----------------------------------------------------
Elküldve: 2007 Április 11 Szerda - 19:16
Szijjasztok leányzók
Timy férje (átmeneti titkára) vagyok.
Megvolt ma a beültetés, 2 gyönyörűséget (1 világszép kislányt, és 1 jóképű kisfiút) kaptunk, van róluk fénykép, meg uh felvétel meg miegymás.
20.-án vérvétel (Kriszti tökéletesen kitaláltad).
Köszi mindenkinek a drukkot, most nagyon ránkfér.
Most csak ilyen rövid voltam, a következő hozzászólás majd hosszabb lesz!
Pusszantás mindenkinek!
Hihetetlen, hogy már 1 éve! Emlékszem pont ilyen szép idő volt akkor is!
Benszi! Én mindig irigyeltelek, hogy hogy bírod! És az ötleteid remekek! Bár nekem még mindig a kedvencem amikor pelussal támasztottad az üveget
Irigylésre méltó vagy ahogy 2 babóval oldod meg azt, ami nekem még 1-el sem megy mindig
mamm! Tündéri Zsófi baba! Mi is panelban lakunk (még), és van vagy 26 fok. Norcsin általában 1 rövid ujjú body van + egy vékony kisgatyó, de még így is izzad néha! Tegnap már napozót adtam rá itthon, nagyon csini volt
motné! Tényleg hasonlít a frizkója Krisztina kiránynőnek
Akkor megnyugszom, hogy nem csak az Én lányom feje olyan, mint a terepasztal.
Egyébként Krisztinának is állandóan változtak a hepe-hupák? Mert azt vettem észre, hogy Norcsimnak néha itt, néha ott búbosabb...remélem érthető
zsókuci! Köszönjük a dicséretet!
share! Mennyivel komolyabb kisrác lett Mátéból
zuzmó! Hát nem tudom, hogy megyünk-e a talira, valahogy Én még a táblából is kimaradtam...
De ez nem lenne gond, mert Juciék mennek, ha jól tudom, Ők is Fehérváron laknak, más nem megkérem őket, hogy vigyék el neked! De egyébként Mi is sokat járunk Pestre, így még a vissza hozatallal sem lenne gond!
ballagyo! Tudom én is ezt a kilóx150 ml-t, de pont azért írtam, hogy elvileg így kellene ennie Norcsinak, de sose ette meg ezt a mennyiséget! És ez nem azt jelenti, hogy Soma enne sokat, hanem, hogy Norcsi keveset!
Nah megyek,mert éhes a csajom.
Puszi mindenkinek!

]

észrevetted, hogy nincs rajtam a zokni?
mióta átfordult, szeret hason lenni, előtte utált
apukája köszönti a féléves Nórit
ez meg mi?
és finom?

Anya kocsit hajt
[/img]

hurkás combok
a legkisebb fiammal