A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

[quote="melike"]H írta:melikeonnan tudjátok olyan biztosra,hogy a feje vagy a popója?Én csak tippelni tudok.

Fejike kemény és olyan gömb forma... popó puhább és nem annyira kerek... :lol: :wink:
Vendég

Bari!
Nálam már nem beszélhetünk vékonyságról!
Szoval nekem nagyon sokat keményedik a hasam!
Marhára feszit vagy nem is tudom hogy mondjam!
És ez mit jelent?
Azért kérdem mert ugy beszéltek erröl a keményedésröl mintha gázos lenne!

Pironya!
Te is jol megnöttél! :D
Vendég

Normális viszonyok között az anya 12 óra alatt legalább 10 alkalommal érzi a mozgást. Ha ennél kevesebbszer észleli, azonnal jelezze szülészorvosának

Ezt abból szedtem ki amit Gigi belinkelt,és nagyterhesekre vonatkozik...úgyhogy a fél óránként 5 az egy hülyeség...
Vendég

Pironya
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

És mi van többször érzem mint 10????? :roll:
Vendég

Bari
Én ezt már hányszor mondtam......
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:15-kor.
pironya

Móni igazán nem én vagyok itt a szakértő.. :oops:

A 31-32 héttől már akár 2-3 óránként is jöhet egy keményedés..amíg nem fájdalmas és nem rendszeres(óránként 5) addig normális egészséges velejárója a terhességnek!!!
Magne b erre jó!!!
Vendég

[quote="moni0825"] írta:moni0825s mi van többször érzem mint 10????? :roll:

Kataszrtófa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak vicceltem...semmi nincs az a jó!!!!
Vendég

[quote="gigaboszi"]B írta:gigabosziari
Én ezt már hányszor mondtam......

Tényleg mondtad már :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

[quote="moni0825"] írta:moni0825s mi van többször érzem mint 10????? :roll:

Edzést tart a picur... :wink:
Vendég

[quote="pironya"]B írta:pironyaari: Imádlak, de én vékony még soha nem voltam :roll: :roll:

De majd most. Szülés után nyitunk egy fogyis topicot 8)

Benne vagyok 55 a cél!!!!Na jó nekem 60
Vendég

Bari!Hát igen!
Attol függ mit nevezünk fájdalmasnak! :roll: :roll: :roll:
Jövöhéten megyek védönöhöz remélem addig nem lesz gáz!
De kezdek parázni!
Amugy néha olyan mintha szakértöje lennél a terhességnek! :D
Vendég

Bari!Hát igen!
Attol függ mit nevezünk fájdalmasnak! :roll: :roll: :roll:
Jövöhéten megyek védönöhöz remélem addig nem lesz gáz!
De kezdek parázni!
Amugy néha olyan mintha szakértöje lennél a terhességnek! :D
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:15-kor.
pironya

Sziasztok!

Hát, képtelenség benneteket visszaolvasni, pedig csak csütörtöktől kéne, de az is 12 oldal...

Láttam Andócának szülinapja van: Nagyon boldogat!

Az én fiam nem akar befordulni, nagyon úgy tűnik, hogy mst még jól érzi magát így. Szoktam is simizni a buksiját, lehet ezért nem akar :)

Lányok: Szül valaki a Margitban?

Megyek, kivagyok, ledölök... Talán lassan a párom is hazaér a shake-mel... ;)

Holnap megpróbálok még pár oldalt visszaolvasni, hátha... :roll:

Puszi nektek!

Kép

Kép
bettica

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:16-kor.
pironya

Kicsit megnyugtattatok!
Tiszta zizi vagyok!
Bocsi! :oops: :oops: :oops:
Csak ugy parázok!!!
F.sz ki van!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én már állatira szerenék tulleni rajta!
Szerintem hülye vagyok!!!
Vendég

Na hát akkor Szép álmokat ha mindenki megy!
Joccakát!
Kezdödik a barmok!
Vendég

Móni

A terhes méh igenis nem alvó állapotban van: koraterhességben naponta több ezerszer "összerándul", mintegy segít pumpálni a vért. A terhesség előrehaladtával a méhizmok összehúzódása a teljes rendszertelenségből halad az egy centrumból kiinduló ingerület által létrejövő valódi összehúzódásig, ami szüléskor a méhszájat kitágítja.
Ezek az un. Braxton-Hicks kontrakciók, amelyek 5-20 Hgmm belső nyomásfokozódást eredményeznek, rendszertelenek, a terhesség előre haladtával erejük nő. A gyakorlati megítélés alapján jellemzőjük, hogy a méhszájat lényegében érintetlenül hagyják. Előfordulásuk természetesen nő traumák, pszichés stressz, fizikai megerőltetés hatására és innen sokszor észre sem vehető az átmenet a méhszáj nyílása felé vezető útra.
A gyakorlat számára tehát két dolgot kell szem előtt tartani: a várandós kismama nyugalomba kerülését (nemcsak a fekvés, de a testi, szellemi pihenés állapota a fontos) és a panaszok függvényében a méhszáj időszakos ellenőrzését. Ha a panaszok csökkenek és a méhszáj is változatlan: nyert az ügy. Ha a görcsök látszólag megvannak, de a méhszáj teljesen zárt marad: az un. irritábilis méh esete fordul elő: elsősorban nyugtatók adása javallt. A Pipolphen jól használható, a Nospa-t magam részéről nem javaslom, mert a méhszájra is lazító hatású lehet. Átmenetileg a terhesség utolsó hónapja előtt Seduxen is adható.
Dr. Nagy László
Vendég

Én is megyek csajok, hátha egy kicsit jobb lesz, ha kinyújtom magam.

Jó éjt, holnap este jövök!!!!!

CSÜTÖRTÖKÖN MEGYEK UTOLJÁRA DOLGOZNI !!!!!!!!!!:D :D :D :D :D :D :D
bszilvi25

Gigi engem azzal nyugtatott a dokim ,hogy a 2 császármetszés elgyengítette annyira a méhem izmait,hogy valszeg nem fogják tudni kinyitni a méhszájat az összehúzódások!!!
Hááát remélem!!!

Móni nem vagyok én szakértő :oops: csak 4x terhes és internetfüggő!!!

Megjött a féjem az auchanból és meghozta előre a szülinapi ajándékomat(egyedül választotta,vagyis a lányom vele volt)

Holnap megmutatom :wink:

jó éjt

Katika nem énekelni!!!Aludni!!!Holnap suli :x
Vendég

Jó reggelt,jó reggelt!!!

BARI!!!!!
HAPPYBIRTDAYTOYOÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!!!!!!!
Ne aggódj leszel még öregebb is 8) :lol: :lol: :lol:

Visszaolvastam a tegnap esti termést...Én szenvedek miattatok a BK elött,Ti meg itt cseverésztek :twisted:

bari!Lassan doktorálhatsz magzatmozgásból....kicsit még csiszolni kell rajta,de jó úton jársz... :lol:

Pironya!!!!
Istenes a Te fotód is....minimum egy FHM címlap... :wink:

Megyek 8.40-re az új védőnőhöz...kíváncsi leszek... :shock:
Vendég

birtHday
Vendég

Bari:BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Kép
melike

Nálunk be van borulva nagyon. :cry:

Kép
melike

Jó reggelt!

Bari: jó nagy már a pocid! Az az ülős kép az brutál!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Pironya: helyes poci!

Igenis nőjjön mindenkinek a hasa! Így legalább fejlődnek a babók!

Mégegyszer köszi mindenkinek a szülinapi jókívánságokat!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nem volt idegzetem jó fotóra....majdha hazajöttem,de íme egy ma reggeli....:
Kép
Pussz!
Mentem védőnőhöz,majd mesélek!
Vendég

nézzétek elértem a bűvös 50. napot!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri: neked nincs is nagy hasad!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Miért nem tudok színes betűkkel írni???

Kép
melike

Andóca!
Sajnos tudom és olyan mintha összement volna...ráadásul majdmost kiderül,hogy mivan,mert szerintem fogytam is...
deha hazajöttem csinálok ruhában is képet,amiben olyan mintha csak ellennék hízva.... :cry:
nemtudom mi eza visszafejlődés... :shock:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:16-kor.
pironya

Csiri:elkésel! :lol:

Segítsetek már!Hogy kell színes betűt írni?

Kép
melike

lllllllllllllllllllllllll
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 12:53-kor.
Vendég

Csiri:nincs is nagy hasad!!!

Kép
melike

KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK!!

23 AKROK LENNI :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

csiri:másnak is van kisebb hasa nem csak neked...szerintem semmi bajod
Vendég

[quote="melike"]C írta:melikesiri:elkésel! :lol:

Segítsetek már!Hogy kell színes betűt írni?

Kijeölöd és kiválasztod a betűszint...nekem sem ment mert nem tudtam,hogy ki kell jelölni :oops:
Vendég

Bari: Boldog Szülinapot kívánok Neked!!!!!!!!!!!!
bszilvi25

talán

Kép
melike

Mégegyszer köszönöm szépen...ennyien szerintem még soha nem köszöntöttek reggel 8.30-ig!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mit jelölök ki?Olyan béna vagyok.Meg már ideges!

Kép
melike

A szöveget amit írtál az egér jobb gombjával ,hogy olyan sötét legyen!!És utánna rákattintasz a betűszin meletti kis nyílra,legördülnek a lehetőségek..kiválasztod ami tetszik és kész
Vendég

Jó reggelt!

Bari: Nagyon boldog szülinapot neked is!!
Te is tettél fel pocak képet, ugye? És ha jól emlékszem, akkor jó nagy, formás pocakod van ;)

Csiri: Ugyan már! Szép BABÁS pocakod van!

Pironya: Neked is szép a pocid...

Lányok, mindenkinek szép pocija van... Nem kell itt a kilókkal takarózni, egy kismama úgy szép, ha van egy formás hordója :lol: és nektek mind szép, formás van, úgy hogy nem kell a szöveg, hogy túl kicsi, túl nagy, nagyon lent van... ;)

Kész vagyok. Bakker, nagy nehezen fél 11-kor elalszom, fél óra múlva felébredek és nézem a plafont, tv bekapcs, hátha attól sikerül elaludni... Naná, hogy 1-ig fent kukorékoltam... Aztán nagy nehezen bealszom és kb 2 óránként ébredek fél órákra... Aludtam vagy 5-6 órát... Zombi vagyok. :(
Ja és, hogy mindez miért? Mert tegnap bejelentkeztem a dokimhoz 32. heti kontrollra. Erre adtak nekem időpontot a magánrendelőjébe, mondván már nincs rendelése a kórházban. Mégis hogy képzelik ezt??? Ha annyira magánrendelőbe akarnék menni, akkor eddig is odajártam volna... Meg talán ilyenkor illik előre szólni, hogy készüljön kisasszony, hogy fizetős lesz hamarosan... Párom azt mondja, menjünk a Margitba, most hogy megnyitották, csak van ott egy normális doki... De hát nincs beutalóm sem az UH-ra, amit a héten meg kellene ejteni... A vérvételt meg vizeletet szerencsére meg tudom csináltatni, mert ahhoz irattam beutalót... Ááá, teljesen kész vagyok. Pedig ez a doki nagyon bejött nekem, de ez a húzása :roll: 32. héten kereshetek egy dokit vagy legalább egy szülésznőt... Asszem az utóbbi lesz csak...
(Az megint egy jó kérdés, hogy miként lesz nekem metforminom szülés után. Ha szerencsém van, akkor a házidoki kiírja...)

No, megpróbálom kideríteni, kik rendelnek a Margitban...

Kép

Kép
bettica

nyugi én még a vonalzómat is képtelen voltam magamnak megcsinálni
Vendég

Ez hihetetlen!

Kép
melike

Szia és Jó reggelt!

Bari! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!

MIt kaptál férjedtől?

Csiri szép kismami vagy aránys pcival, remélem efelől a védőnő is megnyugtat. :D

Megyek, ma sok dolgom van...elvileg bankba is megyünk hogy még jobban eladósodhassunk, alig várom...tetőcsere stb. :roll:
A provident nem jó, férjemnek nincs kockás inge...meg ott tetőre nem ajánlották :lol:

pussz
Dana

Kép
danaaia

Szilvi neked is köszönöm szépen!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: