Sziasztok!
na ide jutottam végre!
Luca, nagyon sajnálom, hogy már megint min kellett keresztül menned!

Pihenj sokat-sokat és nem lesz baj! Ennyi rossz után egy szuper egészséges, tündéri babácskád fog születni, meglátod!!!
A babakocsi amit kinéztél, szerintem is klassz! Nekünk is Pierre Cardinunk van, nagyon szeretem, a mózes pedig jó meleg hozzá!
Winona, én
ezen az oldalon szoktam nézegetni, hogy mekkora babácska, hogy nagyjából jók-e azok az értékek amiket mérnek!
a.m. szép babás poci!
Monee, jól tetted hogy beszéltél a főnököddel! Babácska a legfontosabb!
Tetszik a babakocsi és a hordozó! Tegnap én is megbeszéltem Apával, hogy kb. 10 hét múlva ráröppenek a teszveszre és "szerzek" Concord hordozót!
A Babyoutletben nincsen, Brendonban pedig aranyárban van

Tegnap is találtam vagy hármat a teszveszen, Pesten is, Apa meg is tudná nézni, de még nem akarjuk megvenni - nincs hol tárolni míg a gyerekszobát át nem rendezzük.
Eszike, én már hetek óta így nemalszom

ha meg elalszom, álmodok jó nagy hülyeségeket és kb. fáradtabban ébredek mint este lefeküdtem.
Szeder, ez nagyon érdekes! De biztos van benne valami, sőt! Mielőtt Dorkával terhes lettem, imádtam a halat, nem volt az a mennyiség amit meg nem bírtam enni belőle, terhesen rá sem bírtam nézni, szagától is rosszul voltam és szülés után is kellett elég sok idő mire "helyrebillentem" És... Dorka ki nem állhatja a halat!
Petra, rossz álmok monnyonak le!!!

Nem lesz semmi baj, ne félj!
Én is elég sokszor álmodom azt hogy vérzek, szerintem csak a félelmeinket álmodjuk meg...
Bagzerka, várjuk a képet a kocsiról!

Kicsit irigykedek, olyan jó volt kocsikat nézegetni! De nekünk megvan a régi így ez most nálunk kimarad
Sarkantyúka, még én sem köszöntöttelek, üdv közöttünk!
Honey, örülök, hogy sikerült elintézni tegnap a dokit és megnyugtattak hogy minden rendben! Pihenj sokat!
Beril, nagyon durva amit a védőnők csinálnak Veled!!!

Mi a fene hogy ennyire Isteneknek képzelik magukat?! nm tudod megkerülni őket valahogy?! Az a genetikai uh időpont is piszok soká lesz, na és hogy a leletedet nem adják ki... Áááá, én kb. akkor mennék hozzájuk utoljára amikor kiverem belőlük a papírt...
Nem tudom, hogy most hogy működik, hogy csinálják az afp-t, de 4 éve még a Schöpfiben volt az afp labor ahová beküldték a vért és azt hiszem 3 nap múlva már be lehetett telefonálni és megmondták az eredményt! De azóta a Schöpfivel is variáltak, nem tudom, hogy hová költöztették, de lehet hogy érdemes lenne utána járni!
Konan, Druska, én ínyem is katasztrófális! Pedig fogorvosi javaslatra évek óta Meridol fogkrémet használok és eddig jó is volt. És eszem 2x500mg c vitamint is naponta
Lányok, akik vezettek! Ti vettetek/vesztek biztonsági övlehúzót? Én minden nap hordom a csajomat az oviba, rendszeresen vezetek és már nagyon zavar a pocakomon az öv! Eddig még feljebb tudtam húzni, a köldököm környékére, de lassan már ott is a baba lesz

ti hogy oldjátok meg ezt a dolgot?!