A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Jó reggel csajok!

Andiknak Boldog Névnapot!!

Majd jövök, most amíg Apa itthon van, vele vagyok :wink: :wink:
bszilvi25

Heni!!!
Egy kisebb bukósisak a pocid(bocsi)...Jól beindult és szép kerek!!!!
Mi ez a barna haj???? :shock:
nem rossz,csak furi a szőke után...
Vendég

Heni:nagyon jól nézel ki és nekem tetszik a hajad is!

Kép
melike

Azért barna, mert nem tudok 4 órát a fodrásznál ücsörögni és szőkítettni. Így otthon megcsinálom egyenlőre, és csak vágatni megyek. Ha meglesz a baba, főleg nem lesz annyi időm ott lenni.
heni baba

Köszi Melike neked is!:)
Elég gömbi vagyok, ez már otthon is a szavuk járása, ha valaki a családban meglát. :))))))))
heni baba

Heni!
Jól áll a hajad is és a pocid is... :wink:
Vendég

Köszi Csiri!:) Mindenkinek furcsa volt, de a párom az odavan érte.
heni baba

Mindenki szép...tényleg, heni jó a barna haj igaz én nem emlékszem a szőkére.

Lányom hány továbbra is...köszi az aggódást.
Aggasztó, mert nem marad meg benne egyelőre a folyadék sem...
Most lehet ma már nem jövök...

sziasztok

Dana

Kép
danaaia

Sziasztok!

Tegnap este voltam dokinál.Sajnos nincsenek jó híreim.
A méhszájam 2 cm-re van nyitva.Most 2200-as.Azt mondta a doki,próbáljam még 3 hétig bent tartani.Köszi,próbálom.!!!
Megtapogatta a hegemet is,azt mondta,ha már most fáj,készüljek lelkileg a császárra.
Most fekszem ezerrel,apa lap topjáról írok.
Hétfőn reggel be kell mennem,megnézi Uh-n a heget,meg a babát.
Megnézhetem majd a szülőszobát,meg bemutat a szülésznőknek is.

Kérlek benneteket,drukkoljatok,hogy a babám bent maradjon a 36.hétig!!!!

Kép
orsitigris

Orsi:nagyon vigyázz magadra és feküdj tényleg nehogy baj legyen!Nem lehet könnyű.

Kép
melike

Orsi ez nem kérdés !!Bentmarad!!!34.hétben vagy ,ha nagyon jönni akarna akkor a doki ki sem engedett volna!!!
100000000-rel drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!

Andik boldog névnapot nektek!!
Vendég

Védőnő:leráztam,csak az a baj,hogy így a koriban kell kérnem,hogy csináljanak szívhangot..és ott csak ctg van..szóval kérnem kell a ctg-t!!
Vendég

Orsi: szigorú fekvés. Én így voltam a másodikkal, de engem benn fogtak 32 hetesen, és 36. hétig kibírtam hogy nem jött ki. De tényleg feküdj mást nem szabad csinálni.
heni baba

Orsi: szorítok, hogy a baba még benn maradjon!
bszilvi25

Na és akkor amit ígértem:

Ezeket kaptam tegnap: Kép

Mai pocifotó: Kép
bszilvi25

Itt valjátok be őszintén, nem is olyan nagy a hasam, nem????
bszilvi25

sziasztok, már megint eltűntem vagy 1 hétre... de kicsit meg vagyok zuhanva családi dolgok miatt. nem velünk van gond... anyós/sógornő kavarásaitól vannak olyan keményedéseim, hogy néha rácsodálkozom, hogy még egyben vagyunk. :roll:

Szilvi: az enyémnél nagyobb a pocid, ez tuti. Mindjárt rakok képet én is. :D

Orsi: drukk megy neked, és soksok pihi!!!

Bárány, jól látom hogy te még mindig nem spanoltál le a védőnővel? :lol:

Heni: jó a barna haj!! (én eccer voltam szőke, kb 3 hétig tartott, azért olyan sokáig, mert féltettem a fejbőrömet a hirtelen újrafestéstől. :D barna-párti vagyok más fején is, de a sajátomén különösen. :D

na és akkor most visszaolvasok, van mit... aztán mondom mi van velünk.

mia_snow

Szerintem nem olyan nagy. Az enyém, az igen!:)
Olyan királylányos cumisüvegem nekem is van!:)
heni baba

SZIA MIA!!!! MÁR NAGYON HIÁNYOZTÁL!!!!!
bszilvi25

helló Mia!
Mi a gáz a "hozadék" családoddal... :?:
Vendég

Sziasztok!

Orsi! Megy a drukk ezerrel!!!

Szilvi! Tényleg nem nagy!!

Mia! Próbálj ne is figyelni a kavarókra! Magadat bünteted az ő hülyeségeik miatt! :twisted:

Heni! Csini a barna haj. Én is ilyen megfontolásokból festettem vissza a hajamat.

Andiknak boldog névnapot!! :lol: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Moslék, trágya, szar éjszakám volt. Reggel pedig folytatódott..... :( Nem tudom mit akart a Pocaklakó.....(talán megfordulni), de ugrált a hasam! Előszőr jó mókának tűnt, aztán észrevettem, hogy Neki talán nem is olyan jó móka. Előszőr rájött a csuklás, majd 10 perc elteltével, elkezdte a buksiját a hasam falának ütögetni. Na ettől kész lettem Megsimogattam, de akkor meg tök bekeményedett, de legalább abbahagyta a hancúrt. Fél óra múlva, már minden rendben volt. Végre elaludtam. Aztán 9 körűl felébredtem, és megismételte a mutatványt. Hát nem tudom mire készűl ez a kicsi fiú :(

Boldog névnapot kívánok minden Andinak!

Dana: köszönöm amit írtál nekem, de ha olyan vajúdásom lesz mint az első gyerekemnél (Tominál) akkor köszönöm szépen, nem kérnék belőle. De legyen igazad, és alakuljon minden jól.

Heni: Szép kerek formás, nagy pocid lett!

Csiri: Annak idején (16 éve kb.) Nekem is volt ilyen, hogy olyan érzésem volt mintha beindult volna a tejtermelésem........ Napokig fájt, lüktetett, aztán magától elmúlt. Ez a szülés előtt nem sokkal volt. Kb ennyivel, mint most Neked. Aztán miután megszűltem, ugyanezt az érzést éreztem közvetlen szülés után és be is indult a tejcsi. Na most jó sokat segítettem mi??? Bocs..... Egyébként mostanság is vannak a mellemben ilyen enyhébb feszítő érzések. Kicsit meg szoktam nyomkodni, és elmúlnak.

Szilvi: Gondolom élvezed a "munkanélküliek" életét. :D
bluebox

csiriiiiiiiiiii! te még fel tudsz venni tangát???? dekomoly... én már vagy 2 hónapja az alsó polcon tartom őket... :cry:

mia_snow

a hozadék-családdal "csupán" annyi a gond, hogy anyós és sógornő kicsit meg vannak zakkanva. elég anyagias mind a 2, és szeptemberben meghalt az apósom (már tizenéve elváltak anyóssal), és onnan lesz majd örökség, egy kb 18 milliós ház. namármost előjöttek olyan dolgok, hogy 10 évvel ezelőtt ki mit kapott, ki miből mit csinált, stb, elég rosszindulatú dolgok, és hogy kinek mi JÁR a mostani örökségből. namármost 2 db örökös van: a férjem és a sógornőm. egyrészt anyós mi a fszt szól bele? (márbocs). másrészt az, hogy 10 évvel ezelőtt anyós párszázezerrel többet adott a fiának, mint a lányának, most hogy jön ide? mindig is a fiával lakott, ... szerintem logikus, hogy nem a lánya kapott többet. másrészt meg a párszázezer többlet nem kölcsön volt, azt a férjem akkor megkapta... most meg a kedves huga TÖBBMILLIÓT követel! és ehhez még jön a szarkavarás meg a remek stílus ezerrel. ahogy telnek a hetek, egyre jobban elmérgesedik a helyzet. a sógornőmmel mondjuk már nem beszélünk, de sebaj, így nem tudunk veszekedni sem.
anyóssal meg olyan vitánk volt valamelyik nap, hogy utána egész délelőtt hasmenésem volt az idegtől - mondjuk örültem mert már 4 napja nem voltam wc-n. jobb módszer, mint az aszalt szilva. :D

valaki írt a homeós bogyókról, hogy nem indítja-e be idejekorán a szülést: nem... csak ha majd beindul, akkor könnyíti a lefolyását - legalábbis ezt mondta a dokim.

egyébként meg köszi, hogy hiányoltatok, jólesik. :)

mia_snow

Szia Márti!
Sajnálom hogy nem aludtál jól!!!!

Én köszönöm, nagyon élvezem. Király itthon lenni felhúzott redőnyök mellett.!!!!! El sem hiszem.
Eddig amikor hazaértem 6-kor, utána lassan már elgedhettem le őket, és reggel, mivel korábban indultam mint Apa, még lent voltak.
Szinte csak hétvégén láttam ilyen világosan a lakást mostanában :roll: :roll: :roll: :roll:
bszilvi25

visszaolvastam!!!!!!!!!
ORSI!!!!
Vigyázz magadra és sok-sok pihi!!!!És tuti biztos vagyok benne,hogy kihúzod még tovább is.... :wink:
DANA!!!!!
Bizti valami vírus....szegény kiscsaj.... :cry:
SZILVI!!!!
jók az ajándékok!!!!
PIRONYA!!!!
Elvagy tünve!!!!Ugye nem a dokinál volt baj tegnap????
BLUE!!!!
Köszi az infót becsomósodás ügyben....én is ilyesmire gondoltam.....

Védőnő elment....itt volt vagy fél órát,de közbe hívott mamám,a párom és a barátnőm is és Öt is hívták,úgyhogy kb 5 percünk maradt egymásra....ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚGY SAJNÁLOM!!! :wink:
Viszont egyvalami újat tudott mondani,úgyhogy megint vásárolhatok....hurrrááááááááááááá!!!!

A kórházba nekem kell vinnem a pelust...napi kb 7-tel számolva (eddig nem kellett)....Hálóinget is vihetek be...(eddig tilos volt)Most vehetek,mert nincs....köntösöm sincs,azt is....(mert eddig aztis ott attak....Ha baba-mamaszobát választok,márpedig igen,akkor valami kisrucit is a bébinek,plusz popsikrémet,hintőport,tetrapelust...(eddig ezek sem kellettek...)
Ugyhogy mint ahogy írtam is reggel,a tervem dugába dölt,kis sporttáska ügyben....a cuccaimnak minimum egy platós teherautó kell!!!! :roll:
Vendég

MIA!!!!
A tanga azóta a szemetesben van,mert levételnél elszakadt :oops:

Pfú!!!Nem semmi ez a családi "béke"... :? Megértelek!!!
Ráadásul ugye Te írtad,hogy egy házba laktok "anyukával" :?:

NA MIRE A VÉDŐNŐ LELÉPETT,HÍVOTT ANYUM,HOGY ELSÉTÁL..........DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Tegnap voltam nála,azt hittem ezt beosztja szülésig.... :?
Vendég

LEMEGYEK A BOLTBA....
HOZZAK VALAKINEK VALAMIT?????????? :wink:
Vendég

Csiri: miért mész boltba, nehogy anyud otthon találjon? :D

nemtom én szerencsés vagyok... szeretem ha anyu itt van... a védőnőre is kíváncsi vagyok, jövő héten jön majd. úgy volt hogy tegnap, de le kellet tmondanom, mert a férjemmel mentünk a szájsebészetre, ki kellett vésni az egyik foggyökerét. szegénykém... :(

ja valaki kérdezett a fogakról: én kb 2 hónappal ezelőtt rendbe rakattam, de 3 fúrás-tömés volt, és fogkőleszedés. nekem még sosem húzták ki egy fogam sem, és remélem nem is fogják. a férjemet elnézve nem kellemes. :S

mia_snow

MIA!
azért megyek a boltba,mert ott legalább megkérdezik,hogy mit szeretnék... :?: :lol:
Igaz,hogy csak azt válaszolom,hogy 10 deka párizsit,de legalább érdeklődnek... :lol:

Anyum ahogy egyre jobban öregszik úgy hülyül meg....(remélem nem rá ütök...) :roll:
Vendég

Bszilvi:te is nagyon csinos vagy!!
Szerintem sincs nagy hasad...olyan pont jó..normál méretű

Mia:jó,hogy itt vagy!Valóban nem spanoltam össze a védőnővel..UTÁLOM!!!Olyan álszent undorvány... :? :? :? :?

Kiváncsi vagyok,hogy nekem is kell e vinnem a koriba majd pelenkát,meg ruhát a babának!!Annó adtak mindent..jövő héten megyek dokihoz és megkérdezem..
Vendég

Csiri: nem semmi, hogy ennyi minden kell a kórházba, ha mész szülni. Szerencsére itt csak akkor kell bevinni a babának bármit is, ha megyünk haza. Hálóinget meg csak a szülésnél adnak, igaz, jó lepusztultat, utána már a sajátot lehet használni. Meg köntöst is.
heni baba

Eddig itt is úgy volt,hogy semmit nem kell vinni....csak a kis neszeszeremet,papucs,törcsi,meg betét....
Ehhez képest most ez van....még jó,hogy felhomályosított ez az asszony!!!! :shock:
de bizti hallottátok,hogy zür van az egri kórház körül,most magánosítják,privatizálják vagy micsoda és azóta van ez talán idén januártól...
Úgyhogy most jó nagy szívás nekem,mert már azthittem nyugodtan ülhetek a seggemen,mertcsak 1-2 piperecikk hiányzik....ehhez képest.... :?
Vendég

Na mivan???
Mindenki lelépett????????????????
Azt hittem még feltöltödök itt belöletek,mire jön anyum....de látom nem.... :?
Mert most telózott,hogy indul...Ti meg sehol!!!
Én is lépek akkor!!!
Szevasztok!
Vendég

én itt vagyok csak ebédet kellett alkotni az uramnak. tepsis krumpli lesz... fene a fejét, én meg már 3. napja eszem a spagettit. 2szer egymás után nem eszi meg ugyanazt... :roll:

mia_snow

na akkor jöjjenek képek.
pocakfotó ma, 33+1, pocak körben 113 cm, súly rémesen sok, +12 kiló. :roll: és napok óta nasizhatnékom van, marokszámra gyűröm be a csokiba mártott mazsolát. :roll: (pedig eddig egyáltalán nem kívántam az édességet). namindegy, szöval pocakfotók:
Kép
Kép

és ami talán kicsit jobban fog tetszeni, megvettük Milán szobájába a bordűrt :D

Kép

mia_snow

Szép pocakfotók!

Orsi - szorítok, hogy minden rendben legyen, pihenj sokat!!!!!!!!!

Mia
- remélem hamarosan helyreáll a családi béke, tudom nem könnyű, de próbálj meg nyugodt maradni!

MINDEN ANDREÁNAK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Minden Andreának nagyon BOLDOG NÉVNAPOT kívánok!

Orsi: a lényeg, hogy ne idegeskedj, rendben lesz minden. Tényleg feküdj, pihizz, ne foglalkozz semmivel. Tudja a babád, hogy még bennt kell maradnia pár hétig! :wink: :)

Mia: szép pocikád van. Nekem is megvan a plusz 12 kg de nem érdekel, majd lemegy utána, remélem legalábbis. Egyébként sztem nem látszik, tök csinos vagy.

Heni: tök jó szerintem a barna haj, jól áll Neked. A pocakod is csini szép kerek.

Szilvi: szerintem nem kicsi a hasad, pont jó. Az enyém is kb ekkora.

Délután készülök a fogdokihoz, szorítsatok. Kicsit be vagyok tojva. :? :(

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Szia Buci: szorítunk. Nem lesz roszabb, mint baba nélkül a pociban :wink:
(ha ez megnyugtat)
bszilvi25

Mia:eggyáltalán nem sok a 12..én sajnos 16-nál járok!!
Neked is pici hasad van...
Vendég

köszi Szilvi! Remélem nem fog fájni, mondjuk mindig csak először izgulok mikor megyek, már másodjára rutinosan szoktam. Csak elkezdeni nehéz.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Na szépek vagytok, mondhatom!!!!!!!! ÉN IS BEVÁGOM A DURCIT!!!!!!!
Erre vártam, hogy végre ne órákat olvassak vissza, hanem itt legyek veletek napközben, most meg nincs itt senki.

Én már megcsináltam az ebédem! (Tejberízs) - néha nagyon meg tudom kívánni... :oops:
Apa már elment itthonról, és nem is jön haza csak holnap este. :cry: :cry: :cry:
Ez lesz a 4. vagy 5. éjszakánk amit nem együtt töltünk!!! :? :? :? :?
Ez miatt már tegnap ment itt részemről a bőgés (azt mondják nagyon érzékény vagyok, mióta a kicsinket várom), de én ezt nem szoktam meg, és NEM is vagyok hajlandó!!!!!!!!!!!!

Úgyhogy várom, hogy Ti is írjatok!
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 15:58-kor.
pironya

megy a szurk Buci! tegnap az uramat kisértem szájsebészetre, neki vésés volt. őt is azzal nyugtattam, hogy biztos hogy nem lesz olyan vészes, mint a szülés - neked is ezt tudom mondani. csak ne kérdezt hogy mit mondok majd ha szülni indulsz/indulunk. :lol:

bárány: bizony, tudom hogy pici a pocim... nem értem mér... szerintem sokkal kisebb,, mint itt bárkinek. meg néha ugratnak a barátnöim hogy beférek-e még a gép elé... hát lazán. csak ha egyhuzamban itt ülök 1 órát, akkor Milán a bordáimon áll bosszút. nem rúg, csak feszít... nemtom melyik lehet a jobb. :D

amúgy meg tudom, hogy nem sok a +12, de eleve +15-tel indultam. azért a combjaimon látszik a sertésedés elég jó. :roll:

mia_snow

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 15:59-kor.
pironya

Helló, megjöttem.
Voltam kozmetikában meg megvettem a homeopátiás bogyókat és a teát.

Jó sokat írtatok.

Csiri:védőnő letudva.A kórházi táska meg...Ugye-ugye.Nekem is kellenek ezek mind,amit felsoroltál.
Nem csak a boltban kérdezik meg,mi is szoktunk érdeklődni,hogy vagy?!

Mia:végre,hogy jelentkeztél!Nem örülök neki,ami történik,de picit megnyugtat,hogy szinte mindenhol vannak ilyen családi zűrök. :cry:
Nincs nagy hasad,sőt neked még van derekad is!

Buci:szorítunk,csak bátran!

Kép
melike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 15:59-kor.
pironya

Csajok, málnalevél teát hol lehet beszerezni? Bár ha így tágulok és rövidülök, lehet nem is lesz rá szükség.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Először is mindenkinek köszi a jókívánságokat!!!

Csiri: ugye, hogy nem volt vészes a védőnő... a kórházba nálunk elvileg adnak mindent, de én azért úgy készülök, hogy mégsem...

Orsi: szorítunk, de úgyis minden rendben lesz.

Mia: ne idegeskedj! Lesz ez még ígyse!!!

Szilvi, Mia, Heni: szép pocik.

Pironya: Nálunk állandóan más hetet ad ki a fej, a lábszár stb. alapján. Én azt mondom, hogy biztos, akkor lesz, ha kipottyan. Addig meg mindenkinek fel a fejjel!!!!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 16:00-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: