Sziasztok!
Feri tudja hogyan kell előcsalogatni engem

virágokkal
najó, sokban segít, hogy ma kisangyal napunk van, mióta elmentek a szüleim, délben evett Máté, majd utána kis ébrenlét után egy hatalmas séta kiütötte. Hazaérve hozza az eszik-alszik figurát
első alvás alatt én is aludtam, behozva a lemaradásom

most meg szüléstörténetet akartam írni, de inkább ide írok
virágoknak nem tudok ellenállni, gyönyörűek, köszönjük!
Anyáéktól az elmúlt nap megkaptam, hogy miért nem 3óránként etetek, miért igény szerint, hogy miért nem fejek, el fog apadni a tejem, hogy miért nem mérem a gyereket, hogy mennyit eszik... najó, ez kicsit így negatívan hangzott, de télleg ezekről próbálnak győzködni. Van itt olyan, aki 3óránként etet szigorúan???
Még mindig kérdés: a köldökcsonk helye mennyi idő alatt szárad ki?
2napja hogy leesett, de kicsit még mindig váladékozik, nem nagyon.... ja és tökre kiáll
Zsu Márti, köszi a gyors választ

a fütyis intést én nem hallottam Mzxtől anno... de megtanultam a leckét
Biribon, köszi a szüléstörténetet, és a fotókat. Hihetetlen mennyire más egy "normális"szülés után az újszülött... nagyon édes
és ha ez a történet hosszú volt,akkor az enyém egy egész folytatásos teleregény lesz... ha készen lesz valamikor...
Juditkecskemét, nagyon aranyosak a férfiak a családodban

jól látom, hogy Nimi is szereti a fürdést?
én úgy örülök, hogy Máté élvezi
Beuska, írtad, hogy amióta tanultál pszichot rájöttél miket szúrtál el régebben, érdekelne, mire gondolsz? mi az, amit másképp csinálsz most?
lányok, olvastam több helyen is, hogy egy ilyen idős babát nem lehet elkényeztetni, ha felveszem, ha sír meg ilyenek. De a szüleim ennek nem hiszenk...
Jim, édes vagy, de télleg ne büntesd a többieket miattunk... én igyekszem jönni, ha Máté engedi olvasok, és ha mégjobban engedi, írok is
Tündérmanó,

ezek az anyósok...

dúrva... párod sem tudta leállítani őket?
Monácska, kitartást az építkezéshez...
a sírást, azt a keserveset én is kudarcként élem meg. Nekem mondjuk jól jött, hogy itt volt Anya és néha átvette... de ismerős érzés, ha nála nyugodott meg, kicsit zavart hogy mért nem nálam, de vigasztaljon az, hogy nem személy függő, vagy mert Te rosszabbul csináltad, épp akkor maradt abba a pocifájás és már a sok sírástól hullafáradt volt valszeg... szval fel a fejjel, Nórinak Te vagy a legjobb anyuja!!!!
Cicuka, ha dévényes hölgy azt mondta, ne aggódj, akkor nem kell. Ők értenek hozzá, ha jól sejtem. Biztos idővel behozza magát, tudod az adatok csak számok... most húsvér fiadról van szó
Pumperka, én nem fejek még rendszeresen, csak most, mert annyira győzködtek a szüleim (Apa agrármérnök, azt mondja, az első pár hónapban még hormonálisan megy a kereslet-kinálat, de pár hónap után, ha nem ürül rendszeresen a mell, akkor szépen lassan elapad... asszondja az állatoknál is így van

mindig jót kuncogok magamban, hogy az állatokhoz hasonlít.... 3óránkénti evés is ezért kell

) szval most, hogy fejek,igaz csak kézzel és etetés, azaz "büfiztetés" után, miután leraktam. De most nem tart sokáig....
ja most olvasom, hogy specko fejésről irsz, akkor bocsi... na most már nem törlöm ki...
le a kalappal a 3gyerekes egyedüllétért!
télleg, büfiztetés: nekem nem akar büfizni Máté. hiába próbáltam ki bármit, nem segít. most ezért a büfiztetés címszóval mégjobban elalszik, és így lerakhatom hasra, ami talán jobb a hasfájás ellen. De éjszakára nem merem még hasra rakni... a szüleim azt mondták, vannak olyan gyerekek akik egyszerűen nem tudna büfizni, azokban bentmarad a levegő, azt annyi???? valaki van még igy?
Pepike, a szakdoli védés mindenhol más, de általában pár perc alatt el kell mondani a bizottságnak, miről szól a szakdolgozat, majd kapsz kérdéseket, ezeket lehet hogy előre megkapod, és arra kell válaszolni.
Lábad hogy van? szegény, ha Aliz hasfájós, nem tudsz vele gondolom járkálni....
ezért a (para)fenomenális műsorért már kezdek irigykedni... vajon a svájci tévében mikor lesz? apropo tv... még nem kapcsoltuk be Máté születése óta....
Nem tudom, hogy télleg a sör hatásos-e, de én is iszom....
finom

és én is aggódtam a bugyborék miatt, de ennyit lehet szerintem

csak amikor jönnek a gázok akkor a gyerekhálószobából ki kell menni

különben túl jól alszik majd a gyerek
Beuska, ++++ holnapra, ma meg nyugodt éjszakát! remélem ki tudod pihenni magad, egy vizsga előtti este amúgy is elég izgulos, legalábbis én nagyon izgultam mindig, és csak úgy tudtam jól aludni, ha megittem 1 sört...
nem semmi fiad van! örülök, hogy jobb az ujja
Panny, tök jó, hogyígy kimozdultatok!
mérleg kérdés: nekünk van egy, de annyit irtatok itt a paráról, hogy megfogadtam, hogy nem mérem, amíg látszik, hogy egészségesen gyarapszik. namost Máténak már az ujjpercei is kezdenek húsosodni...

de anya szerint jobb, ha tudom mennyit eszik....
de macerás is mindig mérni, nem?
Márti, a mellem nekem is van hogy abszolút nem "telik" meg, legalábbis érzetre, Máté mégis jóllakik belőle. Egyik nap, amikor azt hittem teljesen leürítette, olyan könnyű volt, még mindig tudtam 20mlt fejni kézzel belőle.... de a kórházban mondták is, hogy nem lesz mindig olyan kemény a cici, és ez nem baj....
Mzx: sikerült a hungraring? milyen futama volt öcsédnek? nálatok is hétágról sütött a nap, mint itt??
szia Rima

mindjárt írok a másik topikba is, ha Máté engedi
Mni, tök jól hangzik ez a vásárlás, ügyik vagytok Lilla babával. az farmer-sztori meg felháborító, bár én ezt "normál" testalkattal éltem meg nemegyszer... hogy a legnagyobb mért max a fenekemig jutott... nem értem...
a kocsispelenkázáson jót mosolyogtam
Linocs, nagyon tuti a kép
szgép és a gyerek téma: tegnap webkamerázni akartunk a dédszülőkkel, hogy megmutassuk nekik Mátét, míg szerelte össze a tesóm otthon nekik a netet, Máté sírt, amint elindult az "adás" és odaültünk a gép elé, megnyugodott és nézelődött... hihetetlen...
vagyis annyira nem, ilyen ősökkel:
ez van, ha Mát alszik:
Biribon, a Karamalzt már PAti is ajánlotta még korábban. itt sajnos nem láttam, de nagyon kiváncsi vagyok milyen.

hajrá a szoptatással, drukkolok!

+++
Üdv, Nanó!!! köszönjük a híreket PAtiékról.

igen, én is látom lelki szemeim előtt a kutyaoltást Nortival

ez csakig PAti lehet
Te hogy vagy Nanó?
Judit, 5kg fölött?? nyakon??

.... naggyon aranyosak vagytok
na most megyek, mert lassan ébredni fog... elvben.. én meg éhes vagyok... 1 órán keresztül írtam ezt a hszt, pedig szinte csak ezt írtam....

remélem nem toltok le, ha csak holnap este leszek legközelebb, mert holnap délelőtt anyakönyvi ügyintézés második forduló...
nyugodt éjszakát minden anyukának apukának porontynak