Jó reggelt!
Bari: Nagyon boldog szülinapot neked is!!
Te is tettél fel pocak képet, ugye? És ha jól emlékszem, akkor jó nagy, formás pocakod van
Csiri: Ugyan már! Szép BABÁS pocakod van!
Pironya: Neked is szép a pocid...
Lányok, mindenkinek szép pocija van... Nem kell itt a kilókkal takarózni, egy kismama úgy szép, ha van egy formás hordója

és nektek mind szép, formás van, úgy hogy nem kell a szöveg, hogy túl kicsi, túl nagy, nagyon lent van...
Kész vagyok. Bakker, nagy nehezen fél 11-kor elalszom, fél óra múlva felébredek és nézem a plafont, tv bekapcs, hátha attól sikerül elaludni... Naná, hogy 1-ig fent kukorékoltam... Aztán nagy nehezen bealszom és kb 2 óránként ébredek fél órákra... Aludtam vagy 5-6 órát... Zombi vagyok.
Ja és, hogy mindez miért? Mert tegnap bejelentkeztem a dokimhoz 32. heti kontrollra. Erre adtak nekem időpontot a magánrendelőjébe, mondván már nincs rendelése a kórházban. Mégis hogy képzelik ezt??? Ha annyira magánrendelőbe akarnék menni, akkor eddig is odajártam volna... Meg talán ilyenkor illik előre szólni, hogy készüljön kisasszony, hogy fizetős lesz hamarosan... Párom azt mondja, menjünk a Margitba, most hogy megnyitották, csak van ott egy normális doki... De hát nincs beutalóm sem az UH-ra, amit a héten meg kellene ejteni... A vérvételt meg vizeletet szerencsére meg tudom csináltatni, mert ahhoz irattam beutalót... Ááá, teljesen kész vagyok. Pedig ez a doki nagyon bejött nekem, de ez a húzása

32. héten kereshetek egy dokit vagy legalább egy szülésznőt... Asszem az utóbbi lesz csak...
(Az megint egy jó kérdés, hogy miként lesz nekem metforminom szülés után. Ha szerencsém van, akkor a házidoki kiírja...)
No, megpróbálom kideríteni, kik rendelnek a Margitban...