A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddőségi Centrum - babás topik"

Egy kis nosztalgia, ha nem bánjátok:
----------------------------------------------------

Elküldve: 2007 Április 11 Szerda - 19:16

Szijjasztok leányzók

Timy férje (átmeneti titkára) vagyok.
Megvolt ma a beültetés, 2 gyönyörűséget (1 világszép kislányt, és 1 jóképű kisfiút) kaptunk, van róluk fénykép, meg uh felvétel meg miegymás.
20.-án vérvétel (Kriszti tökéletesen kitaláltad).
Köszi mindenkinek a drukkot, most nagyon ránkfér.
Most csak ilyen rövid voltam, a következő hozzászólás majd hosszabb lesz!
Pusszantás mindenkinek!

Hihetetlen, hogy már 1 éve! Emlékszem pont ilyen szép idő volt akkor is! :) :) :)

Benszi! Én mindig irigyeltelek, hogy hogy bírod! És az ötleteid remekek! Bár nekem még mindig a kedvencem amikor pelussal támasztottad az üveget :)
Irigylésre méltó vagy ahogy 2 babóval oldod meg azt, ami nekem még 1-el sem megy mindig :)

mamm! Tündéri Zsófi baba! Mi is panelban lakunk (még), és van vagy 26 fok. Norcsin általában 1 rövid ujjú body van + egy vékony kisgatyó, de még így is izzad néha! Tegnap már napozót adtam rá itthon, nagyon csini volt :)

motné! Tényleg hasonlít a frizkója Krisztina kiránynőnek :)
Akkor megnyugszom, hogy nem csak az Én lányom feje olyan, mint a terepasztal.
Egyébként Krisztinának is állandóan változtak a hepe-hupák? Mert azt vettem észre, hogy Norcsimnak néha itt, néha ott búbosabb...remélem érthető :)

zsókuci! Köszönjük a dicséretet! :)

share! Mennyivel komolyabb kisrác lett Mátéból :) De így is nagyon helyes pofa!

zuzmó! Hát nem tudom, hogy megyünk-e a talira, valahogy Én még a táblából is kimaradtam... :) Merjek menni talira?!
De ez nem lenne gond, mert Juciék mennek, ha jól tudom, Ők is Fehérváron laknak, más nem megkérem őket, hogy vigyék el neked! De egyébként Mi is sokat járunk Pestre, így még a vissza hozatallal sem lenne gond!

ballagyo! Tudom én is ezt a kilóx150 ml-t, de pont azért írtam, hogy elvileg így kellene ennie Norcsinak, de sose ette meg ezt a mennyiséget! És ez nem azt jelenti, hogy Soma enne sokat, hanem, hogy Norcsi keveset! :)

Nah megyek,mert éhes a csajom.

Puszi mindenkinek!

Kép
timy28

Timy, szívesen elvisszük, de miért ne jönnél, ne hülyéskedj :roll:
Tessék megmutatni Norcsikát, én is meg szeretném nézni közelebbről, múltkor nagyon aludt.

Puszi!

Judit

jucicuki

Motné:
Köszi a tippet!

TIGRIS A FÁN: :D

Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszi a hozzászólásokat, a helyzet változatlan. Fél óra szopi, majd legalább még egy óra pótlás :oops: :oops: Már próbáltam, h hagyom aludni, leteszem, hagyom, hadd csinálja, amit akar, de kb. fél óra múlva úgy üvölt, mint aki napok óta nem evett. Lehúz még egy kicsit a cumisüvegből és újra kezdődik minden elölről, etetés, pihi/böfi. A legjobb az egészben, h éjszaka is ez a program...

Viszont képzeljétek, most jöttünk a Heim Pálból, Somám arcán kb. 2 hete fedeztünk fel egy barna foltot, olyan, mint egy pigmentfolt. Ma a bőrgyógyászaton azt mondták: cafe au lait, magyarul tejeskávé folt. Kedden be kell feküdnünk 2 napra a kórházba, h megnézzék, nincs-e valami szervi baja (hasi, fej, veseUH+vérvétel). Mióta kijöttünk a rendelőből gyomorgörcsöm van, nagyon félek, h valami baja lesz. Az internet meg természetesen tele van rémtörténetekkel :oops: :oops:
ballagyo

Motné
Szerintem nem értettél félre semmit, mert az interneten is valahol 7-11 napot írnak, máshol meg 7-21 napot. Remélem nem lesz semmi probléma egyik gyerkőcnél sem. Főleg most, hogy közeleg a tali. :wink:

Jucicuki
Szeretem nézegetni a közös képeket a lányokról, olyan édesek így együtt :D

Benszi
Balunak jobbulást. :(

Estrella
Nagyon szelíd kis tigrisetek van. :D

Kép

Kép
agnese

Benszikém
ne már,szegény Balu :cry: :cry: remélem hamar meggyógyul :oops: :oops: édesek lehetnek ahogy tornáznak,uuugy sajnálom hogy nem látom majd őket :cry: :cry:

Mamm
ja,bocsi,én kertes házban nyomom,a panelban brutál fűtés volt anno nekünk is :wink:

Juci
édesek a csajszik :wink:

Ballagyó
szegény Soma és te,nem csoda hogy megijedtél,de biztos nem lesz semmi gond,szoritok nagyon,rémtörténeteket meg nem szabad olvasni ilyenkor :oops: :oops: az etetés katasztrófa lehet,newm tudom mi lenne a megoldás :cry:

nálunk most megugrott az étvágya,kevesebb is a tejem :cry: :cry: nagyon filózok hogy elkezdem lassan majd a hozzátápit :oops: :oops: nem akarom ennyi tápszerrel tömni,olyan jó lenne szopi +gyümi és stb.
tapasztalatok??segitsetek :wink: :wink:

Benszi ti mikor kezdtétek???

bibar

Mamm, Bibar
Nálunk is fűtenek, mint állat! igaz ez tégla, de úgy van 24 fok, hoyg az összes radiátor le van tekerve teljesen, még a fürdőben is. Ha egyet kinyitunk egyből 26 fok lesz! :D

Jucicuki
A lányok édik! Úgy tűnik,egyre jobban el vannak egymással, ez később nagyon jó lesz ám! :D

Benszi
Balunak mennek a gyógypuszik! Jelentkezz doki után!

Timy
Nem semmi, hogy elment egy év! Gondolom észre sem vetted! De azt képzeld el, hogy nekem április 28-án volt a leszívás, május 2-án a beültetés ja és persze 2006-ban.
Ennyire nem szoktam ill. nem figyeltem a buksit, csak néha észre vehetően horpadtabb, majd púposabb volt ill. szokott lenni. ill valamikor nagyon látható volt a lüktetés. Most már annyira nem mert kezd növögeti a hajacskája, na csak úyg módjával hozzá képest.

Estrella
Nagyon jók vagytok!!!! :D

Agnese
Én is a tali miatt aggódom, mert pont bele esik a kritikus időbe. De reméljük nem lesz semmi a manókkal! :wink:

Ballagyó
Nagyon szorítok ám nektek! De tuti nem lesz semmi baj! Csak ne idegeskedj, tudod azt megérzik a babók.

Gyönyörű idő van! Legyen szép napotok! Dobok mindjárt pár képet Krisztina királynő mai ténykedéséről.

Kép

Kép
motné

Bocsi a képek lemaradtak :D

Kertészkedek
Kép

Kép

Kép

Motorozok, Anya pedig szaldhat utánam
Kép

Kép

Kép

Kép
motné

Bocsi ha kicsit sokra sikeredik, de ezeket még fel kell raknom:

Pancsolok

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
motné

timy!

Hálás köszönet mégegyszer és igenis gyertek a talira!A tábla akkor készült, amikor Te nem tudtál jönni, de ez nem jelenti azt, hogy ki kellene maradnod. Nem csak az jöhet aki fel van írva, a tábla csak gyüjtöget. Annál jobb minnél többen vagyunk. NAgyon jó szokott lenni. Szerintem erről mindenki így gondolkodik, úgyhogy tényleg , ha tudtok, gyertek!!!! :D Várunk szeretettel!

Kép
Kép
zuzmó

Ballagyo! Raminak is van a combján tejeskávé folt de nekünk a gyerekorvos és bőrgyógyász is azt mondta, hogy ez semmi bajt nem jelent, főleg ha csak 1 van belőle. Neki születése óta ott van. Mi nem is foglalkozunk vele..neked mit mondtak?

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Imádom nézegetni a babákat!! Még még képeket!!! :) :) :lol:

Gyors dobok egy táblát, és már megyünk is sétálni :)
Timy hát Én gyors beraktalak,mert úgy vettem ki szavaidból csak biztatásra van szükséged. Remélem jöttök. :)

TALI-ra hangoló emlékezős klippek. :)

2007 augusztus http://www.youtube.com/watch?v=Rf3J5Mgk8Nk
2007 november http://www.youtube.com/watch?v=xqfd7UjDrR4

Kép
Kép Kép
Kép

chesti

Köszönöm a pocidícsérőket! :wink:

Lukrécia: Igen, még egy kicsit dolgoznom kell a pocinövesztésen. :lol: A múltkor azt mondta az uh-s nő, hogy lesz ez még kétszer ekkora. Na akkor frászt kaptam! :shock:
Hát Falatka úgy tűnik nem fogja ezt a hintát megkedvelni! Szegénykém!

Zuzmó: Én is kiváltottam a Felicitas csomagot, és az enyémben rózsaszín cumi volt! :wink:

Timy: Tuti jó a kocsitok! Ja és kiscsajotok annyira szépséges! :D

Mamm: De jó, hogy nincs semmi gond! Örülök! :D A Bercis kép meg annyira szuper!

Anett: Köszi, de aranyos vagy! És borzasztóan várunk ide!

Zsókuci: Kitartás erre a kis időre! Nemsokára nyugisabb lesz!

Fiona: Jó, hogy túl vagytok a bélgyulladáson! A képeket várjuk ám!

Estrella: Ez a tvnézős séró, nagyon tuti! :wink:

Share: Jó lett az új frizkója Máténak!

Benszi: Balunak jobbulást kívánok!

Juci: De édesek együtt a csajok!

Motné: Nekem a pancsolós képek tetszenek legjobban!

Ja, és van egy újabb ikerpárunk! :D :D :D
Szofi április 8-án megszült. Nem tudom, mikor fog jönni ide, mert elég rég volt, januárban azt hiszem. De az ikresre már megüzente a jó hírt!

Elküldve: 2008 Április 08 Kedd - 13:08

SZOFI HÍREK!!! " Szia! Mirtill a nevem és ma 10:24-kor születtem 3350 grammal és 58 cm-vel. Bátyám Tamás 1 percel beelőzött, 3300 gramm és 51 cm."

Kép
rebe
Dunaharaszti

később még jövök, most pár kép :lol: Kép észrevetted, hogy nincs rajtam a zokni? Kép mióta átfordult, szeret hason lenni, előtte utált Kép apukája köszönti a féléves Nórit Kép ez meg mi? Kép és finom?

KépKép
naposoldal

Sziasztok csajszikák. Most irok megint egy kicsit . Tegnap már nem tudtam visszajönni.

ZSÓKUCI!!!

Nagyon bátor vagy hogy ebben a mai világban mertél változtatni,kivánom hogy az uj helyen érezd nagyon jol magad. az a legfontosabb. És ilyet meg többet még csak ne is gondolj hogy nem vagy idevaló!!irgum burgum. Nem emlékzel mennyit segitettél az elején mikor a vonalzommal kinlódtam??? És hidd el eljön még a te időd és itt a topicon fogjuk csodálni a kis tündérkédet!! Majd meglátod!!! Vigyázz mert boszorkány vagyok ám!!! :lol: :lol:

BENSZI!!!

Nagyon jok az uszis képek. a kiscsaj is nagyon szép de Baluka az aki engem teljesen elvarázsol!!Lehet hogy fiu függő vagyok?? :wink: nagyon nagyon tuti a kis csávó. Szerintem nem biztos hogy a viztől lett a füle beteg. A keresztlányom is vitte a fiát és imádta a gyerek.Most három és fél éves és képzeld tutin uszik a kiskrapek. Mondjuk olyan oviba jár ahol hetente kétszer mennek uszni.De egy tipp!!Lehet kapni bébi uszosapkát és nem megy a fülébe a viz!!Amugy meg az uszást nem lehet elég korán kezdeni. A fiam vizilabdázik 15 éves és ne tudd meg milyen teste van. meg milyen tartása.szálfaegyenes!!!175 cm. Ugyhogy hajrá uszás!! Én aztmondom. Szóval mégegyszer: Baluka nagyon jóóóóóó :lol:

ZUZMÓ!!!

Jázmin gyönyörűséges mint mingig...

ESTRELLA!!!

Mit csinálsz dóra baba bőrével hogy ilyen gyönyörűséges??? Annyira szép a kis pofikája!! Valami finom krémmel kenegeted?? Nagyon szép.

ELAN!!

Hu nem semmi már 3o hetes kismami vagy!! Szalad az idő. Ez is elmegy ám gyorsan és nemsokára karodban tarthatod a kis szépségedet.

NAPOSOLDAL!!

Nóri baba gyönyörűséges. És téged nagyon nagyon irigyellek az elszántságodért. Hajrá futás!!Én még nem tudtam rászánni magam a mozgásra pedig nagyon nagyon kéne,mert utálom magam rendesen. Azt magyarázom magamnak hogy elég ha Bence babával sétálok mindennap.Pedig dehogy elég!! Szóval gratula! Ügyes vagy és norika meg gyönyörű!!!

Most mennem kell fürdetni de később jövök. Puszika

Kép
fiona66

Na ittvagyok megint. Beájult a drágám és alszik mint a bunda. Olyan édes ilyenkor. Fürdeni nagyon szeret. Utána a törölközés egy kicsit necces azt nem nagyon szereti .Na de utána?? Agyon harapdálom azt a jo hurkás combjait megcsocsálom a hasaalja szalonnát :lol: :lol: azt nagyon szereti.Fülig ér a szája!!!És általában ilyenkor szokott megtréfálni az a huncut kuki és jol lepisil :roll: :lol: De megbocsájtom neki :lol:
BIBAR!!!

Nagyon szép ám a kis pasid!! Már nem is olyan kicsi!

MAMM!!!

Zsófi egyszerűen zabálni való abban az édes kis sárga ruciban. Talán te kötötted??Nagyon ari.

VICUSKA!!!

Ramóna nagyon nagyon szép kiscsaj. olyan huncut szemei vannak.Gondolom olyan huncut is ugye???Nagyon klassz az uj járgányotok!!! Ird le a nevét légyszi. Én is nemsokára szeretnék valami uj babakocsit venni. Ami most van az is uj csak nagyon nagy és nehézkes.BERGON CROSS.Az a baj hogy nem fordul a kereke. Télen nagyon szuper volt mert jo meleg.

SHARE!!!!

Máté annyira de annyira csibész. Tök jo az uj frizu. DE nekem hosszabb hajjal is nagyon nagyon tetszett. Remélem a Bence is ilyen vagány kiscsávó lesz!!!

Ma elhatároztam hogy jövö héttől eljárok tornázni.Van egy csajszi aki állítólag nagyon szuper tornát tart ilyen nagy labdával. De sajnos az állóképességem annyira a béka feneke alatt van hogy félek nekiindulni. Tudjátok nem tett jót a 9 hét kórházi fekvés. Előtte én sokat bicikliztem meg futópadoztam otthon.Van egy nagyon tuti futópadunk és azon. Nem futottam mert azt nem tudok mert volt egy autóbalesetünk és ugy van összeszegecselve a lábam.Gyorsgyalogolni szoktam rajta. De most már régen nem csináltam semmi komolyabb mozgást. Ma csináltunk egy pár friss fotót a gyerkőcről majd holnap felrakjuk.
Mi

mindenkinek szép jo éjszakát kivánok!!!!!
Puszika.

Kép
fiona66

Átköltöztünk a sportrészbe, kicsit macerásabb az indulás, mert ez nem csatolható a kocsiba és már hozzászoktam a kényelemhez :wink:

Kép Anya kocsit hajt

jucicuki

Vicuska!

Pontosan én sem tudom, h milyen betegségek jöhetnek szóba. A doktornő azt mondta, néha előfordulhat szervi baj, ezért kell a kivizsgálás. Az interneten én is azt olvastam, h gondot az jelent, ha a testén több ilyen folt van. Nekünk egy folt van Soma bal arcocskáján, ez az ő sexepilje :roll: :roll:

Bibar!

Én is mostanság kezdtem olvasgatni a hozzátáplálásról, majd küldök pü-ben néhány kimásolt oldalt neked. Én is arra gondoltam, h olyan jó lenne már zöldséggel, gyümölccsel kiváltani a tápszert! Lányok, ti mikor és mivel kezdtétek?

Mamm!

Nekünk is bejön a pihenőszék:

Kép [/img]
ballagyo

Ballagyo!

Őszibarack, alma, meggy. Alma csak piacról, megbízhatónak látszó öreganyótól, ami túl szép, az gyanús :wink: barackot én fagyasztottam tavaly, sajnos már elfogyott, így abból már üvegeset eszünk. Aztán majd szép lassan kezdhetsz krumplit adagolni hozzá, ha ezek már biztosan mennek...de szerintem még picik vagytok a hozátápihoz :?

Tetszik a blogod :lol:

Judit

jucicuki

Gyors bekukkantás csak, tegnap este voltunk 4D-os ultrahangon, most már tuti lányunk lesz, végre megmutatta magát. Apuka ahhoz képest, hogy fiút szeretett volna, azóta el van olvadva teljesen hogy lánya lesz, már az összes haverját felhívta tegnap este, hogy elújságolja a jó hírt.
Mindenkinek szép napot :) , most sietek, mert megyünk szülinapi bulira.
Ja még annyit, hogy édesek a babák, nem győzők gyönyörködni a képekben. :lol:
toldikrisztina

Sziasztok,

Nos, egy kis helyzetjelentéssel kezdem. Ugye van gond a vérképemmel… voltam kb. bő egy hónapja a fogászati panoráma röntgenen, és azóta nem túl rég jutottam el a fogdokimhoz. Ő tovább küldött még egy röntgenre, mert látott valamit a röntgenen, amit közelebbről is meg akart nézni, de a panorámán nem volt annyira kivehető. Beigazolódott a gyanúja, az egyik foggyökerem nagyon kampós végű, és alatta egy jókora gyulladás látszik. Ez lehet „sima” gyulladás, de lehet akár ciszta is. A megoldás az, hogy gyökércsúcs rezekciót fognak csinálni, ez egy olyan szájsebészeti műtét, hogy felvágják az ínyt és csonkolják a foggyökeret :shock: – de így a fog megmarad, és nem kell kihúzni. Ha van ciszta, akkor azt eltávolítják. Hát, tudom, nem túl jó hírek, nem is vagyok túlságosan boldog tőle, de talán ha ezen túl leszek, akkor rendeződik végre a vérképem… És csak ez hajt. 2 hét múlva, 24.-én lesz a műtét…

Amúgy jól vagyok viszonylag, számolom vissza a napokat a régi helyemen. Továbbra is vegyes érzelmekkel vagyok ott nap, mint nap, és nagyon sok mindent sajnálok otthagyni, de közben várom is már, hogy megszabaduljak ettől az egésztől, és egy nyugisabb helyen dolgozhassak. :)

Sharon,
Édes Dóri ezen a képen! Milyen kis döbröginé :lol: :lol:

Luki,
A munkakör sajnos nem egészen hasonló, és messzebb is van (jó, mondjuk most nagyon közel van a melóhely, azért ez a ritkább :D ), de nem bánom… Már csak 5 nap :wink: :lol:
Hát ez a hintázós kép… ééédes… :) Szegénykém tényleg nem igazán favorizálja a dolgot :lol: :roll:

Fiona,
Hű, sajnálom ezt a bélgyulladást :shock: Várjuk a képeket Bencéről! :D
Aranyos vagy, és köszönöm, amit írtál :D Remélem, tényleg boszi vagy! :lol: :lol: És azt nem tudod, hogy mikor jön el az én időm? Azt nem „érzed”? :D:D :wink:

Estrella,
Édes Dóri tévézés közben, meg persze tigrisként is :D :wink:

Share,
Nagyon jó lett Máté új sérója… látom, készül a talira a szép kiscsajszik közé :wink: :lol: :lol:

Mamm,
Nagyon aranyos Zsófi és a Berci bogaras kép :D:D

Motné,
Aranyos vagy, köszönöm, remélem belőled is a próféta beszél :wink: Fantasztikusak Krisztikéről a képek! Annyira aranyos!!! :D:D

Judit,
Édesek a csajok is :D :D

Benszikém,
Sajnálom a fülgyuszit! :cry: Szegény Balu…
Szerintem egyáltalán nem szégyen, hogy néha másra vágysz, mint amit minden nap csinálsz. Ember vagy, és ezt normális dolog. Szóval emiatt ne legyen lelkifurdalásod. Nem tudtok valahonnan egy estére segítséget kérni, és elmenni egy kis édes-kettes programra? Vacsi, mozi?

Ballagyo,
Drukkolok, hogy ez semmi bajra ne utaljon, és tényleg csak szexepil legyen :wink:

Chesti,

Jó volt visszanézni a talis filmecskéket :D:D Sok-sok puszi Neked! :D

Szofi,

Nagyon-nagyon gratulálok! :D:D:D Milyen szép súllyal születtek a gyerkőcök! :D:D

Rebe,

Köszönjük a híreket! :D:D

Napcsi,

Annyira szép és nagy már ez a lány! :D:D Édes nagyon! :D

Kriszti,
Gratulálok, hogy (most már tuti, hogy) punisotok lesz! :D:D:D Jó bulizást!

Sok puszi mindenkinek, szép napot! :D

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
nekem is volt ilyen műtétem,a lényeg hogy reméljük ebből eredt a gyulladás :oops: :oops: drukkolok hogy túl legyél rajta,egyébként én semmit sem éreztem a mütétből :oops: :oops: puszillak

Ballagyó
köszi,átolvasom majd.azt tudom hogy almával kell kezdeni a dolgot.egyébként a sogórnömnek ugyanannyi idős a gyerkőce mint az enyém és a dokinője mondta hogy inkább hozzátápi mint tápszer legyen,ő 3 hete ad neki gyümit :wink: :wink: ja én is olvsgatlak ám,jó a Soma baba blogja :wink: :wink: nagyon édes Soma :wink: :wink:

Benszi
legalább te ird meg mikor kezdted a hozzátápit,úgy emlékszem korán :oops: :oops: puszika és képet kérünk :lol: :lol: :lol:

bibar

Napcsikám
kimaradt,valami gyönyörűséges a lánykád :P :P megzabálom ahogy a virágot nézegeti és megkóstolja :wink: :wink: nehogy rászokjon ám :P :P Apuka annyira drága hogy vett a kislányának :wink: :wink: Nórikának boldog féléves szülinapot kivánok :wink: :wink: :wink:

bibar

Sziasztok csajszikák!
Íme, az ígért képek! :wink:
Kép Kép hurkás combok Kép a legkisebb fiammal Kép A két fiam
Kép az én pici lányom szemüveg nélkül Kép És itt középen szemüvegben

Ezek voltunk mi, az én kis családom.

Kép
fiona66

Nem tudok betelni vele! Teszek még 1-2 képet!
Kép
Kép "ott a tesó"
Kép "már most szexi vagyok" Kép szeretem ezt a képet

Kép
fiona66

Hát valami iszonyat nyűgös ma a csaj, nem tudom mi van, front?
Nálatok mi a helyzet?
Vendég

Estrella
nálunk is ez van,mindig vigyorog egész nap,most meg itt volt a család és nagyon nyügi volt :cry: :cry: én is :twisted: :twisted: biztos a szél,én arra fogom :oops: :oops:

Fiona
szépek a gyerkőcök :lol: :lol:

bibar

Estella,
nyűgi ezerrel. :cry: Ebben a ronda időben játszóterezni se tudtunk kimenni. Azért kikönyörgött egy kis kintlétet. Egyértelműen a tudomásomra hozta: kis kezével mutogatott az ablakra, és közben mondta, hogy "el, el..."
Egyébként a játszótér Máténál nagyon bejött. 3-4 hónapos korában kezdtük, amint jött a jó idő. Kiültem vele egy padra, nézte a nagyokat, én pedig tudtam beszélgetni más anyukákkal. :wink:

Zsókám,
hát mit mondjak. Nem irigyellek a sok műtét miatt. Reméljük, hogy ez végre meghozza a várt eredményt.
Naná, hogy a csajok miatt volt Máté fodrásznál. :wink:

Fiona,
szép családod van.

Ballagyo,
ne idegeskedj. Reméljük, minden rendben lesz! drukkolok!

hozzátápi: Bibar, neked is írom...
nálunk épp ellenkezőleg ment, mint amit Bibar sógornőjénél van. 6 hós koráig adjak csak tápszert. Mivel itt volt a nyár, és a sok friss gyümölcs, így én inkább csak kóstolóba, mint egész étkezésre,de adtam a gyümiket (meggy, barack, dinnye leve, alma). 4 hónapos elmúlt, amikor kezdtük. Tanulta a kanalazást, és így tényleg fokozatosan ment a hozzátápi. 5,5 hónapos lehetett, amikor tízórai gyümölcs lett, és 6 hónaposan jött ebédre a főzelék, és még sokáig maradt a napi 3 tápi. Reggeli-vacsora nálunk még mindig HA2-s tápszer.

Motné,
nagyon vagány Krisztike!! :lol:
Öltözéssel hogy álltok? Én megőszülök, mikorra nem kell naponta többször öltözni. Vagy én rontom el? Ha kimegyünk, átöltöztetem. Főleg, ha játszóterezni megyünk. Füves a talaj, sokat bukdácsol, mászik is, a homokozást inkább nem is részletezem. :roll:

Szofinak,
gratulálunk!!

Napcsi,
nagyon nagy lány lett Nóri! :wink: :lol: Apával haláliak.

MINDENKINEK köszönjük a frizurás dícséreteket! :lol:
Dobok pár képet a mai napról, ahol jobban látszik a hajzat, és lássátok, azért nemcsak nyűgi volt. Öltözni azért kellett.
:wink:

Nos, mitől olyan vidám az én kisfiam?
Kép

Rájött, h mosogatás közben is lehet locsolni a vizet...
Kép

.... és nyalogatni lehet a habot, sőt kanállal kanalazni, pohárba tenni és kavargatni, szivacsból szívni a mosogatószeres vizet, csak anya ne lenne olyan gonosz, hogy állandóan megakadályozza. :wink:

Hűűűű, most mit is szerettem volna?
Kép

Kép
Kép
share

Share
annyira édes Máté ahogy pancsol :wink: :wink: én sem drasztikusan akarom majd elkezdeni a hozzátápit hanem úgy ahogy leirtad,és remélem egy kis tejem marad még hogy reggel meg este azt adjak neki majd.mi holnap leszünk 3 hónaposak,még 1 hónap és akkor már hivatalosan is kezdhetjük :lol: :lol: már alig várom :wink: addig is majd kóstolgat :wink:

bibar

Szinte egész nap nem aludt semmit, csak nyűgösködött. Szegény apa sem tudott aludni, és persze én sem tudtam pihenni. Aztán délután elmentünk sétálni szakadó esőben. Azt hiszitek elaludt? ÁÁÁÁ, vagy fél órát még üvöltött. Én frankón eláztam, Dóra meg félszemmel aludt fél órát. Ennyi volt az egyórás sétából.
Hihetetlen mennyire megérzik a frontokat, nem is gondoltam volna. Már előre félek a nyári 40 fokos melegtől. :(
Vendég

Csajok, mi lelépünk három napra Galyatetőre, kedden este leszünk!

Vigyázzatok a pocakokra és a gyerkőcökre!

Puszi!

Dorka, Lili, Judit, Attila

jucicuki

Sziasztok!

Zsókuci, hú, hát nem semmi miket találnak Nálad! Tök jó, hogy végre megvan a bibi! Új melóhely, jó vérkép, megújult Zsókuci! :P

Share, jó lett Máté hajacskája! Olyan kis cukifej!

Estrella, nálunk is voltak tegnap vendégek és sokat sírt, pedig tényleg
nem szokott! Valami lehetett a levegőben!

Fiona, azt tudtam, hogy van egy "kicsi" lányod (aki tegyük hozzá, írtó dögös, hogyan tudod a fiúkat elhesegetni?) de hogy egy ilyen nagy fiad is van, nem tudtam! Ő is nagyon jóképű, de persze Bence a leglegleg!Amúgy Bence szerintem tiszta Te vagy!

Benszi jobbulást Balunak!

Már nincs sok a taliig!!

Kép

vicuska2007

Van ám új tudományom:
Kép
Kép
Kép

Ezzel ünnepeltem a harmadik hónapfordulómat.

Kép

Kép
sharon

Szofinak sok boldogságot és egészséget kívánok!

Fiona
Jó nagy gyerkőc :shock: és milyen szép lányod van!

Sharon
ÍGratulálok az ügyes hajasbabádhoz :D

Nagyon szépek a gyerkőcök :D

Juci
Érezzétek jól magatokat!

Máté
Jó a frizkód :D
gabicsibe

Sziasztok Csajok!!! :)

Néhány kép a mai napból...

Puszi Mindenkinek, vagyok ám, csak Anya átvette a staféta botot!!!

Kép

Nem kell megijedni, ott vagyok mögötte....

Kép

Hát nem bájos????

Na leléptem!!!!
mot

Sharon
nagyon ügyi ez a kislány :P :P az én kis pufim még a fejét is csak picit emeli,nagyon utál hason lenni :cry:

ma átaludtuk ujra az éjszakát :P :P és láss csodát a tejci is dőlt,elöször volt olyan hogy jóllakott egy ciciből és még fejni is tudtam :P :P úgy örülök,alma elnapolva :wink: :wink:

ma vagyunk 3 hónaposak :P :P Kép uuuutááálok hason lenni:(((((( Kép na igy már jobb:))

bibar

Bibar:
Gratulálok a hófordulóhoz. Dóri imád hason lenni, és oldalról már hasrafordul, csak a keze még ottmarad.
Mot:
Nagyon jó a tulipános kép.
Sharon:
Ez a hajszerkezet nem semmi.

Hát a tegnapi nap is elég nyűgösre sikeredett.
Az normális, hogy napközben szinte semmit sem alszik, csak 20 perceket? :shock: Estére meg hullafáradt, de nem tud elaludni csak sír. :( Ezt még mindig ez a hülye idő okozza, vagy mi?
Meséljetek már arról, hogy nálatok a gyerkőc mikor és mennyit alszik?
Vendég

Sziasztok

elmentünk hosszúhétvégézni,aztán most tudtam bekukkantani....remélem sikerül mindenkinek írnom és nem szól közbe Falat....

Bibarkám

megpróbálok ma skype közelbe kerülni de nem biztos hogy menni fog,mosok vasalok,pakolok és Falat sincs toppon :lol: Ha ma nem akkor holnap,de igyekszem
Tüneményes a hasonfekvős fotó,olyan cuki kis beletörődött pofit vág. :lol:
Örülök hogy több a tejcid és el lehet napolni a hozzátápit :D

Napcsi

gyönyörűséges nagylányod van :D :D :D
Boldog féléves évfordulót :lol:

Moték

De szuper ahol egyedül ül Krisztina a messzeségben!Mint egy képeslap! :D

Zsókucikám

remélem megoldja ez a fog a dolgokat végre :D Maja írj az új melóhelyedről hogy milyen

Chesti

de jó hogy felraktad a babatalis videókat,olyan jó volt nosztalgiázni :lol:

Fióna

szépek vagytok :D

Sharon

ügyes a kis hajasbabád :lol:

Share

nagyon menő lett a séró :lol:

Jövök még csak Falatozni kell....... :wink: :P

Kép
lukrécia

Sziasztok Kismamik, Anyukák!

Elég régen írogattam már, de azért nagyjából olvasgattalak ám Benneteket! :)

Zsókuci!
Örülök, hogy sikerül váltanod. Talán már itt is volt az ideje.
Hú, hát az a fog nem túl jó hír, de talán ezzel megvan, hogy mi is a problémád. Tudod, hogy egy rossz foggyökér elég sok galibát tud csinálni az ember egészségében. Most, hogy megvan, és kikezelik, biztosan helyreállsz egészségileg.

Benszi!
Gratula a mászáshoz, forgáshoz. Édesek az uszis képek! Balunak megy a sok gyógypuszi.
Dorka nagyon cuki lehet az új pózában. :)
Elhiszem, hogy hiányzik a régi életed. Mi Apukával éppen tegnap rogytunk meg egy kicsit, pedig nem is volt probléma a gyerekekkel, csak egyszerűen mindkettőnknél egyszerre eresztett le a pumpa. Azon tanakodtunk, hogy mások hogy nem dőlnek ki. :roll:

Motné!
Krisztina királynő annyira aranyos! Büszke lehetsz rá! :)

Juci!
A csajok is édesek! És, hogy fogadták a Lányok a sportrészt? A kép szerint nem nagyon zavarta őket az új helyzet. :)

Chesti!
De jó volt nosztalgiázni. Azóta a pocaklakók körülöttünk randalíroznak. :) Lencsibaba is milyen pici volt még. Azóta nagylány. :)

Gabi!
Nagyon szép kismama vagy! De már nem sokáig... :wink: Lassan-lassan Boti is kifele fog készülődni. Persze még van egymó kis időd, hogy felkészülj rá... :)

Estrella!
A szombati nap nekünk is nagyon gáz volt. A gyerekek nagyon nyügik voltak.

Luki!
Ez jó, Falatoznod kell :lol:

Bibar!
Gratula, az éjszakai alváshoz! Nagyon ügyes a kis Olivér. :)
Bár már elhalasztottad, azért elmondom, hogy mi 4,5 hónaposan kezdtük a kóstolgatást almával és őszibarackkal. Aztán lassan jött a krumpli stb.

Fiona!
Nagyon szép a családod! :)

Napcsi!
Nórika gyönyörű! :)

Szofi!
Gratulálok a gyerekekhez! Jó egészséget Nektek!

Egyébként mi köszönjük jól vagyunk, Gergő már fókázva de közlekedik, Zsuzska megfontoltabb, ő inkább egy helyből nézelődik
és imád hintázni.. A múlt héten kipróbáltuk ui. a bébihintát a lakótelep játszóterén. Óriásikakat nevetett, annyira élvezte. Gergő morcosan nézett, neki nem jött be... :) Lucia! Lassan kinőjjük a tőletek származó babakocsit. :)

Most mennem kell.
Puszi
Gica

Kép
gica1

Estrella
nekem Oli reggel 6 ig alszik,aztán 8 kor még egy fél órára visszaalszik,majd 11-töl 2 ig szundizik :P :P délután még kb 4 től egy orácskát alszik,és este 8 kor fekszik le,szóval nem panaszkodom :wink: :wink: ja de napközben csak a babkocsiban és csak a kertben hajlandó a jó levegőn,most is kinnt alszik,ilyenkor házimunkázom :oops: :oops: neked a babkocsi nem vált be???

Gica
végre,képeket is kérünk :wink: :wink: de ügyi Gergő :lol: :lol: :lol:

Lukikám
holnap csacsogunk :lol: :lol: ugye milyen beletörödött,annyira sajnálom szegényt :cry: :cry:

bibar

Estrella
még valami,nem lehet hogy akkor nem azért sir mert éhes hanem azért mert álmos?nekem akkor sir nagyon Olivér ha álmos,és tiltakozik az alvás ellen,de berakom a babkocsiba és rögtön elalszik :oops:

bibar

Bibar:
Most már ott tartunk, hogy a babakocsiban sem alszik kint amikor sétálunk. Tegnap is cipeltük, mert úgy ordított, hogy alig kapott levegőt. Olyan fáradt lett estére, hogy csak 50-et evett, mert evés közben is ordított.

Próbálkozom a fejemelgetéssel:
Kép

Amikor jó kedvem van és nem ordítok:
Kép
Vendég

Naposoldal,
Boldog félévességet a kis tündéri Nórinak! :D

Kriszta,
Na végre kiderült pontosan a kis picur neme! Képet nem teszel?

Zsókuci,
Jaj istenem, hogy megint van valami. :roll: De legalább felfedezték ezt a gyulladást, és tudnak mit tenni ellene. Nagyon drukkolok! Remélem most már tényleg megvan a rossz vérkép okozója!

Fiona,
Nagyon szépek vagytok! A lányod borzasztó dögös, gondolom úgy kell levakarni a fiúkat! Bence meg nagyon aranyos!

Sharon,
Nagyon ügyi a kislányod! :wink:

Bibar,
Gratula hófordulóhoz!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
köszönjük :P

Estrella
szegénykém azért ez nem normális szerintem,nem csoda hogy fáradt egy ilyen pici babának még sokat kell aludnia :oops: :oops: hát nem tudom akkor mi lenne a megoldás :oops: :oops: nagyon cuki ahogy a játszószönyegen nézelödik :wink:

bibar

Bibar!

Gratula a 3 hós évfordulóhoz :lol: :lol: :lol: És a tejcsihez is :lol: :lol: :lol:

Lányok, gondoljatok ránk holnap, kezdjük a maratoni vizsgálatsorozatot a Heim Pálban :? Majd igyekszem kibulizni, h éjszakára hazajöhessünk. Remélem, sikerül :?
ballagyo

Sziasztok!

Gica, de szupi, hogy jelentkeztél! Képeket is kérünk!!

Bibar, imádom Olivért!!

Estrella, annyira cuki ez a kislány, én el sem hiszem, hogy sírós!

Ballagyo, kiváncsi vagyok, lesz-e értelme ennek a giga kivizsgálásnak, annyi mondjuk biztos, hogy megtudod Soma egézséges és megnyugszol.Azért érdekes, hogy a mi dokink szerint nem kell a folttal foglalkozni..

Rami tegnap este 9-kor elaludt és csak fél 7-kor kelt reggel. Ilyen még nem volt, ez a rekord. Viszont így az "éjszakai" cicim begyulladt. Iszonyúan fáj, így most újra elövettem a fejőgépet és többet teszem rá Ramit. Pedig ő már inkább a főziket kérné..
Amíg egyedül vagyok levegőztetem is. Olyan forró mint a kemence..nagyon rossz!!

Kép

vicuska2007

Minden héten van egy bónusznapunk, a mai is ez.
Most meg 10.45 óta alszik. ( 14.20 van most ).
Szerintem a tegnapi fáradalmakat is ma piheni ki.
Végre tudtam aludni másfél órát, el sem hiszem.

Bibar:
Ja, egyébként a fáradtság miatt ordít mindig, olyan rossz hogy nem tud elaludni. Mondjuk most nem panaszkodom, most tényleg alszik. Egyszer kelt csak fel, olyan 1/2 1 felé és nagyon sírt, meg húzta a lábát, tuti a hasa fájt. Tegnap reggel óta kaki sem volt. Olyan jó lenne, ha minden nap ilyen lenne.

Vicuska:
Aki még nem hallotta és nem látta az ordítást nem hiszi el hogy ilyen a Dóri, pedig tud ám kiabálni.
Vendég

Ballagyo, mi is holnap a szokásos Heim Pál túrán leszünk.... Tudod már Ti merre leszetek? Nekünk 8:30-kor UH-ra kell mennünk az tuti, utána meg ki tudja mikorra jutunk be doki nénihez.

Zsókuci vágod már vissza a centit? :)

Anyukák még még baba képeket :) Annyira cukik, és mind mind ügyesek is ahogy bele-bele tudok olvasgatni. :)

SZOMBATON TALI!! :lol:

Ahogy írtam mi a szokásos Heim Pál túrán leszünk, igaz 1 éve történt az úszásos fertőzés, és azóta tünetmentesek vagyunk.... Beszélek dokival meddig kell még járnunk oda, nem e elég ha a házi dokimnak viszek pisit időközönként.
Kiscsajom 4 napja magától alszik el. Ez olyan mint a cicizés, egyik szemem sír másik örül. Hiányzik az esti kis megszokott lefekszem a földre mellé, berakom a kezem, maga alá gyűri, simogat, hallgatni a kis szuszogását...
Egy dolgon változtattam, valószínű az volt a baj, h behajtottam a szobájának ajtaját.
Ja és ma voltunk vérvételen, mert kórházóta vérszegény, szedett mindenféle vaskészitményt, és ugyanazok az értékek maradtak...szóval emelték az adagokat. 2 hónap múlva kontroll.

Kép
Kép Kép
Kép

chesti

Húúú, nálunk ma van iszonyat hiszti... :(
Zsófi baba csak kézben hajlandó megnyugodni, különben olyan keservesen és olyan hangerővel sír, hogy nem bírom hallgatni, muszáj engedelmeskednem neki... A kis terrorista... :D Tudom ám mi a gond, a hétvégén a nagymamáknál voltunk, és ők oda-vissza kényeztették. Hiába kértem, hogy ne legyen egész nap kézben, ha megnyikkant szegénykém azonnal felvették, és "véletlenül" kézben maradt... Most meg nevelhetem vissza! Pedig múlt héten már olyan ügyesen elaludt egyedül, meg játszott Bercivel... :roll:

Jaa, és a tejem se nagyon akaródzik több lenni, hiába kapja meg mindkét cicit 3 óránként... Most talán pont elég neki, de sokkal többet kell melóznia érte, biztos ez sem tetszik neki...

Na, jól kipanaszkodtam magam... bocsika... :oops:

Kép

Kép
mamm

Amikor rosszabb napjaink vannak, mert sok a sírás, vagy megy a hiszti, és esetleg kevesebb a türelmem, mindig eszembe jut, mennyire vártunk erre a csöppségre... A szüléstörim is segít ilyenkor, ha jól emlékszem, még nem osztottam meg veletek. Kicsit hosszú, mert a blogomba íródott, majd jól velem lesz tele az egész oldal... :oops: :D

Hát íme:

Február 10-re, vasárnapra voltam kiírva. 8-án pénteken reggel nst-re kellett mennem, ahol mindent rendben találtak. Az orvosom is megvizsgált, ugyanazt mondta, mint a korábban mindig: a méhszáj teljesen zárt, a baba nem siet kifelé… Talán túlzott óvatosságból, de megbeszéltük, hogy ha hétvégén nem indulna be a szülés, akkor hétfőn befekszem a klinikára. Este, amikor apa is hazaért, elkezdtünk beszélgetni a kis pocaklakóval, próbáltuk meggyőzni, hogy bújjon ki, mert anya nem szeretne kórházba vonulni. Éjjel 1 óra tájban különös érzésre ébredtem: egészen furcsán fájt a hasam alja. Nem volt vészes a fájdalom, de óránként, néha félóránként megismétlődött. Gondoltam ezek már biztosan jósló fájások, de azt is tudtam, hogy ez még nem jelent túl sokat, akár még napok is eltelhetnek eseménytelenül. A délelőtt folyamán ritkulni látszottak az időközök az egyes fájások között, de még mindig nem volt a dolog annyira fájdalmas, hogy elinduljunk a kórházba. Zenét hallgattam (Enyát, mert nagyon szeretem és megnyugtat), neteztem, lefürödtem, és kíváncsian vártam mi lesz. Amikor már többé-kevésbé rendszeresen, úgy 10 percenként jöttek a fájások, apa sürgetni kezdett, hogy induljunk. Én még várni akartam, és végül csak akkor indultunk el, amikor 3 óra környékén elmentem pisilni, és olyan érzésem volt, mintha szivárogna a magzatvíz. Nem voltam biztos benne, hogy az volt, de azért összekészülődtem, és elindultunk.
Szombat volt, szinte semmi forgalom, hamar beértünk. Mondtam apának, hogy a csomagomat nyugodtan a kocsiban hagyhatjuk, mert lehet hogy még hazaküldenek. Megvizsgált az ügyeletes orvos, és legnagyobb meglepetésemre ekkor már bő 2 ujjnyira nyitva voltam. Átöltöztem, feltettek rám egy ctg-t, közben megvizsgált egy szülésznő is. Fél 5-kor bekísértek a szülőszobára, oda már apa is jöhetett. Én csak annyit kértem tőle, hogy a vajúdásnál legyen mellettem, de a végén, ha úgy gondolja nyugodtan menjen ki. Semmit nem akartam ráerőltetni, tudtam, hogy fél tőle. Nagyon ideges volt, járkált fel-alá a szülőszobában. Nekem még akkor sem voltak túl erős fájásaim, próbáltam nyugtatgatni, hogy nem lesz semmi gond, estére babázunk. Közben a szülésznő megkérdezte akarunk –e zenét hallgatni, és hozott egy csomó cd-t. Enyát választottam, azt a lemezt, amit délelőtt is hallgattam otthon. Akkor még kifejezetten jól éreztem magam. Kicsivel később már nem annyira. Szerencsére gyorsan tágultam, így kezdtek erősödni a fájdalmaim is. Jó volt, hogy apa mellettem volt, és belé tudtam kapaszkodni, amikor jöttek a fájások. Időközben megérkezett a dokim. Ő is megvizsgált, azt mondta jól állunk. Az egyik vizsgálat, amit egy jókora fájás kellős közepén vitt véghez a szülésznő, már nagyon fájt, sírtam közben, annyira… Aztán számomra teljesen váratlanul toló fájásaim kezdődtek. Tudtam, hogy már nincs sok vissza, és azt is, hogy sokaknak ez már az egész szülésben a legkönnyebb rész, de én iszonyatosan szenvedtem. Tudtam, hogy nem szabad nyögni, nem szabad kiabálni, mert elemészti az energiát, és még tovább tart majd minden, de képtelen voltam követni az agyam utasításait. Szinte önkívületi állapotba kerültem, hallottam az orvos és a szülésznő utasításait, de nagyon nehezen tudtam csak követni őket. Apa végig a fejemnél volt, ő is mondta, hogy mit csináljak, próbált segíteni. Azt hiszem, igazán csak akkor tértem magamhoz, és akkor kaptam új erőre, amikor azt mondta „Látom a fejét!”. Innen már csak egy pillanat volt az egész, és 18 óra 10 perckor 3830 grammal és 55 cm-rel megérkezett Zsófi! Sírtunk mindketten… Csodálatos érzés volt, és felejthetetlen pillanat először meglátni azt a gyűrött kis lilás csomagot, a lányunkat! Születése után apa foghatta meg először, de úgy ahogy született, csupaszon, kissé maszatosan, én is megkaptam pár percre. Akkor fogtam fel igazán, hogy anya lettem! Miután engem rendbe tettek, már felöltöztetve újra megkaptuk Zsófit, és a következő órát hármasban töltöttük. Próbáltuk cicire tenni, nézegettük, fényképezgettük, nem tudtunk betelni vele, és azóta sem tudunk! Nem tudok mást mondani, ezekért a fantasztikus pillanatokért érdemes élni!

Kép

Kép

Kép
mamm

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: