Hörcsög
Viranka

még jó, h lesz holnap tali, így elmentél fodrászhoz

és végre jól érzed magad

hát még holnap....
Hát nem csodálom, h kivagy...atyám rám is ez vár majd 2 gyerekkel ......
Somlói nyami nyami
De Lilla szokott még munyorogni is, meg sírni, nyüszögni...minden félét
Regi
hmmmm

majd fog ne aggódj.
Szegény Szeli Apu, remélem nem nyúzta meg nagyon a fogorvos.
Móni
próbálj meg pihenni vele kicsit napközben ..bár mondom én, akinek mostanában sosem jön össze
Férjecske végül nem jön, csak szállít, mert anyósom délelőtt jön, h egy kicsit a fiával lehessen és kettesben csinálnak valami programot. Majd legközelebb.
Dehogy unjuk, tök jó, h mindig összefoglalod és nem kell 10-20 oldalt visszakeresni
Sense
Botond nagyon ügyesen áll

és a szőnyeg is nagyon tetszik
Maggie
Puszi a pici pocakjára, hogy gyorsan gyógyuljon meg.
Irina
Nem semmi amin keresztülmentetek. Köszönjük, h leírtad, de azért remélem senki mással nem fordul elő ilyen.
Viranka
Főzeléket és csirkehusit is lehet már 7 hónapos kortól.
Mira nagyon vagesz volt így.
Mesi
Muffin hurrá és miért nem melegítőben jössz?? Ha neked úgy kényelmes?
Boldog hófordulót Beatrice, Áron, Marcell
No akkor tegnap megint volt valami a levegőben

Lilla is nyűgös volt...én a fogára tippeltem, de már írtam, h a délelőttöt kis szünetekkel végig ordítota.
Viszont este kiájult fél 6kor és fél 9ig aludt, apa pont akkortájt érkezett mikor ébredt és olyan kis jókedvű, boldog volt. Majdnem az apja nyakába ugrott
Persze így fél 11 lett mire megint hajlandó volt aludni

és most fél 4kor úgy döntött ő éhes is, pedig később evett este mint szokott....hmmmm ki érti ezt???
Rám meg tegnap rámjött ilyen orrbedugulós izé, kb úgy érzem magam, mint aki jó sok pia és cigi társaságában végigbulizta az éjszakát. Remélem csak a füves allergia, bár az sem jó hír, mert ilyen erősen még nem jött elő csak macsekra...
Csajszikám annyira édes jókedvű volt ma egész nap. És fél 3-fél 9ig nem aludt (ez délután) gondolhatjátok, h szopi után egy szó nélkül beájult
Én is nagyon várom már a talit

A holnapi viszont látásra