Sziasztok!
Makmacs!
Üdv közöttünk, további jó pocakosodást!
Sonny!
Hmm akkor nem tudom, szerintem én abban a topicban nem jártam. 1,5 éve jöttünk ki Londonba. Itt van a Zara-nak és a H&M-nek is kismama része.
Dalma!
Persze, hogy fel fogja forgatni az életünket.

De nem ő lesz a központban, már ha érted mire gondolok…ne érts félre! Nekem is lesz pl. babysitterem, legalább heti 1x, másképp nem fogom bírni. És jön majd velünk Camden Town-ba, meg barátokhoz, meg minden…nyáron az otthoni reggae fesztiválra is…majd fülvédővel.

Meg pl.nálam lesz sírnihagyás, nem lesz elkényeztetve. Látom, hogy Aiden sem hal bele semmibe, sőt nagyon boldog gyerek, és imád…úh a sajátom se látja majd kárát annak, hogy nem lesz kinyalva a popója.

Félre ne értsetek, biztos te és a többiek is nagyon jól csináljátok, amit csináltok. Én csak leírtam, hogy nálam hogy lesz, és főleg az újaknak szeretnék üzenni ezzel, hogy a legnagyobb hiba, ha elkapatnak egy gyereket, akkor pokollá fajulhat a dolog. Úh ne tegyétek! Aiden pl. ha hisztizik, akkor csak annyit mondok, hogy hagyd abba, aztán levegőnek nézem, ha vmt nem szabad, akkor azt ezerszerre sem szabad, és mindig alvásidőben megy aludni, és ha egy óráig nyöszörög, akkor addig…nem kapom ki addig, míg nem sír igazából. Így van, hogy néha 3 órát is eltölt az ágyában alvással együtt. Jó nagy pocid volt Korival…és tök másképp néztél ki, mint most az avataron.

És én is 2600-tal születtem.
Ditta!
Tökjól látszik már!
Nati!
Én egy kilót híztam, de látványra gázosabb…
Gabi!
Gratula a babybogyóhoz, nagyon szép!

Tökjó, hogy te fogytál, nem híztál!
Melcsi!
Üdv közöttünk! Neked is szép hónapokat! Ari a tesó, és szép voltál nagy pocakkal, Hanna pedig nagyon édes!

És a ti cuccaitok is szépek!
Zsé!
Szép a pocid! Uhh, ne ijesztgess a vakbél heggel! Nekem is van…21éve hordom, tehát 2 éves koromban vették ki tévedésből.

Akkor nekem is gondom lehet vele? Vagy neked csak hülyén forrt össze vagy a hámrétegek vannak össze-vissza csúszva?
Akíra!
Jól néznek ki Kyra cuccai! Ma nekem is volt vm ilyesmi a jobb petefészkmnél, de szerencsére csak 15 percre kb, amikor toltam a babakocsit.
Nati, Katica!
Személyes tapasztalatom nincs a légzésfigyuról, de olvastam róla, hogy sokszor beriaszt ok nélkül, és ez több idegességet okoz, mint kellene. Nekünk szerintem nem lesz. Babyőrző viszont igen, az nekem most is nagyon hasznos Aidan-nél. Egyébként a babynek egyébként is elvileg 6 hónapig a szülőkkel kell(ene) aludni (legalábbis az itteni egészségügyi izé ezt ajánlja) és akkor nem nagyon van szükség légzésfigyura. Nappal meg…akkor csak jobban ránéz az ember, vagy nem tudom.
Ide írom még az ágyneművel kapcsolatos témát is, azt hiszem Dalmi hozta fel…erről itt azt írják, hogy 1 éves korig tilos paplant és párnát használni, baby fajtát is. Csak lepedőt és takarót szabad használni…kötött vagy polár. Na meg a hálózsák…én pl azt fogok venni 2-t vagy 3-at.
Macsiv!
Neked is üdv közöttünk! További gondtalan hónapokat!
Látom „vásároltok” ezerrel, elindítottam a lavinát.

Mindjárt én is felrakok pár képet a cuccokról, amiket kinéztem. Nektek ajánlom viszton a bababolt.lap.hu-t, itt van egy csomó internetes bolt, ahol rengeteg akció van, meg eleve olcsón adják a cuccokat.