így kb 3xannyi ideig tart egy evés...van amikor büfiztetem és újrapróbálom utána. tuti éhes, mert amikor nem éhes akkor be se engedi rakni a szájába a cumisüveget. ilyenkor bekapja, de utána elkezdi dobálni magát...
mi lehet a gond???

és jut eszembe, valakit nem érdekel 2 db vadiúj szoptatós Triumph melltartó?? én ugye végülis nem szoptatok, úgyhogy soha nem voltak rajtam, csak kimostam őket egyszer. egy pamut meg egy valami elasztikus anyagból, fehér, 85 C, baráti áron....no?

KépKép
judit18

Sziasztok!

Miért nyűgösek a délutánok? Tele a pocak/üres a pocak, kézben van/nincs kézben. Tök mindegy! :?
Álmos?
Pedig aludt ma többször is!
Minden pozició csak 5 perc csendet eredményez! Cumi/nyet cumi! Ez is mindegy!

Aztán fürdetés után mint egy éhenkórász eszik és beájul.

Én még nem értem a babák nyelvét!
Talán ha majd megmondja, hogy mi a baja! Akkor könnyebb lesz! :lol: :lol:

Kenguru.
Szerintem jól tartja a babát. Nincs benne naphosszat és tényleg nagyon jó megoldás, ha le kell rohanni valamiért és nincs kire hagyni a gyereket!
Kétségtelen, hogy jobb ha már tartja a buksit!

Hordozókendőről én is sokat hallottam már. Lehet beszerzek majd egyet!

Táp!
Szerintem a legtöbb kisbabának a Milupa HA startot írják fel. Sajnos ezek a tápok nem olcsók, de ha nincs anyatej, akkor marad a táp. :?
Még akkor is ha csak pótólni kell!
Mi is pótolunk időnként, estére elfogy a tej, alig bír kiszívni 60-at, és utánna még mindig kell neki kaja. Ekkor pótolunk. Van, hogy 15-30al beéri!
Engem meg megcsap a gutta, hogy miért nincs még annyi plusz!

A férjem azt mondta, hogy legyek szíves ezen ne stresszeljem magam! Annyi anyatej van, amennyi van! És kész!
Férfiból van! :roll:
Vendég

Sziasztok, csak gyors bekukk, nem tudok visszaolvasni.
Az egész napom egy kínlódás, hogy a francba tud egyik napról a másikra elapadni a tej???????????? Szombaton még 150-160-akat szopizott, ma meg jó ha 60 van a 2 mellemben! Az előbb is 30-at szopizott, nagy kínlódások közepette. Én ezt totál nem értem, semmit nem csináltam másképp. Az igaz, rohadt fáradt vagyok, de annyira nem ,hogy így legyen.....előre félek az éjszakától. Remélem, csak ma van így és holnap jobb lesz.

Majd idehívom Uri Gellert, hogy működjek.

Feri, pedig annyi mindent akartam neked írni, de most lépek, mert szét vagyok csúszva.

Beuska nagyon ügyi voltál ma, büszke vagyok rád!!!
Vendég

Bmárti: igen én is sokszor megfogadom, hogy nem mérek, aztán végül mégis. Pedig olyan szar ez a mérlegelés, sokszor olyan hülyeségeket ír ki, néha sokkal kevesebbet mutat, mint ahogy én érzem, néha meg sokkal többet, de azért valamilyen iránymutatásnak mégis jó. Én inkább akkor szoktam mérlegelni amikor úgy érzem kevés a tejem, vagyis amikor nincs úgy bedurranva.
Pumperka: jó hogy írod, hogy a nem bedurranás nem arányos azzal,m hogy nincs elég tej, mert a múlt héten ezen paráztaztattam magam végig. Hétvége óta meg megint úgy bedurrantak, most megint egy ciciből szoptatok kb. 180-akat.
Linocs: én is abbahagytam homeót is laktoherbet is és erre jól beindult a tejtermelésem, most nem panaszkodhatom. Sztem Marci is eléri egy hét múlva ruhástól a 6000gr-ot. Kemény lesz, de legalább mászik rám egy kis karizom.
Beuska: Mi volt ma? Írd meg mihamarabb.
Judit18: de jó, hogy tudtál venni babybjörn kengurut. Vasárnap nálunk is vendégek voltak, mi is Brendon utalványt kaptunk, és dillemáztunk, hogy Björn pihenőszékre vagy kengurura váltsuk be, de végül az előbbinél maradtunk. Az etetés közbeni rugkapálás pár napja téma volt itt, akkor a büfizéstetés mondták a lányok. Nem lehet, hogy nem volt annyira éhes? Az, hogy előtte mennyit szokott nem jelent semmit, néha biztos kevesebbel is beérik.

Lányok, nekem Chico kengurum van, de ahogy én azt nézem, annyira nem tartja a hátát, szóval eddig nem használtam. Van valaki aki ilyet használ? Ti ajánljátok?
Potyka: nekem van egy karikás kendőm, de fogalmam sincs hogyan kell használni, meg felkötni. Le tudod írni?
Eszterxx: de kár, hogy nem jössz, azért remélem hamarosan sikerül találkoznunk személyesen is.
Kölyök: ez a fejés téma nálam is örök dilemma. Éjszaka képtelen vagyok, de látod, most hogy folyamatosan be vannak durranva a melleim kellett volna, mert így reggelre sikerült belázasodnom. Ettől függetlenül én ezekután is csak akkor fogok ha fájnak a melleim.
Kmanna: Te szegény, biztos nehéz lehet nektek, de miért nem kérdezel meg inkább egy másik gyerekorvost is, hogy szte is tartania kellene már a fejét. Kitartás, nem lesz semmi gond.
Eszter.eu, Zsu, Tündérmanó és a többi hasfájós anyuka: Szegénykék nehéz lehet ilyenkor. Ugye fel lehet ismerni, ha a baba hasfájós? Én úgy gondolom, hogy a Marci nem az, de annyian írjátok, hogy néha elbizonytalonodom. Lehet hogy mégis csak én nem ismerem fel?
Monácska: te 3 héttel szülés után már régi nacik? Fújj irigy vagyok, énrám semmi nem jön rám, illetve egy farmer, de azt meg nehezen tudom begombolni és pont a vágásnál irritál.
Jim:te most tényleg sztrájkolsz anyu? :wink: :wink: :wink:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Jim, ma mértem Laurát, mert nekem is mintha kevesebb lenne :(. 60-70-eket evett, bár nem ürítette ki teljesen, úgyhogy mintha az étvágya is csökkent volna. :shock: :roll: Igyekszem többször szopiztatni, hogy visszajöjjön a 100 fölötti mennyiség.

Kép

Kép
mzx

Judit18, a muffin nálam is megvan :(, tök röhejesen nézek ki, 56 kiló muffin-hassal. Hasizmozni kellene???

Kép

Kép
mzx

Jim: na egyszerre írtunk, megnyugodtam nem sztájk, csak tejgondok. Na mondjuk az se jobb. Szegény, holnapra reméljük jobb lesz.
Aranykavics: ezen én is szoktam gondolkodni, hogy vajon egyik napról másikra, egyik órára a másikra hogy tudnak így változni ezek a picibabók. Mármint a hangulatuk, a nyugalmuk, a komfortérzetük. Minden nap egy nagy detektívmunka: találd meg a módját, hogy a babád a lehető legnyugodtabb és legkiegyensúlyozottabb legyen úgy, hogy amelyik módszer egyik nap még működik, az a következő nap, vagy néhány órával később már tuti nem. Dehát ettől is szép és izgalmas az anyaság.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, így nem tudok reagálni.

Lényeg HURRÁ HURRÁ HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meg van a második diplomám.
Képzeljétek a súlyozott átlag alapján 5-ös lettem.
Jegyeim:
Szakdoga 5
Védés 5
Szakmódszertan 5
Ált. módszertan és oktatáselmélet 3
Neveléstan 2 (Bábosik tanárúr jóindulatán)
Szóval ez volt a mai termés plusz ehez jött az a tanulmányi átlagunk illetve a szigorlati átlag, és ezek alapján 4,55 lett az átlagom, az pedig 5-ös!

Nagyon köszönöm a drukkokat!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

most csak egy rövid hsz:
Beuska! Hatalmas gratula!!!! nagyon ügyes vagy!

Kép

Kép
kolyok28

Beuska: nagyon ügyes vagy!!!! Gratulálok!
linocs

Átkérezkedtem-bekukk egy sorra: HIÁNYOZTOK!!!!!!!!!!! Legyen már péntek!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Beuska, én is gratulálok, le a kalappal. Akkor most mi lettél?

Karikás kendő legjobb oldala: http://www.heart2heart.ca/
index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=36

potyka

Sziasztok!

Beuska!
GRATULÁLOK, NAGYON ÜGYI VAGY!!!

Eszterxx
:)) Te is hiányzol nekünk! Mondd azt, hogy nem vagy függő, még a szomszédot is zaklatod egy kis netért! :))))))

Jim
Ez a tejcsi dolog nálam is így van, egyszer sok, egyszer meg kevés és akkor kezdek megijedni.

Kép
Kép
tündérmanó27

Beuska! Megcsináltad! Gratulálok!

Jim!
Örülök, hogy bejelentkeztél, már tényleg komolyan vettem a sztrájkot!
A tej visszafog jönni. Igen aki nem az a bőtejű fajta (szoptató anya egyik hibridje) annak tényleg nagyon ingadozó, tudod én is napról napra küzdök, hol jobb, hol rosszabb, de szépen gyarapodunk, gyarapodtok, és ez a fő.
Az éjszaka milyen volt?

Eszterxx!
Bár lehet, hogy nem olvasod napokig, de az építkezésről bármikor beugorhatsz hozzám, max 15-20 perc Rákoskert- Rákosliget. :wink:

Szilvánusz!
Vigyázz a mellbedurranásra. Bár én hírből ismerem csak, de vannak veszélyei. :wink:

Linocs!
Mi lett fruzsi feszengésével? Mensi nuku?

Most rajtam is kijött egy pattanás, remélem nem jön még meg. :evil:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka: mensi (szerencsére - egyelőre) nuku... a hasam meg kutyorog továbbra is, meg szúrkál...
Tegnap voltam dokinál, azt mondta, hogy mensi nélkül is elszabadulhat egy-két érett petesejt, hiába szoptatás (nem jellemző, de előfordulhat) - szóval csajszik óvatosan, aki még nincs felkészülve egy tesóra ;) :)
A doki nem talált semmit, habár UH nem volt. Viszont minden rendben, minden tiltás feloldva - szép a sebem, benn is minden rendben...
linocs

Ja igen, egyet akartam kérdezni, "közvéleménykutatni": milyen fogamzásgátló szerekben gondolkodtok?
linocs

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Köszi!
linocs

Linocs, én Gracialt szedtem régebben, pénteken megyek a 6 hetes kontrollra, majd megkérdezem most mi a menő - mármint ezeket folyamatosan fejlesztik, hogy minél kevesebb hormon legyen benne, ki tudja, hogy most mit ajánlanak.
a Gracial amúgy nekem bejött.
amellett, hogy gátlotta a fogamzást :) még a bőröm is szép lett tőle és bár nem csak ettől, de szerintem segített fogyni.
van aki azt mondja, hogy a tablettától hízott, én inkább fogytam tőle (de lehet, hogy csak összejátszott időben a fogyókúrámmal...)

de szép idő van ma, micsoda mázli - sétálgathatunk majd a Rómain, végülis ki jön? Niki, Linocs, Kiszsazsu? még valaki?

lángos, hekk, palacsinta juhéééé

(megfogadtam, hogy a 6 hetes kontroll után kezdek tornázni meg egy kicsit visszafogni a kaját, nade az még csak pénteken lesz :) )

KépKép
judit18

Jim!
Tegnap-tegnapelőtt én is így voltam! Alig 40 jött le két mellből! Nem pánikol, iszik, eszik, szopiztat és FEJNI, FEJNI aztán pótolni a gyereknek a tejet egyelőre.......... Fel kellett olvasztanom egy adag tejet tegnap, annyira nem volt! Mára megint egy mellből egy deci!! Kezd működni a testünk, a hormonok totál leviszik ám tejet!

Cicuka!
Mélységesen sajnálom........... :( Mindenesetre a fiad gyönyörű, tehát ne aggódj kérlek!

Beuska!
Etermilliógratula!!!!!!!

Szilvánusz!
Muffin top nekem is megvan ám........... Csak a gatyóm rám jön, de max férfi polóval megyek benne utcára/emberek közé, annyira gáz a pocim még! Hasizmolni kéne! Ja. Majd............ Egyszer, mikor már elgalább az egyik etetést elhagyja éjjel, és ki tudom magam pihenni!

Linocs!
Kistesó............... De jó, hogy figyelmezetettél! Asszem beszélgetnünk kellene erről a kedvessel! Még nórinak sem épült fel az új szobája, nem hogy tesó!!!! :)

Judit!
Szerintem a hasija fáj, ezt Nóri is szokta csinálni! Csak ő ilyenkor bömböl is hozzá, mint egy oroszlán......... Szegénykém! :(

Lányok fejésnél tényleg akkor is hagyjátok fent a fejőt, mikor már nem jön semmi, legalább 2 percet, mert az inger nagyon fontos!!!!!! Ezt az elmúlt napban megtapasztaltam én is, így szépen vissza jött a tejci!

Ennyire emlékszem..................................
Vendég

Monácska: hogy álltok az építkezéssel? Mikor mész Mészihez?
linocs

[quote="linocs"][ írta:linocsb]Monácska: hogy álltok az építkezéssel? Mikor mész Mészihez?

Az építkezést toljuk ezerrel!!! Talán május vége június elején be tudunk majd költözni az új részbe! Alig várom. Fut a lóvé százfelé....................... Pfffffffffff

Mészihez? Hááááááááááááát, nem tom, tényleg, lassan kellene időpontot kérnem tőle a 6 hetes kontrollra. Te a kórházba mentél vagy az Istenhegyire?
Vendég

Monácska!
Szopi után kipróbáltam a fejést 7,7 5,5,3,3,1,1
Hát 20 ml jött le, de előtte elég jól evett a drágám. :wink:
Délutántól van hiány. Ilyenkor biztosra elég neki, de végül is azt is átvészeljük sok szopival.
1 hónapos koráig a min súlytól 96 dkg-ot gyarapodott. Azért se pótolok. Igyekszünk inkább.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

Nektek szerintem totál nem is kell pótolni!!!! :)
Nóri tegnap este meztelen 3800 gr volt, tehát 80 dkg-t hízott ő is!

Igyekezünk mi is nagyon, és nem ijedünk emg, ha átmenetileg megcsappan a tejci! Ennyi!
Vendég

Az építkezésért nem irigyelek senkit.
A lányomnál átéltük, fél éves volt amire berköltöztünk. Mi is rohangáltunk a két picivel a házhoz, anyagért. :wink:
De megéri, mert utána olyan jó. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mennem kell............
A francba, házsártoska felébredt!

Csók lányok!
Vendég

[quote="monácska"]
írta:
monácska
Igyekezünk mi is nagyon, és nem ijedünk emg, ha átmenetileg megcsappan a tejci! Ennyi!

Szerintem is ez a jó filozófia! :wink:
Plusz ahogy tegnap kifejtetted, hozzá egy épp lélek.
Tegnap a nyűgösködésben a Te szavaidra gondoltam. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: