Sziasztok!
Moslék, trágya, szar éjszakám volt. Reggel pedig folytatódott.....

Nem tudom mit akart a Pocaklakó.....(talán megfordulni), de ugrált a hasam! Előszőr jó mókának tűnt, aztán észrevettem, hogy Neki talán nem is olyan jó móka. Előszőr rájött a csuklás, majd 10 perc elteltével, elkezdte a buksiját a hasam falának ütögetni. Na ettől kész lettem Megsimogattam, de akkor meg tök bekeményedett, de legalább abbahagyta a hancúrt. Fél óra múlva, már minden rendben volt. Végre elaludtam. Aztán 9 körűl felébredtem, és megismételte a mutatványt. Hát nem tudom mire készűl ez a kicsi fiú
Boldog névnapot kívánok minden Andinak!
Dana: köszönöm amit írtál nekem, de ha olyan vajúdásom lesz mint az első gyerekemnél (Tominál) akkor köszönöm szépen, nem kérnék belőle. De legyen igazad, és alakuljon minden jól.
Heni: Szép kerek formás, nagy pocid lett!
Csiri: Annak idején (16 éve kb.) Nekem is volt ilyen, hogy olyan érzésem volt mintha beindult volna a tejtermelésem........ Napokig fájt, lüktetett, aztán magától elmúlt. Ez a szülés előtt nem sokkal volt. Kb ennyivel, mint most Neked. Aztán miután megszűltem, ugyanezt az érzést éreztem közvetlen szülés után és be is indult a tejcsi. Na most jó sokat segítettem mi??? Bocs..... Egyébként mostanság is vannak a mellemben ilyen enyhébb feszítő érzések. Kicsit meg szoktam nyomkodni, és elmúlnak.
Szilvi: Gondolom élvezed a "munkanélküliek" életét.