Előszöris nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólását hasfájás ügyben! Tegnap este beszéltem a dokimmal aki megnyugtatott arról, hogy minden úgy van ahogy ti is mondtátok! Szóval nemsokára leugrok a gyógyszertárba magneB6-ért! És ő is azt mondta, hogy kezdjem 3x1 el és ha kell 3x2ig emelhetem az adagot! De ha nincs vérzés se és barnázás se akkor nyugodjak meg csak tágul a méhem és a szalagok! Pihenjek sokat és igyak egy pohár bort! Szóval este átvittük Kyrát anyukámékhoz, hogy tudjak kicsit pihenni, és egész este feküdtem, ugyhogy most jó! Bár most kihasználom amíg nincs itthon a pakológép
Na ennyit rólam!
Székrekedés:
http://www.belsoegyensuly.hu/images/SAN ... oztato.pdf
Ezt esetleg nézd meg, normaflore, ezt még a csecsemő is szedheti, rendbe teszi a bélflórákat! Nekem világ életembe gondom volt a székrekedéssel, terhesség alatt meg főleg! De ez rendbe tett! Egy hétig ittam és 4 hónapig nem volt problémám!!!!!!!!
De persze kérdezd meg a dokidat, de az áll rajta, hogy nincs ellenjavallat terhesség és szoptatási idő alatt se!
Mert nekem a tamarin lekvár és a többi se segített! Ehettem én aszalt szilvát tejjel és mindenféle más jópofa dolgot....mint halottnak a csók
Sensi, én teljesen egyet értek veled! Én au-pair ként dolgoztam kint egy évet és tudom hogy nevelik a gyereket, nekem bejön! Én soha nem ringattam Kyrát mert épp nem volt kedve aludni! Ha alvás idő van be az ágyba és kész! Vendégek szoktak is nézni mikor lefektetem este a gyereket, bent hagyom míg megissza a tejet, és utána ha kész, bemegyek, kap egy puszit meg egy simit, na meg persze cumit és alszik egy mukk nélkül! Erre mindenki (akinek van gyereke) ledöbben, hogy így elalszik?
Ja, és a hiszti! Hát azt nem hagyom neki! Pedig nagyon bepróbálkozik! De átnézek rajta, és rövid időn belül rá szokott jönni, hogy jobb ha abbahagyja és akkor játszok vele
Én vásárlás szinten egyetlen egy dologra adtam ki egy vagyont, a gyerek ülésre! Na nem a hordozóra, mert mint láttátok az egy egyszerű dolog, hanem amibe 9 hónapos kora óta ü! Én úgy voltam vele, hogy megvehetném 20.000ért is de mi rengeteget megyünk és nekem mindent megér a gyerekem biztonsága, így a legjobbat akartam neki, szóval mi ezt vettük neki:
http://www.rrracing.hu/site/index.php?s ... ules-lista
Itt pedig a középső sorba a narancs szürke!
Most már van bébihordozó is belőle ha akkor lett volna megvettem volna!
A bébihordozó 40.000 körül van a nagy ülés pedig 70.000! Ez lehet kicsit soknak hangzik, de ebbe az ülésbe 12 éves koráig ülhet! Mert most betét van benne, később azt kivesszük, aztán meg mikor már csak ülésmagasító kell annyira szétszedhető! Szóval szerintem megéri! Egy baromi biztonságos ülés! Hisz ha versenyautóba gyárt üléseket a Recaro akkor rossz nem lehet
Szóval én erre adtam ki a legtöbb pénzt
Na most ennyi, megyek takarítani

[/img]