Szióka!
Azért nem kell a málnalevélteától félni (ez se varázsszer)...nem olyan durva, mindenűtt a betöltött 34. héttől javasolják. Én inkább a homeo bogyókat nem szedném doki tanácsa nélkül, mert az mind alkatfüggő, hogy melyik stimmel a személyiségedhez.
Ezért van az, hogy nem mindenkire hat egyformán ugyanaz a szer...na és valakinek a listája végén ott van hogy aki császárral szül az ne szedje...na de ha nem akarok császáros lenni és szedem, de mégis császár lesz...akkor meg jól kitoltam magammal ha szedtem, vagy mi?
Buci nem okoznak szülésbeindulást...csak előkészítik a szöveteket, felpuhítják...lazítanak...Istenem ha szülésbeindulást okoznának, csak bekapna mindenki párat a 38-39. héten...vagy amikr már nagyon elege van és hadd jöjjön...hát nem így megy.
Mindenkinek szép pocija van szerintem is.
Bari,
nekem is akkora, hogy ha apát át akarom ölelni, olyan messze állunk, mintha állna köztünk még valaki...

kidől a hasam, ennyi...ramatyok a kötőszöveteim...ez van.
Szilvi,
nagyon szép ikres pocak tényleg...nálad császár lesz tuti, vagy van esélyed simára?
Melike...milyen az a mama-bugyi? Én terhesen és előtte és utána is ugyanazokat a bugyikat szoktam hordani...mi a lényege ennek? (na jó én nem vagyok alapból tangás)
Márti, bocsi nekem szenilla vagyok...miért is lesz neked császár?
Monti,
nálunk sincs babasarok...ki tudja mikor lesz...
Dana