A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 16:01-kor.
pironya

Sziasztok!

Én is megjöttem! Elintéztem a táppénzes papíromat, mert holnap ugye BKV sztrájk!!!!!!!!!!!!!!! :? Ezért holnap megint nem tudtam volna intézni semmit. Már 6 héttel lóg a TB :(
Viszont voltam a kórházban UH-n. Kedvesen közölte velem az UH-s néni, hogy ugye tudja, hogy magát császározni fogják??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Mondtam neki, hogy kezdek hozzászokni a gondolathoz, mert a doki is említette, mint eshetőséget. Honnan a p.........ból tudja ez a néni, hogy császárral fogok szűlni?????????????????????? :shock:
Na mind1.
Röviden, ennyi.

Két hét mulva ismét megyek a dokimhoz, (-8000) 6 hét alatt bezsebel még 30000 Ft-ot rajtunk :( VVVáááááááááááááuuuuuuuuuuuuuu!
bluebox

Sziasztok!

Szép pocitok van kismamik :D

Nem rég jöttünk haza a dokitól, zárt méhszáj, NST nem sikerült valami fényesen, bealudtak, ezért áramlásos uh-ra küldtek. Ott szerencsére minden rendben, úgyhogy elengedtek. 10 nap múlva kell visszamennem, de akkora már lelkileg fel kell hogy készüljek és csomaggal együtt :?
Hogy lehet az, hogy a hétfői uh-on még haránt volt Balkó, most meg már medencevégű. Nem igazán éreztem, hogy megfordult volna. :? Nagyon sok haja lesz Balkónak, Boginak sajnos nem látszott mert nem épp a megfelelő szögben fekszik (vagyis áll fejen :D ).

Már úton útfélen megállítanak, hogy jaj, hogy bírom még, hány nap van hátra, mondom 2 hónap. Csodálkozás, mindig magyarázkodnom kell, hogy hát igen, a látszat csal :lol:

Apa már megint vett egy mesekönyvet :? :shock: :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilvi!
Mi az az áramlásos ultrahang????(még nem hallottam!) :shock:

Na indultam anyumhoz!!!!Majd jövök!
Rosszat ne halljak rólatok!!!! :wink:
Vendég

Csiri: a véráramlását nézik az agyban és a köldökzsinorban

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

csiri: jó anyukázást, de ne húzd fel magad :wink:

Szilvi

szilvaqueen

Szilva: a lényeg, hogy minden OK a babákkal. Még ilyenkor fordulhatnak állítólag. Én egyre jobban félek a szüléstől. Van már szülésznőd? Én már beszéltem azzal akit a doki ajánlott, nemsokára már találkozni kéne vele.

Szépek a pocakok mindenkinél!!

Teszek fel Nektek képet a babaágyunkról, már megvan az ágyneműnk is bele. Íme:
Kép
Kép

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Dobok egy képet én is (30+4):

Kép

Szilvi

szilvaqueen

buci: nagyon szép a babasarkotok és az ágynemű is nagyon szupi. :D Eldöntöttük, hogy nem fogadunk szülésznőt.

Szilvi

szilvaqueen

Szilva: gyönyörű szép óriás pocid van! Nem véletlenül kérdezgetik.
Szülésznő ügyben amúgy igazatok van, állítólag mindegyik szülésznő rendes ott. Majd kiderül mit mondunk a végén. :D

Kép

Kép

buci79

buci: Nekem is azt mondta a doki, hogy nagyon jó szakemberek vannak ott a szülészeten, szerinte felesleges fogadni. Hát majd tényleg meglátjuk :D

Szilvi

szilvaqueen

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 16:02-kor.
pironya

Helló!

Megjöttem a védőnőtől.Pontosabban már kaját is csináltam és ettem is.
Semmi különös nem történt,rendben vagyok.Plusz 11 kiló!!!
Adott listát a homeopátiás szerekről.Össze is hasonlítom mindjárt azzal,amit itt feltett valamelyikőtök.Azt mondja nagyon jó a tapasztalat,szeretik.Átnézem és meg is veszem.Ezek mellett lehet még inni a málnalevél teát?

Mindenki befoghatja a száját,mert olyan csini mindenki.Szép pocik,szép kismamik!

Pironya:te tényleg jól bírod magassarkúban.De sokat ülsz,nem?

Buci:nagyon szép minden!

Szilvi:jó nagy pocid van!De hát érthető.

Kép
melike

Ja!Vettem mamabugyit. :lol: Csini. :shock:

Kép
melike

Csirinek tényleg olyan abban a ruhában a hasa,mintha mondjuk 18 hetes lenne. :o

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 16:02-kor.
pironya

Sziasztok!
Szilva örülök,hogy minden renben és nem kell befeküdnöd sem...
Nekem egy babával is ilyen méreteket öltött a hasam :oops:
Nagyon remélem,hogy nem abnormális nálam semmi :x

Csiri:ez igaz?ez tényleg egy friss kép?és tényleg te vagy?

Pironya nyertél azt mondta a fiam,hogy a néni még olyan kis terhes,hogy "mandula nagyságú a babája" :lol:

Érdekes mert nekem is tök normál méretű volt a baba és a vizem is az utsó ultrahangon...akkor mi van az én hasamban...zsíííír????
Vendég

Pironya milyen szétmenőben lévő alkatod van???
Mutasd hova dugtad mert a képen nem látszik!!!!
Vendég

elolvastam ezt a listát a homeos bogyókról, szerintem én is fogok venni. Nekem be szoktak válni. Csak azt nem tudom, hogy ha elkezdem szedni előtte (36. héttől) nem kezdődik e el túl korán a tágulás. Szerintetek?

Kép

Kép

buci79

Amúgy én is belehalnék ,még egy olyan nőies cipőbe is mint ami Montinak van...csakis tramli tornacipőt és edzőcipőt hordok :lol:
Vendég

trampli
Vendég

lehet hogy hülyeséget kérdeztem az előbb, bocsika. Úgy akartam írni, hogy nem okozhat e szülésbeindulást. :D :D vagy ez még hülyébb kérdés? :D

Aranygaluskát készítek éppen vaníliasodóval.. már alig várom, hogy kész legyen. Nyami...

Kép

Kép

buci79

.....
pironya

Buci:én is most nézegetem őket.Szerintem egy héttel előtte nem gáz,ha elkezded,de hamarabb ne.Én legalábbis nem fogom.

Kép
melike

Jaaa lehet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Buci ne is mond...már megkívántam :twisted:
Vendég

Húúú, de nagyon jót aludtam! :lol: :lol: :oops:

Láb: hát, bizony az a fotó reggel készült. :? Sajnos ilyen permanensen a lábam. :? Azóta kaptam a nagylábon élő hugomtól egy 39-es cipőt kölcsön, ami most kényelmes a 37-es lábamra. Abban bízom, hogy a szülés után normalizálódik a helyzet és visszakapom az eredetileg vékony kis lábfejemet és karcsú bokámat. :wink:

Homeos bogyókat én is tervezek venni. Addigis előszedem a málnalevelet.

Szilva! Szép pocak! Elég lehet cipelni. Én még a sajátomat is iszonyat tehernek érzem. :lol:

Bezzeg Csiri! Alig van pocija! :P

Pironya! Jó neked, hogy még fel tudsz venni ilyen csini cipőket.

Buci! Nagyon jó a baba sarok! :lol: Bárcsak már én is ott tartanék, de még nincs parketta a szobában. Maximum a konyhában tudnám összerakni a babaszobát. :roll: De ami késik nem múlik. :lol: Jövőhéten remélem már én is tudok babaszobát mutatni.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Szilva!
Az én gyerekemtől már megkérdezték a suliban,hogy megszületett-e már a kistesó???? :shock: :shock: Mert hogy akkora a hasam,hogy megszülhettem volna! :shock: :shock:
Tegnap valaki megkérdezte,hogy -Te még egyben??? :shock: :shock: :shock: Na ezeket a kérdéseket nagyon fogom útálni.Úgyis csak addig maradok "EGYBEN" ameddig ő is úgy akarja.

Pironya!
Én Is ma megyek dokihoz,17.30-ra.Már nagyon izgulok!!!!!!!!!

Borotválkozás megvolt,gyönyörű lettem! Ott alul,legalábbis!! :D :D

Most mennem kell a gyerkőcökért,aztán viszem őket mamához,hogy még legyen időm elkészülni!!

CSááá! Majd jelentkezem!!!

BARI!
Igazán nagyon csinos kismama vagy,nem kell aggódnod!!!!!
Bár én lennék ilyen!!!!

Kép
orsitigris

Ja! Csiri! Ilyen arcot laptetőre! :roll: :lol: :lol: Neked könnyen megy majd a fogyókúra! Kiveszed csak a piercingeket és rögtön 5 kilóval kevesebb vagy. :lol: :lol: :lol: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Ja és szerintem a málnalevél teával még várjatok!
Ugye senki sem akar még szülni????????????? :shock: :shock: :shock:

Kép
orsitigris

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 16:03-kor.
pironya

bárány: vagy azért olyan nagy mert ott van a farkas is :lol: (Báránybőrbe bújt farkas :lol: :lol: :lol: ). Elvileg, minél többedik terhessége van az ember lányának, annál nagyobb a pocója. NO PARA! :wink:

buci: dobhatnál egy nagyobb adag aranygaluskát felénk

málnalevél:
az utolsó pár hétben javasolják, én ha tehetném csak az utolsó egy-két hétben innám, de nem tehetem :D

Szilvi

szilvaqueen

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 16:03-kor.
pironya

Ha elkészültem az aranygalival ígérem dobok Nektek egy jó nagy adagot. Csak sikerüljön, még soha nem csináltam.
:roll:

Ez a borotválkozás kész kín, én utálom a borotvát, csak ahol nagyon muszály ott szoktam. Gyanta párti vagyok, de most nem merem annyira félek. Múltkor is úgy fájt , a babukám összegubózott teljesen, biztosan nem tett neki jót, hogy érezte mennyire kínlódok.

Csajok! Nekem van egy nagy dilemmám. Van pár rossz fogam. Néha fájdogálnak is. Egyik letört, másik lyukas...stb nem tudom kezdjem e el még most rendberakni, vagy már várjak vele szülés utánra, mondván akkor már meg se kottyan majd. Kurva szar lenne most fogat húzatni (valószínű a töröttre az a sors vár) nagyon halogatom. :oops:
Ti hogy álltok a fogaitokkal? Mindenkié szépen rendben van?

Kép

Kép

buci79

Szióka!

Azért nem kell a málnalevélteától félni (ez se varázsszer)...nem olyan durva, mindenűtt a betöltött 34. héttől javasolják. Én inkább a homeo bogyókat nem szedném doki tanácsa nélkül, mert az mind alkatfüggő, hogy melyik stimmel a személyiségedhez.
Ezért van az, hogy nem mindenkire hat egyformán ugyanaz a szer...na és valakinek a listája végén ott van hogy aki császárral szül az ne szedje...na de ha nem akarok császáros lenni és szedem, de mégis császár lesz...akkor meg jól kitoltam magammal ha szedtem, vagy mi?
Buci nem okoznak szülésbeindulást...csak előkészítik a szöveteket, felpuhítják...lazítanak...Istenem ha szülésbeindulást okoznának, csak bekapna mindenki párat a 38-39. héten...vagy amikr már nagyon elege van és hadd jöjjön...hát nem így megy.

Mindenkinek szép pocija van szerintem is.
Bari,
nekem is akkora, hogy ha apát át akarom ölelni, olyan messze állunk, mintha állna köztünk még valaki...:D kidől a hasam, ennyi...ramatyok a kötőszöveteim...ez van.

Szilvi,
nagyon szép ikres pocak tényleg...nálad császár lesz tuti, vagy van esélyed simára?

Melike...milyen az a mama-bugyi? Én terhesen és előtte és utána is ugyanazokat a bugyikat szoktam hordani...mi a lényege ennek? (na jó én nem vagyok alapból tangás)

Márti, bocsi nekem szenilla vagyok...miért is lesz neked császár?

Monti,
nálunk sincs babasarok...ki tudja mikor lesz...

Dana

Kép
danaaia

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.13 16:04-kor.
pironya

buci: szerintem is kezd el most

Szilvi

szilvaqueen

kezd=kezdd :oops:

Szilvi

szilvaqueen

Dana:lehet,hogy csak nekem az,mert mindíg tangát hordok,de a normál hátsójú bugyira gondoltam. :lol:

Buci:én is még a terhességem elején eljártam,úgyhogy most rendben van a fogam.

Kép
melike

Na megjöttem anyumtól!!!!
buci!!!
Tök jó a babasarok!
Szilva!
jó nagy poci!de 2 baba lakja... :wink:
Málnateához nem tudok hozzászólni,illetve nekem tuti nem kell... :?
Szilvi!
Hogy sikerült az utsó nap a munkahelyen????

Akartok ma nem jól aludni és fakítsak egy ruha nélküli pociképet???

Jöv héten kiderül,hogy a kisebb pocimhoz...REMÉLEM A BÉBIM MEGFELELŐ MÉRETŰ ÉS SEMMI GONDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!
(DE SZERINTEM NEM KICSI,CSAK MÁSHOGY OSZLIK EL.........)
Vendég

BARI!
MIBŐL GONDOLOD,HOGY NEM ÉN VAGYOK A KÉPEN???????
PEDIG AZ ÉN VAGYOK!!! :oops:
Vendég

Na!!!
megjöttem és sehol senki....
na jól van!!!
Öri-hari!!!! :wink:
Vendég

Én is aludtam egy nagyot...nem tom mi van velem de olyan szarul érzem magam,nyomott fáradt vagyok!!

Szilva aposomék 9en vannak testvérek akkor az utolsóval talicskán tolta volna a hasát az öreglány? :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi:hiszen te sokkal vékonyabb vagy nálam.. :shock: A hasad nagy de vékony vagy!!!

Csiri azért nem hittem el mert tényleg olyan vagy mint egy félidős...de nehogy megharagudj 100%-ra veszem,hogy a baba is teljesen normál méretű...csak ilyen vagy és kész!!!
Vendég

Gigi
Mia

Mia szokott minket szüneteltetni de Gigi nem!!!
Vendég

Bari!
Ne butáskodj már,miért haragudnék!!!! :lol:

A lányokkal sem volt annak idején nagy hasam,de most úgy éreztem,hogy beindult és igazi nagy hassal tolatós kismami leszek...
Én úgy érzem,hogy igenis nagy....de ezek szerint... :? a kivülállók jobban látják.... :!: És nem csak Ti mondjátok....

De majd most!!!!!!!!!!Telezabáltam magam,(alig bírok mozogni...)és jól kinyomom a hasam....mindjárt csinálok valami frankesz szexi fotót... :wink:
Vendég

Na mostmár ne legyél hang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nem vagyok hang,csak próbélom a legkisebb tangámat magamratuszkolni... :twisted:
Vendég

Basszus!!!!
Ha most lépne be a párom,tuti megúsznám a mai noszogatását....ahogy most kinézek... :shock:
Vendég

Helló Csiri! Minden oké?

Kép
melike

Hoppá!Lapteteje. :lol:

Kép
melike

plllllllllllllllllllllll
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 12:56-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: